2500 ip atla yakarsinSabah
1 yumurtadan Mantarlı kasarlı yumurta
7-8 zeytin
1 ceviz
Domates salatalık
Oglen
1 avuc kabak cekirdegi
1 oreso piskevit
Aksam ( dayak geliyo hazır olun
1 buyuk dilim yas pasta
2 sigara böregi
2 catal patates salatası
2 kupa yesilcay
1.5 litre su
Spor yok ama bukadar yemege yatana kadar yapmam kazım
Cok yedşm cok karnım agrıyor suandaNe yedin gecen hafta ne guzel vermistin ha gayret az kaldi yaxa ben bitki cayi ictim cok guzrl sende iccc
abooooo kiz bacim sen naptinSabah
1 yumurtadan Mantarlı kasarlı yumurta
7-8 zeytin
1 ceviz
Domates salatalık
Oglen
1 avuc kabak cekirdegi
1 oreso piskevit
Aksam ( dayak geliyo hazır olun
1 buyuk dilim yas pasta
2 sigara böregi
2 catal patates salatası
2 kupa yesilcay
1.5 litre su
Spor yok ama bum sen kadar yemege yatana kadar yapmam kazım
Hedefime gelince az az yerim ben ya:)bikere benim basima da gelmisti
Ayy evet yaa al cipsi kolayi gec tvnin karsisna ye babam ye
afoyet olsun cnm menjde sporda cok guzel
Valla olabilir baktı hasret cok askerlik maskerlik ugrasamam gel kacak demiştir
Nese yapacak bisi yok yarin dengelersin birinin dogum gunu mu vardi yoksa annen mi geldiCok yedşm cok karnım agrıyor suanda
Amannn nettin ya 1.5 artı hey masallah ozaman her yedigimşz yarayacak korumadaykende böyleabooooo kiz bacim sen naptinen az 1.5 kilo arti
esimin dogum gunuyduNese yapacak bisi yok yarin dengelersin birinin dogum gunu mu vardi yoksa annen mi geldi
cok hafif gedirdem canım bşde spor yapcam ypgunNese yapacak bisi yok yarin dengelersin birinin dogum gunu mu vardi yoksa annen mi geldi
Ama esinin dogum gunuyse yenir yani:)cok hafif gedirdem canım bşde spor yapcam ypgun
dengelemek onmli iste yoksa buraya yine yolun duserHedefime gelince az az yerim ben ya:)
yarin hafif atlatirsin gecer cnm sen yine cuma gunu guzel bi yuzdeyle gelirsinAmannn nettin ya 1.5 artı hey masallah ozaman her yedigimşz yarayacak korumadaykende böyle
esimin dogum gunuydu
Hamilelik falan olmayinca dengelrim yadengelemek onmli iste yoksa buraya yine yolun duser
yarin hafif atlatirsin gecer cnm sen yine cuma gunu guzel bi yuzdeyle gelirsin
Insallah cnm hedefinede az kaldi zaten :)Hamilelik falan olmayinca dengelrim ya
İnş bitanem cumaya kadar ful komsantre olcam inş yine özel günde bi yedik diye salmak yok yarın icin bi ceza da verin barş bana bugun reglin ilk gunudy bsey yapamadım hiçdengelemek onmli iste yoksa buraya yine yolun duser
yarin hafif atlatirsin gecer cnm sen yine cuma gunu guzel bi yuzdeyle gelirsin
Tmm ozaman yarin yapacagin sporlae haric 4000 ip 15 dkk yuruyus :)İnş bitanem cumaya kadar ful komsantre olcam inş yine özel günde bi yedik diye salmak yok yarın icin bi ceza da verin barş bana bugun reglin ilk gunudy bsey yapamadım hiç
Neden ki? Mesela en çok hangi konularda takışırsınız?
Tatlı yedin değil mi kuzum? Balıktan sonra helva vs gibi tatlı alışkanlığı vardır ondan şey ettim
Çekinme hadi yaz yediklerini,belki kurumuş insafım tutar
Teşekkğr ederim kuzum.Biraz dinlen çok yorma kendini
Hahaha kız iyice kapana kısıldıhangimizün cezası daha ağır olacak kesin onu hesap ediyordur
afiyet olsun canım menün çok güzel,spor da harika
Caniiimmm bekliyorum ama
Esperenzaaa sen beni döv beniii tam dayaklık seyler oldu bu aksam gözüm döndü gercekten col ayıp ettim bu hafta iyi rakam gördüm diye sımardım ir kilosu geri gelse yeri bi de reglim dşye canım cok tatlı cektş ondan oldu galiba bana ceza verirmisin yarın icin(
Allonsiiiiiiy ben ne yaptım bi bilsen bana ceza dayak sopa herseyi verin herhata böyle sacmaladıgoö bir gun oluyor cok kızıyorum kendşme yerken de kızacagımı biliyorum ama hem dayanamadım hemde o sofradki hep beraber yemek icmek anlamsız mutlulugunu kaybetmek istemedim hepimiz mutluyduk ben öyle melül melül bakamadım yaa(
Aynen bende alırdım cipsimi kahvemi kola mı en sevdigim diziyi filmş acar takılırfım aksama ladar dolan kafamı bende öyle boşaltıyordum kendimce iyiki var bırası
Bugun az yemissin :) afiyt olsunKanguru_ 24 Mart menum
Sabah: 06.30
1 haslanmis yumurta
2 Ceviz
2 kuru kayısı
1 dilim dil peyniri
1 kucuk sut
Oglen: yok
Aksam : 17.55
1 kase kırmızı mercimek çorbası
4 yk kasigi yumurtali yesil fasulye
2.3 lt su. Bugun dinlenme günüm ilan ettim spor yok. Mesaj sayısını saymadim ama 10 a yakındır
Bugun az yemissin :) afiyt olsun
Allah seni napmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?