Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Peki sen nasıl besleniyorsun düzenin nasıl çalışıyor musun

Bir süredir evden çalışıyorum, zaten tüm düzenimi altüst eden de bu oldu, gece çalışmaları + atıştırmaları. Şimdi hepsini kesip attım tabi.
Erken kalkmaya ve yeterli uyuma düzenine dönmeye çalışıyorum birkaç gündür. Oturtmaya çalıştığım düzen şu şekilde.
Sabah 07:00 kalkış, su ve kahve
08:00 bir saatlik kardiyo (leslie Sansone 5 mil' i iyi gibi şimdilik. Önerilere açığım tabi)
09:30 kahvaltı (protein, karbonhidrat ve sebze dengeli)
13:30 öğle yemeği (Sebze ve protein)
15:00 Kuvvet antremanı (Squatgirl Doris Hofer' ın etkili programları var, bunlardan birleştirip kendi programımı yapıyorum, değiştirerek)
16:00 protein içerikli ara öğün (az miktarda olacak tabi bu abartmadan, kas takviyesi için spor sonrası çok iyi gelir)
19:00 akşam yemeği (Sebze ve protein)
00:00 uyku

Şekersiz kahve serbest (kahveden vazgeçemiyorum zira ben) günde 3 lt ortalama su. Gece çok dayanamazsam düşük kalorili yoğurt, süt, ya da birkaç badem ile geçiştirme

Şimdilik plan bu, azimliyim kararlıyım, motivasyon tavan. Hadi bakalım

Son düzenleme:

Gunde yarim saat bolgesel egzersizler yapmak (terlemek ve kas yanmasi sarti ile)

Yuruyus ile asla incelmezsiniz, kaslarin yeterince cekmesi icin kosmak, yuzmek, bisiklet surmek bile cok hafif kalir!

Duzgun diyet - tavsiye edilen 4 saatte bir yemek araliklariyla yemek en son 6 saatte bir yemege kadar uzatmak

Ara ogun yok!

Karbonhidrat ve seker yok!

Bol protein agirlikli beslenmek

Bol su icmek

Simdilik aklima gelenler.. ama ac kalarak kilo vermenin kaslariniza ne kadar zarar verdigini unutmayin, ara ara ac kalarak kilo verildigini goruyorum bu cok uzucu. Asiri cokmeler yasanacaktir uzun sure yapildiginda. Bol protein iceren yiyecekler yiyin onun yerine en azindan kaslariniz saglam kalir! Yuksek kilolarda ozellikle sporun vucuttaki sarkmalari engelledigi kanitlanmistir bunu asla unutmayin :)

Güzel bi program yapmışsın eminim güzel vereceksin hedef kaç :)

Canım bugun bende bölgesel calısıcam inş telşekkğr eseriz bu guzel bilgilendşrme icin

Çok güzel bir tarif gibi görünüyor akşam yemeği olarak mı yiyoruz peki
Canım bir arkadasa dşyetisyenş aksam yemegi olarak vermiş ama ben yemegin yanında da tuketmeyi dusunuyoruz etin tavugun yanında yani
Hoş geldin aramıza canım

Burda aç kalanlar yok çok şükür hepimiz yemeyi seven insanlarız 6.takımın kızları güzel spor yapıyor ben hariç. Yeni yeni spor yapmaya çalışıyorum

oyy kuzum yedin mi bari

Hosgeldin :) motivasyon icin dogru yerdesin. Burda birbirimize destek olarak arada bir birbirimize cemkirerek kilolari veriyoruz :) anladigim kadariyla cok kararlisin onemli olanda bu
Selam kizlar :)

Ben maalesef baslayamadim karin kasi calismalarina tam anlamiyla bir gun yapip bir gun birakiyorum ama kilom sabit Allahtan :) simdilik benden boyle
hadiii yaza az kalddiii bikinj giydiginde azda olsa baklavalarin gorunsun

ahh evet iste bu! Kendini herseyden cok sevmen. Tebrik ederim :)

Detox suyumun yarısın içtim bile ama ufak galiba aldığım şişe bir lt. Bile Yok üstüne tekrar su koysam gün içinde olur mu
en az 2 lt icmelisin. Icinde neler var suyun

programin harika
Insallah uyum saglarsan kilolardan kurtulursun

Yuruyıs ile asla incelemezsiniz derken :) ben ilk basladıgımda 2 ay sadece yuruyus yaptım nerdeyse ve ciddi inceldim ama ben yanlıs anladım herhalde söylediginizi

Ben bu hafta beslenmemde radikal bi degisiklige gidiyorum 2 ogun yerine 2 ana ogun 2 ara ogun yapicam. Hernekadar ara ogune ihtiyac duymasamda belki bu sayede daha hizli kilk veririm. Eger vermezsem eski duzenime geri doncem

Bir aylik SIKI bir diyet programina giricem.. onumuzdeki ay baslayacagim :) bu sefer tutmak istiyorum sozumu cunku artik istedigim SIKI karina sahip olmak istiyorum.. coook guclu olmak zorundayim :)

Yuruyıs ile asla incelemezsiniz derken :) ben ilk basladıgımda 2 ay sadece yuruyus yaptım nerdeyse ve ciddi inceldim ama ben yanlıs anladım herhalde söylediginizi
siki bir vucut kaslarin calistirilmasiyla olur.. tabiki zayiflarsin, ama bolgesel egzersizler ile alakali sorulmustu, yuruyus siki bir karin kasi yapmaz, yada kalkik bir popo :) bunun icin daha cok calismak lazim

Bir de siz ara ara girdiginiz icin tam takip edemiyorsunuz menülerin iceriklerini herhalde bazı aksam yemegi öenüleri diyetisyenin o kişiye özel verdigi tarif oluyor yada bazılarımızın cok nadir yaptıgı ozel gun kacamakları yuzunden aksamı dengelemek icin yaptıgı bir öğün oluyor oyuzden esranın dedigi gibi yemeyi seven kızlar bol burda ama dediginiz gibi ac kalarak yada tek öğünle verilen kilo hiç saglıklı olmuyor valla hop geri geliyor

siki bir vucut kaslarin calistirilmasiyla olur.. tabiki zayiflarsin, ama bolgesel egzersizler ile alakali sorulmustu, yuruyus siki bir karin kasi yapmaz, yada kalkik bir popo :) bunun icin daha cok calismak lazim
Ooo bizim karın kasıyla kalkık popoya kadaaar bir fırın ekmek yemememiz lazım

Sen kendini kas yapmaya endeksledigin icin direk ona gore cvplar veriyosun :) ama burdaki cpgu insanin kas yapmak gibi bir derdi yok. Suan hepimizin hedefi incelmek. Inceldikden sonra kas yapariz

Diyetisyen kilo verdirmeye calisir.. talebinize gore size diyet yaptirir :)) konumuz bolgesel egzersiz ve siki vucut bunlarla olmaz canim..

Oglen yemeği yedim o da çok zordu benim için dolma su böreği tatlı patates salatası vardı ben sadece normal yeşil salata yedim

Sen kendini kas yapmaya endeksledigin icin direk ona gore cvplar veriyosun :) ama burdaki cpgu insanin kas yapmak gibi bir derdi yok. Suan hepimizin hedefi incelmek. Inceldikden sonra kas yapariz

Ben soruya cevap verdim canim sadece :) bolgesel egzersiz ve nasil isleyisi hakkinda bilgi verdim.. :) herkes gergin bir karin ve kalkik popoya sahip olmak zorunda degil lutfen kizlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…