Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cok gecmis olsun Tigcecimm

Afiyet olsun canim cok guzel bir menu

Afiyet olsun cancagizim harika menu

Afiyet canim sanki az olmus canim

Canımmm 1 saat tempolu yürüyüşten 150 pointim vardı

Menum
Sabah 11.30
1 yumurta
Az peynir
Ceyrwk kandil simidi

Ogle
Yok

Aksam
Etli pattes yemegi
2 yk bulgur pilavi
Yogurt

Su 2 lt
Spor 3 saat temizlik 12 puan

Afiyetler olsun kaptanicem bulgur pattes biarada biraz olmamis

Guzel menu canim suyu goremedim

Super spor ve menu

Çok hafif kasıklarımda var. Sağol canım inş geçecek
Canımmm çok geçmiş olsun.Sağlık olsun diyelim.Hakkınızda hayırlısı böyleymiş. Korunma işini de bir netlik kazandır canım.Allah oğluna,sana ve ailene uzun mutlu ömürler nasip etsin
Nasılsın canım iyi misin biraz daha?

Dunku menum

Uyandiktan sonra
Limonlu sirkeli su

Kahvaltidan once 10:30
Yogurt kuru

Kahvalti 11:00
Kiymali yumurta
1 y.k. lor
6-7 zeytin
Maydaniz
1 tatli k. Tahin pekmez
1 dilim ekmek
2 tam ceviz

Ara 15:00
Sade turk kahvesi

Aksam 19:00
8-9 kasik kabak yemegi ustune biraz kasar peyniri
Yesil salata

Sivilar
3 litre su 1 kupa yesil cay
Kanguru_

Spor
35 dk kardiyo Allonsy

Spor cezam vardi ekstra 30 dk leslie yaptim esperenzaa

fattylamb94 canımmm kardeşin sağlıcakla gider gelir inşallah.Benim eşim de şırnakta askerliğini yapmıştı.Gerçi benim eşim askerliğini yapalı çok çok oldu ama.
Hiç moralinizi bozmayın, iyi düşünün herşey iyi olur.Bizim sıcacık evlerimizde bile yarına çıkacağımızın garantisi yok. Allah ömrünü uzun ettikten sonra gittiği yerin önemi yok.

Menün harika,tahin pekmez enerji vermiştir ve tatlı isteğini kesmiştir biraz canım.
Cezanı yerine getirdiğin için büyük büyük alkışlar

Naptın kuzu eşinle barıştınız mı? Sorunun içeriğini çok bilmemekle birlikte iki cilve bir iki kedi gibi sırnaşma ile sonu çok çok tatlıya bağlanırKavganın en sevdiğim kısmı olur barışma şeysi

Çok hafif kasıklarımda var. Sağol canım inş geçecek
canım cok gecmiş olsun dikkat et kendine ayakkarını sıcak tut

Teşekkür ederm bnde aynen öyle düşünüyorum.. allah dağına göre kar verirmş hayırlısı böyleymş demekki
hayırlısı tabiki Allah berdi Allah aldı sen de kendini üzme bebegimin sanana ihtiywcı var bundan snrası daha önemli sizin icin

Günaydın kuzlar, mutlu bol enerji ve hareket dolu bir hafta sonu geçirin emi
ay ben dungece regl oldum suan tahammül seviyem sıfır herseye parlıyorum cocuklara cırlıyrum. Agrım var birley yapasım yok heesryi yiyesim var bu ilk gün cok sinirli gergin oluyorum ya cpcuklara kızınca da kendimden mefret ediyorum üzüküyorum cok

Tesekur ederim aslinda tahin pekmez olmasa daha iyi olur ama ben inanilmaz seker bagimlisiyim hele cikolata yemeden asla duramam. Hem sabah oldugu icin hemde beni kessin diye yedim hatta biraz once kahvaltidada yine yedim ama onu yememem gerekiyo ve artik onuda yemiycem insallah.
Cezama uyarim hatami gordugun an sen cezami kes olir

Kuzum daha barismadik oda sessiz bende. esime karsi hata yapildimi kolay kolay affetmez onun icin suan bekliyorum biraz yumusasin diye.

Aynenya barisma seysi cok guzel oluyo

Regl dönemimizde ne yazık ki çoğumuz böyle oluyoruz canım.Sen de benim yaptığım gibi yap,kendini regl olduğum için bunlar batıyor bana diye şartlandırmaya çalış biraz sakinleştiriyor.
tahin pekmezi görünce regl galiba diye düşündüm.Ben de ilk defa dün gece yemekten sonra mutfakta kaç tur attım inan çok zor kendime hakim oldum.Evde çikolata vs vardı uzaktan melül melül bakıp yürü git dedim
Reglsin madem bitene kadar adım atmaBitince ufak ufak sırnaşırsınŞimdi sırnaşıp barışsan zaten elin boş kalacak

Kanguru_ canım bu gece takım işini hallederim akşama babamlar misafirim olacaklar.Bir hafta aile saadeti yaşayacağım da
Gozun aydin cnm :)
Afiyet olaun kuzucum ne guzel sporunuda yapmissin
Amann burası boş kalmış yine
Napıyonuz bi deyin bakalım?
fattylamb94 sevgülünle kavuşup cilveleşme faslına geçtiniz mi kuzum
ona bugun dokunma :d aksam gelir o agzi kulaklarinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…