Dedem vefat ettikten sonra babanem bizde yaşıyor sadece 1-2 ay köyünde duruyor.90 yaşına yakın ve burada bizim yanımızda durmak istemiyor ama mecbur bizimle yaşamaya bu sefer annem ve babamı çok bunalttı.Babam kalp rahatsızı annemde sakin bir yapısı olmasına rağmen annemi de çıldırttı.Ve şuan ikiside her şeyi bana anlatıyorlar.İş yoğun zaten birde eve gelince birinin tansiyonu fırlamış birinin kalbi sıkıştırmış birde babane gürültüsü olunca bencillik yapamıyorsun.Onları dinliyorsun.Elinden bisi gelmeyen seylerse hic uzme kendini kitap oku iyi gelir yada yürüyüş yap ve biraz bencil olmakta fayda var
Afiyet olsun canım.Acıkmıyorsan helal olsun.İyi geceler menümü iliştireyim şuraya
09:30 Limonlu Su
10:30 Haşlanmış 2 yumurta,3 ceviz,domates, salatalık,5 zeytin, süzme ve burgu peynir,3 bardak siyah çay
13:00 Şekersiz duble türk kahvesi
16:00 bir bardak ayran
17:30 Yeşil çay
19:00 6 köfte( küçüklerdi) salata yoğurt
Su :2,5 lt
@Rzgrece
Spor: 3 mil Leslie 135 puan, 30 dk tempolu yürüyüş 75 puan,toplam: 210 puan
Allonsy
Rzgrece bugün bize bile gelemedi@Rzgrece naber canımmmm hiç bize gelmiyorsun artık
Acıkıyorum canım ama ilk günlerdeki kadar zor olmuyor canım.vücudum alıştı sayılır canım.Afiyet olsun canım.Acıkmıyorsan helal olsun.
Mide küçüldükten sonra sorun olmuyor.Acıkıyorum canım ama ilk günlerdeki kadar zor olmuyor canım.vücudum alıştı sayılır canım.
Oh hem menu guzel hem sporlu daha ne olsun
Bugun esim il disindan gelcek ona ilk yemege gittigimiz kiyafeti giyip süpriz yapcam cok romantigim:)
Evimde koşu bandım eliptik bisiklet kondisyon bisikletim vardı. Bense yapmaya üşeniyodum. O zmanlar 55 kg flndım. Şmdi tadilat nedeni ile hepsi kalkmş durumda ve bn öyle arıyorm kiiiiii hepsini ilk kez :)
Aç mı kalmış huzurumuzsu iç bol bol.karnın davul gibi şişer Ben sulu köfte,salata,yoğurt yiyeceğim pilav da var menüde ama bana yok
Misafir olduğu için tatlı da var ama şakire çay yok gibi bana yok
Canım kesmezse, çok geç olmadan protein bişey ye.yumurta haşla ,biraz peynir de olabilir canım.
Eyyy gidi huzur dün zevki sefa yaparken bugün fakru zaruret içinde harap ve bitap düştün ya.İşte bu bir dramdır
Az ama öz olmuş canım afiyet olsunSabah
1 haslanmıs yumurta
2 ceviz
7 zeytin
1 avuc kadar peynir
Domates salatalık
Aksam
Sebzeli pulbiberli yogurt
2 kucuk kanat boyutunda baget (delerimyenmedi ve közde
@Rzgreceesperenzaa
Ben bugün sevgilimle beni üzen yeğenine gittik.Geçmiş olsun ziyaretine.En azından onunla olan sorun bir nevi çözülmüş oldu.
Biraz orada diyet listemin dışına çıktım.
Menüm
Sabah (10.00)
1 haşlanmış yumurta
1 dlm peynir
5 zeytin
1 çatal arnavut ciğeri
1 dlm ekmek
Öğlen (15.00)
1 dlm ekmek üzerinde 2 dlm sucuk,kaşar ve mısır
2 yk sosisli yumurta
1 yk k.biber sos
Çay
Ara (17,45)
Sade T.kahvesi
Akşam(18.45)
6 yk Tavuklu bezelye
Sıvılar: 1.5 lt su,y.çay,T.kahvesi
Aynen öyle oldu.Yarın daha iyi bir menü olacak inşallahSucuk ve sosis var sadece, onun dışında güzel menün canım
(5)
Dedem vefat ettikten sonra babanem bizde yaşıyor sadece 1-2 ay köyünde duruyor.90 yaşına yakın ve burada bizim yanımızda durmak istemiyor ama mecbur bizimle yaşamaya bu sefer annem ve babamı çok bunalttı.Babam kalp rahatsızı annemde sakin bir yapısı olmasına rağmen annemi de çıldırttı.Ve şuan ikiside her şeyi bana anlatıyorlar.İş yoğun zaten birde eve gelince birinin tansiyonu fırlamış birinin kalbi sıkıştırmış birde babane gürültüsü olunca bencillik yapamıyorsun.Onları dinliyorsun.
İyi geceler menümü iliştireyim şuraya
09:30 Limonlu Su
10:30 Haşlanmış 2 yumurta,3 ceviz,domates, salatalık,5 zeytin, süzme ve burgu peynir,3 bardak siyah çay
13:00 Şekersiz duble türk kahvesi
16:00 bir bardak ayran
17:30 Yeşil çay
19:00 6 köfte( küçüklerdi) salata yoğurt
Su :2,5 lt
@Rzgrece
Spor: 3 mil Leslie 135 puan, 30 dk tempolu yürüyüş 75 puan,toplam: 210 puan
Allonsy
abla mezun mu oldun ????Hepinize hersey icin cok tesekkür ediyorum sizi seviyorum arada ugramaya calisirim kendinize iyi bakin canim takim arkadaslarim
@Rzgrece @fattylamb94hanmeli @ahsen-yarim S smygnc @belcimim @esperanzaa herderdedeva @Tugceilker Allonsy
@NEHIR34 @Huzurvermeyolunda
Ayrica kacinci olduk kizlar
Evet canım asıl sıkıntı mideyi küçültene kadar.Mide küçüldükten sonra sorun olmuyor.
Ben buradayım yineEeee kendi kendime mi sohbet edeceğim ben.Kızlar nerdesiniz?
bu zamana kadar yediklerimize sayalımKV’de olduğunuz için demi yer bulamadın. Çık gez kız yürüyüşten ala spor mu var :)
Herkese var sana yok , ama yalnız değilsiiin bize de yooook :)
(3)
Teşekkür ederim canım.Senin menünde neler vardı ve paylaştıysan da gözümden kaçmış canım,kusura bakmaYa süpersin vallahi hem menü hem spor güzel arkadaşım
Evet canım asıl sıkıntı mideyi küçültene kadar.
Ben buradayım yine)
bu zamana kadar yediklerimize sayalım
Teşekkür ederim canım.Senin menünde neler vardı ve paylaştıysan da gözümden kaçmış canım,kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?