İyi akşamlar canımmHerkese iyi aksamlar cocuklari uyutabildim cok şükür
Oh ne guzelllBgn çok yorgun hissedyrm oğluşumla banyo yaptık mayıştıkk. Biraz kestiricezz
Esperenzaa dan kaçsan bu sefer Rzgrece menu paylaşmadın diye ceza verecek. Ceza kaçınılmaz. Sen en iyisi Paylaş :)
Eskiden olsa cocuklari uyutup abur cubura saldirirdim
Aynen ben kebdimi asker gibi hissediyorumIyikide burasi var bize çok çok faydasi var
Aynen ben kebdimi asker gibi hissediyorumIyikide burasi var bize çok çok faydasi var
Neden ki? Mesela en çok hangi konularda takışırsınız?Atsam bişey fark etmiyor ki adam beni tınlamıyor hiç
Tatlı yedin değil mi kuzum? Balıktan sonra helva vs gibi tatlı alışkanlığı vardır ondan şey ettimYooohhh balıkları senin tarife uygun yaptım ama biski şeyler yidimdegeliyo ceza ahsennnnn
Teşekkğr ederim kuzum.Biraz dinlen çok yorma kendiniMikemmel canım
Hahaha kız iyice kapana kısıldıEsperenzaa dan kaçsan bu sefer Rzgrece menu paylaşmadın diye ceza verecek. Ceza kaçınılmaz. Sen en iyisi Paylaş :)
afiyet olsun canım menün çok güzel,spor da harika9 30 ilik limonlu su
11 kirmizi biberden omlet 5 peynir 5 zrytin 1 dilim ekmek cay
14 30 turk kahvesi
1530 papatya cayi 2 ceviz 10 fistik
18 30 karnibahar yogurtlamasi bol salata
2 litre su
500 ip 100 p
1 mil lessie 45
300 bolgesel 180
325pKanguru_
Caniiimmm bekliyorum amaIyikide burasi var bize çok çok faydasi var
Allonsiiiiiiy ben ne yaptım bi bilsen bana ceza dayak sopa herseyi verin herhata böyle sacmaladıgoö bir gun oluyor cok kızıyorum kendşme yerken de kızacagımı biliyorum ama hem dayanamadım hemde o sofradki hep beraber yemek icmek anlamsız mutlulugunu kaybetmek istemedim hepimiz mutluyduk ben öyle melül melül bakamadım yaaİyiyim canım sen nasılsın?
Yazıp yazmama konusunda kararsız kalacak ne yedin acebaaa?
Aynen bende alırdım cipsimi kahvemi kola mı en sevdigim diziyi filmş acar takılırfım aksama ladar dolan kafamı bende öyle boşaltıyordum kendimce iyiki var bırasıEskiden olsa cocuklari uyutup abur cubura saldirirdim
Esperenzaaa sen beni döv beniii tam dayaklık seyler oldu bu aksam gözüm döndü gercekten col ayıp ettim bu hafta iyi rakam gördüm diye sımardım ir kilosu geri gelse yeri bi de reglim dşye canım cok tatlı cektş ondan oldu galiba bana ceza verirmisin yarın icinNeden ki? Mesela en çok hangi konularda takışırsınız?
Tatlı yedin değil mi kuzum? Balıktan sonra helva vs gibi tatlı alışkanlığı vardır ondan şey ettim
Çekinme hadi yaz yediklerini,belki kurumuş insafım tutar
Teşekkğr ederim kuzum.Biraz dinlen çok yorma kendini
Hahaha kız iyice kapana kısıldıhangimizün cezası daha ağır olacak kesin onu hesap ediyordur
afiyet olsun canım menün çok güzel,spor da harika
Caniiimmm bekliyorum ama
İyi geceler
az önce şaşkınlıkla menümü paylaşım alanına yazmışım,aceleyle düzenledim
09:30 Limonlu su
10:30 sahanda iki yumurta,5 zeytin,3 ceviz,süzme peynir,bol yeşillil,4 çeri domates,3 bardak siyah çay
12:30 Şekersiz Türk Kahvesi
17:00 Yeşil çay limonlu
19:00 5 kaşık kurufasulye,bol salata,yoğurt
Su:2,5 lt
Kanguru_
Spor:3 mil leslie 135 puan
Allonsy
Ayy evet yaa al cipsi kolayi gec tvnin karsisna ye babam yeEskiden olsa cocuklari uyutup abur cubura saldirirdim
afoyet olsun cnm menjde sporda cok guzel9 30 ilik limonlu su
11 kirmizi biberden omlet 5 peynir 5 zrytin 1 dilim ekmek cay
14 30 turk kahvesi
1530 papatya cayi 2 ceviz 10 fistik
18 30 karnibahar yogurtlamasi bol salata
2 litre su
500 ip 100 p
1 mil lessie 45
300 bolgesel 180
325pKanguru_
Ne yedin kizzzz aldim oklavami geldim cabuk soyleeeEsperenzaaa sen beni döv beniii tam dayaklık seyler oldu bu aksam gözüm döndü gercekten col ayıp ettim bu hafta iyi rakam gördüm diye sımardım ir kilosu geri gelse yeri bi de reglim dşye canım cok tatlı cektş ondan oldu galiba bana ceza verirmisin yarın icin(
Ne yedin gecen hafta ne guzel vermistin ha gayret az kaldi yaxa ben bitki cayi ictim cok guzrl sende icccAllonsiiiiiiy ben ne yaptım bi bilsen bana ceza dayak sopa herseyi verin herhata böyle sacmaladıgoö bir gun oluyor cok kızıyorum kendşme yerken de kızacagımı biliyorum ama hem dayanamadım hemde o sofradki hep beraber yemek icmek anlamsız mutlulugunu kaybetmek istemedim hepimiz mutluyduk ben öyle melül melül bakamadım yaa(
Aynen bende alırdım cipsimi kahvemi kola mı en sevdigim diziyi filmş acar takılırfım aksama ladar dolan kafamı bende öyle boşaltıyordum kendimce iyiki var bırası
Valla olabilir baktı hasret cok askerlik maskerlik ugrasamam gel kacak demiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?