Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dün sürekli yerimde değildim tatlım. Yoksa yazardım. Eeee kaptan spora motive için beni seçti. Görevimiz efenim. Hoşunuza gidiyorsa ne mutlu bana :)

Kızlar bu yesillikli ypgurt işinş mutlka deneyin ben bu sabah tartıda 65.7 yi gördüm dün 66.3 tü sumeyyenin yaptıgı ypgurrttan bahsedşyorun takıldıgını yavasladıgını dusunen yapsın bencede
Söyle söyliyim

Sabah
Ac karnına ılık limonlu suyu

Aksam
7 ymk Ypgurt ( evyapımı kullandım
1 tatlı kasıgı zencefil
1 cay kasıgı pulbşber (ev yapımı
Yarım limon
2 salatalık
Dereotu nane
Bence yapın bakalım sonuc ne olacak bende cok etkili oldu cidden

Ohh canım istedi kız şaka yapmıştım zaten bende peyniri zeytini severim ama kahvaltıda sıcak bişey olduğu zaman daha çok seviyorum. Özellikle şu sıralar en sevmediğim şey yoğurt ve meyveyle kahvaltı yaptığım için sıcak bişeyler arıyorum

Vallaha şu an takılmadım ama favorilere attım. Cumaya yakın denemeyi düşünüyorum. Sürekli yapmam ama bir nevi detoks gibi yapabilirim 1 gün.

Gel canım ben sana hazırlarıö mis gibi

Vallaha şu an takılmadım ama favorilere attım. Cumaya yakın denemeyi düşünüyorum. Sürekli yapmam ama bir nevi detoks gibi yapabilirim 1 gün.
Canım sadece onu yiyerek yapmana gerek yok bence ben tavuk yemiştim yanına o sebzeli yogrtu yemiştim oyle de yapabilirsin illa detoks gibi ac kalmamıza gerek yok uygulamak icin ben yapmayı dusunuyorum valla metabolizma hızlandırıcı bende olsa

Nasılsın bugün biraz daha iyisindir inşallah
Ben iyiyim babam da iyi çok şükür.
Ben gün içinde yokum zaten.Ama anne ve babamı bitirdi.Halalarım da saolsun biz bakalım demiyorlar.Ramazan sonuna kadar sabır.

Ben de çok severek tüketiyorum.Hem sindirim için hem kilolar yağdan gidiyor.Birde ben acıkmıyorum.Tadı da güzel.Ayrıca İçine 1 Tk keten tohumuda koyabilirsin demişti diyetisyenim.

Mükemmell .. Gerçekten tek kelimeyle mükemmel

Günaydın herkese kayınvalidem ve kayınpederim istanbula gitti bu sabah ev eşimle bana kaldı :)
1 hafta yoklar.

Kanguru_
Kahvaltım 08.00
Tereyağda omlet
1 dlim tam buğday ekm.
1 bardak süt
Domates

Ara 11.00
1 adet olgunlaşmış küçük muz

Öğlen 14.00
5 yk menemen
1 kk peynir

Ara 17.00
Yeşilçay + ceviz

Akşam 19.00
2 yaprak sarma ( mercimekli)
Bol salata
Ton balığı

Gece
1 meyve

Su 15 bardak

Spor
2 saat tempolu yürüyüş 300 puan

Allonsy

Mesaj sayım bugün iyi olur sayıp akşama yazarım.

Bölgesel egzersiz nedir ?

Belirli kas gruplarını günlere ayırarak ya da yalnızca bir kas grubunun bir antreman gününde çalışıldığı egzersiz programıdır.

Neden bölgesel egzersiz ?

Egzersiz yaptıktan sonra yorulan kas grubu kendini yenilemeden, dinlenmeden tekrar çalıştırılmamış oluyor.

Kızlar günlerdir bölgesel zayıflama ile ilgili makale okuyorum. Malesef acı gerçek bölgesel zayıflama diye bir şey yok. Yapılan bir çok araştırmada bu görülmüş. Fakat rahatsız olduğumuz bölgedeki kasları daha çok çalıştırarak daha ince bir görüntüye sahip olabiliriz.

Bazı bölgelerimizdeki yağlar inatçıdır !

Peki inatçı yağ ne demek ?

Yağ yakmak için verilen uyarılardan biri olan katekolaminler, kan dolaşımına salındıktan sonra yağ hücrelerinin reseptörlerine tutunur ve parçalanma sinyali verir. İnatçı olarak tabir edilen bölgesel yağlarda ise bu reseptörler az olarak bulunmaktadır.
Ayrıca tüm dokuların kanlanması aynı olmadığı için bazı bölgelerde daha az kan dolaşımı ile daha kötü yağ yakımı görülmesi muhtemel.

Özetle inatçı yağların bulunduğu bölgelerde kan dolaşımını hızlandırmak gerekiyor !

Bunun için hergün kısa kısa farklı bölgelerimizi çalıştıralım diyorum ve bunu hepinizin yapmasını istiyorum. Zaman alacak egzersizler değil bunu bahane etmemizi istemiyorum.

Daha sıkı kaslar daha ince görünüm !

Bölgesel incelmede esas olan tekrar sayısıdır. Dinlenme sürelerini kısa tutmaktır. Bunu göz önüne alarak size vereceğim programı defalarca tekrar edebilirsiniz.

Bugün oturduğunuz yerden yapabileceğimiz kol egzersizleriyle başlayalım diyorum.

Bununla ilgili fikrinizi belirtirseniz sevinirim.

N NGY Huzurvermeyolunda Kanguru_ B belcimim Allonsy herderdedeva S smygnc esperenzaa Tugceilker @AhSen_yarim M Melmuss

Biz peynire zeytine tamah edelim. Elif hanım mıhlama yesin bizim başımız kel mi
Sonrasimda ac kaldim ama
Afoyet llsun cnm
bencede yapilabilir en azindan yatmadab squat makas mekik duvar sinavi fln olabilid

Sonrasimda ac kaldim ama

Afoyet llsun cnm
bencede yapilabilir en azindan yatmadab squat makas mekik duvar sinavi fln olabilid
Evet hafif hafif hergün bir bölgeyi çalıştıralım diyorum. Zorlamak isteyen tekrarları artırsın.

Ben şuan o kadar açım ki açlıktan bayılcam sabahtan beri müşteri var hiç bişey yiyemedim kahvaltım bana bakıyo ben ona bide çay getirip duruyolar aç karnına hiç gitmiyo

Merhabalar, bendeniz şu linkteki son mesajdan geliyorum. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1379

Hayatım boyunca minyon ufak tefek bir bireydim. Lakin 35 yaşımdan sonra bebek sahibi oldum ve kendimi de salınca kilo aldım. Şu an yaşım 40 ve kilom 70. Yavaş yavaş alınca suda kaynayan kurbağa misali farkında olamıyorsunuz, ama aynadaki görüntümden irkilip kendime geldim ve kilomla yüzleşip onlardan kurtulup kendime geri dönmeye karar verdim.
Bu yoldaki en önemli şeyin motivasyon olduğunu biliyorum. Öyle şok diyetler vs. yapmadım pek ( bir kez dukana niyetlendim, sonra vazgeçtim) o tarz şeylere de inanmıyorum. Gençlik zamanlarımda spor geçmişim var o nedenle sağlıklı bedenin iyi beslenme ve spordan geçtiğini biliyorum.

Şimdi bu yola çıkarken motivasyonumu artıracak, motivasyonunu artırabileceğim başka kadınlar da olsun istiyorum çevremde. Dayanışmanın gücünü biliyorum çünkü.
Uygun görürseniz aranıza katılmaya geldim. Disiplin ve azimle mezuniyetimi de paylaşmak istiyorum zira. Hedef 20 kg. Başaracağım, öyle ya da böyle.
İyi forumlar.

Hoşgeldin aramıza motivasyon için doğru yerdesin. Burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz bi aile gibi olduk. Hep birlikte doğru yöntemi bulmaya çalışıyoruz, hepimiz için doğru yöntem farklı. Birçok konuda fikir alışverişi yapıyoruz. Umarım sana da faydalı olabiliriz.

Hoşbuldum, sıcak karşılamanız için çok teşekkürler. Bu bile yalnız olmadığını hissettirip motivasyon kaynağı oluyor gerçekten. Elbette herkesin yöntemi farklı ve kendine özeldir, öyle olmalıdır da zaten.
Yöntemler farklı olsa da hedefin ortak olması çok güzel.

Peki sen nasıl besleniyorsun düzenin nasıl çalışıyor musun

Çok güzel bir tarif gibi görünüyor akşam yemeği olarak mı yiyoruz peki

Selam kizlar :)

Ben maalesef baslayamadim karin kasi calismalarina tam anlamiyla bir gun yapip bir gun birakiyorum ama kilom sabit Allahtan :) simdilik benden boyle

Merhaba! Ben bugün aç karnına tartışmayı unuttum maalesef şimdi tartıldım 66.4 geldim
Kahvaltıyı geç kaldım bugün maalesef gece çocuklar uyumadı sabaha kadar oturunca sabah onlarla beraber uyudum dün akşam yemeğinden sonra hiç bir şey yemedim bol su tükettim o kadar aç olmama rağmen sanırım vücudun alışık olmasıyla ilgili kolay doydum kahvaltıya arkadaşım simit getirmiş inat ettim yemedim normal de çok severim ama kendimi daha çok sevilen
Kahvaltı 11:30
Domates salatalık
Bir adet yumurta tavada zeytinyağla pişirdim kekik ve pulbiber koydum
Az miktar peynir
Bir tane de havuç çiğ

Detox suyumun yarısın içtim bile ama ufak galiba aldığım şişe bir lt. Bile Yok üstüne tekrar su koysam gün içinde olur mu

Gerçekten doğru yerdesin psikolojik olarak çok gaza geliyorum ben Buradaki yorumları okudukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…