Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

1 buçuk yaşındalar iki erkek o kadar aktifler ki hep koşuşturmaca zaten o kadar harekete gene de bir fark Yok sporsuz olmaz tabi ben başlıyım spora inş
Oyyyy ikiz miydi kuzucuklar.Allah bağışlasın.
En kolay ve kolay olduğu kadar etkili Leslie videoları var nette.Spora alışkın değilsen Leslie 1 mil ile başla 15dk zaten.Zamanla 2,3 mil diye arttırırsın canım.
Spor olmadan kilo veriliyor ama hem çok zor hem de kas kaybetme riski oluyor.

Yok bebegim üst 40 alt 42 oluyor artık hedefim 38 inş bakalım bi 4-5 kilo daha verirsem belki inerim

Yok ya hamile kalmak bu kadar kolay mı kolaysa bir önlem daha alınır
Canımm bazıları için öyle kolay ki,bazıları da bin takla atarak zar zor hamile kalıyor yada kalamıyor.kısmet işi biraz.
Ben bin takla atarak uzunn tedavi sonucunda anne olabilen şanslılardanım.
Allah isteyen herkese nasip etsin. Kötü anne ve babalara da vermesin inşallah.

Aminn ne güzel bir kuzun var şimdi demek ki o zaman gelmesi gerekiyomuş

Spiral diyince gözümde bildiğin defter spiralini içimize takıyolarmış gibi hayal ediyorum içim bi tuhaf oluyo

Aminn ne güzel bir kuzun var şimdi demek ki o zaman gelmesi gerekiyomuş

Spiral diyince gözümde bildiğin defter spiralini içimize takıyolarmış gibi hayal ediyorum içim bi tuhaf oluyo
HahahahahaSpiral yada diğer hiçbir doğum kontrol yöntemini hiç kullanmamış biri olarak hiç defter spirali gibi düşünmemiştim, üşenmeyip googldan baktım şimdi.Defter spirali ile alakası yokmuş kuzum

Bencede yoktur ama öyle canlanıyo gözümde valla ilerde hiç keyfimi bozamam adam alsın önlemini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…