Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

9 30 ilik limonlu su
11 kirmizi biberden omlet 5 peynir 5 zrytin 1 dilim ekmek cay
14 30 turk kahvesi
1530 papatya cayi 2 ceviz 10 fistik
18 30 karnibahar yogurtlamasi bol salata
2 litre su
500 ip 100 p
1 mil lessie 45
300 bolgesel 180
325p Kanguru_

Atsam bişey fark etmiyor ki adam beni tınlamıyor hiç
Neden ki? Mesela en çok hangi konularda takışırsınız?
Yooohhh balıkları senin tarife uygun yaptım ama biski şeyler yidimde geliyo ceza ahsennnnn
Tatlı yedin değil mi kuzum? Balıktan sonra helva vs gibi tatlı alışkanlığı vardır ondan şey ettim
Çekinme hadi yaz yediklerini,belki kurumuş insafım tutar
Teşekkğr ederim kuzum.Biraz dinlen çok yorma kendini
Esperenzaa dan kaçsan bu sefer Rzgrece menu paylaşmadın diye ceza verecek. Ceza kaçınılmaz. Sen en iyisi Paylaş :)
Hahaha kız iyice kapana kısıldı hangimizün cezası daha ağır olacak kesin onu hesap ediyordur
afiyet olsun canım menün çok güzel,spor da harika
Iyikide burasi var bize çok çok faydasi var
Caniiimmm bekliyorum ama

İyiyim canım sen nasılsın?

Yazıp yazmama konusunda kararsız kalacak ne yedin acebaaa?
Allonsiiiiiiy ben ne yaptım bi bilsen bana ceza dayak sopa herseyi verin herhata böyle sacmaladıgoö bir gun oluyor cok kızıyorum kendşme yerken de kızacagımı biliyorum ama hem dayanamadım hemde o sofradki hep beraber yemek icmek anlamsız mutlulugunu kaybetmek istemedim hepimiz mutluyduk ben öyle melül melül bakamadım yaa (

Eskiden olsa cocuklari uyutup abur cubura saldirirdim
Aynen bende alırdım cipsimi kahvemi kola mı en sevdigim diziyi filmş acar takılırfım aksama ladar dolan kafamı bende öyle boşaltıyordum kendimce iyiki var bırası

Esperenzaaa sen beni döv beniii tam dayaklık seyler oldu bu aksam gözüm döndü gercekten col ayıp ettim bu hafta iyi rakam gördüm diye sımardım ir kilosu geri gelse yeri bi de reglim dşye canım cok tatlı cektş ondan oldu galiba bana ceza verirmisin yarın icin (

bikere benim basima da gelmisti
Eskiden olsa cocuklari uyutup abur cubura saldirirdim
Ayy evet yaa al cipsi kolayi gec tvnin karsisna ye babam ye
afoyet olsun cnm menjde sporda cok guzel

Ne yedin kizzzz aldim oklavami geldim cabuk soyleee AhSen_2504 sende soylw bakim

Sabah
1 yumurtadan Mantarlı kasarlı yumurta
7-8 zeytin
1 ceviz
Domates salatalık

Oglen
1 avuc kabak cekirdegi
1 oreso piskevit

Aksam ( dayak geliyo hazır olun

1 buyuk dilim yas pasta
2 sigara böregi
2 catal patates salatası

2 kupa yesilcay
1.5 litre su
Spor yok ama bukadar yemege yatana kadar yapmam kazım

Ne yedin gecen hafta ne guzel vermistin ha gayret az kaldi yaxa ben bitki cayi ictim cok guzrl sende iccc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…