- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Teşekkür ederm cnmTugceilker cnm gecmis olsun
Çok geçmiş olsunTeşekkür ederm cnm
Bugün ki menüm
Sabah (7.40)
1/4 kk peynir
Öğlen (12.45)
6 yk mantarlı tavuk
1 kase yoğurt
Akşam (18.45)
Yeşillikli zencefilli salatalıklı yoğurt
Ara (20.00)
1/2 sb k.çekirdeği
Sıvılar: 2.5 lt su,3 fincan y.çay,1 fincan sade t.kahvesi,1 fincan sade kahve
Kızlar herkese iyi akşamlar.
Bugün zor birgün geçirdim giremedim o yüzden.
Sabah kahvaltımdan snra bi kanama beliriverdi sonra bel ve kasık ağrısı. Acile gittik hemen. Düşük olmş.
Oğlum için erken olduğunu düşünüyodm 2.çocuğun. Ama yinede o bana allahtan gelen bi emanetti ve şmdi gitti.
Vardır bundada bi hayır diyorum. Allah herşeyin hayırlısını nasil etsin herkese.
Kaptan tekrardan listeye girmek istiyorum ama vcdm çok şiş ve şuan tartıda 59 kg geliyorum.
Regl olduktan snra durum ne olur bilemem.
Korunma yöntemine gelrsek en kısa zmanda spiral taktırıcam..
Tekrardan başa sarmış gbi hissedyrm kendmi 59 kg ile. Ama bliyorm şişim çok var ve inince kilom gidrcekk. Kiminle eşleşmiştim ben ?Kanguru_
23 mart menü
08:30
1/2 yulaf lapası
10:30
Sade Türk kahvesi
2 tam ceviz
12:30
3 köfte kadar tavuk haşlama
1 kepçe mantar çorbası
1 kase yoğurt
Salata
15:30
10 tane çağla badem
17:30
1/2 yulaf lapası
3 litre su
Oooo çok lezzetli görünüyor. Attım fava. Birgün deneyeceğim inşallah :)Pizzacılar burda mı? Elleri göreyim, ellerii..
Malum dengeli beslenelim, diyet yapalım derken canımız
bir çok şey isteyebilir ve bunlarda maalesef sağlığımıza ve
diyetimize zarar şeyler oluyor.
Bu tarifler tam muadili olmasa da, sağlıklı muadili olacak diyebiliriz.
Evet hanımlar tarifi gönderiyorum.
Karnıbahar Pizza'sı için malzemeler;
-Yaklaşık 300 gr karnabahar
-1 adet yumurta
-1 yk kadar yağ
-baharat
-200 gr kadar kaşar
Sosu için;
-1 tatlı kaşığı biber salçası
-2 tane domates rendesi
-4 mantar
-Dil peyniri
Karnabaharları blenderdan geçirdikten sonra kaynamış su ile yıkayıp
süzgeçten geçirin. Suyunu iyice sıkın, yumurta yağ ve baharatları ekleyip
güzelce yoğurun.1 dolu yemek kağıdı kadar parçalara ayırın ve yağlı kağıda
serin. Üst malzemelerini de koyup fanlı 170-180 derecede 25-30 dk
pişirin.
Afiyet olsunnn
Spor var mı canım?
Çok geçmiş olsun canım. Allah dağına göre kar verir. Demek ki hayırlısı böyleymiş. Kendini kasma bu kadar. Burda kapı her zaman açık sana. Sen iyi ol önce.
Spor nirde spor? Kursun vardı ama gelince falan yaptın mı kuzum?
Oooo çok lezzetli görünüyor. Attım fava. Birgün deneyeceğim inşallah :)
N NGYfattylamb94 @AhSen_yarim Spor var mı kızlar sizde?
Huzurvermeyolunda ve esperenzaa yavrular spor puanlarınızı da yazar mısınız rica etsem?
Benimde misafir odasi kaldi ama camladi silmedim yagmur yagiyo diyeYok daha bitmedi bide misafir agirliyom arada mutfak bitti oturma odasi bitti
Cocuklari yedirirken doyuyorumAfiyet olsun sabah az olmus sanki
Kaptanım ders normalde haftada bir gün, bu hafta 2 kere olması gerekti o yüzden oldu. Normal böyle değil menülerim biliyorsun :)
Yardımcı olmaya çalışırım, benim hafta sonum yoğun ve gezmeli geçecek. Elimden geldiğince takipte olacağım :)
Kaptaaan e bana dedin yemedin diye, sen de çok yememişsin
Evet cnm gece 12den snra 1 gun oluyo :)Gece 12den sonra yeni gün sayılıyor demi? Ona göre sayayıım
Afiyet olsun cnmMenum sabah 8.30
1 yumurta 5 peynir 5 zeytin bi dilim ekmek
Ogle 1300
5 tane kuru kofte 1 ayran
19 aksam
1 tabak mantar sote 1 kase yogurt
4 saat temizlik 12p
500 ip 100p
Tp 112pHuzurvermeyolunda
Bugun oruclardan sonra 3 ogun yemek yiyeyim dedim ozlemisim gunduz yemeyi
+10
Selam canim tesekkur ederizSelam kızlar
Derece de pek yakışmış bu takıma maşallah maşallah hep böyle güzel sonuçlar alın inşallah
afiyet olsun canim :)23 Mart menümKanguru_
Sabah: 06.35
Yarım kandil simidi
1 dilim dil peyniri
1 çeri domates
2 sivri biber
4 yeşil zeytin
1 küçük süt
Öğlen: 12.30
Yarım kepçe yeşil mercimek çorbası
Tavuk sote
Ayran
Akşam:
3 yk kaşığı etli nohut yemeği
1 kase yoğurt
Salata
2,7 lt su + Sabah ve akşam 30'ar dk lık direnç hareketleri 640 puan.
Mesaj sayısı +10 (13)
Canım Allah kavustursun inş sagsalim döner gelir kardesin Rabbim iyilerle karsılastırsın akşına kötü sey getirme ecel birdir degişmez nerde olursa olsun bulur gelir birşey olacaksa yer mekan farketmez sen dua et icini feah tutKızlar kardeşimin usta birliği şırnağa çıktı çok moralim bozuldu
Vaay san kursu he ne hos ne guzel ugras bu böyle :)Acemiliği nerdeydi kardeşinin canım, üzme kendini hakkında hayırlısı olur inşallah. İyi düşün ki iyi olsun
Evet canım farkındayım bende, ama eşimi askere göndereceğin zamanda 1 ders şan kursuma gitmedim. Gitmediğim dersi de iki gün arka arkaya koydu. Hoca ne aç ne tok geleceksin dediği için, böyle besleniyorum derse gideceğim günlerde.
benim kardesimi de diyarbakıra gitmişti ama sagdalim dönmüştü dedim ya ecel bşr degişmez oralarda kimbilşr neker yasadı gördü birşey olmadı geldikten bir sene sonra trafik kazasında vefat etti Allah bşr yerde yazısını yazmıssa o olur bitanem icini ferah tut senAcemilik söğütteydi genellikle herkesin doğuya çıkmış. Kardeşimin en yakin arkadasida burdura gitti şubatta o da diyarbakıra gitti çok üzüldüm ikisinede
Canım bizim karatayda oeynirin cesidi farketmior hatta yaglı olsun diye tavsiye ediliyor diye biliorum ben onyuzden yedimSu az olmus keske sabah kasar petnir yemeaeymissin cok yagli biliyon dimisabah sabah turk kahvesimi ictin :) bende ujutmasam su limonlu suyuui
afiyet opaun cnm bol sivili bigun olmus ihlamur sut kahve :) hadi gelde gruplari yap :)
Gecmis olsun cnm
Kiz bacim sen bise yememissin bugunolmaz bpyle hasta olursun sonra kocan askerden gelince bize kizar karimi ac birakmissiniz diye :)
Ikinizdr hataliysaniz oturun konusun cnm. En fazla ptesiye kadar barisirsinizm mecbur konusmaniz gerekicek vnku sonra sen ona gulcen o sana gulcek bariscaksiniz :)
guzel olurmu acaba :)
tabi abla sen olmasan sonuncuyduk iyi ki varsin ❤
canım patates bulgur pilavı ikisi bşr srada agır olmus anki bir de aksam yaMenum
Sabah 11.30
1 yumurta
Az peynir
Ceyrwk kandil simidi
Ogle
Yok
Aksam
Etli pattes yemegi
2 yk bulgur pilavi
Yogurt
Su 2 lt
Spor 3 saat temizlik 12 puan
Senin temizlik bitti mi son bi haftam kaldi evde 2 nisanda ise de basliyorum
Menüm guzel canm herzmaanki gibi sporda var su da ohh ne ala :)23 Mart menümKanguru_
Sabah: 06.35
Yarım kandil simidi
1 dilim dil peyniri
1 çeri domates
2 sivri biber
4 yeşil zeytin
1 küçük süt
Öğlen: 12.30
Yarım kepçe yeşil mercimek çorbası
Tavuk sote
Ayran
Akşam:
3 yk kaşığı etli nohut yemeği
1 kase yoğurt
Salata
2,7 lt su + Sabah ve akşam 30'ar dk lık direnç hareketleri 640 puan.
Mesaj sayısı +10 (13)
Menu takibi bende kizlar ngy nin bu hafta isleri varmis
Smygnc
Esperenzaa
Herderdedeva
Huzurvermeyolunda
Belcimim
Allonsy
Rzgrece
Hadiiii gelsin menuleeerrr paylasmayanin pesindeyim oa goree
Hadi guzel sonuclar olsun inş sumeyyeGünaydın canlarım.Musmutlu haftasonları dilerim.
Diyetisyendeyim bekliyorum bakalım
Ben menümü paylasmıstım kaptancımMenu takibi bende kizlar ngy nin bu hafta isleri varmis
Smygnc
Esperenzaa
Herderdedeva
Huzurvermeyolunda
Belcimim
Allonsy
Rzgrece
Ben limonlu suyu unutmasam yeterCanım Allah kavustursun inş sagsalim döner gelir kardesin Rabbim iyilerle karsılastırsın akşına kötü sey getirme ecel birdir degişmez nerde olursa olsun bulur gelir birşey olacaksa yer mekan farketmez sen dua et icini feah tut
Vaay san kursu he ne hos ne guzel ugras bu böyle :)
benim kardesimi de diyarbakıra gitmişti ama sagdalim dönmüştü dedim ya ecel bşr degişmez oralarda kimbilşr neker yasadı gördü birşey olmadı geldikten bir sene sonra trafik kazasında vefat etti Allah bşr yerde yazısını yazmıssa o olur bitanem icini ferah tut sen
Canım bizim karatayda oeynirin cesidi farketmior hatta yaglı olsun diye tavsiye ediliyor diye biliorum ben onyuzden yedim
Evet ya canım turk kahvesş şstiyor sabahları alıstım artık bşrde metayı hızlandırıyor bilşyorsundur iç sende
canım patates bulgur pilavı ikisi bşr srada agır olmus anki bir de aksam ya
Menüm guzel canm herzmaanki gibi sporda var su da ohh ne ala :)
Onlar menusunu yazanlar ztn cnmBen 1 saat önce falan seni etiketleyip paylaşmıştım ama görmedin sanırım canım
onlar menusunu yazanlar ztn xnmHadi guzel sonuclar olsun inş sumeyye
Ben menümü paylasmıstım kaptancım
Ben limonlu suyu unutmasam yeteranneme gittik cnm yemege ondan ne varsa yedim
Onlar menusunu yazanlar ztn cnm
onlar menusunu yazanlar ztn xnm
Kaptanım dün için ben menümü paylaşmıştım.Menu takibi bende kizlar ngy nin bu hafta isleri varmis
Smygnc
Esperenzaa
Herderdedeva
Huzurvermeyolunda
Belcimim
Allonsy
Rzgrece
Onlar menusunu paylasablar zaten cnmKaptanım dün için ben menümü paylaşmıştım.
Çok hafif kasıklarımda var. Sağol canım inş geçecekÇok geçmiş olsunnasılsın şimdi ağrın sızın var mı
Teşekkür ederm bnde aynen öyle düşünüyorum.. allah dağına göre kar verirmş hayırlısı böyleymş demekkiSpor var mı canım?
Çok geçmiş olsun canım. Allah dağına göre kar verir. Demek ki hayırlısı böyleymiş. Kendini kasma bu kadar. Burda kapı her zaman açık sana. Sen iyi ol önce.
Spor nirde spor? Kursun vardı ama gelince falan yaptın mı kuzum?
Oooo çok lezzetli görünüyor. Attım fava. Birgün deneyeceğim inşallah :)
N NGYfattylamb94 @AhSen_yarim Spor var mı kızlar sizde?
Huzurvermeyolunda ve esperenzaa yavrular spor puanlarınızı da yazar mısınız rica etsem?
GünaydınnGunaydin kizlaaarrr musssmutlu bi hafta sonu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?