Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım sorununu biliyorsun madem ,yeme ataklarının geldiğini hissettiğin anda önce kocaman bir bardak su içsen sonra hafif birşeyler yemeyi denesen.
Yeme krizinin tuttuğu anda bu yediklerim benim sorunlarımı çözmeyecek, beni mutlu etmeyecek biliyorum ve yedikçe daha da mutsuz olacağım şeklinde kendine telkinde bulunsan.Biraz kontrolü sağlarsın sanki.
Sinir anında yeme dürtünü kontrol edemezsen ne yazık ki binbir emekle verdiğin kiloları birbir geri alırsın canım.

esperenzaa abla kizimin adi belçim
Canımmm belçim ismi çok güzel bir isim ve tahmin etmiştim kızının ismi olabileceğini.Allah bağışlasın canım kaç yaşında Belçim
Abla demende de benim için mahsur yok ki canımm senden de büyüğüm diye biliyorum.

Benim bi kıl yanım var; ablam abim haricinde kimseye nedendir bilinmez abi abla vs demem

Çok haklısın canım bazen yapabiliyorum bazen gözüm görmüyor hiçbirşeyi.Şu sıra iş,ev,aile ve sevgili hepsinde benim elimde olmayan sorunlar var.Uzaklaşamadığım için bende stres ve sinir yaptı.Ama sanırım bı gidişle uzman desteği alacağım.Beynim çok dolu ve boşaltamıyorum.Artık etrafımdakiler sen bizi dinler gibi yapıyorsun ama kendin başka yerdesin aklın başka yerde diye söylenmeye başladı.
Dün ilişkimi bitirme noktasına kadar getirdim.Haklıydım ama dün kendimi haksız yere düşürdüm.
Ne çok birikmişim.

Tşk ederm balım

Guzum dundu iste

Ama sozum söz, da artık kacamak denen nanet şeysi yemem cezamada raziyim birazdan yaparak etiketlerim beybisi

Kaçamak yapan arkadaşlar zıkkımı köküyle birlikte yiyin emi
Öyle de kızdım size.Telafi etmeden gelmeyin.

Anammm da artık ben bu laftan sonra kacamak yapamam herhalde Allah muhafaza yedigim kacamak onumde zikkim olur molur vallahi ruhumu ararsiz

Ben akşam yemeğini yeşillikle yaptığımda 2.40 gr vermiştim canım.
Ne yazıkki kilo vermemişim canım.Diyet listem değişti bide fırça yedim bi güzel.

Ac gözlerini bebişim ben geldim kosubandındayom yuruyus 3 km oldu 5 yapıp inicem ip de 3000 suan dunki yediklerimi eritim esperenzaa dayago yimeden

Kızlar merhaba dün giremedim, yoğun bir gündü.

24 mart menü

10:30
1 dilim ekmek
1kk peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta

12:30

Sade Türk kahvesi
2 tam ceviz

15:30

1 sade soda

18:30

1 porsiyon köfte
1 kase yoğurt
Salata

3 litre su

Spor: Gün boyunca çok koşturdum ve gecenin sonunda 45 dk direnç hareketleriyle günü kapattım.

21 agustosta 6 yasinda olcak cok az buyuksun senin gibi genc ve fit bi bayana abla demem ben:)

Oh hem menu guzel hem sporlu daha ne olsun

Elinden bisi gelmeyen seylerse hic uzme kendini kitap oku iyi gelir yada yürüyüş yap ve biraz bencil olmakta fayda var

Ha bi de ben hala mens olmadimm hayirrrr aklima bile getirmiyorum cocugu cok severim ama 4.yu ne ruhum nede bedenim kaldiramaz

Benimkide 600 oldu:)
kız kalk ona onar mı atlıyosun ben artık hiç durmadan 400 yapıyprum

Bugun esim il disindan gelcek ona ilk yemege gittigimiz kiyafeti giyip süpriz yapcam cok romantigim:)

Ayyy cok hooos ben olsam cok sevinşrdim eşinin yerinde ben de dun aksam dogumgununde söz elbisemi giydim yedik ictik hadi üstünü cıkar tamirci gelcek bşrazdan diyo te allaam ya bizim adam işte

Ha bi de ben hala mens olmadimm hayirrrr aklima bile getirmiyorum cocugu cok severim ama 4.yu ne ruhum nede bedenim kaldiramaz
Hayırlısı olsun yavrum basa gelecek varsa ona da ayırırsın herseyini sen öyle bi ihtimal yok diyorsan yoktur tabi de ben Tugceilker den sonra herseye yusuf yusufum valla

Oi korkma kızz herkesn bünyesi farklı cnm :)

Uf uffff görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı :) kesinlikle spor yapıp bgn öyle bir menü hazırlman gerekki dengelesn canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…