Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay ben yanlış okumuşum yürüyüşle çok da güzel zayıflanır bisikletle daha da güzel zayıflanır

Peki sence istedigimiz ideal kşloya kadar normal spor ve diyetle mi devam etmek lazım yoksa o ideal kiloya indşkten snra mı kas yapmaya ugrasmak lazım
Ben riske girmedim, cardio kilo vermede en etkili yontem ve ben bunu yaptim.. ama daha oncede baslasaydim daha fazla zaman kazanmis olurdum. Zaten karbonhidrat ve sekeri hayatindan cikarinca otomatikmen kilo veriyor insan.

Bir gun cardio

Bir gun bolgesel egzersiz

Sizlere tavsiye edecegim yontem olur.. 2 gun guc toplama gunu olarak tamamlanirsa cok hizli verim alirsiniz.

İki limon bir salatalık bir kabuk tarçın bir adet zencefil nane de koyacaktım ama elimde yoktu soğuk suya yaptım bir gece önceden ertesi gün içiyorum ama daha etkili bildiğiniz sular varsa omlara da açığım bunun tadını seviyorum diye bununla başladım

Ay ben yanlış okumuşum yürüyüşle çok da güzel zayıflanır bisikletle daha da güzel zayıflanır

Kizlar son kez yaziyorum :))))

bolgesel egzersiz hakkinda bilgi sordugun halde konuyu farkli yerlere tasimaniza gerek yok :)

zayiflanir tabi ki, ama bolgesel ile alakasi yok butun bunlarin oke :) anlastikmi anlatabildimmi bu sefer :)

ben error ben iptal

Gayet guzel cnm sabahlarida kahvaltidab once limonlu su ic. Ama limonlu su icersen detoks suyuna cok fazla limon koyma tansyonunun dengesini bozabilir

Akşam yr
meği için biraz az gb geldi de bana da çünkü bir daha bişey yenmiyor ya ama evet etin tavuğun yanında süper

Tek
Gayet guzel cnm sabahlarida kahvaltidab once limonlu su ic. Ama limonlu su icersen detoks suyuna cok fazla limon koyma tansyonunun dengesini bozabilir
limon yeterli aslında evet zaten tansiyonum hep düşük doğru söylüyorsun teşekkürler aynen sabahları da içeyim

Bencede baya error verdin bölgesel zayıflanmaz demiştim yazının başında

esperenzaa ooo hosgeldiiinn gozumuz yollarda kaldi hic gecmisi okuma ben sana ozet geceyim

gos dacmin goooosssss esra hep senin hakkinda konustu

Selamlar güzel arkadaşlarım sana selam yok esra
esperenzaa ooo hosgeldiiinn gozumuz yollarda kaldi hic gecmisi okuma ben sana ozet geceyim

gos dacmin goooosssss esra hep senin hakkinda konustu
hahahaha hoşbulduk canım,sen de olmasan bu esra beni ipe dizecek
Sen de can siperane savunmuşsundur beni.
Esra motivasyon bombası olduğunda beri bi havalarda fattylamb94 çok ayıp ettin çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…