Canım sorununu biliyorsun madem ,yeme ataklarının geldiğini hissettiğin anda önce kocaman bir bardak su içsen sonra hafif birşeyler yemeyi denesen.Var .Canım sıkkınken,sinirliyken yemek yemek istiyorum.Dün mesela bizimkine çok sinirlendim ve yedim.Yaptığımın hata olduğunu biliyorum ama sinirliyken yemek yemekten başka birşey yapmamışım şu yaşıma kadar.Bocalıyorum.
Canımmm belçim ismi çok güzel bir isim ve tahmin etmiştim kızının ismi olabileceğini.Allah bağışlasın canım kaç yaşında Belçimesperenzaa abla kizimin adi belçim
Çok haklısın canım bazen yapabiliyorum bazen gözüm görmüyor hiçbirşeyi.Şu sıra iş,ev,aile ve sevgili hepsinde benim elimde olmayan sorunlar var.Uzaklaşamadığım için bende stres ve sinir yaptı.Ama sanırım bı gidişle uzman desteği alacağım.Beynim çok dolu ve boşaltamıyorum.Artık etrafımdakiler sen bizi dinler gibi yapıyorsun ama kendin başka yerdesin aklın başka yerde diye söylenmeye başladı.Canım sorununu biliyorsun madem ,yeme ataklarının geldiğini hissettiğin anda önce kocaman bir bardak su içsen sonra hafif birşeyler yemeyi denesen.
Yeme krizinin tuttuğu anda bu yediklerim benim sorunlarımı çözmeyecek, beni mutlu etmeyecek biliyorum ve yedikçe daha da mutsuz olacağım şeklinde kendine telkinde bulunsan.Biraz kontrolü sağlarsın sanki.
Sinir anında yeme dürtünü kontrol edemezsen ne yazık ki binbir emekle verdiğin kiloları birbir geri alırsın canım.
Tşk ederm balımGünaydın küçük hanımefendi
Günaydın belçimim ,nikini görünce esmerim biçim biçim ölürem esmer için demek geldi ne alakaysa
Uyku nedir bilmeyen bi kuzu olunca pazar sabahın07:45’te kalkıyor insanhayalim de böyle bişi
Afiyet olsun canımmm
Karatay sucuğa ev yapımı olmak kaydı ile izin veriyor canımgünaydınnnnmm
Gözlerim çok az gün ışığı görmeye başladı sankiBana bunlarla gel bebiş
Nasılsın kuzum.Neden fırça attı ki?
Amann kız size ne oldu böyle??
Allahım kör et beni aksım gözüm nuru aksın böyle menülere kör baksın
Neden bu kadar azıtıp cozuttuğunuzu sorabilir miyim küçük hanım?
Senin de 3 gün 15’er dakikalık ekstra spor cezan var?
Onu bunu anlamam bana verilmiş bir tarih ve sözün var,dediğin tarihte listede olmazsan kaçacak yer ara kuzum
Kaçamak yapan arkadaşlar zıkkımı köküyle birlikte yiyin emi
Öyle de kızdım size.Telafi etmeden gelmeyin.
Ben akşam yemeğini yeşillikle yaptığımda 2.40 gr vermiştim canım.
Ne yazıkki kilo vermemişim canım.Diyet listem değişti bide fırça yedim bi güzel.
Ac gözlerini bebişim ben geldim kosubandındayom yuruyus 3 km oldu 5 yapıp inicem ip de 3000 suan dunki yediklerimi eritim esperenzaa dayago yimedenGünaydın küçük hanımefendi
Günaydın belçimim ,nikini görünce esmerim biçim biçim ölürem esmer için demek geldi ne alakaysa
Uyku nedir bilmeyen bi kuzu olunca pazar sabahın07:45’te kalkıyor insanhayalim de böyle bişi
Afiyet olsun canımmm
Karatay sucuğa ev yapımı olmak kaydı ile izin veriyor canımgünaydınnnnmm
Gözlerim çok az gün ışığı görmeye başladı sankiBana bunlarla gel bebiş
Nasılsın kuzum.Neden fırça attı ki?
21 agustosta 6 yasinda olcak cok az buyuksun senin gibi genc ve fit bi bayana abla demem ben:)Canımmm belçim ismi çok güzel bir isim ve tahmin etmiştim kızının ismi olabileceğini.Allah bağışlasın canım kaç yaşında Belçim
Abla demende de benim için mahsur yok ki canımmsenden de büyüğüm diye biliyorum.
Benim bi kıl yanım var; ablam abim haricinde kimseye nedendir bilinmez abi abla vs demem
Oh hem menu guzel hem sporlu daha ne olsunKızlar merhaba dün giremedim, yoğun bir gündü.
24 mart menü
10:30
1 dilim ekmek
1kk peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
12:30
Sade Türk kahvesi
2 tam ceviz
15:30
1 sade soda
18:30
1 porsiyon köfte
1 kase yoğurt
Salata
3 litre su
Spor: Gün boyunca çok koşturdum ve gecenin sonunda 45 dk direnç hareketleriyle günü kapattım.
Benimkide 600 oldu:)Ac gözlerini bebişim ben geldim kosubandındayom yuruyus 3 km oldu 5 yapıp inicem ip de 3000 suan dunki yediklerimi eritim esperenzaa dayago yimeden
Öyle olcak kuzucum artıkEsraaaa kuzum çok mutlu oldum senin için sevdiceginle buluşma yapmissin ne guzel
Artık diyet için bomba bir esra görmek istiyoruzfattylamb94
Elinden bisi gelmeyen seylerse hic uzme kendini kitap oku iyi gelir yada yürüyüş yap ve biraz bencil olmakta fayda varÇok haklısın canım bazen yapabiliyorum bazen gözüm görmüyor hiçbirşeyi.Şu sıra iş,ev,aile ve sevgili hepsinde benim elimde olmayan sorunlar var.Uzaklaşamadığım için bende stres ve sinir yaptı.Ama sanırım bı gidişle uzman desteği alacağım.Beynim çok dolu ve boşaltamıyorum.Artık etrafımdakiler sen bizi dinler gibi yapıyorsun ama kendin başka yerdesin aklın başka yerde diye söylenmeye başladı.
Dün ilişkimi bitirme noktasına kadar getirdim.Haklıydım ama dün kendimi haksız yere düşürdüm.
Ne çok birikmişim.
kız kalk ona onar mı atlıyosun ben artık hiç durmadan 400 yapıyprumBenimkide 600 oldu:)
Bugun esim il disindan gelcek ona ilk yemege gittigimiz kiyafeti giyip süpriz yapcam cok romantigim:)
Hayırlısı olsun yavrum basa gelecek varsa ona da ayırırsın herseyini sen öyle bi ihtimal yok diyorsan yoktur tabi de benHa bi de ben hala mens olmadimm hayirrrr aklima bile getirmiyorum cocugu cok severim ama 4.yu ne ruhum nede bedenim kaldiramaz
Oi korkma kızz herkesn bünyesi farklı cnm :)kız kalk ona onar mı atlıyosun ben artık hiç durmadan 400 yapıyprum
Ayyy cok hooos ben olsam cok sevinşrdim eşinin yerinde ben de dun aksam dogumgununde söz elbisemi giydim yedik ictik hadi üstünü cıkar tamirci gelcek bşrazdan diyo te allaam ya bizim adam işte
Hayırlısı olsun yavrum basa gelecek varsa ona da ayırırsın herseyini sen öyle bi ihtimal yok diyorsan yoktur tabi de benTugceilker den sonra herseye yusuf yusufum valla
Uf uffff görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı :) kesinlikle spor yapıp bgn öyle bir menü hazırlman gerekki dengelesn canımmSabah
1 yumurtadan Mantarlı kasarlı yumurta
7-8 zeytin
1 ceviz
Domates salatalık
Oglen
1 avuc kabak cekirdegi
1 oreso piskevit
Aksam ( dayak geliyo hazır olun
1 buyuk dilim yas pasta
2 sigara böregi
2 catal patates salatası
2 kupa yesilcay
1.5 litre su
Spor yok ama bukadar yemege yatana kadar yapmam kazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?