- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
Çok şiddetli başım ağrıyor.İyi geceler hepinize
Ben sizi çok sevdim, inşallah bir daha kilo almazsınız.. Siz de iyi bakın kendinize :)
O zaman danssss
Kuzucum hayırlısı olsun inşallah, üzme kendini. Er olarak mı gitmişti?
Nerdeydi acemiliği, moralini bozma Doğuna dışarıya çıkarmıyorlar. Bende bir asker yareni olarak herşeyin hayırlısını diliyorum.
Helal olsun arkadaşım, sende iyiki varsın.
Oleeeeeeyyyyy!!
Kuzucum çok hafif geçirmişsin, kilo veremiyorum diye dengeni bozma sen. Bir süreden sonra (hormonlar vs. Hepsi tamam ise) patır patır gidecek inan buna.
Ben eşimi uyardım, ne ileride ne de geride dur dedim. Acemilikten 15 gün sonra her yerden geliyorlarmış, herkes birliğine göre adam bakıyormuş. Sana atış yaptırırlar ise sanki ha vurmayasın demiştim.
Ulaştırma olarak gidiyorsa birinin postası olur çokta rahat eder, hem çarşı izni kullanmayacak askerliği kısa sürecek hem de normalde verdikleri paranın iki katını veriyorlar(210tl)
Aklıma gelen olumlu tarafları bunlar, içimizi ferah tutalım. Kader de başımıza gelecek birşey varsa her yerde olabilir, rabbim tüm askerlerimizi ve bizleri beladan kazadan korusun.
Canıım çok geçmiş olsun.. Herşeyde dediğin gibi bir hayır vardır. Allah herşeyin hayırlısını versin
Canım süpersiiin, afiyet olsun :)
Maşallah arkadaşım süpersiiin
buyuk bir tartisma degilse takilma cnm duzelirm hepimiz tartiyoruz. Hem bu kucuk kusluklerden snra barismak cok guzel oluyo daha bi baglaniyosuniyi yonlerini dusun
Canım oluyor arada öyle, ben eğer haklıysam hiç oralı olmamayı öğrendimBi de ben eşimi 22 yıldır tanırım,ne zaman kuyruğunu sıkıştırıp geleceğini bilirim.Kavga sonrası barışma kısmı sonrası uuuuu güzel olur
Geçer canım,kendini yediğinle kalırsın.
5te olur 10 da olur bu kadar takibe
Kuzucum düzelir aranız eğer hatalıysan gönlünü o hatalıysa mutlaka anlar hatasını düzelir aranız
Eşim ön lisans mezunu, ulaştırma olarak Burdur’a gittiHaklarında hayırlısı olsun inşallah eşin güzel yere gider. O ne olarak gitti ? Aylık 600 lira aliyolarmis ama keşke yakın olsaydıda para almasaydı
Eveeeeeeetttt gelelim yeni kurallaraaaaaaa
1. Artik mesaj limiti haftalik degil hanimlar. Bu hafta 60 mesaji gecen bir kac kisinin hic ugramadigini farkettim
O yuzden gunluk en az 10 mesaj alt limiti var. Ama bundada ayni sey olursa o zaman ne yapariz bilmiyorum
Gun sonunda menu paylasimi yapilirken mesaj sayisinida +10 olarak altina ilistirin.
2. Takim ici yaptigimiz 2 grup yeniden aktif hale geldi. 2 grubu kurma isini cok muhterem @esperenzaa ya havale ediyorum. Ceza ve odul olarak eminim ki kendinisinden ilginx fikirler cikacak
3. Artik herkesin bir gorevi var! Yok oyle kilo bildirip menu yazip cikmak.
Gorevler su sekilde
@NGY menu takibi sende canim. menusunu paylasmayan olursa uyarir gerekirse cemkirebilirsin
@Allonsy spor takibi ve spora tesfik sende canimgecen haftalarda yaptigimiz gibi spor puanlarini bi listede birlestirir haftaya cuma ilk ucu ve sonuncuyu aciklarsin. Spor yapmayan olursa uyarabilir hatta eline oklava,terlik vb gibi seyler alarak uyari verebilirsin
@esperenzaa canimcim motivasyon isi sende. Baktin menu kotu motivasyon yerlerde surunuyo gazi kokle
fattylamb94 kuzum sanada bolgesel egzersiz hareketleri dustu. Hem seninde isine yarar kendin yapar bizede ise yarayip yaranadigini anlatirsin. Video degilde resim olarak paylasman daha dogry olur. Bu konuda @Allonsy ile ortak calisabilir, beraber spora tesfik edebilirsiniz.
herderdedeva canim sanada saglikli tarifler arastirip bize yazmak isi dustu. Denedigin seyleri yazarsan daha iyi olur :) kahvalti icin yeni tariflere ihtiyacimiz var
@Huzurvermeyolunda canim sanada mesaj sayimi takibi dustu. Menulerin altina bakarsin. Baktin ki yazmamis uyaririsin
Aklima gelenler bu kadar. Itirazi olan yada yeni fikirleri olan varsa soylesin.
Gorevi olmayan arkadaslara haftaya gorev verilecek
Hepinize hersey icin cok tesekkür ediyorum sizi seviyorum arada ugramaya calisirim kendinize iyi bakin canim takim arkadaslarim
@Rzgrecefattylamb94 @hanmeli @ahsen-yarim @smygnc B belcimim @esperanzaa herderdedeva @Tugceilker @Allonsy
@NEHIR34 @Huzurvermeyolunda
Ayrica kacinci olduk kizlar
Kizlaaarrr 2. Oldukhepinizi tebrik ederim. Insallah haftaya 1. Oluruz
Kızlar kardeşimin usta birliği şırnağa çıktı çok moralim bozuldu
Tum takim arkadaslarim destekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim canlariyiki varsiniz. Hakkinizi helal edin.
Bana bu surecte eski takim kaptanim @berilceee yede tesekkuru bir borc bilirimkac kere izne ayrilicaktim ama iyikide onu dinleyip izne ayrilmamisim
Bugün ki menüm
Sabah (7.40)
1/4 kk peynir
Öğlen (12.45)
6 yk mantarlı tavuk
1 kase yoğurt
Akşam (18.45)
Yeşillikli zencefilli salatalıklı yoğurt
Ara (20.00)
1/2 sb k.çekirdeği
Sıvılar: 2.5 lt su,3 fincan y.çay,1 fincan sade t.kahvesi,1 fincan sade kahve
Aynı benim kardeşim gibi işte o da ulaştırma olarak gitti okumamasının zararları şimdiye yarılamıştı askerliğiEşim ön lisans mezunu, ulaştırma olarak Burdur’a gitti
Canim ins sag salim gelir kardesinAynı benim kardeşim gibi işte o da ulaştırma olarak gitti okumamasının zararları şimdiye yarılamıştı askerliği
AminnnCanim ins sag salim gelir kardesin
Cok az yemissin23 mart menü
08:30
1/2 yulaf lapası
10:30
Sade Türk kahvesi
2 tam ceviz
12:30
3 köfte kadar tavuk haşlama
1 kepçe mantar çorbası
1 kase yoğurt
Salata
15:30
10 tane çağla badem
17:30
1/2 yulaf lapası
3 litre su
Aynı benim kardeşim gibi işte o da ulaştırma olarak gitti okumamasının zararları şimdiye yarılamıştı askerliği
Cok az yemissin
Acemilik söğütteydi genellikle herkesin doğuya çıkmış. Kardeşimin en yakin arkadasida burdura gitti şubatta o da diyarbakıra gitti çok üzüldüm ikisinedeAcemiliği nerdeydi kardeşinin canım, üzme kendini hakkında hayırlısı olur inşallah. İyi düşün ki iyi olsun
Evet canım farkındayım bende, ama eşimi askere göndereceğin zamanda 1 ders şan kursuma gitmedim. Gitmediğim dersi de iki gün arka arkaya koydu. Hoca ne aç ne tok geleceksin dediği için, böyle besleniyorum derse gideceğim günlerde.
Sen at ilk adimi ben olsamYok oyle buyuk tartismamiz yok ama yinede kusluk cok canimi sikiyo
Aynen kuslukten sonraki barisma cok guzel oluyoo
Bende oda en ufak seyi cok takiyoruz malesef ama oda hatali bende hataliyim bakalim bekleyip gorucez ilk adimi kim atiyo gerci ben ondan bekliyorum oda benden beklyordur ama kim bilir kac gun surer
Insallah biran once duzeliriz canim yaa vallahi sanki boguluyorum ya
şan mi oh oh ne guzel :)Acemiliği nerdeydi kardeşinin canım, üzme kendini hakkında hayırlısı olur inşallah. İyi düşün ki iyi olsun
Evet canım farkındayım bende, ama eşimi askere göndereceğin zamanda 1 ders şan kursuma gitmedim. Gitmediğim dersi de iki gün arka arkaya koydu. Hoca ne aç ne tok geleceksin dediği için, böyle besleniyorum derse gideceğim günlerde.
Acemilik söğütteydi genellikle herkesin doğuya çıkmış. Kardeşimin en yakin arkadasida burdura gitti şubatta o da diyarbakıra gitti çok üzüldüm ikisinede
Sen at ilk adimi ben olsam
şan mi oh oh ne guzel :)
Cok gecmis olsun tugcecigim düsük vücut icin zordur yorma kendini bol dinlenBizde sni seviyoruz buraların çıtır hatunuuu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?