Ayyy yaa esraaa kızzzGozun aydin cnm :)
Afiyet olaun kuzucum ne guzel sporunuda yapmissin
ona bugun dokunma :d aksam gelir o agzi kulaklarinda
Buguj cumartesi camasırın üstüene camasır ekşendi coculların hepsi evde yeni aldıgım bulasık makinem bozukdu bulasıga bulasık eklendi haftasonu malum stcü geliyor sütler yogurtlar oeynşrler yapılıyor bizim evde surkeli bi üretim tüketim mevcut bugun bacım sen napıyonAmann burası boş kalmış yine
Napıyonuz bi deyin bakalım?
fattylamb94 sevgülünle kavuşup cilveleşme faslına geçtiniz mi kuzum
Tşk ederm cnmCok gecmis olsun Tigcecimm
Afiyet olsun canim cok guzel bir menu
Afiyet olsun cancagizim harika menu
Afiyet canim sanki az olmus canim
Teşekkür ederim gzl duaların içinn arkadaşm. Daha iyiym iyide olucam. Olmak zorundym oğluşum için :)Canımmmçok geçmiş olsun.Sağlık olsun diyelim.Hakkınızda hayırlısı böyleymiş. Korunma işini de bir netlik kazandır canım.Allah oğluna,sana ve ailene uzun mutlu ömürler nasip etsin
Nasılsın canımiyi misin biraz daha?
Evet cnm bnde öyle diyorm.. :) herşeyn hayırlısıcanım cok gecmiş olsun dikkat et kendine ayakkarını sıcak tut
hayırlısı tabiki Allah berdi Allah aldı sen de kendini üzme bebegimin sanana ihtiywcı var bundan snrası daha önemli sizin icin
ay ben dungece regl oldum suan tahammül seviyem sıfır herseye parlıyorum cocuklara cırlıyrum. Agrım var birley yapasım yok heesryi yiyesim var bu ilk gün cok sinirli gergin oluyorum ya cpcuklara kızınca da kendimden mefret ediyorum üzüküyorum cok
Kız allah seni napmasın bu halinle bölgesel harkeet mi yapoypsun yatıp dinlenmen lazım senin bi dur hele yaoarsın sporunuMenüm
Kahvaltı
1 haşlama yumurta ( sarısını oğlum yedi)
1 dlim tam buğday chia tohumlu ekmek
1 kk beyaz peynir
1 bardak yarım yağlı süt
Öğlen
5 yemek kaşığı kısır
5 yemek kaşığı menemen
Akşam
1 kase yayla çorbası
Gece
1 muz
Spor
1 saat tempolu yürüyüş
30 dk bölgesel hareket çalışması
Regl dönemimizde ne yazık ki çoğumuz böyle oluyoruz canım.Sen de benim yaptığım gibi yap,kendini regl olduğum için bunlar batıyor bana diye şartlandırmaya çalış biraz sakinleştiriyor.
tahin pekmezi görünce regl galiba diye düşündüm.Ben de ilk defa dün gece yemekten sonra mutfakta kaç tur attım inan çok zor kendime hakim oldum.Evde çikolata vs vardı uzaktan melül melül bakıp yürü git dedim
Reglsin madem bitene kadar adım atmaBitince ufak ufak sırnaşırsın Şimdi sırnaşıp barışsan zaten elin boş kalacak
Menüm
Kahvaltı
1 kk beyaz peynir
1 bardak yarım yağlı süt
Öğlen
5 yemek kaşığı kısır
5 yemek kaşığı menemen
Akşam
1 kase yayla çorbası
Gece
1 muz
Spor
1 saat tempolu yürüyüş
Kizlar aksam yemginde hamsi yapicam ve benim canim tavada hamsi istiyo az misir ununa bulanmis ve cok az yagza kizartsam yesem olurmu. Bugulamada yaparim ama canim oyle pek istemiyo
Canım yağlı kağıt ile böyle yapmayı denesen.Hem etraf kirlenmiyor hem de tadı bayağı güzel oluyor.
Duramıyorum canım duramıyoruuuuummm.. düşünüyorm sürekli. Dr bi engel yok sporuna devm eseblrsn ddi. Bnde kafa yormamak içn takılmamak içn devam ediyorumKız allah seni napmasın bu halinle bölgesel harkeet mi yapoypsun yatıp dinlenmen lazım senin bi dur hele yaoarsın sporunu
Spor bnm hayatımda hep vardı kendimi bldim bileli. Spor yaptğm zman mutlu oluyormRegli haftam olmamasina ragmen ben boyleyim bide o gunleri gor sen kafayi yiyicek gibi oluyom allahtan eve abur cubur koymuyorum
Kiz sen napiyon o halinle spormu yaptin dinlenmen lazim kuzum
Spor bnm hayatımda hep vardı kendimi bldim bileli. Spor yaptğm zman mutlu oluyorm
Babamdan geliyor spor aşkı. Sabah 7sinde koşuya çıkardı hep. Bende giderdim nefes nefese koşardm onunla.. blmem seviyorm işte cnm.Bukadar sporu sevmene masallahama kac gun dilensen daha iyi olur yok olmaz desen bari hafif biseyler yap bebegim
Babamdan geliyor spor aşkı. Sabah 7sinde koşuya çıkardı hep. Bende giderdim nefes nefese koşardm onunla.. blmem seviyorm işte cnm.
Sdce bacaklarm içn çalştm ztn .
Zorlamam öyle kendmi cnm
canim yarismaya drvam edebiliyosunTeşekkür ederim gzl duaların içinn arkadaşm. Daha iyiym iyide olucam. Olmak zorundym oğluşum için :)
cnm spor yapmasan 1 hafta kadar. Sonucta vucudun buyuk bi degisime ugradi kanaman yokmu agir hareketler dahada yogunlastirir kanamaniMenüm
Kahvaltı
1 kk beyaz peynir
1 bardak yarım yağlı süt
Öğlen
5 yemek kaşığı kısır
5 yemek kaşığı menemen
Akşam
1 kase yayla çorbası
Gece
1 muz
Spor
1 saat tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?