Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cok guzel canım tebrikederim bence buhafta da görebilirsin ikilileri cok dikkatet cumaya kadar sonraki hafta daha da motive olmus olursun hem

Düşük bir ihtimal ama imkansız değil tabii ki cannım

Belli olmaz haftasonu uyku düzeni ister istemez bozulduğundan pazartesi artı gelebiliyor insan. Belki 300 değilde 600 gr gitti cuma görmesende pazartesi görürsün bence

Bakalım göreceğiz canımm ama -300 gram bile beni çok motive etti, uykum açıldı bi anda

Bu haftasonu kritik benim için kazasız belasız atlatırsam eminim güzel kilo veririm

Bu haftasonunda ne vardı tatlım Ben atladım orayı galiba?

1 saat tempolu yürüyüş 150 puan :)

Bu hafta sonu yakın arkadaşımın nişanı var başka bir ilde. O yüzden erkek arkadaşımın yanına gitcem önce ailesiyle bi kahvaltı yada öğlen yemeği yeriz sonra nişana gideriz. Aslında bu ay tehlikeli benim için sonraki haftada vizelerim var öğrenci evinde kalıcam yemek çok büyük sıkıntı tek dileğim sınavları aynı güne koymaları ve sonraki haftasonu en yakın arkadaşımın düğünü var istanbulda. Birkaç gün önceden gidip üniversiteden arkadaşımın evinde kalcam ordada yemek sorun. Zaten bunlar için izin aldım bu ay ama yenilmicem motivasyonum çok yüksek bu ara

Ayy ne güzel erkek arkadaşının ailesiyle olman
Gideceğin yerlerde yanına bir şeyler alırsan iyi olur, çanta her daim sağlıklı atıştırmalıkların olsun ki senin saldırmanı engellesin

Ayy ne güzel erkek arkadaşının ailesiyle olman
Gideceğin yerlerde yanına bir şeyler alırsan iyi olur, çanta her daim sağlıklı atıştırmalıkların olsun ki senin saldırmanı engellesin
Onların hazırladığı sofrada mutlaka sağlıklı şeyler olur. Benim iradeli olup iyi olanları tercih etmem gerekiyor. Iş tamamen benim kendimi tutmamda bitiyor

Bu haftasonu kritik benim için kazasız belasız atlatırsam eminim güzel kilo veririm

Sebebin cok valla esracım Allah yardımcın olsun ama ben inanıyprum gereken mucadeleyi verecegine en basit kendşne salata malzemeleri vs al icine kat peyniri cevizi bir öğün olur sana öğrenci evinde bırak o kızlar pis pis hamburger pizza yesinler sen fıstık olucakson

Kız zaten öğrenci evleri o kadar pis ki midem bulanıyo hiç yemek içimden gelmiyo bi bahane bulup dışarı atıyorum kendimi dışarda yiyorum. Ispartada yemek kültürü zerre kadar yok. Gidiyim bi yerde ev yemeği yiyim diyemiyorsun. Avm nin içinde Ikbal vardı ev yemekleri yapan onuda kapattılar. Yani yemek bulmak çok sorun oluyor bi salata bile bulamıyosun ama köfte falan yerim diye düşünüyorum. Zaten müstakbel kv hep sağlıklı şeyler yapar sofralarından sebze yeşillik eksik olmaz sadece ben geliyorum diye börek poğaca kurabiye mutlaka yapar. Kırmadan yememem gerekiyor başa sarmaktan sıkıldım

Cuma 66.9
Pztesi 66.3

Alacagıma veriyorum ben ya

Maşallah arkadaşım bu ne hıııız

Önünde dursun ikram ettikleri, boş bi anda erkek arkadaşının ağzına tıkarsın
Vallahi şu misafirlik işleri çok zor ya, ama sen iradene sahip olacaksın Esracım ben sana inanıyor ve güveniyoruuum

Teşekkür ederim canım inşallah güveninizi boşa çıkarmam. Kahvaltıda bir sürü şey oluyo ya aslında farketmeyebilirler tabağıma ne aldığımı

Okudum okudum okudumm. Bşy diyim mi çok pis gaza geldiiimm arkedeşş

Pazartesi bildirimi:
Cuma:68,7
Pazartesi: 68,800
Yüz gram artıdayım

Ödemdir o cnn bi detoks yapmanı tercih ederim

Günaydınlaaar musmutlu bir hafta olsuuun
Cuma:101,8
Bugün:101,5
Fark:-300 gr
Tebrik ederim canım

Cuma 66.9
Pztesi 66.3

Kııızz maşallahh tebrik ederiimm.. kıskanmadım değil yaniii :) maşallah maşallah

Arkadaşlar motivasyonumuz için bi taktik gördğm nette dolanırken. İsteyen yapablir.

-Geçmişteki sen

-Gelecekteki sen

Konu başlığımız bunlar. Hikayenizi yazdıktan sonra gelecekteki sen'i 2 kere okuyn :)

İlk ben başlayayım bari..

Geçmişteki ben : en sevdiğim balık elbiseme giremiyorum, sağlıksz beslendiğim içn cildimin sivilcesi eksik olmuyo, 36 beden kot giyemiyorum, aynaya baktığımda istedğm ben değilm, eşime karşı çirkin hissedyrm, eşimle sahildr güneşlenirken ortalıkta 36 beden hatunların cirit atması, istediğim deri pantolonumu giyemiyorum

Gelecektekş ben: 36 beden kot giyiyorum, hafif kaslı ve düz bir karına sahibim, sahilde cirit atıyorum oğluşumla fit anne olaraktaan. İstediğim kombini giyebiliyorum. Aldığm pantolonu terziye götrmk zorunda kalmıyorum. Sağlıklı besleniyorum buda cildime yansımış oluyor. Akrabalarım ağzı açık bana bakıyor . Oğluma spoe sevgisi aşılayan fit bir anne oluyorum :)

Wuhuuuu!

Ohhh masallah ne guzel gecirmissiniz gununuzu :)
Çok güzeldi huzurcum

Kız gözündende bişey kaçmıyo he
Kacmaz mesela suan menulerini paylasmayanlara napsam diye dusunuyorum

Sabah
1 haslanmıs yumurta
2 ceviz
7 zeytin
1 avuc kadar peynir
Domates salatalık

Aksam
Sebzeli pulbiberli yogurt
2 kucuk kanat boyutunda baget (delerimyenmedi ve közde

Kanguru_ @esperenzaa

Kanguru_ naber canımmmm hiç bize gelmiyorsun artık
Buraya bile ugramadim dun tatil yaptim ugrarim canim ❤❤
Rzgrece bugün bize bile gelemedi Ya çok meşgul yada çok pis hüpletiyor
Hicte bilem bi gun tatil yapayim dedim :)

Hosgeldin canim motivasyon icin dpgru yerdesin
Pazartesi bildirimi:
Cuma:68,7
Pazartesi: 68,800
Yüz gram artıdayım

Günaydınlaaar musmutlu bir hafta olsuuun
Cuma:101,8
Bugün:101,5
Fark:-300 gr

Günaydın kızlar
Hamiş kalmadan önceki kilo 57.3
Pzrtesi 57.0
Fark -300 gr

Kanguru_

Cuma 66.9
Pztesi 66.3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…