Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bizde seni cok seviyoruz ❤ iyiki geldin iyiki tanidik seni. Aertik fit anne ve anane olarak hayatina devam etme vakti :) insallah bidaha kilo aldigin icin buraya glemezsin. Arada ugrarsan seviniriz.

2. Olduk buyuk ihtimalle
Benim sayemde demi

Su az olmus keske sabah kasar petnir yemeaeymissin cok yagli biliyon dimi sabah sabah turk kahvesimi ictin :) bende ujutmasam su limonlu suyuui
afiyet opaun cnm bol sivili bigun olmus ihlamur sut kahve :) hadi gelde gruplari yap :)

Çok şiddetli başım ağrıyor.İyi geceler hepinize
Gecmis olsun cnm
Kiz bacim sen bise yememissin bugun olmaz bpyle hasta olursun sonra kocan askerden gelince bize kizar karimi ac birakmissiniz diye :)
Ikinizdr hataliysaniz oturun konusun cnm. En fazla ptesiye kadar barisirsinizm mecbur konusmaniz gerekicek vnku sonra sen ona gulcen o sana gulcek bariscaksiniz :)
guzel olurmu acaba :)

Giderayak ikinci olmusuz benim essiz katkilarimla oleyyyy

Benim sayemde demi
tabi abla sen olmasan sonuncuyduk iyi ki varsin ❤

Menu takibi bende kizlar ngy nin bu hafta isleri varmis
Smygnc
Esperenzaa
Herderdedeva
Huzurvermeyolunda

Hadiiii gelsin menuleeerrr paylasmayanin pesindeyim oa goree

Kaptan mrb ya denk gelmiyoruz ne zamandir 2kilo vermissin tbrkler

Kaptanım ders normalde haftada bir gün, bu hafta 2 kere olması gerekti o yüzden oldu. Normal böyle değil menülerim biliyorsun :)

Menu takibi bende kizlar ngy nin bu hafta isleri varmis
Smygnc
Esperenzaa
Herderdedeva
Huzurvermeyolunda

Hadiiii gelsin menuleeerrr paylasmayanin pesindeyim oa goree

Yardımcı olmaya çalışırım, benim hafta sonum yoğun ve gezmeli geçecek. Elimden geldiğince takipte olacağım :)

Menum
Sabah 11.30
1 yumurta
Az peynir
Ceyrwk kandil simidi

Ogle
Yok

Aksam
Etli pattes yemegi
2 yk bulgur pilavi
Yogurt

Su 2 lt
Spor 3 saat temizlik 12 puan

Kaptaaan e bana dedin yemedin diye, sen de çok yememişsin

Sağol arkadaşm amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…