Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Simdi mutfaga gidiyorm. Aciyorum oyun havasini hem yemek yapip hem oynuyorum alin sizr spor

Niye kız mantığken onu şey ettikten sonra onlara kalan bişey yok
Şeyy yapmanın mantığı yok şekerim ondan
Çok çok affınıza sığınarak bi deyiş var onu diyecem.:)Kalkmışın dini imanı olmaz derler.
O esnada seni ikna etmek için adamın atacağı taklaları gözünle görmeden bilemezsin annem bilemezsin kuzumm
Kız kısmı anlamaz bu işlerden erkeğin korunması işte aynı olmuyor daha da bişi demeyip susayım iyisi mi

Ayy anladım anladım onlarada kalıcı bişey lazım o zaman her seferinde değiştirmeli değil herşeyi kadın çeksin ne güzel memleket

Anaaaammm bir kk ya bakayım bizim hatunlar neler yapıyor dedim. Neler gördüm... Şakıyan organlar, doğum kontrol yöntemleri daha neler neler Allah şakıyan organlarınızı arttırsın hanımlar

Evet öyle yapıcam artık inş

Anaaaammm bir kk ya bakayım bizim hatunlar neler yapıyor dedim. Neler gördüm... Şakıyan organlar, doğum kontrol yöntemleri daha neler neler Allah şakıyan organlarınızı arttırsın hanımlar
HahahahaHep diyet hep diyet olmuyor Konu nereden şakıyan organlara geldi benim de bi fikrim yok ama hazır yeri gelmişken konuşmuş olabilirim
Nasıl gidiyor pazartesi ve çalışma canım.

Hatunlara bak maşallah baya güldüm allah sizide güldürsünn. İyiki tanımışım sizleri
Aminnn hep birlikte inşallah canım
Atladım canım da az suan 1000 tane birlikte atlayalım haydi bana katılacak varmı 3000 yapim bari
maşallah ben atlayamıyorum ya,hımbıl mıyım neyim
Ay kızlar ya şu sütlü tatlılar yarışmasıda hiç iyi olmadı be
Ben bi ara yazacaktım çok haklısın canım.
Ben sütlü tatlı sevmem ama dün gece kendimi yarışma tatlılarına bakıp yutkunurken buldum
Selammm kizlarr nasilsiniz
Allah neşenizi artirsin
amin hepimizin neşesi bol olsun canımmm ,iyiyiz sen nasılsın

Diyetteyken olmıcak şeyleri canı istiyo insanın benim canım hepsini ayrı ayrı çok istedi oyumuda kestaneli dondurmaya kullandım çünkü en sevdiğim

Ben de iyiyim canim

Diyetteyken olmıcak şeyleri canı istiyo insanın benim canım hepsini ayrı ayrı çok istedi oyumuda kestaneli dondurmaya kullandım çünkü en sevdiğim
Bana gecenin o saatinde işkence ettikleri için kimseye oy vermedim
Zati sevmem sütlü tatlı deyip kendimi kandırarak uyumaya çalıştım
Belki bi ara eşim çok sevdiği için sütlü nuriyeyi denerim diye düşündüm,oy verecektim ki amaann onu da boş ver boş ver görmezden gel diyerek hızlı adım kk’yı kapatıp kaçtım.

Bende sırf o kadar emek harcamışlar diye verdim ama içimden birazcık kötü konuştum

HahahahaHep diyet hep diyet olmuyor Konu nereden şakıyan organlara geldi benim de bi fikrim yok ama hazır yeri gelmişken konuşmuş olabilirim
Nasıl gidiyor pazartesi ve çalışma canım.

Vallaha yaptık imalatları şimdi de onların yüklemesiyle uğraşıyoruz. İspanyol bir denetçi var. Kimse anlamıyor haliyle beni çağırıp duruyorlar. Totom oturak görmedi bugün. Mağdurum da mağdurum çok mağdurum mağdurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…