Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

2500 ip atla yakarsin

abooooo kiz bacim sen naptin en az 1.5 kilo arti

dengelemek onmli iste yoksa buraya yine yolun duser

yarin hafif atlatirsin gecer cnm sen yine cuma gunu guzel bi yuzdeyle gelirsin
İnş bitanem cumaya kadar ful komsantre olcam inş yine özel günde bi yedik diye salmak yok yarın icin bi ceza da verin barş bana bugun reglin ilk gunudy bsey yapamadım hiç

Allah iyiliğini versin simdi paylasiyom

Ah be huzur bende ayni durumdayim ne ettik biz kend8mize

Ne yedin kizzzz aldim oklavami geldim cabuk soyleee AhSen_2504 sende soylw bakim

Temem soyluyom

Kızzz ne yaptın diyecektim ki menunu gördüm sonrasında... evet kabul edelim akşam hiç olmamış. Pastalar börekler falan derken ipin ucu kaçmış. Özel bir gün olduğu için anlayışla karşıliyorum ben açıkçası. Ha büyük bir dilim değil de ince bir dilim tercih edebilirdin. Ve pollyannaci biri olarak (herseye iyi yönünden baktığım için herkes öyle der bana) neticede tartı ertesi gününde yaptin. Tartiya daha 5 gün var. Bu 5 günde telafi edebileceğini düşünüyorum. Sen neler yapmis hatunsun bir pastayı mi erietmeyeceksin?

Kanguru_ 24 Mart menum

Sabah: 06.30

1 haslanmis yumurta
2 Ceviz
2 kuru kayısı
1 dilim dil peyniri
1 kucuk sut

Oglen: yok

Aksam : 17.55

1 kase kırmızı mercimek çorbası
4 yk kasigi yumurtali yesil fasulye

2.3 lt su. Bugun dinlenme günüm ilan ettim spor yok. Mesaj sayısını saymadim ama 10 a yakındır

Bugun az yemissin :) afiyt olsun

Bugunku menum

Uyandiktan hemen sonra
Limonlu sirkeli su

Kahvalti oncesi
Yoğurt kürü

Kahvaltı 11:30
2 has. Yumurta
6 zeytin
2 kaşık lor
3 ceviz
1 tatli k. Tahin pekmez
Maydanoz
1 dilim ekmek

Ara 15:00
Kocaaa bir avuc çekirdek
Kaç tane pattis cipsi
Yarım canga
Hep kızim sayesinde anne cay keyfi yapalim dedi ve kiramadim çünkü çok seviyo beraber oturup biseyler yemeyi sohbet etmeyi gidip marketten hersey aldi ve resmen çözüm dondu hafta az yiyicem dedim ama bi baktim onumde hersey bitmiş

Aksam 19:00
Hamsi
Salata

Sivilar
3 litre su
1 litre detoks suyu
1 kupa yseil cay

Spor 30 dk leslie

Mesaj sayısı +10

Kanguru_ esperenzaa Allonsy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…