- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
cok guzel canım tebrikederim bence buhafta da görebilirsin ikilileri cok dikkatet cumaya kadar sonraki hafta daha da motive olmus olursun hem
Belli olmaz haftasonu uyku düzeni ister istemez bozulduğundan pazartesi artı gelebiliyor insan. Belki 300 değilde 600 gr gitti cuma görmesende pazartesi görürsün bence
Bu haftasonu kritik benim için kazasız belasız atlatırsam eminim güzel kilo veririm
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan :)Hanımlar,
İzninizle ufak bir ricam olacak sizlerden. Bildiğiniz üzere artık spor takibini ben yapıyorum. Aşağıdaki gibi bir tablo hazırladım. Menülerinizi ve sporunuzu yazarken beni etiketlemenize gerek yok. Ama lütfen puanlarınızı yazın. Yani yürüyüş, ip atlamayı hadi hesaplarım ama direnç egzersizlerinizi hesaplayamam. Neticede hangi hareketten kaç tane yaptığınızı bilemem. Spor yapmadıysanız da spor yok diye belirtmeniz yeterli. Çünkü siz menüde spor yazmayınca bende unuttu heralde deyip yaptın mı diye sorarak sizi rahatsız ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim @smygncKanguru_ herderdedeva Huzurvermeyolunda fattylamb94 @NGY @esperenzaa @AhSen_yarim Tugceilker @belcimim (Puan yazanlar üzerine alınmasın. Hatırlatma amaçlıdır)
Eki Görüntüle 2128718
Ohh orman içinden temiz havada iyi geliiir miss gibiDoğru diyosn arkadşm öyle yapıyorm bende. Her sbah yürüyorm ormanın içinde..
Bu hafta sonu yakın arkadaşımın nişanı var başka bir ilde. O yüzden erkek arkadaşımın yanına gitcem önce ailesiyle bi kahvaltı yada öğlen yemeği yeriz sonra nişana gideriz. Aslında bu ay tehlikeli benim için sonraki haftada vizelerim var öğrenci evinde kalıcam yemek çok büyük sıkıntı tek dileğim sınavları aynı güne koymaları ve sonraki haftasonu en yakın arkadaşımın düğünü var istanbulda. Birkaç gün önceden gidip üniversiteden arkadaşımın evinde kalcam ordada yemek sorun. Zaten bunlar için izin aldım bu ay ama yenilmicem motivasyonum çok yüksek bu araDüşük bir ihtimal ama imkansız değil tabii ki cannım
Bakalım göreceğiz canımm ama -300 gram bile beni çok motive etti, uykum açıldı bi anda
Bu haftasonunda ne vardı tatlımBen atladım orayı galiba?
Bu hafta sonu yakın arkadaşımın nişanı var başka bir ilde. O yüzden erkek arkadaşımın yanına gitcem önce ailesiyle bi kahvaltı yada öğlen yemeği yeriz sonra nişana gideriz. Aslında bu ay tehlikeli benim için sonraki haftada vizelerim var öğrenci evinde kalıcam yemek çok büyük sıkıntı tek dileğim sınavları aynı güne koymaları ve sonraki haftasonu en yakın arkadaşımın düğünü var istanbulda. Birkaç gün önceden gidip üniversiteden arkadaşımın evinde kalcam ordada yemek sorun. Zaten bunlar için izin aldım bu ay ama yenilmicem motivasyonum çok yüksek bu ara
Onların hazırladığı sofrada mutlaka sağlıklı şeyler olur. Benim iradeli olup iyi olanları tercih etmem gerekiyor. Iş tamamen benim kendimi tutmamda bitiyorAyy ne güzel erkek arkadaşının ailesiyle olman
Gideceğin yerlerde yanına bir şeyler alırsan iyi olur, çanta her daim sağlıklı atıştırmalıkların olsun ki senin saldırmanı engellesin
Huzur sen napıyon bizden gizli gizli ne yiyip içiyonCuma 66.9
Pztesi 66.3
Alacagıma veriyorum ben ya
Bu haftasonu kritik benim için kazasız belasız atlatırsam eminim güzel kilo veririm
Sebebin cok valla esracım Allah yardımcın olsun ama ben inanıyprum gereken mucadeleyi verecegine en basit kendşne salata malzemeleri vs al icine kat peyniri cevizi bir öğün olur sana öğrenci evinde bırak o kızlar pis pis hamburger pizza yesinler sen fıstık olucaksonBu hafta sonu yakın arkadaşımın nişanı var başka bir ilde. O yüzden erkek arkadaşımın yanına gitcem önce ailesiyle bi kahvaltı yada öğlen yemeği yeriz sonra nişana gideriz. Aslında bu ay tehlikeli benim için sonraki haftada vizelerim var öğrenci evinde kalıcam yemek çok büyük sıkıntı tek dileğim sınavları aynı güne koymaları ve sonraki haftasonu en yakın arkadaşımın düğünü var istanbulda. Birkaç gün önceden gidip üniversiteden arkadaşımın evinde kalcam ordada yemek sorun. Zaten bunlar için izin aldım bu ay ama yenilmicem motivasyonum çok yüksek bu ara
Kız zaten öğrenci evleri o kadar pis ki midem bulanıyo hiç yemek içimden gelmiyo bi bahane bulup dışarı atıyorum kendimi dışarda yiyorum. Ispartada yemek kültürü zerre kadar yok. Gidiyim bi yerde ev yemeği yiyim diyemiyorsun. Avm nin içinde Ikbal vardı ev yemekleri yapan onuda kapattılar. Yani yemek bulmak çok sorun oluyor bi salata bile bulamıyosun ama köfte falan yerim diye düşünüyorum. Zaten müstakbel kv hep sağlıklı şeyler yapar sofralarından sebze yeşillik eksik olmaz sadece ben geliyorum diye börek poğaca kurabiye mutlaka yapar. Kırmadan yememem gerekiyor başa sarmaktan sıkıldımSebebin cok valla esracım Allah yardımcın olsun ama ben inanıyprum gereken mucadeleyi verecegine en basit kendşne salata malzemeleri vs al icine kat peyniri cevizi bir öğün olur sana öğrenci evinde bırak o kızlar pis pis hamburger pizza yesinler sen fıstık olucakson
valla canım ben sadece ac karna ılık limonsu aralarda sade turk kahbesi ip atlama ha bşrde dun iki öğün yaotım o da etkilimidir bilemşyorum :)Huzur sen napıyon bizden gizli gizli ne yiyip içiyon
Maşallah sana süpersin
Valla azimlisin bacım başka sebep yok bencevalla canım ben sadece ac karna ılık limonsu aralarda sade turk kahbesi ip atlama ha bşrde dun iki öğün yaotım o da etkilimidir bilemşyorum :)
Cuma 66.9
Pztesi 66.3
Önünde dursun ikram ettikleri, boş bi anda erkek arkadaşının ağzına tıkarsınKız zaten öğrenci evleri o kadar pis ki midem bulanıyo hiç yemek içimden gelmiyo bi bahane bulup dışarı atıyorum kendimi dışarda yiyorum. Ispartada yemek kültürü zerre kadar yok. Gidiyim bi yerde ev yemeği yiyim diyemiyorsun. Avm nin içinde Ikbal vardı ev yemekleri yapan onuda kapattılar. Yani yemek bulmak çok sorun oluyor bi salata bile bulamıyosun ama köfte falan yerim diye düşünüyorum. Zaten müstakbel kv hep sağlıklı şeyler yapar sofralarından sebze yeşillik eksik olmaz sadece ben geliyorum diye börek poğaca kurabiye mutlaka yapar. Kırmadan yememem gerekiyor başa sarmaktan sıkıldım
Teşekkür ederim canım inşallah güveninizi boşa çıkarmam. Kahvaltıda bir sürü şey oluyo ya aslında farketmeyebilirler tabağıma ne aldığımıMaşallah arkadaşım bu ne hıııız
Önünde dursun ikram ettikleri, boş bi anda erkek arkadaşının ağzına tıkarsın
Vallahi şu misafirlik işleri çok zor ya, ama sen iradene sahip olacaksın Esracım ben sana inanıyor ve güveniyoruuum
Evett evettt :)Ohh orman içinden temiz havada iyi geliiir miss gibi
Okudum okudum okudumm. Bşy diyim mi çok pis gaza geldiiimm arkedeşş
4 haftada bedenindeki değişimi kendin görürsün.
8 haftada arkadaşların ve ailen fark eder.
12 haftada da kalan herkes...
Başarıdan 12 hafta uzaksın.
Devam et.
Yeni baştan başlamak, devam etmekten daha zordur.
Pes etme, devam et.
Başaracaksın.
Fit vücut, %100 irade işidir.
Zihnin vücudunu kontrol etmezse,
Vücudunu zorlamazsan,
vücudun olması gereken yere ulaşamaz.
Disiplinin kas ağrısı, pişmanlığın acısına yeğdir. Hangi acı ile baş edeceğini sen seç!
Şu an imkansız gördüğün hareketler, bir gün senin ısınma egzersizin olacak.
Pes etmek üzereysen, neden bu yola girdiğini hatırla.
Neden sağlıklı yaşamı seçtiğini anımsa.
Ne kadar yavaş ilerlersen ilerle, koltuğuna çöküp televizyon izleyenlerden hızlı ve öndesin.
Başarı bir gecede gerçekleşmez. Gözünü ödülünden ayırma, amacına odaklan.
Unutma, gelecek yılki bedenin "spora keşke geçen yıl başlasaydım" diyecek.
Bir sene sonra, spora bugün başlamış olmayı dileyeceksin.
Onun yerine bugün başla!
Bugün!
Yarın değil, erteleme yok. Şimdi!
Spor ve sağlıklı yaşama alışırken; başta hiçbir şey değişmiyor gibi hissedecek, olduğun yerde sayıyormuş gibi düşüneceksin. İşte tam gerçek değişim o anda başlar. Sabret, devam et.
Acıyacak mı? Evet.
Ağrıyacak mı? Evet.
Zor mu olacak? Fazlasıyla.
Değecek mi tüm bu çileye? Kesinlikle!
Her gün amacına bir adım daha yakınlaşacaksın. Sakın bugün pes etme.
Devam ettikçe pişmanlık yaşamayacaksın. Bıraktığın anda pişman olacaksın.
Eğer senin için önemliyse, bir yol bulursun.
Eğer değilse, bir mazeret bulursun.
Kendini kandırma. Yapabilirsin.
Yapacaksın!
Yaz için değil, güzel görünmek için değil, eski sevgilin ya da zayıf arkadaşını çatlatmak için değil.
Kendin, sağlığın ve bedenin için yap!
Mutlu olacaksın. Sağlıklı olacaksın. Güzel hissedeceksin. Hastalanmayacak, bitkin düşmeyeceksin. Enerjik olacağın sabahları ve mutlu, olumlu, neşeli bir ömrü seç!
Herkes başarmak ister; ama sadece bunu gerçekten isteyenler, bu meydan okumada aşacağı engellerin zorluklarından haberdardır ve sadece bunu gerçekten isteyenler, mücadele edip başarıya ulaşır.
İstediğini almak için tek yapman gereken, ödemen gereken bedeli çalışarak ve vazgeçmeyerek ödemektir.
Buna hazır mısın?
Gerçekten bunu istiyor musun?
Yapman gerekeni biliyorsun. Asla durmamak, başaramayacağını söyleyenlere inat devam etmek ve başarabileceğini kanıtlamak!
Başkalarına değil,
kendine.
Pazartesi bildirimi:
Cuma:68,7
Pazartesi: 68,800
Yüz gram artıdayım
Tebrik ederim canımGünaydınlaaar musmutlu bir hafta olsuuun
Cuma:101,8
Bugün:101,5
Fark:-300 gr
Kııızz maşallahh tebrik ederiimm.. kıskanmadım değil yaniii :) maşallah maşallahCuma 66.9
Pztesi 66.3
Ohhh masallah ne guzel gecirmissiniz gununuzu :)Yediklerimi hiç anlatmasam daha iyi
Dur anlatayım baştansabah gittim otogara sevdiceğimin yanına bi güzel sarıldık özlem giderdik sonra bana doğum günü hediyesi almış onu verdi romantik bi konuşma falan derken saat 1 olmuş ben bir lokma bişey yememişim açlıktan ölüyorum sandım ve orda en masum gelen şey simit sarayına oturalım dedik 1 simit ve yanına krem peynir yedim. Hava çok kötüydü biraz soğuk ve yağmurlu. Bizde açık hava bi yer var orda gezeriz diye plan yapmıştık bu havaya rağmen oraya gittik. Önce hayvanat bahçesine girdik 2 saat falan dolaştık sonra ikili bisiklet kiraladık yağmurlu havada tam 1 saat bisiklet sürdük 3 kere ayağım sıkıştı saat 7 falan oldu sevdiceğime ayıptır söylemesi bi iskender ısmarladım. Bende 1 porsiyon yedim ama birazı arttı tamamını bitiremedim. Sonra yine bi cafeye gittik çay kahve sohbet muhabbet derken ayrılık vakti geldi kardeşimide çağırdım arabayla bizi otogara bıraktı yolcu ettik geldik işte ama çoook güzel ve hareketli bir gündü bütün stresimi attım ahada hem yediģimi içtiğimi hem gördüğümü bir arada anlattım
KacmazÇok güzeldi huzurcum
Kız gözündende bişey kaçmıyo he
Günaydın hanımlar. Güzel bir gün geçirmenizi dilerimm.
Kanguru_
Kahvaltı
1 kase düğü çorbası salçalı
Ara
1 muz
Öğlen
Yarım tabak patates yemeği
Yarım kase yoğurt
Ara
Elma
Akşam
Ton balıklı bol salata
3 ceviz
Su 1.5 lt
Spor
1 bçk saat yürüyüş 225 puan
Huzurvermeyolunda @Allonsy
Sabah
1 haslanmıs yumurta
2 ceviz
7 zeytin
1 avuc kadar peynir
Domates salatalık
Aksam
Sebzeli pulbiberli yogurt
2 kucuk kanat boyutunda baget (delerimyenmedi ve közde
Kanguru_ @esperenzaa
Ben bugün sevgilimle beni üzen yeğenine gittik.Geçmiş olsun ziyaretine.En azından onunla olan sorun bir nevi çözülmüş oldu.
Biraz orada diyet listemin dışına çıktım.
Menüm
Sabah (10.00)
1 haşlanmış yumurta
1 dlm peynir
5 zeytin
1 çatal arnavut ciğeri
1 dlm ekmek
Öğlen (15.00)
1 dlm ekmek üzerinde 2 dlm sucuk,kaşar ve mısır
2 yk sosisli yumurta
1 yk k.biber sos
Çay
Ara (17,45)
Sade T.kahvesi
Akşam(18.45)
6 yk Tavuklu bezelye
Sıvılar: 1.5 lt su,y.çay,T.kahvesi
İyi geceler menümü iliştireyim şuraya
09:30 Limonlu Su
10:30 Haşlanmış 2 yumurta,3 ceviz,domates, salatalık,5 zeytin, süzme ve burgu peynir,3 bardak siyah çay
13:00 Şekersiz duble türk kahvesi
16:00 bir bardak ayran
17:30 Yeşil çay
19:00 6 köfte( küçüklerdi) salata yoğurt
Su :2,5 lt
Kanguru_
Spor: 3 mil Leslie 135 puan, 30 dk tempolu yürüyüş 75 puan,toplam: 210 puan
@Allonsy
Buraya bile ugramadim dun
Hicte bilemRzgrece bugün bize bile gelemediYa çok meşgul yada çok pis hüpletiyor
Hosgeldin canim motivasyon icin dpgru yerdesinYaş 24 6 yıllık evliyim ikizlerim var 1 buçuk yaşında 67 kilo 1.55 boy evlendiğimde 53 kiloydum o kiloma geri dönmek istiyorum ama o kadar uzun zamandır hiç doğru düzgün kilo veremediğim için şuna imkansız gb geliyor inş bu sefer başarılı olurum uzun süre çocuk tedavisi gördüm ve Doğumdan önce ünsilin direnci sıkıntım vardı şimdi kilo vermek istediğim için testlerimi yaptrdım çok şükür artık direnç Yok ama irademle alakalı büyük sıkıntım var
Pazartesi bildirimi:
Cuma:68,7
Pazartesi: 68,800
Yüz gram artıdayım
Günaydınlaaar musmutlu bir hafta olsuuun
Cuma:101,8
Bugün:101,5
Fark:-300 gr
Cuma 66.9
Pztesi 66.3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?