- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Senin dügün haberini bekliycem canim girerim ara siraBizde seni seviyoruz ablacım.
Benim sayemde demibizde seni cok seviyoruz ❤ iyiki geldin iyiki tanidik seni. Aertik fit anne ve anane olarak hayatina devam etme vakti :) insallah bidaha kilo aldigin icin buraya glemezsin. Arada ugrarsan seviniriz.
2. Olduk buyuk ihtimalle
Su az olmus keske sabah kasar petnir yemeaeymissin cok yagli biliyon dimiSabah
Ac karnına limonlu su
1.5 haslanmıs yumurta
3-4 dilim kasar peynir
10 yesil zeytin
1 turk kahvesş serkersiz
2 kurukayısı
Oglen
Cökelekli yumurta
Aksam
4 köfte
Salata
3 ymk kasıgı yogurt
2 kepce mantar corbası
1.5 litre su
1500 ip atlama
afiyet opaun cnm bol sivili bigun olmus ihlamur sut kahve :) hadi gelde gruplari yap :)İyi geceler kızlar
Menüm
09:30 Limonlu su
10:00 2 haşlanmış yumurta,süzme peynir,yeşillik,5 zeytin,3 ceviz ve ıhlamur
12:30 şekersiz duble türk kahvesi
16:00 1 kupa tarçınlı süt
19:00 1 tabak kuru fasulye,yoğurt,salata
Su:2,5 ltyi geçmiştir
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş
Oğlumu şimdi uyutabildim,eşim geldi onu da uyutmam lazım
İlerleyen saatlerde gelmeye çalışırım.
Geçmişe bakamadım artık dönünce bakarım.
Gecmis olsun cnmÇok şiddetli başım ağrıyor.İyi geceler hepinize
Kiz bacim sen bise yememissin bugun23 mart menü
08:30
1/2 yulaf lapası
10:30
Sade Türk kahvesi
2 tam ceviz
12:30
3 köfte kadar tavuk haşlama
1 kepçe mantar çorbası
1 kase yoğurt
Salata
15:30
10 tane çağla badem
17:30
1/2 yulaf lapası
3 litre su
Ikinizdr hataliysaniz oturun konusun cnm. En fazla ptesiye kadar barisirsinizm mecbur konusmaniz gerekicek vnku sonra sen ona gulcen o sana gulcek bariscaksiniz :)Yok oyle buyuk tartismamiz yok ama yinede kusluk cok canimi sikiyo
Aynen kuslukten sonraki barisma cok guzel oluyoo
Bende oda en ufak seyi cok takiyoruz malesef ama oda hatali bende hataliyim bakalim bekleyip gorucez ilk adimi kim atiyo gerci ben ondan bekliyorum oda benden beklyordur ama kim bilir kac gun surer
Insallah biran once duzeliriz canim yaa vallahi sanki boguluyorum ya
guzel olurmu acaba :)Pizzacılar burda mı? Elleri göreyim, ellerii..
Malum dengeli beslenelim, diyet yapalım derken canımız
bir çok şey isteyebilir ve bunlarda maalesef sağlığımıza ve
diyetimize zarar şeyler oluyor.
Bu tarifler tam muadili olmasa da, sağlıklı muadili olacak diyebiliriz.
Evet hanımlar tarifi gönderiyorum.
Karnıbahar Pizza'sı için malzemeler;
-Yaklaşık 300 gr karnabahar
-1 adet yumurta
-1 yk kadar yağ
-baharat
-200 gr kadar kaşar
Sosu için;
-1 tatlı kaşığı biber salçası
-2 tane domates rendesi
-4 mantar
-Dil peyniri
Karnabaharları blenderdan geçirdikten sonra kaynamış su ile yıkayıp
süzgeçten geçirin. Suyunu iyice sıkın, yumurta yağ ve baharatları ekleyip
güzelce yoğurun.1 dolu yemek kağıdı kadar parçalara ayırın ve yağlı kağıda
serin. Üst malzemelerini de koyup fanlı 170-180 derecede 25-30 dk
pişirin.
Afiyet olsunnn
Giderayak ikinci olmusuz benim essiz katkilarimla oleyyyy
Benim sayemde demi
Abla tebriklerGiderayak ikinci olmusuz benim essiz katkilarimla oleyyyy
Kaptan mrb ya denk gelmiyoruz ne zamandir 2kilo vermissin tbrklerSu az olmus keske sabah kasar petnir yemeaeymissin cok yagli biliyon dimisabah sabah turk kahvesimi ictin :) bende ujutmasam su limonlu suyuui
afiyet opaun cnm bol sivili bigun olmus ihlamur sut kahve :) hadi gelde gruplari yap :)
Gecmis olsun cnm
Kiz bacim sen bise yememissin bugunolmaz bpyle hasta olursun sonra kocan askerden gelince bize kizar karimi ac birakmissiniz diye :)
Ikinizdr hataliysaniz oturun konusun cnm. En fazla ptesiye kadar barisirsinizm mecbur konusmaniz gerekicek vnku sonra sen ona gulcen o sana gulcek bariscaksiniz :)
guzel olurmu acaba :)
tabi abla sen olmasan sonuncuyduk iyi ki varsin ❤
Tesekkur ederim :) sen temizlik yapiyosun ben temizlik yapiyorum karsilasamadikKaptan mrb ya denk gelmiyoruz ne zamandir 2kilo vermissin tbrkler
Yok daha bitmedi bide misafir agirliyom arada mutfak bitti oturma odasi bittiTesekkur ederim :) sen temizlik yapiyosun ben temizlik yapiyorum karsilasamadikbittimi senin temizlik
Afiyet olsun sabah az olmus sankiMenum
Sabah 11.30
1 yumurta
Az peynir
Ceyrwk kandil simidi
Ogle
Yok
Aksam
Etli pattes yemegi
2 yk bulgur pilavi
Yogurt
Su 2 lt
Spor 3 saat temizlik 12 puan
Su az olmus keske sabah kasar petnir yemeaeymissin cok yagli biliyon dimisabah sabah turk kahvesimi ictin :) bende ujutmasam su limonlu suyuui
afiyet opaun cnm bol sivili bigun olmus ihlamur sut kahve :) hadi gelde gruplari yap :)
Gecmis olsun cnm
Kiz bacim sen bise yememissin bugunolmaz bpyle hasta olursun sonra kocan askerden gelince bize kizar karimi ac birakmissiniz diye :)
Ikinizdr hataliysaniz oturun konusun cnm. En fazla ptesiye kadar barisirsinizm mecbur konusmaniz gerekicek vnku sonra sen ona gulcen o sana gulcek bariscaksiniz :)
guzel olurmu acaba :)
tabi abla sen olmasan sonuncuyduk iyi ki varsin ❤
Menu takibi bende kizlar ngy nin bu hafta isleri varmis
Smygnc
Esperenzaa
Herderdedeva
Huzurvermeyolunda
Hadiiii gelsin menuleeerrr paylasmayanin pesindeyim oa goree
Menum
Sabah 11.30
1 yumurta
Az peynir
Ceyrwk kandil simidi
Ogle
Yok
Aksam
Etli pattes yemegi
2 yk bulgur pilavi
Yogurt
Su 2 lt
Spor 3 saat temizlik 12 puan
Gece 12den sonra yeni gün sayılıyor demi? Ona göre sayayıımMenulerin altina mesaj sayiminida yazin! 10dan snrasini saymaniza gerek yok 10+ yazsaniz kâfi
Bence yeni gundurGece 12den sonra yeni gün sayılıyor demi? Ona göre sayayıım
Bence yeni gundur
Sağol arkadaşm aminBen sizi çok sevdim, inşallah bir daha kilo almazsınız.. Siz de iyi bakın kendinize :)
O zaman danssss
Kuzucum hayırlısı olsun inşallah, üzme kendini. Er olarak mı gitmişti?
Nerdeydi acemiliği, moralini bozma Doğuna dışarıya çıkarmıyorlar. Bende bir asker yareni olarak herşeyin hayırlısını diliyorum.
Helal olsun arkadaşım, sende iyiki varsın.
Oleeeeeeyyyyy!!
Kuzucum çok hafif geçirmişsin, kilo veremiyorum diye dengeni bozma sen. Bir süreden sonra (hormonlar vs. Hepsi tamam ise) patır patır gidecek inan buna.
Ben eşimi uyardım, ne ileride ne de geride dur dedim. Acemilikten 15 gün sonra her yerden geliyorlarmış, herkes birliğine göre adam bakıyormuş. Sana atış yaptırırlar ise sanki ha vurmayasın demiştim.
Ulaştırma olarak gidiyorsa birinin postası olur çokta rahat eder, hem çarşı izni kullanmayacak askerliği kısa sürecek hem de normalde verdikleri paranın iki katını veriyorlar(210tl)
Aklıma gelen olumlu tarafları bunlar, içimizi ferah tutalım. Kader de başımıza gelecek birşey varsa her yerde olabilir, rabbim tüm askerlerimizi ve bizleri beladan kazadan korusun.
Canıım çok geçmiş olsun.. Herşeyde dediğin gibi bir hayır vardır. Allah herşeyin hayırlısını versin
Canım süpersiiin, afiyet olsun :)
Maşallah arkadaşım süpersiiin
Teşekkr ederm abla sağol . Ah bi durablseem. Ne zöan yatsam dinlenmek içn o zman kendmi dinliyormCok gecmis olsun tugcecigim düsük vücut icin zordur yorma kendini bol dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?