Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydin huzurcum cocuklari yedirip ip atlayacam seni gorunce ip aklima gelior:)

Kızlar cumaya kadar öğün öğün yzmak istiyorum yaramazlık yapmayım diye
Bugun iki öğün yapmayı dusunuyorum
1 haslanmıs yumurta
1 avuc oeynir
2 ceviz
Dımates sakatalık
10 yesil zeytin

Alsama da yesil kabullu bezelye yemegi yapıcam yogutla onu yerşm diyorum

Çok güzel düşünmüşsün dünü telafi edersin bugün

Günaydın kızlar.İyi pazarlar.
Canım ben akşamları yediğim yeşillikli yoğurtu şiddetle tavsiye ediyorum.Hem tadı güzel hem tok tutuyor.

Gunaydiiinn hatunlar. Kaçamaksiz, enerjisi bol çok güzel bir haftasonu geçirmenizi dilerim. Ben bugun tatil gunum olmasina ragmen erken uyandım Azıcık daha uyusaydim ne olacaktı sanki.. Ama erkenden kahvaltimi yaptım. Kaçamak olarak bir dilim ev yapımı sucuk yemiş olabilirim Şimdi birazcık spor yapacağım sucugu yakmak için. Hepinizi öpüyorum

Günaydın canım sucuk kaçamak değil ki ısıl işlem görmediği için

Gunaydin huzurcum cocuklari yedirip ip atlayacam seni gorunce ip aklima gelior:)
hadi gel beraber atlayalım ya benm bugun durmamam lazım

Günaydın kızlar.İyi pazarlar.

Canım ben akşamları yediğim yeşillikli yoğurtu şiddetle tavsiye ediyorum.Hem tadı güzel hem tok tutuyor.
Sana da iyi pazarlar canım
Evet ya bende yapayım ondan sen naptın dun diyetisyende ne dedi yazdınmı görmedim ben

hadi gel beraber atlayalım ya benm bugun durmamam lazım

Sana da iyi pazarlar canım
Evet ya bende yapayım ondan sen naptın dun diyetisyende ne dedi yazdınmı görmedim ben
Ben akşam yemeğini yeşillikle yaptığımda 2.40 gr vermiştim canım.
Ne yazıkki kilo vermemişim canım.Diyet listem değişti bide fırça yedim bi güzel.

Günaydın küçük hanımefendi
Gunaydin dunku guzel anlarina sevindim ins hep musmutlu olursun
Günaydın belçimim ,nikini görünce esmerim biçim biçim ölürem esmer için demek geldi ne alakaysa
Bizim kızlar uykucu çıktı
Uyku nedir bilmeyen bi kuzu olunca pazar sabahın07:45’te kalkıyor insan hayalim de böyle bişi
Afiyet olsun canımmm
Karatay sucuğa ev yapımı olmak kaydı ile izin veriyor canım günaydınnnnmm
Ben 1500 atladım bugun hedefim 5000 ip
45 dk kosubandında 5 km birde bölgeseller olacak B belcimim
Gözlerim çok az gün ışığı görmeye başladı sankiBana bunlarla gel bebiş
Ben akşam yemeğini yeşillikle yaptığımda 2.40 gr vermiştim canım.
Ne yazıkki kilo vermemişim canım.Diyet listem değişti bide fırça yedim bi güzel.
Nasılsın kuzum.Neden fırça attı ki?

Geçen hafta -2.400 verip bu hafta -700 gr alınca.Birde diyeti tam uygulamadığım için.Motivem yok bir türlüde gelmiyor.

Geçen hafta -2.400 verip bu hafta -700 gr alınca.Birde diyeti tam uygulamadığım için.Motivem yok bir türlüde gelmiyor.
Her hafta büyük kayıplar olmaz ama 700 gramlık artış iyi olmamış.Motiveni neler düşürüyor canım?Belli bir sebebi var mı?

Her hafta büyük kayıplar olmaz ama 700 gramlık artış iyi olmamış.Motiveni neler düşürüyor canım?Belli bir sebebi var mı?
Var .Canım sıkkınken,sinirliyken yemek yemek istiyorum.Dün mesela bizimkine çok sinirlendim ve yedim.Yaptığımın hata olduğunu biliyorum ama sinirliyken yemek yemekten başka birşey yapmamışım şu yaşıma kadar.Bocalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…