Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayyy gözüm kör olaydı da bu menüyü görmeyeydim.Menünü gördükten sonra dilimde huzurum kalmadı şu fani dünyada şarkısı takıldı.Hanimiş bizim iradesi güçlü huzurumuz???
Öğlenden itibaren neden azıttım kuzum? Oreolar,pastalar,sigara börekleri bu ne cesaret kız.Mis gibi kilo vermene mi güvendin yiğidim:))
Özel gündür anlarım ama mokunu çıkarmanın ne lüzumu vardı şekerimAzıcık yiyip tadında bıraksan olmuyor muydu canım?
Gelsin ceza bu yediklerin için 3 gün 15dklık ekstra spor canım.Yapılıp bildirilecek.

Amann kız size ne oldu böyle??
Allahım kör et beni aksım gözüm nuru aksın böyle menülere kör baksın
Neden bu kadar azıtıp cozuttuğunuzu sorabilir miyim küçük hanım?
Senin de 3 gün 15’er dakikalık ekstra spor cezan var?
Onu bunu anlamam bana verilmiş bir tarih ve sözün var,dediğin tarihte listede olmazsan kaçacak yer ara kuzum

Kuzum allah mekanını cennet etsin sizede sabır versin ecel bu doğru söylüyosun asker olmasa yine zamanı geldiyse her şekilde bulur

Ohhh ağız kulaklarda Yediğin içtiğin bugüne özel senin olsun bu defa gördüklerini anlat.Yok yok hem yediğin herzeleri hem de gördüklerini anlat canım

Yediklerimi hiç anlatmasam daha iyi
Dur anlatayım baştan sabah gittim otogara sevdiceğimin yanına bi güzel sarıldık özlem giderdik sonra bana doğum günü hediyesi almış onu verdi romantik bi konuşma falan derken saat 1 olmuş ben bir lokma bişey yememişim açlıktan ölüyorum sandım ve orda en masum gelen şey simit sarayına oturalım dedik 1 simit ve yanına krem peynir yedim. Hava çok kötüydü biraz soğuk ve yağmurlu. Bizde açık hava bi yer var orda gezeriz diye plan yapmıştık bu havaya rağmen oraya gittik. Önce hayvanat bahçesine girdik 2 saat falan dolaştık sonra ikili bisiklet kiraladık yağmurlu havada tam 1 saat bisiklet sürdük 3 kere ayağım sıkıştı saat 7 falan oldu sevdiceğime ayıptır söylemesi bi iskender ısmarladım. Bende 1 porsiyon yedim ama birazı arttı tamamını bitiremedim. Sonra yine bi cafeye gittik çay kahve sohbet muhabbet derken ayrılık vakti geldi kardeşimide çağırdım arabayla bizi otogara bıraktı yolcu ettik geldik işte ama çoook güzel ve hareketli bir gündü bütün stresimi attım ahada hem yediģimi içtiğimi hem gördüğümü bir arada anlattım

Oyyyy canım o kadar güzel anlatmışsın ki,mutluluğun heyecanın cümlelerine yansımız resmen.Güzel geçtiğine ve ağzın kulaklarında bir buluşma olduğuna çok çok sevindim.Bu moral sana iyi gelecektir.Yediklerin de çok çok kötü değil bol hareket var aşk ateşi de yediklerini yakmıştır zati
Bu buluşma kendine,sevdiceğine ve bizlere verdiğin sözleri tutabilmen için çok iyi bir motivasyon kaynağı olmuştur.
Çok tatlı anlatmışsın kuzum valla sevgililik günlerime özlemle gittim sayende

Sizde bu pazar sevgili olun çıkın başbaşa el ele gezin :) ama ailen geliyodu sanırım sizin sevgililik işi yaş gerçekten çok motive oldum bugün kendimi uzun zamandır ilk defa diyete hazır hissediyorum her anlamda motive oldum aslında. Allaha şükür bu ara hayatımdaki kötü şeyler bir bir düzeliyor. Aylardır aşamadığım ailevi bi problem vardı onu bile çözüme kavuşturdum bu hafta. Kafam rahat olduğu zaman diyete daha iyi odaklanabiliyorum

Ne diye kalkıyo gece gece söyle oğluşuna ilerde bu günleri çok arar uyumak isterde uyuyamaz anası gibi

Ailem geldi canım,kısmet bi daha ki bahara artık:))
Çok sevindim artık bomba gibi bi esrayı bekliyoruz.Ailevi sorununu da halletmene sevindim. güzel,mutlu ve fit günler seni bekliyor
Kız hediye neydi kiMeraklıyım sanki biraz.
Bi de o soğukta dötünüz donmadı mı

Ne diye kalkıyo gece gece söyle oğluşuna ilerde bu günleri çok arar uyumak isterde uyuyamaz anası gibi
Doğdu doğalı hep uyumayan bir çocuk oldu.Ben bulduğu tüm fırsatları totoyu yayıp yatmaya adamış ben oğlum sayesinde gecelerin kadını oldumHamileliğimin ilk aylarını paso uyuyarak geçirmiş bi annenin evladı gece kuşu oldu yaw

Ne güzel ailene kavuşmuşsun
Bi tane kocaman çok güzel teraryum almış bir de gümüş su yolu bileklik almış. Yok kız o kadar güzel bi bisiklete bindik ki ikili ikimiz yanyanayız üstü kapalı ve bindikten sonra şeffaf kalı bişey geçiriyolar hiç soğuk almıyo direksiyonlu falan bişeydi

Demek ki çocuk uykuya o zaman doymuş

Yırtık kotla dolanıyor diye bi rivayet vardı,yazık bizim kız üşütecek dediydimteraryuma bayılırım ben de.bravo delikanlıya güle güle kullan hediyelerini.
Demek ki çocuk uykuya o zaman doymuş
şuncacık bi lokmacık uyku ile doyulur muymuş canımhaydi iyi geceler günün kadar tatlı rüyalar canımmm

Yağlardan üşümüyorum ben iyi geceler canımcım

tatlım cok tatlısın ya ne guzel motşve ettin beni evet tartıya daha cok var dikkat edicem ozamana kadar inş keşke hiç olmasaydo ama senede bir olan özel birgün yine de abartmamalıydık ama gözüm görmedimresmen doyana kadar yedim tadımlıknolmadı bugun spora yuklenip eriticem inş

Ya valla onun rehavetş cöktğ gercektende mokukoku cıktı canım ne desen haklısın cezamı cekip hergun bildiricem sporunda yuruyusude yapıcam inş patron kızma kızmaa
Kuzum allah mekanını cennet etsin sizede sabır versin ecel bu doğru söylüyosun asker olmasa yine zamanı geldiyse her şekilde bulur
Allah muhafaza eylesin kardesinş canımın ici
Kaçamak yapan arkadaşlar zıkkımı köküyle birlikte yiyin emi
Öyle de kızdım size.Telafi etmeden gelmeyin.
valla görceksin bugun telafi edicem inş bebişim kızmaa

Esra cok guzel bir gun gecirmişssiniz canım mutlulugunuz daim olsun inş bıgunler cok kıymetli zaman dilimleri tadını cıkarın :)
ay allah seni ya esperenzaa acıcaz bugun gözlerini merwk etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…