- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Hayyy gözüm kör olaydı da bu menüyü görmeyeydim.Sabah
1 yumurtadan Mantarlı kasarlı yumurta
7-8 zeytin
1 ceviz
Domates salatalık
Oglen
1 avuc kabak cekirdegi
1 oreso piskevit
Aksam ( dayak geliyo hazır olun
1 buyuk dilim yas pasta
2 sigara böregi
2 catal patates salatası
2 kupa yesilcay
1.5 litre su
Spor yok ama bukadar yemege yatana kadar yapmam kazım
Amann kız size ne oldu böyle??Bugunku menum
Uyandiktan hemen sonra
Limonlu sirkeli su
Kahvalti oncesi
Yoğurt kürü
Kahvaltı 11:30
2 has. Yumurta
6 zeytin
2 kaşık lor
3 ceviz
1 tatli k. Tahin pekmez
Maydanoz
1 dilim ekmek
Ara 15:00
Kocaaa bir avuc çekirdek
Kaç tane pattis cipsi
Yarım canga
Hep kızim sayesinde anne cay keyfi yapalim dedi ve kiramadim çünkü çok seviyo beraber oturup biseyler yemeyi sohbet etmeyi gidip marketten hersey aldi ve resmen çözüm dondu hafta az yiyicem dedim ama bi baktim onumde hersey bitmiş
Aksam 19:00
Hamsi
Salata
Sivilar
3 litre su
1 litre detoks suyu
1 kupa yseil cay
Spor 30 dk leslie
Mesaj sayısı +10
@Rzgreceesperenzaa @Allonsy
Ohhh ağız kulaklardaAllah seni napmasındöncem şimdi size yeni geldim eve
Kuzum allah mekanını cennet etsin sizede sabır versin ecel bu doğru söylüyosun asker olmasa yine zamanı geldiyse her şekilde bulurCanım Allah kavustursun inş sagsalim döner gelir kardesin Rabbim iyilerle karsılastırsın akşına kötü sey getirme ecel birdir degişmez nerde olursa olsun bulur gelir birşey olacaksa yer mekan farketmez sen dua et icini feah tut
Vaay san kursu he ne hos ne guzel ugras bu böyle :)
benim kardesimi de diyarbakıra gitmişti ama sagdalim dönmüştü dedim ya ecel bşr degişmez oralarda kimbilşr neker yasadı gördü birşey olmadı geldikten bir sene sonra trafik kazasında vefat etti Allah bşr yerde yazısını yazmıssa o olur bitanem icini ferah tut sen
Canım bizim karatayda oeynirin cesidi farketmior hatta yaglı olsun diye tavsiye ediliyor diye biliorum ben onyuzden yedim
Evet ya canım turk kahvesş şstiyor sabahları alıstım artık bşrde metayı hızlandırıyor bilşyorsundur iç sende
canım patates bulgur pilavı ikisi bşr srada agır olmus anki bir de aksam ya
Menüm guzel canm herzmaanki gibi sporda var su da ohh ne ala :)
Ohhh ağız kulaklardaYediğin içtiğin bugüne özel senin olsun bu defa gördüklerini anlat.Yok yok hem yediğin herzeleri hem de gördüklerini anlat canım
Kaçamak yapan arkadaşlar zıkkımı köküyle birlikte yiyin emi
Öyle de kızdım size.Telafi etmeden gelmeyin.
Oyyyy canım o kadar güzel anlatmışsın ki,mutluluğun heyecanın cümlelerine yansımız resmen.Güzel geçtiğine ve ağzın kulaklarında bir buluşma olduğuna çok çok sevindim.Bu moral sana iyi gelecektir.Yediklerin de çok çok kötü değil bol hareket var aşk ateşi de yediklerini yakmıştır zatiYediklerimi hiç anlatmasam daha iyi
Dur anlatayım baştansabah gittim otogara sevdiceğimin yanına bi güzel sarıldık özlem giderdik sonra bana doğum günü hediyesi almış onu verdi romantik bi konuşma falan derken saat 1 olmuş ben bir lokma bişey yememişim açlıktan ölüyorum sandım ve orda en masum gelen şey simit sarayına oturalım dedik 1 simit ve yanına krem peynir yedim. Hava çok kötüydü biraz soğuk ve yağmurlu. Bizde açık hava bi yer var orda gezeriz diye plan yapmıştık bu havaya rağmen oraya gittik. Önce hayvanat bahçesine girdik 2 saat falan dolaştık sonra ikili bisiklet kiraladık yağmurlu havada tam 1 saat bisiklet sürdük 3 kere ayağım sıkıştı saat 7 falan oldu sevdiceğime ayıptır söylemesi bi iskender ısmarladım. Bende 1 porsiyon yedim ama birazı arttı tamamını bitiremedim. Sonra yine bi cafeye gittik çay kahve sohbet muhabbet derken ayrılık vakti geldi kardeşimide çağırdım arabayla bizi otogara bıraktı yolcu ettik geldik işte ama çoook güzel ve hareketli bir gündü bütün stresimi attım ahada hem yediģimi içtiğimi hem gördüğümü bir arada anlattım
Bu gece oğlum asker etti beni.2 defa uyandım,en son uyanmamda uykum iyice kaçtı bari teftişe çıkayım dedim.Kız sen niye uyumuyon bu saat olmuş
Sizde bu pazar sevgili olun çıkın başbaşa el ele gezin :) ama ailen geliyodu sanırım sizin sevgililik işi yaş
Oyyyy canım o kadar güzel anlatmışsın ki,mutluluğun heyecanın cümlelerine yansımız resmen.Güzel geçtiğine ve ağzın kulaklarında bir buluşma olduğuna çok çok sevindim.Bu moral sana iyi gelecektir.Yediklerin de çok çok kötü değil bol hareket var aşk ateşi de yediklerini yakmıştır zati
Bu buluşma kendine,sevdiceğine ve bizlere verdiğin sözleri tutabilmen için çok iyi bir motivasyon kaynağı olmuştur.
Çok tatlı anlatmışsın kuzum valla sevgililik günlerime özlemle gittim sayende
Ne diye kalkıyo gece gece söyle oğluşuna ilerde bu günleri çok arar uyumak isterde uyuyamaz anası gibi
Bu gece oğlum asker etti beni.2 defa uyandım,en son uyanmamda uykum iyice kaçtı bari teftişe çıkayım dedim.
Menülerden gözüm yandı.
Huzurvermeyolunda ve @AhSen_yarim in menülerini okuyan kör oldu biliyon mu
Ailem geldi canım,kısmet bi daha ki bahara artık:))Sizde bu pazar sevgili olun çıkın başbaşa el ele gezin :) ama ailen geliyodu sanırım sizin sevgililik işi yaşgerçekten çok motive oldum bugün kendimi uzun zamandır ilk defa diyete hazır hissediyorum her anlamda motive oldum aslında. Allaha şükür bu ara hayatımdaki kötü şeyler bir bir düzeliyor. Aylardır aşamadığım ailevi bi problem vardı onu bile çözüme kavuşturdum bu hafta. Kafam rahat olduğu zaman diyete daha iyi odaklanabiliyorum
Çok güzeldi huzurcumAyyy yaa esraaa kızzzfattylamb94 ne guzel kavustunuz demi bugun cumartesi ne giydin nettin napıypsunuz bize de haber ver catlıyoru
Kız gözündende bişey kaçmıyo heKiZlar size esradan haber getirdimwp duruma foto atmis geziyo manitasiyla yirtik pantolon giymis hain domdom
Doğdu doğalı hep uyumayan bir çocuk oldu.Ben bulduğu tüm fırsatları totoyu yayıp yatmaya adamış ben oğlum sayesinde gecelerin kadını oldumNe diye kalkıyo gece gece söyle oğluşuna ilerde bu günleri çok arar uyumak isterde uyuyamaz anası gibi
Ne güzel ailene kavuşmuşsunAilem geldi canım,kısmet bi daha ki bahara artık:))
Çok sevindim artık bomba gibi bi esrayı bekliyoruz.Ailevi sorununu da halletmene sevindim. güzel,mutlu ve fit günler seni bekliyor
Kız hediye neydi kiMeraklıyım sanki biraz.
Bi de o soğukta dötünüz donmadı mı
Demek ki çocuk uykuya o zaman doymuşDoğdu doğalı hep uyumayan bir çocuk oldu.Ben bulduğu tüm fırsatları totoyu yayıp yatmaya adamış ben oğlum sayesinde gecelerin kadını oldumHamileliğimin ilk aylarını paso uyuyarak geçirmiş bi annenin evladı gece kuşu oldu yaw
Yırtık kotla dolanıyor diye bi rivayet vardı,yazık bizim kız üşütecek dediydimNe güzel ailene kavuşmuşsun
Bi tane kocaman çok güzel teraryum almış bir de gümüş su yolu bileklik almış. Yok kız o kadar güzel bi bisiklete bindik ki ikili ikimiz yanyanayız üstü kapalı ve bindikten sonra şeffaf kalı bişey geçiriyolar hiç soğuk almıyo direksiyonlu falan bişeydi
şuncacık bi lokmacık uyku ile doyulur muymuş canımDemek ki çocuk uykuya o zaman doymuş
Yağlardan üşümüyorum benYırtık kotla dolanıyor diye bi rivayet vardı,yazık bizim kız üşütecek dediydimteraryuma bayılırım ben de.bravo delikanlıya güle güle kullan hediyelerini.
şuncacık bi lokmacık uyku ile doyulur muymuş canımhaydi iyi geceler günün kadar tatlı rüyalar canımmm
tatlım cok tatlısın ya ne guzel motşve ettin beni evet tartıya daha cok var dikkat edicem ozamana kadar inş keşke hiç olmasaydo ama senede bir olan özel birgün yine de abartmamalıydık ama gözüm görmedimresmen doyana kadar yedim tadımlıknolmadı bugun spora yuklenip eriticem inşKızzz ne yaptın diyecektim ki menunu gördüm sonrasında... evet kabul edelim akşam hiç olmamış. Pastalar börekler falan derken ipin ucu kaçmış. Özel bir gün olduğu için anlayışla karşıliyorum ben açıkçası. Ha büyük bir dilim değil de ince bir dilim tercih edebilirdin. Ve pollyannaci biri olarak (herseye iyi yönünden baktığım için herkes öyle der bana) neticede tartı ertesi gününde yaptin. Tartiya daha 5 gün var. Bu 5 günde telafi edebileceğini düşünüyorum. Sen neler yapmis hatunsun bir pastayı mi erietmeyeceksin?
Ya valla onun rehavetş cöktğ gercektende mokukoku cıktı canım ne desen haklısın cezamı cekip hergun bildiricem sporunda yuruyusude yapıcam inş patron kızma kızmaaHayyy gözüm kör olaydı da bu menüyü görmeyeydim.Menünü gördükten sonra dilimde huzurum kalmadı şu fani dünyada şarkısı takıldı.Hanimiş bizim iradesi güçlü huzurumuz???
Öğlenden itibaren neden azıttım kuzum? Oreolar,pastalar,sigara börekleri bu ne cesaret kız.Mis gibi kilo vermene mi güvendin yiğidim:))
Özel gündür anlarım ama mokunu çıkarmanın ne lüzumu vardı şekerimAzıcık yiyip tadında bıraksan olmuyor muydu canım?
Gelsin ceza bu yediklerin için 3 gün 15dklık ekstra spor canım.Yapılıp bildirilecek.
Allah muhafaza eylesin kardesinş canımın iciKuzum allah mekanını cennet etsin sizede sabır versin ecel bu doğru söylüyosun asker olmasa yine zamanı geldiyse her şekilde bulur
Kaçamak yapan arkadaşlar zıkkımı köküyle birlikte yiyin emi
Öyle de kızdım size.Telafi etmeden gelmeyin.
Esra cok guzel bir gun gecirmişssiniz canım mutlulugunuz daim olsun inş bıgunler cok kıymetli zaman dilimleri tadını cıkarın :)Yediklerimi hiç anlatmasam daha iyi
Dur anlatayım baştansabah gittim otogara sevdiceğimin yanına bi güzel sarıldık özlem giderdik sonra bana doğum günü hediyesi almış onu verdi romantik bi konuşma falan derken saat 1 olmuş ben bir lokma bişey yememişim açlıktan ölüyorum sandım ve orda en masum gelen şey simit sarayına oturalım dedik 1 simit ve yanına krem peynir yedim. Hava çok kötüydü biraz soğuk ve yağmurlu. Bizde açık hava bi yer var orda gezeriz diye plan yapmıştık bu havaya rağmen oraya gittik. Önce hayvanat bahçesine girdik 2 saat falan dolaştık sonra ikili bisiklet kiraladık yağmurlu havada tam 1 saat bisiklet sürdük 3 kere ayağım sıkıştı saat 7 falan oldu sevdiceğime ayıptır söylemesi bi iskender ısmarladım. Bende 1 porsiyon yedim ama birazı arttı tamamını bitiremedim. Sonra yine bi cafeye gittik çay kahve sohbet muhabbet derken ayrılık vakti geldi kardeşimide çağırdım arabayla bizi otogara bıraktı yolcu ettik geldik işte ama çoook güzel ve hareketli bir gündü bütün stresimi attım ahada hem yediģimi içtiğimi hem gördüğümü bir arada anlattım
ay allah seni ya esperenzaa
Bu gece oğlum asker etti beni.2 defa uyandım,en son uyanmamda uykum iyice kaçtı bari teftişe çıkayım dedim.
Menülerden gözüm yandı.
Huzurvermeyolunda ve @AhSen_yarim in menülerini okuyan kör oldu biliyon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?