- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Peki sence istedigimiz ideal kşloya kadar normal spor ve diyetle mi devam etmek lazım yoksa o ideal kiloya indşkten snra mı kas yapmaya ugrasmak lazımYook canim bir bakmissin istedigin vucuda sahipsin
Ay ben yanlış okumuşum yürüyüşle çok da güzel zayıflanır bisikletle daha da güzel zayıflanırGunde yarim saat bolgesel egzersizler yapmak (terlemek ve kas yanmasi sarti ile)
Yuruyus ile asla incelmezsiniz, kaslarin yeterince cekmesi icin kosmak, yuzmek, bisiklet surmek bile cok hafif kalir!
Duzgun diyet - tavsiye edilen 4 saatte bir yemek araliklariyla yemek en son 6 saatte bir yemege kadar uzatmak
Ara ogun yok!
Karbonhidrat ve seker yok!
Bol protein agirlikli beslenmek
Bol su icmek
Simdilik aklima gelenler.. ama ac kalarak kilo vermenin kaslariniza ne kadar zarar verdigini unutmayin, ara ara ac kalarak kilo verildigini goruyorum bu cok uzucu. Asiri cokmeler yasanacaktir uzun sure yapildiginda. Bol protein iceren yiyecekler yiyin onun yerine en azindan kaslariniz saglam kalir! Yuksek kilolarda ozellikle sporun vucuttaki sarkmalari engelledigi kanitlanmistir bunu asla unutmayin :)
3e kadar dayanmaya çalışcam yanımda 1 muz 1 ceviz var onu yerim allahtan akşama yemek yaptımBugun ac kaldin yani. 1 saat sonra fln ara ogun yap bari. Yoksa aksama bisetlere saldiririsin
Ben riske girmedim, cardio kilo vermede en etkili yontem ve ben bunu yaptim.. ama daha oncede baslasaydim daha fazla zaman kazanmis olurdum. Zaten karbonhidrat ve sekeri hayatindan cikarinca otomatikmen kilo veriyor insan.Peki sence istedigimiz ideal kşloya kadar normal spor ve diyetle mi devam etmek lazım yoksa o ideal kiloya indşkten snra mı kas yapmaya ugrasmak lazım
Hamarat kiz seni :)3e kadar dayanmaya çalışcam yanımda 1 muz 1 ceviz var onu yerim allahtan akşama yemek yaptım
Güzel bi program yapmışsın eminim güzel vereceksinhedef kaç :)
İki limon bir salatalık bir kabuk tarçın bir adet zencefil nane de koyacaktım ama elimde yoktu soğuk suya yaptım bir gece önceden ertesi gün içiyorum ama daha etkili bildiğiniz sular varsa omlara da açığım bunun tadını seviyorum diye bununla başladımoyy kuzumyedin mi bari
Hosgeldin :) motivasyon icin dogru yerdesin. Burda birbirimize destek olarak arada bir birbirimize cemkirerek kilolari veriyoruz :) anladigim kadariyla cok kararlisin onemli olanda bu
hadiii yaza az kalddiii bikinj giydiginde azda olsa baklavalarin gorunsun
ahh evet iste bu! Kendini herseyden cok sevmen. Tebrik ederim :)
en az 2 lt icmelisin. Icinde neler var suyun
programin harika
Insallah uyum saglarsan kilolardan kurtulursun
Ay ben yanlış okumuşum yürüyüşle çok da güzel zayıflanır bisikletle daha da güzel zayıflanır
Hoş buldumCanım bugun bende bölgesel calısıcam inş telşekkğr eseriz bu guzel bilgilendşrme icin
Canım bir arkadasa dşyetisyenş aksam yemegi olarak vermiş ama ben yemegin yanında da tuketmeyi dusunuyoruz etin tavugun yanında yani
Hoş geldin aramıza canım
Gayet guzel cnm sabahlarida kahvaltidab once limonlu su ic. Ama limonlu su icersen detoks suyuna cok fazla limon koyma tansyonunun dengesini bozabilirİki limon bir salatalık bir kabuk tarçın bir adet zencefil nane de koyacaktım ama elimde yoktu soğuk suya yaptım bir gece önceden ertesi gün içiyorum ama daha etkili bildiğiniz sular varsa omlara da açığım bunun tadını seviyorum diye bununla başladım
meği için biraz az gb geldi de bana da çünkü bir daha bişey yenmiyor ya ama evet etin tavuğun yanında süperCanım bugun bende bölgesel calısıcam inş telşekkğr eseriz bu guzel bilgilendşrme icin
Canım bir arkadasa dşyetisyenş aksam yemegi olarak vermiş ama ben yemegin yanında da tuketmeyi dusunuyoruz etin tavugun yanında yani
Hoş geldin aramıza canım
limon yeterli aslında evet zaten tansiyonum hep düşük doğru söylüyorsun teşekkürler aynen sabahları da içeyimGayet guzel cnm sabahlarida kahvaltidab once limonlu su ic. Ama limonlu su icersen detoks suyuna cok fazla limon koyma tansyonunun dengesini bozabilir
Tansnyonun hep dusukse sabahlari limonlu su kafi gelir. Detoks suyuna koyma ozmb :)Tek
limon yeterli aslında evet zaten tansiyonum hep düşük doğru söylüyorsun teşekkürler aynen sabahları da içeyim
Hemen hemen aynı kilolardayız ve hedefimizde aynı :)Hedef 20 kg. Şu an 70' im, ideal kilom 50' ye geri dönme gayretindeyim. :) 4-5 ay süre koydum hedefim için kendime
Bencede baya error verdinKizlar son kez yaziyorum :))))
bolgesel egzersiz hakkinda bilgi sordugun halde konuyu farkli yerlere tasimaniza gerek yok :)
zayiflanir tabi ki, ama bolgesel ile alakasi yok butun bunlarin oke :) anlastikmi anlatabildimmi bu sefer :)
ben error ben iptal
Canim dusuk tansiyonu daha cok dusurmezmi?Tansnyonun hep dusukse sabahlari limonlu su kafi gelir. Detoks suyuna koyma ozmb :)
hahahaha hoşbulduk canım,sen de olmasan bu esra beni ipe dizecekesperenzaa ooo hosgeldiiinn gozumuz yollarda kaldi hic gecmisi okuma ben sana ozet geceyim
gos dacmin goooosssss esra hep senin hakkinda konustu
senin seruven baslamadan bitecek gibi duruyor :) .. ama baslarsan haberim olsun sana yardimci olurumBencede baya error verdinbölgesel zayıflanmaz demiştim yazının başında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?