Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canim dusuk tansiyonu daha cok dusurmezmi?
Hem detoks suyuna limon hemde sabahlari icecegi suya limon cok gelir dedim zaten cnm. Birinden birine koy dedim oda sabahlari limonlu su icerim dedi bende ozmn detoks suyuna koyma dedim

savundum bana bak esperenza hakkinda kinusma sgzini yirtarim didim

senin seruven baslamadan bitecek gibi duruyor :) .. ama baslarsan haberim olsun sana yardimci olurum
Serüvenim başladı çok şükür bitse de yardım alabileceğim son kişi sen olursun. Beslenme düzeninden yaptığın spordan az çok belli bilinçsiz olduğun. Bişeyleri hayata geçirememek farklı bilinçsiz olmak farklı. Ben neyi nasıl yapacağımı biliyorum. Motivasyona ihtiyacım var onuda sen sağlayabilecek kabilyette olmadığından bana bu konuda akıl vermeye çalışma tatlım.

Hem detoks suyuna limon hemde sabahlari icecegi suya limon cok gelir dedim zaten cnm. Birinden birine koy dedim oda sabahlari limonlu su icerim dedi bende ozmn detoks suyuna koyma dedim
Anladim canim.. bende bir ara tansiyon dusuklugu vardi o zamanlar 48 kilo filandim sanirim :)) .. limonlu su yesilcay cok sevsemde icemezdim hemen gozlerim kararirdi

cok uzuldum ben suan beni secmedigin icin :)

senin seruven baslamadan bitecek gibi duruyor :) .. ama baslarsan haberim olsun sana yardimci olurum
Takım içi motivasyon düşürücü mesajlar yazmasan ve gerilime sebep olmasan çok sevinirim.
Burada amaç birlikte motivasyon sağlanak ve birimizin düştüğü noktada diğerlerinin ona elvermesi iken bu yazdığın mesaj hiç hoş olmamış.Maksadım gerilim yaratmak da değil bilakis oluşabilecek gerilimi önlemek.sevgiler.

Amaç belli olduğu için motivasyon düşmez esperenzacım. Polemiğe girmeye değmez

Simdi ben aynisini yazacaktim esperenzacim benden cok yasayacaksin. Buraya hepimiz motive olmsk icin geliyoruz. Kimsenin gelipde bizi germesine izin veremem. keryneia hedefine ulasip mezun oldun zaten. Artik burda zaman kaybetmeyip spor topigine gidip kendine karin kasi yapacak arkadaslar bulabilirsin. Yolun acik olsun

Yok kız uygun değil içinde mısır unu var ya Karatayın en sevmediği kadın normalde yiyin dediği merciğemin ununu bile yemeyin diyor. Un ufak edilmiş şeylerin glisemik indeksi çok yüksek diyor
Tüh ya bak şimdi oldu mu buBen artık karataycı değilim
Harika bir yazı olmuş tatlım.Emeğine sağlık

Tamamdır anladım bir tanesine koyulan hangisini seçersem limonsuz detox suyu bulurum cvp için teşekkür ederim

Afiyet olsun canım,bu hafta bende bir duraklama var gibi ,favorilere attım denerim mutlaka
Afiyet olsunnnn canımmm

Arkadaslar bende keyfime girmiyorum, bende motive olmak icin giriyorum..

Soruya cevap verdim, bolgesel egzersizlerde diyette farkli olur bunu vurguladim.. herkes anlamak istedigi gibi anladi saniyorum. Karin kasi calisan birinin diyetisyen esliginde eski duzende gitmesi imkansiz, harcanan enerji ve kasta yapilanma cok farkli olucaktir. Buna gore diyetisyen esliginde ilerleniliyorsa farkliliklar olur, olmak zorunda kalirsiniz zaten.

Suan cok kamcilanmis hissediyorum kendimi, bir ay icinde for after foto seklinde paylasabilirim :) ise yaradigini gostermek icin ben sizin icin kendimi feda ediyorum :))

Umarim herkes hirs yapip istedigi vucut olculerine sahip olur kizlar :))

Kızlar selam, dün evdeyken evime hırsız girdi. Çok şükür can ve mal kaybı yok, ama psikolojimi aldı götürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…