Ikizlermiii oy masallah Allah sana bagislasin1 buçuk yaşındalar iki erkek o kadar aktifler ki hep koşuşturmaca zaten o kadar harekete gene de bir fark Yok sporsuz olmaz tabi ben başlıyım spora inş
Oyyyy ikiz miydi kuzucuklar.Allah bağışlasın.1 buçuk yaşındalar iki erkek o kadar aktifler ki hep koşuşturmaca zaten o kadar harekete gene de bir fark Yok sporsuz olmaz tabi ben başlıyım spora inş
Yok bebegim üst 40 alt 42 oluyor artık hedefim 38 inş bakalım bi 4-5 kilo daha verirsem belki inerimYa regl olsam yeter suan tugceden dolayi korkuyorum aertik hamile fln kalirim diye bidr arada midem bulaniyo cok korkuyorummm :)
Siskinlik cnm cnku o menulerle 1 kilo almam olanaksiz yarina kadar gecer insallah. Kekik suyu fln icocem bakalim
Kiz sen 44 mu giyyosun
ne taktigymis o :)
Cocuklar kac yasinda cnm. Benimde 2 tane var biri 3 biri 1 yasinda. Kendime ozel bise pisirmiyorum ama gebelde saglikli seyler sectigimden diyetede uygun oluyo. Karnabahar ispanak pirasa vs :) sporuda leslie yada youtubede bolgesel hareketler var onlardan yapabilirsin. Mekik cekebiliyosan ne mutlu sana :) bugun sabah tartildin mi tartilmadiysan yarin ac karnina tartilip kilonu bildir onu baslangic kilosu alalim. Cuma gunu de herkes gibi bildirimini yaparsin. Tabi bu arada burda olman lazim ki motive olabilesin :)
bende oyle dusunmustum :)
Oooww bu hedefi dusurcen anlaminami geliyorrr :)Yok bebegim üst 40 alt 42 oluyor artık hedefim 38 inş bakalım bi 4-5 kilo daha verirsem belki inerim
Evet evet 60 olsun diyorum ben artık :)Oooww bu hedefi dusurcen anlaminami geliyorrr :)
60 olunca 55 de dersin sen :)Evet evet 60 olsun diyorum ben artık :)
Aminn canım.Benim hamile kalmam mucize olurAllah neşelerini daim etsinebe arkadaşım yüzünden toplu bir şekilde hamile kalmayında
Yok ya hamile kalmak bu kadar kolay mıAminn canım.Benim hamile kalmam mucize olur
İşte o zaman senin ebeni... diye beddua ederiz
Canımm bazıları için öyle kolay ki,bazıları da bin takla atarak zar zor hamile kalıyor yada kalamıyor.kısmet işi biraz.Yok ya hamile kalmak bu kadar kolay mıkolaysa bir önlem daha alınır
AminnCanımm bazıları için öyle kolay ki,bazıları da bin takla atarak zar zor hamile kalıyor yada kalamıyor.kısmet işi biraz.
Ben bin takla atarak uzunn tedavi sonucunda anne olabilen şanslılardanım.
Allah isteyen herkese nasip etsin. Kötü anne ve babalara da vermesin inşallah.
yok canım okadar degil ama söyle rahatsız olmadan olurmu olmazmı stresi olmadan istedigimi giyip denemek istiyorum60 olunca 55 de dersin sen :)
HahahahahaAminnne güzel bir kuzun var şimdi demek ki o zaman gelmesi gerekiyomuş
Spiral diyince gözümde bildiğin defter spiralini içimize takıyolarmış gibi hayal ediyorumiçim bi tuhaf oluyo
60 olinca rahat herseyi giyersin cnm.yok canım okadar degil ama söyle rahatsız olmadan olurmu olmazmı stresi olmadan istedigimi giyip denemek istiyorum
Ben de yemeği düşünüyordumAaayyy saat 3 olmusben daha spor yapmadim yemek yapmadim
Bencede yoktur ama öyle canlanıyo gözümdeHahahahahaSpiral yada diğer hiçbir doğum kontrol yöntemini hiç kullanmamış biri olarak hiç defter spirali gibi düşünmemiştim, üşenmeyip googldan baktım şimdi.Defter spirali ile alakası yokmuş kuzum
Aaayyy saat 3 olmusben daha spor yapmadim yemek yapmadim
Ben de yemeği düşünüyordumNe yapsam derdi yedi bitirdi valla.Karar versem gerisi kolay da.
Ben tavuklu mantar sote yapcam yanina bulgur pilavi mercimek corbasiBen de yemeği düşünüyordumNe yapsam derdi yedi bitirdi valla.Karar versem gerisi kolay da.
irkeklere pek guven olmuuo o konuda bkz yagmur eceBencede yoktur ama öyle canlanıyo gözümdevalla ilerde hiç keyfimi bozamam adam alsın önlemini
Niye kız mantığken onu şey ettikten sonra onlara kalan bişey yokBen tavuklu mantar sote yapcam yanina bulgur pilavi mercimek corbasi
irkeklere pek guven olmuuo o konuda bkz yagmur ece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?