- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
Esracım bence sen diyetteyim diye kendini çok sıkıyorsun, diyete giricem diye kendini stres altına sokup yemeğe yöneliyorsun. Durumunu anlayabiliyorum ki bende aynı durumu yaşadım. Ama emin ol canın tatlı istediğinde bir meyve ya da kuru meyve gibi yiyeceklerle atlattığında kendini çok iyi hissediyorsun. İnsanın yeni bir alışkanlık kazanması sadece 21 günde oluşuyormuş, şu 21 gün sıfır kaçamak yapabilirsen sonrası çorap söküğü gibi gelecektiiirDiyetteyken olmıcak şeyleri canı istiyo insanınbenim canım hepsini ayrı ayrı çok istedi oyumuda kestaneli dondurmaya kullandım çünkü en sevdiğim
Hahahaha 6. Takım coştu ayol haklısınBir elameeet gelmiiiş buraya poooo
6 takım yerine adımızı libidosu tavan takım koysalarmış sırıtmazmışız
Bekar arkadaşlar var burda mesela bende bi sene bakar, ay bekarım
Yahu bugün nasıl geçti anlamadım, bir ara yorumları beğeniyordum tam cevap yazacağım eşek yüküyle iş geldi, bir baktım mesai bitmek üzere
Hahahaha 6. Takım coştu ayol haklısınBen hiçbişey söylemedim Senin işin bekarlardan zor kız Neyse sayılı gün çabuk geçermiş eşin gelince telafi edersinix
Kaçamak yapmiciğim çok kararlıyımEsracım bence sen diyetteyim diye kendini çok sıkıyorsun, diyete giricem diye kendini stres altına sokup yemeğe yöneliyorsun. Durumunu anlayabiliyorum ki bende aynı durumu yaşadım. Ama emin ol canın tatlı istediğinde bir meyve ya da kuru meyve gibi yiyeceklerle atlattığında kendini çok iyi hissediyorsun. İnsanın yeni bir alışkanlık kazanması sadece 21 günde oluşuyormuş, şu 21 gün sıfır kaçamak yapabilirsen sonrası çorap söküğü gibi gelecektiiir
Haftasonları gitsene kız biz her haftasonu gittik yemin töreninden sonrada o her haftasonu evci iznine geldiVallahii yaa 6 Nisan'da izne gelecek 1 haftalığına esas sonrası çok zorr
Yalan anacım sayılı gün çabuk mabuk geçmiyor, kandırıyorlar insanı...
Kaçamak yapmiciğim çok kararlıyımyok kız gördüm canım istedi ama öyle şeylere kanmam. Zaten 1 ay sonra uygulayacağım listede araöğünümde sütlü tatlı var. Onlari gördükçe kendi kendime 1 ay başarılı olursan yiceksin diyorum
Haftasonları gitsene kız biz her haftasonu gittik yemin töreninden sonrada o her haftasonu evci iznine geldi
İyi akşamlar nasılsınız?
İyiyiz sumyeycim sen nasılsın napıypsun ben bugun bi o işe bi bu işe saldırdım insan temizledikce daha cok batyor gözüne baska seylerİyi akşamlar nasılsınız?
İyiyiz sumyeycim sen nasılsın napıypsun ben bugun bi o işe bi bu işe saldırdım insan temizledikce daha cok batyor gözüne baska seyler
Benim günüm güzel başlamıştı ancak öğlen annemden aldığım tlfla hastaneye çağırdılar.Babamı hastaneye kaldırmışlar.İşten nasıl çıktım nasıl gittim bilmiyorum.Şuan Kalp ve Damar Servisinde yatıyor.Babaneme bakmak bana düştü ve ben gerçekten çok sinirliyim.Hakim olamıyorum kendime.Ağlayamıyorum da.Ne yazık ki bu akşam diyet miyet kalmadı.Bide kendime kızdım.
Ooo süper
Acemide zaten çarşı izni yok, usta birliği belli olsun da ayda 1 evci çıkarmak niyetim. Tam da prosedürü bilmiyorum ama sanırım olduğu yerde otelde konaklayınca çıkabiliyormuş
İyiyim canım sen nasılsın, nasıl geçti günün
Benim günüm güzel başlamıştı ancak öğlen annemden aldığım tlfla hastaneye çağırdılar.Babamı hastaneye kaldırmışlar.İşten nasıl çıktım nasıl gittim bilmiyorum.Şuan Kalp ve Damar Servisinde yatıyor.Babaneme bakmak bana düştü ve ben gerçekten çok sinirliyim.Hakim olamıyorum kendime.Ağlayamıyorum da.Ne yazık ki bu akşam diyet miyet kalmadı.Bide kendime kızdım.
Ya ben böyle değildim boğuluyormuşum gibi
Dışarıya karşı çok güçlü gözüküyorum.Ama babanem hepimizin psikolojisini mahvetti.Doldum taşıyorum boşaltamıyorum kendimi.Yaşlı diyorsun sabır diyorsun ama olmuyor.Rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın.Canım çok geçmiş olsun babacığına allah şifa versin en kısa zamanda kendini toparlar inşallah
Yaşlılar ne yazık ki yaş aldıkça çocuklaşıyorlar ve iş çok zor oluyor. Ben senelerce anneannem ve dedemle beraber yaşadım durumun ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Ağlayabilmelisin, gözyaşlarını dökmekten çekinme gayet normal bir durum bu. Sinirli ve öfkeli olunca bende yemeğe saldıranlardanım mesela ne yedin, ne kadar yedin bunlar önemli. Hayat maalesef bizim hayal ettiğimizi sunmuyor, güçlü ve dayanıklı olmak zorundayız. İçindeki gücü bulup, onu hissetmen gerekiyor.
O çarşıya çıkamıyo ama sen girebiliyosun 5 6 saat birlikte durabiliyosunuz. Herkesin ailesi geliyo zaten haftasonu. Evci izninde dediğin gibi o şehirden çıkmamasi gerekiyo ama komutanlar izin veriyo biz alıp geliyoduk eve
Ooo süper
Acemide zaten çarşı izni yok, usta birliği belli olsun da ayda 1 evci çıkarmak niyetim. Tam da prosedürü bilmiyorum ama sanırım olduğu yerde otelde konaklayınca çıkabiliyormuş
Ooo süper
Menün süper çukur izlerken leslie yapıver26 mart menü
08:30
3 adet eti form
1kk peynir
Domates salatalık yeşillik
10:30
Sade Türk kahvesi
2 adet gün kurusu
12:30
5 yk nohut
2 kepçe yayla çorbası (buğdaylı)
1 kase yoğurt
15:30
1 su bardağı light süt
19:15
Bol salata ve bol limon
1 adet light ton
Su; 3 litre
Spor: Yok
@Rzgrece
Yürüyüşe çıkacaktım ama çok rüzgar anacım bir de bugün çukur izleyeceğim
Geçmiş olsun çok zor bi durum. Yaşlıları anlamıyorum niye eziyet etme gereği duyuyolar. Başkasına muhtaç olmanın acısını bu şekilde mi çıkartıyolar acabaBenim günüm güzel başlamıştı ancak öğlen annemden aldığım tlfla hastaneye çağırdılar.Babamı hastaneye kaldırmışlar.İşten nasıl çıktım nasıl gittim bilmiyorum.Şuan Kalp ve Damar Servisinde yatıyor.Babaneme bakmak bana düştü ve ben gerçekten çok sinirliyim.Hakim olamıyorum kendime.Ağlayamıyorum da.Ne yazık ki bu akşam diyet miyet kalmadı.Bide kendime kızdım.
Ya ben böyle değildim boğuluyormuşum gibi
Geçmiş olsun çok zor bi durum. Yaşlıları anlamıyorum niye eziyet etme gereği duyuyolar. Başkasına muhtaç olmanın acısını bu şekilde mi çıkartıyolar acaba[/QUOTE
Saol canım.Şükür şuan iyi.Akşam yemeği yediremedim vayy efendim içinde yeşil ot varmış.Sabahtan beri hiçbirşey yemedi.Ölseymişte yemek yemeseymiş.Bu en basit cümleleri.Yeme o zaman dedim aldım önünden bu seferde bana yemek vermiyor diye ağlamaya başladı.
Anlayacağın ne dua almak kaldı ne yaptığım kaldı.
Dışarıya karşı çok güçlü gözüküyorum.Ama babanem hepimizin psikolojisini mahvetti.Doldum taşıyorum boşaltamıyorum kendimi.Yaşlı diyorsun sabır diyorsun ama olmuyor.Rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın.
O çarşıya çıkamıyo ama sen girebiliyosun 5 6 saat birlikte durabiliyosunuz. Herkesin ailesi geliyo zaten haftasonu. Evci izninde dediğin gibi o şehirden çıkmamasi gerekiyo ama komutanlar izin veriyo biz alıp geliyoduk eve
Menün süper çukur izlerken leslie yapıver
Amin canım allah yardımcın olsun
Ay inşallah kocişkomda şanslı olur kız buralara gelse, yakın olsa ne güzel olur. Öğrenmeme 3 kaldı Allah’ın izniyle güzel bir yer çıkar inşallaaah
Reklam araları çok uzun oluyor birşeyler yapacağımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?