Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende artık yrn yazarım inş menü mü bugünkülere baktım da biraz bende hiç ara öğün falan Yok daha iki gündür anca diyet psikolojisine giricem herhalde iki öğün ana yemek yedim bide bir fincan Türk kahvesi şekersiz sabah domates salatalık bir dilim tam buğday ekmeği akşam da dışarı da olduğumuz için bir tane köfte wrap yedim tabi bu diyete hiç uygun olmadı akşam dediğim saat 5 de sonra da hiç bir şey yemedim gel git su a pardon bir tane de limonlu soda bu şekilde kilo veremem dimi ara öğün koymak şart mı 20 dk da tempolu yürüyüş yaptım yrna da detox suyumu hazırladım

Kimi bünyelere ara öğün şart oluyor,kimileri de ara öğün olmayınca daha iyi oluyor.
Ara öğün yapmadan dayanabiliyorsan yada açlıktan gözün dönmüyorsa bence ara öğün olmasa iyi olur.
Ben karatay usulü besleniyorun artık.
2 öğün ve ekmek,pirinç, makarna yani karbonhidrat hiç yemiyorum.bol protein,sebze ve çiğ kuru yemiş yiyorum iyi gidiyor gibi.
Sen kendini biraz gözlemle ,sana iyi gelen yöntem ne ise onunla devam edersin.

Hemen bigunun 10nu da doldurayim:)

Hm evde olsam ara öğünsüz duramazdım herhalde ya hele de iki çocukla tek başıma zor yrn ara öğün yaparım ama Karatay diyeti mantıklı geldi ekmeği hamur işi tarzını tamamen çıkarmak en güzeli

Karatay bana gayet uygun geldi.başlarda zorlandım ama artık daha kolay.çok acıkırsan çiğ badem,fındık,ceviz de yiyebilirsin.

Mıhlamaya ben de bayılırım,sanki mıhlama karataya uyar gibi geldi niyeyse
Göbeğimiz içeri kaçsın, popomuz sıkı ve havaya kalksın amannn mıhlama da eksik kalsın.
( bi süre)

Yok kız uygun değil içinde mısır unu var ya Karatayın en sevmediği kadın normalde yiyin dediği merciğemin ununu bile yemeyin diyor. Un ufak edilmiş şeylerin glisemik indeksi çok yüksek diyor

@Rzgrece
26 Mart menüm,

Sabah 06.40

1 haşlanmış yumurta
2 çeri domates
2 ceviz
1 kk süzme peynir
4 yeşil zeytin
3 dilim salatalık
1 küçük süt

Öğlen: 12.25

Yarım kepçe yoğurt çorbası
4 yk etli türlü
Ayran

Akşam: 19.40

1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
3 yk yumurtalı taze fasulye
Salata

2.5 lt su + 30 dk direnç hareketleri 350 puan
Huzurvermeyolunda Yavrum mesaj sayım 9'da kalmış

Fit, sağlıklı ve kusursuzca biçimli bir vücut istiyorsan bunu hak etmen gerekiyor.
Başarı, olduğun yerde dururken sana gelmeyecek. Başarıyı en azından yolun yarısında karşılamak için harekete geçmen şart.
Her gün uğraşmak zorundasın, istediğine ulaşmak için her gün çalışmalısın.
Defalarca yeniden başlamaktansa, bu kez sonuna kadar gideceksin.
Kaldığın yerden, bozduğun yerden devam edeceksin.
Mükemmeliyeti değil, devamlılığı esas al.
Bu kez durmak ve geriye dönmek yok.

Kararlı olmalısın.
Oturup motive olmak için bekleyemezsin, sen kendi kendinin motivasyonusun.
İstemesen de kalkmak ve istediğine ulaşmak için çabalamak zorundasın.
Her geçen gün, hedefine düne göre bir gün daha yakınsın.

Hak et. Facebook'a bakmak istiyorsan 100 kez Jumping Jack yap. Bunu yapmadan o siteye girmeyi hak etmiyorsun.
2 Jumping Jack, 1 kalori yakmaya eşit.
Twitter'a mı gireceksin, 1 dakika plank pozisyonunda dur. Maillerine mi bakacaksın, 10 kez şınav çek. Instagram, tumblr fark etmez, günlük girdiğin her sitenin bir bedeli olsun. 20 kez burpee, 20 mekik, 20 squat, 1 dakika olduğun yerde koşu...

Yapamayacağını söyleyen herkese inat, "Sen zayıfladın mı?" sözünü duymak için, yaz vakti bikinilerle salınmak için, ağrı çekmeyen bir sırt için, skinny pantolonlar için, merdiven çıkarken nefes nefese kalmamak için, her şeyden önce sağlıklı ve sağlam bir beden için.

Bu ay ne yersen, bu ay ne kadar spor yaparsan; bu senin gelecek ayki vücudun olacak.
Gelecek ayki vücudun, geçen ay aldığın kararlar için sana minnettar olacak.

Bugün ki Tahmini Menüm
Limonlu ılık su

Sabah (07.30)
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 dlm ekmek

Ara (10.15)
Yeşil çay (tarçın ve karanfille demleyeceğim)

Öğlen (12-12.30)
1 kase çorba

Ara(15-15.30)
1 k.erik,2 k.kayısı,1 g.kurusu kayısı,1 hurma
Yeşil çay

Akşam(18-18.30)
Yeşillikli zencefilli yoğurt

Şimdiden paylaşayım buraya yazınca kaçamak yapmam inşallah.Sizden utanırım yaptığımda.

bir de ac kalarak verşlen karnın doyumca hoop gerş geliyor valla denendi onaylandı

Biz peynire zeytine tamah edelim. Elif hanım mıhlama yesin bizim başımız kel mi
Kızz öyle deme peynirin zeytinşn de guzeli var ben en cok kahvaltıda mutlu oluyorum oeynirimş evde kendim yapıyorum hellim peynirine benziyor hafif zeytşnyagındakısıknateste tavada arkalı önlü pişiriyorum üstünede pulbiber zeytinde yesil kırma usurune Zeytinyagı limon kekik pulbiber ohh ikisi olsa yetiır bana bırak @Rzgrece unlu unlu mıhlma yesin

Canım masallah menün herzmaanki gibi spor da var cok guzel mesajlara da artı bir yap bugun bari :)

Günaydın kızçeleerrr. Güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah :)
Gunaaaaaaaydıııııııın

Ay allosny sırf fotolar bile tokst gibi kızdaki vucut da masallah gercekten :) bence senin bu msajların 3-4 falan sayılmaz asırı motive icerir :)
Günaydın Canlarım.Sabah şerifleriniz hayr olsun.Belalar defolsun.
Aminn canım inş bugun nasılsın cok uzuldum dun sana ama gercekten yaslılar yas aldıkca giderek bebekleşiyorlar nasıl cpcuk laf anlamıyorsa onlar da oyle oluyorlar sabret canım boşver

evet iyi etmişssin sumeyye senin bu yesillikli ypgurt harşka birsey gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…