Gunaydin dunku guzel anlarina sevindim ins hep musmutlu olursunGünaydın güzellikler
Gunaydin huzurcum cocuklari yedirip ip atlayacam seni gorunce ip aklima gelior:)tatlım cok tatlısın ya ne guzel motşve ettin beni evet tartıya daha cok var dikkat edicem ozamana kadar inş keşke hiç olmasaydo ama senede bir olan özel birgün yine de abartmamalıydık ama gözüm görmedimresmen doyana kadar yedim tadımlıknolmadı bugun spora yuklenip eriticem inş
Ya valla onun rehavetş cöktğ gercektende mokukoku cıktı canım ne desen haklısın cezamı cekip hergun bildiricem sporunda yuruyusude yapıcam inş patron kızma kızmaa
Allah muhafaza eylesin kardesinş canımın ici
valla görceksin bugun telafi edicem inş bebişim kızmaa
Esra cok guzel bir gun gecirmişssiniz canım mutlulugunuz daim olsun inş bıgunler cok kıymetli zaman dilimleri tadını cıkarın :)
ay allah seni ya esperenzaaacıcaz bugun gözlerini merwk etme
Hepimiz çok mutlu olalım Allah kimseyi sevdikleriyle sınamasınGunaydin dunku guzel anlarina sevindim ins hep musmutlu olursun
Çok güzel düşünmüşsün dünü telafi edersin bugünKızlar cumaya kadar öğün öğün yzmak istiyorum yaramazlık yapmayım diye
Bugun iki öğün yapmayı dusunuyorum
1 haslanmıs yumurta
1 avuc oeynir
2 ceviz
Dımates sakatalık
10 yesil zeytin
Alsama da yesil kabullu bezelye yemegi yapıcam yogutla onu yerşm diyorum
Canım ben akşamları yediğim yeşillikli yoğurtu şiddetle tavsiye ediyorum.Hem tadı güzel hem tok tutuyor.Kızlar cumaya kadar öğün öğün yzmak istiyorum yaramazlık yapmayım diye
Bugun iki öğün yapmayı dusunuyorum
1 haslanmıs yumurta
1 avuc oeynir
2 ceviz
Dımates sakatalık
10 yesil zeytin
Alsama da yesil kabullu bezelye yemegi yapıcam yogutla onu yerşm diyorum
Günaydın canım sucuk kaçamak değil ki ısıl işlem görmediği içinGunaydiiinn hatunlar. Kaçamaksiz, enerjisi bol çok güzel bir haftasonu geçirmenizi dilerim. Ben bugun tatil gunum olmasina ragmen erken uyandımAzıcık daha uyusaydim ne olacaktı sanki.. Ama erkenden kahvaltimi yaptım. Kaçamak olarak bir dilim ev yapımı sucuk yemiş olabilirim Şimdi birazcık spor yapacağım sucugu yakmak için. Hepinizi öpüyorum
hadi gel beraber atlayalım ya benm bugun durmamam lazımGunaydin huzurcum cocuklari yedirip ip atlayacam seni gorunce ip aklima gelior:)
Sana da iyi pazarlar canımGünaydın kızlar.İyi pazarlar.
Canım ben akşamları yediğim yeşillikli yoğurtu şiddetle tavsiye ediyorum.Hem tadı güzel hem tok tutuyor.
Ben akşam yemeğini yeşillikle yaptığımda 2.40 gr vermiştim canım.hadi gel beraber atlayalım ya benm bugun durmamam lazım
Sana da iyi pazarlar canım
Evet ya bende yapayım ondan sen naptın dun diyetisyende ne dedi yazdınmı görmedim ben
Waw waw ben henuz 300 cuk atlayabildim dur bakalim 1000 gecebilcek miyom 5000 hayal bende
Günaydın küçük hanımefenditatlım cok tatlısın ya ne guzel motşve ettin beni evet tartıya daha cok var dikkat edicem ozamana kadar inş keşke hiç olmasaydo ama senede bir olan özel birgün yine de abartmamalıydık ama gözüm görmedimresmen doyana kadar yedim tadımlıknolmadı bugun spora yuklenip eriticem inş
Ya valla onun rehavetş cöktğ gercektende mokukoku cıktı canım ne desen haklısın cezamı cekip hergun bildiricem sporunda yuruyusude yapıcam inş patron kızma kızmaa
Allah muhafaza eylesin kardesinş canımın ici
valla görceksin bugun telafi edicem inş bebişim kızmaa
Esra cok guzel bir gun gecirmişssiniz canım mutlulugunuz daim olsun inş bıgunler cok kıymetli zaman dilimleri tadını cıkarın :)
ay allah seni ya esperenzaaacıcaz bugun gözlerini merwk etme
Günaydın belçimim ,nikini görünce esmerim biçim biçim ölürem esmer için demek geldi ne alakaysaGunaydin dunku guzel anlarina sevindim ins hep musmutlu olursun
Uyku nedir bilmeyen bi kuzu olunca pazar sabahın07:45’te kalkıyor insanBizim kızlar uykucu çıktı
Afiyet olsun canımmmGünaydın hanımlar. Güzel bir gün geçirmenizi dilerimm.
@Rzgrece
Kahvaltı
1 kase düğü çorbası salçalı
Ara
1 muz
Öğlen
Yarım tabak patates yemeği
Yarım kase yoğurt
Ara
Elma
Akşam
Ton balıklı bol salata
3 ceviz
Su 1.5 lt
Spor
1 bçk saat yürüyüş 225 puan
Huzurvermeyolunda Allonsy
Karatay sucuğa ev yapımı olmak kaydı ile izin veriyor canımGunaydiiinn hatunlar. Kaçamaksiz, enerjisi bol çok güzel bir haftasonu geçirmenizi dilerim. Ben bugun tatil gunum olmasina ragmen erken uyandımAzıcık daha uyusaydim ne olacaktı sanki.. Ama erkenden kahvaltimi yaptım. Kaçamak olarak bir dilim ev yapımı sucuk yemiş olabilirim Şimdi birazcık spor yapacağım sucugu yakmak için. Hepinizi öpüyorum
Gözlerim çok az gün ışığı görmeye başladı sanki
Nasılsın kuzum.Neden fırça attı ki?Ben akşam yemeğini yeşillikle yaptığımda 2.40 gr vermiştim canım.
Ne yazıkki kilo vermemişim canım.Diyet listem değişti bide fırça yedim bi güzel.
Geçen hafta -2.400 verip bu hafta -700 gr alınca.Birde diyeti tam uygulamadığım için.Motivem yok bir türlüde gelmiyor.Günaydın küçük hanımefendi
Günaydın belçimim ,nikini görünce esmerim biçim biçim ölürem esmer için demek geldi ne alakaysa
Uyku nedir bilmeyen bi kuzu olunca pazar sabahın07:45’te kalkıyor insanhayalim de böyle bişi
Afiyet olsun canımmm
Karatay sucuğa ev yapımı olmak kaydı ile izin veriyor canımgünaydınnnnmm
Gözlerim çok az gün ışığı görmeye başladı sankiBana bunlarla gel bebiş
Nasılsın kuzum.Neden fırça attı ki?
Her hafta büyük kayıplar olmaz ama 700 gramlık artış iyi olmamış.Motiveni neler düşürüyor canım?Belli bir sebebi var mı?Geçen hafta -2.400 verip bu hafta -700 gr alınca.Birde diyeti tam uygulamadığım için.Motivem yok bir türlüde gelmiyor.
Var .Canım sıkkınken,sinirliyken yemek yemek istiyorum.Dün mesela bizimkine çok sinirlendim ve yedim.Yaptığımın hata olduğunu biliyorum ama sinirliyken yemek yemekten başka birşey yapmamışım şu yaşıma kadar.Bocalıyorum.Her hafta büyük kayıplar olmaz ama 700 gramlık artış iyi olmamış.Motiveni neler düşürüyor canım?Belli bir sebebi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?