- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
HahahahaBen tavuklu mantar sote yapcam yanina bulgur pilavi mercimek corbasi
irkeklere pek guven olmuuo o konuda bkz yagmur ece
Onu seyetmek istemiyolar isteNiye kız mantığken onu şey ettikten sonra onlara kalan bişey yok
Şeyy yapmanın mantığı yok şekerim ondanNiye kız mantığken onu şey ettikten sonra onlara kalan bişey yok
Heee sen anlamazsın diyosunHahahaha
Bekarken konuşmak kolay oluyorfattylamb94 .
Sağlıkla mutluluka o gün gelsin bi güzel gelin olup evlen kızlarrr doğum kontrol tavsiyesi pls diye soracaksın
O ayrı canım adamın sorumsuzluğu yöntemin suçu değilOnu seyetmek istemiyolar istetobeee neler konusuyoz
Ayy anladım anladımŞeyy yapmanın mantığı yok şekerim ondan
Çok çok affınıza sığınarak bi deyiş var onu diyecem.:)Kalkmışın dini imanı olmaz derler.
O esnada seni ikna etmek için adamın atacağı taklaları gözünle görmeden bilemezsin annem bilemezsin kuzumm
Kız kısmı anlamaz bu işlerdenerkeğin korunması işte aynı olmuyor daha da bişi demeyip susayım iyisi mi
Evet öyle yapıcam artık inşOyyyy ikiz miydi kuzucuklar.Allah bağışlasın.
En kolay ve kolay olduğu kadar etkili Leslie videoları var nette.Spora alışkın değilsen Leslie 1 mil ile başla 15dk zaten.Zamanla 2,3 mil diye arttırırsın canım.
Spor olmadan kilo veriliyor ama hem çok zor hem de kas kaybetme riski oluyor.
HahahahaAnaaaammm bir kk ya bakayım bizim hatunlar neler yapıyor dedim. Neler gördüm... Şakıyan organlar, doğum kontrol yöntemleri daha neler nelerAllah şakıyan organlarınızı arttırsın hanımlar
Hahha iyiymş
Atladım canım da az suan 1000 tane birlikte atlayalım haydi bana katılacak varmı 3000 yapim bari60 olinca rahat herseyi giyersin cnm.
Bugun ip atladin mi
Aminnn hep birlikte inşallah canımHatunlara bak maşallah baya güldüm allah sizide güldürsünn. İyiki tanımışım sizleri
maşallah ben atlayamıyorum ya,hımbıl mıyım neyimAtladım canım da az suan 1000 tane birlikte atlayalım haydi bana katılacak varmı 3000 yapim bari
Ben bi ara yazacaktım çok haklısın canım.Ay kızlar ya şu sütlü tatlılar yarışmasıda hiç iyi olmadı be
amin hepimizin neşesi bol olsun canımmm ,iyiyiz sen nasılsınSelammm kizlarr nasilsiniz
Allah neşenizi artirsin
Diyetteyken olmıcak şeyleri canı istiyo insanınAminnn hep birlikte inşallah canım
maşallah ben atlayamıyorum ya,hımbıl mıyım neyim
Ben bi ara yazacaktım çok haklısın canım.
Ben sütlü tatlı sevmem ama dün gece kendimi yarışma tatlılarına bakıp yutkunurken buldum
amin hepimizin neşesi bol olsun canımmm ,iyiyiz sen nasılsın
Ben de iyiyim canimAminnn hep birlikte inşallah canım
maşallah ben atlayamıyorum ya,hımbıl mıyım neyim
Ben bi ara yazacaktım çok haklısın canım.
Ben sütlü tatlı sevmem ama dün gece kendimi yarışma tatlılarına bakıp yutkunurken buldum
amin hepimizin neşesi bol olsun canımmm ,iyiyiz sen nasılsın
Bana gecenin o saatinde işkence ettikleri için kimseye oy vermedimDiyetteyken olmıcak şeyleri canı istiyo insanınbenim canım hepsini ayrı ayrı çok istedi oyumuda kestaneli dondurmaya kullandım çünkü en sevdiğim
Bende sırf o kadar emek harcamışlar diye verdimBana gecenin o saatinde işkence ettikleri için kimseye oy vermedim
Zati sevmem sütlü tatlıdeyip kendimi kandırarak uyumaya çalıştım
Belki bi ara eşim çok sevdiği için sütlü nuriyeyi denerim diye düşündüm,oy verecektim ki amaann onu da boş ver boş ver görmezden gel diyerek hızlı adım kk’yı kapatıp kaçtım.
HahahahaHep diyet hep diyet olmuyor Konu nereden şakıyan organlara geldi benim de bi fikrim yok ama hazır yeri gelmişken konuşmuş olabilirim
Nasıl gidiyor pazartesi ve çalışma canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?