- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Konuştum vallaesperenzaa ooo hosgeldiiinn gozumuz yollarda kaldi hic gecmisi okuma ben sana ozet geceyim
gos dacmin goooosssss esra hep senin hakkinda konustu
Hem detoks suyuna limon hemde sabahlari icecegi suya limon cok gelir dedim zaten cnm. Birinden birine koy dedim oda sabahlari limonlu su icerim dedi bende ozmn detoks suyuna koyma dedimCanim dusuk tansiyonu daha cok dusurmezmi?
Selamlar güzel arkadaşlarımsana selam yok esra
hahahaha hoşbulduk canım,sen de olmasan bu esra beni ipe dizecek
Sen de can siperane savunmuşsundur beni.
Esra motivasyon bombası olduğunda beri bi havalardafattylamb94 çok ayıp ettin çok
Serüvenim başladı çok şükür bitse de yardım alabileceğim son kişi sen olursun. Beslenme düzeninden yaptığın spordan az çok belli bilinçsiz olduğun. Bişeyleri hayata geçirememek farklı bilinçsiz olmak farklı. Ben neyi nasıl yapacağımı biliyorum. Motivasyona ihtiyacım var onuda sen sağlayabilecek kabilyette olmadığından bana bu konuda akıl vermeye çalışma tatlım.senin seruven baslamadan bitecek gibi duruyor :) .. ama baslarsan haberim olsun sana yardimci olurum
Anladim canim.. bende bir ara tansiyon dusuklugu vardi o zamanlar 48 kilo filandim sanirim :)) .. limonlu su yesilcay cok sevsemde icemezdim hemen gozlerim kararirdiHem detoks suyuna limon hemde sabahlari icecegi suya limon cok gelir dedim zaten cnm. Birinden birine koy dedim oda sabahlari limonlu su icerim dedi bende ozmn detoks suyuna koyma dedim
cok uzuldum ben suan beni secmedigin icin :)Serüvenim başladı çok şükür bitse de yardım alabileceğim son kişi sen olursun. Beslenme düzeninden yaptığın spordan az çok belli bilinçsiz olduğun. Bişeyleri hayata geçirememek farklı bilinçsiz olmak farklı. Ben neyi nasıl yapacağımı biliyorum. Motivasyona ihtiyacım var onuda sen sağlayabilecek kabilyette olmadığından bana bu konuda akıl vermeye çalışma tatlım.
Takım içi motivasyon düşürücü mesajlar yazmasan ve gerilime sebep olmasan çok sevinirim.senin seruven baslamadan bitecek gibi duruyor :) .. ama baslarsan haberim olsun sana yardimci olurum
Amaç belli olduğu için motivasyon düşmez esperenzacım. Polemiğe girmeye değmezTakım içi motivasyon düşürücü mesajlar yazmasan ve gerilime sebep olmasan çok sevinirim.
Burada amaç birlikte motivasyon sağlanak ve birimizin düştüğü noktada diğerlerinin ona elvermesi iken bu yazdığın mesaj hiç hoş olmamış.Maksadım gerilim yaratmak da değil bilakis oluşabilecek gerilimi önlemek.sevgiler.
Simdi ben aynisini yazacaktim esperenzacim benden cok yasayacaksin. Buraya hepimiz motive olmsk icin geliyoruz. Kimsenin gelipde bizi germesine izin veremem.Takım içi motivasyon düşürücü mesajlar yazmasan ve gerilime sebep olmasan çok sevinirim.
Burada amaç birlikte motivasyon sağlanak ve birimizin düştüğü noktada diğerlerinin ona elvermesi iken bu yazdığın mesaj hiç hoş olmamış.Maksadım gerilim yaratmak da değil bilakis oluşabilecek gerilimi önlemek.sevgiler.
Git git ama gel sonraSimdi mutfagi toplamaya gidebilirim sanirim
Tüh ya bak şimdi oldu mu buYok kız uygun değil içinde mısır unu var ya Karatayın en sevmediğikadın normalde yiyin dediği merciğemin ununu bile yemeyin diyor. Un ufak edilmiş şeylerin glisemik indeksi çok yüksek diyor
Harika bir yazı olmuş tatlım.Emeğine sağlık
Fit, sağlıklı ve kusursuzca biçimli bir vücut istiyorsan bunu hak etmen gerekiyor.
Başarı, olduğun yerde dururken sana gelmeyecek. Başarıyı en azından yolun yarısında karşılamak için harekete geçmen şart.
Her gün uğraşmak zorundasın, istediğine ulaşmak için her gün çalışmalısın.
Defalarca yeniden başlamaktansa, bu kez sonuna kadar gideceksin.
Kaldığın yerden, bozduğun yerden devam edeceksin.
Mükemmeliyeti değil, devamlılığı esas al.
Bu kez durmak ve geriye dönmek yok.
Kararlı olmalısın.
Oturup motive olmak için bekleyemezsin, sen kendi kendinin motivasyonusun.
İstemesen de kalkmak ve istediğine ulaşmak için çabalamak zorundasın.
Her geçen gün, hedefine düne göre bir gün daha yakınsın.
Hak et. Facebook'a bakmak istiyorsan 100 kez Jumping Jack yap. Bunu yapmadan o siteye girmeyi hak etmiyorsun.
2 Jumping Jack, 1 kalori yakmaya eşit.
Twitter'a mı gireceksin, 1 dakika plank pozisyonunda dur. Maillerine mi bakacaksın, 10 kez şınav çek. Instagram, tumblr fark etmez, günlük girdiğin her sitenin bir bedeli olsun. 20 kez burpee, 20 mekik, 20 squat, 1 dakika olduğun yerde koşu...
Yapamayacağını söyleyen herkese inat, "Sen zayıfladın mı?" sözünü duymak için, yaz vakti bikinilerle salınmak için, ağrı çekmeyen bir sırt için, skinny pantolonlar için, merdiven çıkarken nefes nefese kalmamak için, her şeyden önce sağlıklı ve sağlam bir beden için.
Bu ay ne yersen, bu ay ne kadar spor yaparsan; bu senin gelecek ayki vücudun olacak.
Gelecek ayki vücudun, geçen ay aldığın kararlar için sana minnettar olacak.
Tamamdır anladım bir tanesine koyulan hangisini seçersem limonsuz detox suyu bulurum cvp için teşekkür ederimHem detoks suyuna limon hemde sabahlari icecegi suya limon cok gelir dedim zaten cnm. Birinden birine koy dedim oda sabahlari limonlu su icerim dedi bende ozmn detoks suyuna koyma dedim
An itibariyle bıraktın dimiTüh ya bak şimdi oldu mu buBen artık karataycı değilim
Harika bir yazı olmuş tatlım.Emeğine sağlık
Afiyet olsun canım,bu hafta bende bir duraklama var gibi ,favorilere attım denerim mutlakaKızlar bu yesillikli ypgurt işinş mutlka deneyin ben bu sabah tartıda 65.7 yi gördüm dün 66.3 tü sumeyyenin yaptıgı ypgurrttan bahsedşyorun takıldıgını yavasladıgını dusunen yapsın bencede
Söyle söyliyim
Sabah
Ac karnına ılık limonlu suyu
Aksam
7 ymk Ypgurt ( evyapımı kullandım
1 tatlı kasıgı zencefil
1 cay kasıgı pulbşber (ev yapımı
Yarım limon
2 salatalık
Dereotu nane
Bence yapın bakalım sonuc ne olacak bende cok etkili oldu cidden
Afiyet olsunnnn canımmmGünaydın herkese kayınvalidem ve kayınpederim istanbula gitti bu sabah ev eşimle bana kaldı :)
1 hafta yoklar.
Kanguru_
Kahvaltım 08.00
Tereyağda omlet
1 dlim tam buğday ekm.
1 bardak süt
Domates
Ara 11.00
1 adet olgunlaşmış küçük muz
Öğlen 14.00
5 yk menemen
1 kk peynir
Ara 17.00
Yeşilçay + ceviz
Akşam 19.00
2 yaprak sarma ( mercimekli)
Bol salata
Ton balığı
Gece
1 meyve
Su 15 bardak
Spor
2 saat tempolu yürüyüş 300 puan
@Allonsy
Mesaj sayım bugün iyi olur sayıp akşama yazarım.
Wuuu
Bıraktım bıraktımAn itibariyle bıraktın dimihedefine ulaşınca ödül yaparsın mıhlamayı
Ay inanmıyorum ya çok geçmiş olsunKızlar selam, dün evdeyken evime hırsız girdi. Çok şükür can ve mal kaybı yok, ama psikolojimi aldı götürdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?