Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tatlim öncelikle çok geçmiş olsun Allah bir an önce şifa versin. Acin büyük bir şekilde akitman lazım. Git banyoya ağla. Sonra yüzünü yıka çık. Şu an güçlü olmak zorundasın. Bende senin icin bol bol dua edeceğim

Menüm

06.00
1 haşlanmış yumurta

07.30
Yarım elma
1 y.kaşığı yulaf
1y.kaşığı yoğurt

12.30
1 tane fırında büyük köfte
Bol salata (yağsız tuzsuz)
3-4 y.kaşığı ıspanak

16.00
1 muz
2 ceviz

19.30
Patlıcan yemeği (2-3 kaşık yiyebildim. Biberin tadına bakmamışım çok acıydi )
2 y.kaşığı yoğurt
Küçük bir dilim t.b ekmeği
@Rzgrece

Spor
45 dk tempolu yürüyüş: 45*2.5= 112.5
20 dk eliptik 20*4= 80=192.5 Allonsy

Allah razı olsun.Ağlayabilsem rahatlıycam ama ağlayamıyorum.Kinci değilim ama babanemim gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor.

Gecmis olsun canim allah yardimcin olsun

İyi geceler
09:30 Limonlu su
10:30 sahanda iki yumurta,peynir,5 zeytin,3 ceviz, çeri domates,yeşil çay
13:00 Şekersiz duble türk kahvesi
17:00 1 kupa tarçınlı süt
19:00 2 kepçe tarhana çorbası, enginar ,salata ,yoğurt
20:00 şekersiz türk kahvesi
Su:2,5 lt
@Rzgrece

Spor yok bugün Allonsy

Canım babana çok geçmiş olsun.
Babaannen için de ne denir ki bilemiyorum.Ama bazı insanlar kötü olabiliyor ve yaşlandıkça daha da huysuz olabiliyorlar.Allah sabır ve kolaylık versin ne denir ki.

Menüye ve spora
Acı konusunda ise mide sorunun yoksa acı yiyebildiğin kadar ye,metabolizmayı güzel hızlandırıyor

Hiç yiyemiyorum ya gözlerimden yaşlar akmaya başlıyo direkt tek yiyemediğim şey acı. Güzelim yemeği döktüm
Acı yemek alışkanlık ,ben ünv bire kadar yiyemezdim en yakın arkadaşlarım antepliydi ,onlar da acıyı bol bol kullanınca alıştım şimdi gayet iyi acı yerim.

Bebegim menü guzel spora da baslanmıs daha da guzel :)
Mesaj sayın 10 u grctimi canım ki gecmiştir ama belirt een yine de

Menüye ve spora
Acı konusunda ise mide sorunun yoksa acı yiyebildiğin kadar ye,metabolizmayı güzel hızlandırıyor
Canım menün cok guzel
Bende bşrazdan acılı limonlı ypgurt yicem öyle yatcam

Acı yemek alışkanlık ,ben ünv bire kadar yiyemezdim en yakın arkadaşlarım antepliydi ,onlar da acıyı bol bol kullanınca alıştım şimdi gayet iyi acı yerim.
Eski acı yiyicilerden kim kaldı bende alışır mıyım acep ama bugün hiç yiyemedim

Hafta sonu ise yaramis hem diyet hem spor:)

Maslah sana bayaga iradelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…