- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Çok sağol kuzum,sağol annem bu tantanada gözümden kaçmış bu.Wuuuesperenzaa ortam kızıstı fena daldı sana bu esra yaaa ben olsam sacını basını yolardım ( dır gerginlik cikarim
Günde 3 öğün mıblamayla hedefin bir nefes kadar yakındaBıraktım bıraktımMıhlama diyetine başladım.Mıhlama yiyip mıh gibi çivi gibi olacağım Hedefime az kaldı sanırım o kadar dayanabilirim
Merhaba canımm çok geçmiş olsun.Can ve mal kaybı olmaması çok iyi ama haklısın insanın psikolojisini bozar.En kısa zamanda toparlarsın inşallah canım.Kızlar selam, dün evdeyken evime hırsız girdi. Çok şükür can ve mal kaybı yok, ama psikolojimi aldı götürdü.
Pisss gısgançççç beni ve mıhlamamı gıskanıyonGünde 3 öğün mıblamayla hedefin bir nefes kadar yakında
Gülmekten gözümden yaşlar geldiği için salon kadını çizgimden kayamıcam kusura bakma canısıÇok sağol kuzum,sağol annem bu tantanada gözümden kaçmış bu.
-Mahalle kadını mod on-
Esra esra kadınn hu huu.Seni o bacaklarımın altına bi alırım üzerinden üç kişi geçmiş gibi olursunbi de fiks senin ağzını caart diye yırtarım
-Mahalle kadını mod off-
Pisss gısgançççç beni ve mıhlamamı gıskanıyon
Üç öğün mıhlama yersem nefesi başka bi tarafımdan alırım
Ayyy ayyy çok yaşa emi canımmGülmekten gözümden yaşlar geldiği için salon kadını çizgimden kayamıcam kusura bakma canısı
Onu ben almıyım ya sen beni ezer geçersin şimdi o cüsseyleAyyy ayyy çok yaşa emi canımm
Salon kadınlarına özel salonda saç baş yolmalı tarifemiz de var ,
Kızlar selam, dün evdeyken evime hırsız girdi. Çok şükür can ve mal kaybı yok, ama psikolojimi aldı götürdü.
Ama öyle Elif gibi 3 kaşık 5 kaşık değil tavayı alcan yanınada bir ekmek gömcenO kadar çok mıhlama dedik ki canım yine çekti dün sütlü tatlı dedik bugün sütlü tatlı çıkmıştı sınanıyorum galiba
Rica ederim :)Tamamdır anladım bir tanesine koyulan hangisini seçersem limonsuz detox suyu bulurum cvp için teşekkür ederim
ayyyy cok gecmis olsun tek miydin evdeKızlar selam, dün evdeyken evime hırsız girdi. Çok şükür can ve mal kaybı yok, ama psikolojimi aldı götürdü.
biri geliyo esranin tepesini attiriyo olan garibime oluyo :) yarin gelir.Anaa fatty e ne oldu ? Gri oldu?
Merhabalar canım aramıza hoşgeldin...Merhabalar, bendeniz şu linkteki son mesajdan geliyorum. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1379
Hayatım boyunca minyon ufak tefek bir bireydim. Lakin 35 yaşımdan sonra bebek sahibi oldum ve kendimi de salınca kilo aldım. Şu an yaşım 40 ve kilom 70. Yavaş yavaş alınca suda kaynayan kurbağa misali farkında olamıyorsunuz, ama aynadaki görüntümden irkilip kendime geldim ve kilomla yüzleşip onlardan kurtulup kendime geri dönmeye karar verdim.
Bu yoldaki en önemli şeyin motivasyon olduğunu biliyorum. Öyle şok diyetler vs. yapmadım pek ( bir kez dukana niyetlendim, sonra vazgeçtim) o tarz şeylere de inanmıyorum. Gençlik zamanlarımda spor geçmişim var o nedenle sağlıklı bedenin iyi beslenme ve spordan geçtiğini biliyorum.
Şimdi bu yola çıkarken motivasyonumu artıracak, motivasyonunu artırabileceğim başka kadınlar da olsun istiyorum çevremde. Dayanışmanın gücünü biliyorum çünkü.
Uygun görürseniz aranıza katılmaya geldim. Disiplin ve azimle mezuniyetimi de paylaşmak istiyorum zira. Hedef 20 kg. Başaracağım, öyle ya da böyle.
İyi forumlar.
Menum
Sabah yok( gec kalktik)
Oglen 12.30
3 yk mihlama
Cay
ara
2 3 tane soslu misir
2 ceviz
Aksam 18.30
2 yk mantar sote
Yogurt
Su 3 lt
Spor 15 dkk gobek atmaca 30 puan
Inanim hic acikmadim kizlar mihlamanin tok tutma gibi bi ozelligi var
Mesaj +10
Gobek atmaca ekledim spor puan listesine uanini dkksi 2 dkk yaptim az mi cokmu oldu
Kanguru_
26 Mart menüm,
Sabah 06.40
1 haşlanmış yumurta
2 çeri domates
2 ceviz
1 kk süzme peynir
4 yeşil zeytin
3 dilim salatalık
1 küçük süt
Öğlen: 12.25
Yarım kepçe yoğurt çorbası
4 yk etli türlü
Ayran
Akşam: 19.40
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
3 yk yumurtalı taze fasulye
Salata
2.5 lt su + 30 dk direnç hareketleri 350 puan
Huzurvermeyolunda Yavrum mesaj sayım 9'da kalmış
Günaydın herkese kayınvalidem ve kayınpederim istanbula gitti bu sabah ev eşimle bana kaldı :)
1 hafta yoklar.
Kanguru_
Kahvaltım 08.00
Tereyağda omlet
1 dlim tam buğday ekm.
1 bardak süt
Domates
Ara 11.00
1 adet olgunlaşmış küçük muz
Öğlen 14.00
5 yk menemen
1 kk peynir
Ara 17.00
Yeşilçay + ceviz
Akşam 19.00
2 yaprak sarma ( mercimekli)
Bol salata
Ton balığı
Gece
1 meyve
Su 15 bardak
Spor
2 saat tempolu yürüyüş 300 puan
Allonsy
Mesaj sayım bugün iyi olur sayıp akşama yazarım.
Merhabalar, bendeniz şu linkteki son mesajdan geliyorum. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1379
Hayatım boyunca minyon ufak tefek bir bireydim. Lakin 35 yaşımdan sonra bebek sahibi oldum ve kendimi de salınca kilo aldım. Şu an yaşım 40 ve kilom 70. Yavaş yavaş alınca suda kaynayan kurbağa misali farkında olamıyorsunuz, ama aynadaki görüntümden irkilip kendime geldim ve kilomla yüzleşip onlardan kurtulup kendime geri dönmeye karar verdim.
Bu yoldaki en önemli şeyin motivasyon olduğunu biliyorum. Öyle şok diyetler vs. yapmadım pek ( bir kez dukana niyetlendim, sonra vazgeçtim) o tarz şeylere de inanmıyorum. Gençlik zamanlarımda spor geçmişim var o nedenle sağlıklı bedenin iyi beslenme ve spordan geçtiğini biliyorum.
Şimdi bu yola çıkarken motivasyonumu artıracak, motivasyonunu artırabileceğim başka kadınlar da olsun istiyorum çevremde. Dayanışmanın gücünü biliyorum çünkü.
Uygun görürseniz aranıza katılmaya geldim. Disiplin ve azimle mezuniyetimi de paylaşmak istiyorum zira. Hedef 20 kg. Başaracağım, öyle ya da böyle.
İyi forumlar.
Bir süredir evden çalışıyorum, zaten tüm düzenimi altüst eden de bu oldu, gece çalışmaları + atıştırmaları. Şimdi hepsini kesip attım tabi.
Erken kalkmaya ve yeterli uyuma düzenine dönmeye çalışıyorum birkaç gündür. Oturtmaya çalıştığım düzen şu şekilde.
Sabah 07:00 kalkış, su ve kahve
08:00 bir saatlik kardiyo (leslie Sansone 5 mil' i iyi gibi şimdilik. Önerilere açığım tabi)
09:30 kahvaltı (protein, karbonhidrat ve sebze dengeli)
13:30 öğle yemeği (Sebze ve protein)
15:00 Kuvvet antremanı (Squatgirl Doris Hofer' ın etkili programları var, bunlardan birleştirip kendi programımı yapıyorum, değiştirerek)
16:00 protein içerikli ara öğün (az miktarda olacak tabi bu abartmadan, kas takviyesi için spor sonrası çok iyi gelir)
19:00 akşam yemeği (Sebze ve protein)
00:00 uyku
Şekersiz kahve serbest (kahveden vazgeçemiyorum zira ben) günde 3 lt ortalama su. Gece çok dayanamazsam düşük kalorili yoğurt, süt, ya da birkaç badem ile geçiştirme
Şimdilik plan bu, azimliyim kararlıyım, motivasyon tavan. Hadi bakalım
Ay inanmıyorum ya çok geçmiş olsunne bu cesaret ! Umarım sana zarar vermemiştir
Merhaba canımm çok geçmiş olsun.Can ve mal kaybı olmaması çok iyi ama haklısın insanın psikolojisini bozar.En kısa zamanda toparlarsın inşallah canım.
Çok geçmiş olsun tatlım.
Kızlaarrr ne yapıyorsunuz aceba? Bir an yemek topiğine geldim sandım. Mıhlamalar, sütlü tatlılar. Abboooo. Esracım madem söylediğin yemekler karşına çıkıyor brokoli mrokoli de bacım. Çıkacaksa onlar çıksın.
Çok şükür ki değildim, KV ve KP birlikteydik. Ama tabi herkesin yüreği bi hopladı..Rica ederim :)
ayyyy cok gecmis olsun tek miydin evde
Offf ya ,çok sinir oldum gerçekten.Malum şahıs mutludur umarım.Anaa fatty e ne oldu ? Gri oldu?
Şükür canımÇok şükür ki değildim, KV ve KP birlikteydik. Ama tabi herkesin yüreği bi hopladı..
Ay esra ya gecen ki cıkan gerilim devamı arkadas bosver sen cok guzel kararlar aldın aynen devam canımSerüvenim başladı çok şükür bitse de yardım alabileceğim son kişi sen olursun. Beslenme düzeninden yaptığın spordan az çok belli bilinçsiz olduğun. Bişeyleri hayata geçirememek farklı bilinçsiz olmak farklı. Ben neyi nasıl yapacağımı biliyorum. Motivasyona ihtiyacım var onuda sen sağlayabilecek kabilyette olmadığından bana bu konuda akıl vermeye çalışma tatlım.
3-4 gunde bir girince ne motive olursunuz ne de motive edersiniz bence birşeyleri göstermek yada tavsiye vermek icin biraz daha vakit ayırmalısınız buraya ama burdaki arkadaslar sizin before afterinizdan cok etkilenmez gibi geldi bana :)Arkadaslar bende keyfime girmiyorum, bende motive olmak icin giriyorum..
Soruya cevap verdim, bolgesel egzersizlerde diyette farkli olur bunu vurguladim.. herkes anlamak istedigi gibi anladi saniyorum. Karin kasi calisan birinin diyetisyen esliginde eski duzende gitmesi imkansiz, harcanan enerji ve kasta yapilanma cok farkli olucaktir. Buna gore diyetisyen esliginde ilerleniliyorsa farkliliklar olur, olmak zorunda kalirsiniz zaten.
Suan cok kamcilanmis hissediyorum kendimi, bir ay icinde for after foto seklinde paylasabilirim :) ise yaradigini gostermek icin ben sizin icin kendimi feda ediyorum :))
Umarim herkes hirs yapip istedigi vucut olculerine sahip olur kizlar :))
canım cok gecmiş olsun nasıl oldu ya bşzde tedbirimizi alalımKızlar selam, dün evdeyken evime hırsız girdi. Çok şükür can ve mal kaybı yok, ama psikolojimi aldı götürdü.
Aman iyi tek olsan daha zor olurdu. Nerden girdi kapidan miÇok şükür ki değildim, KV ve KP birlikteydik. Ama tabi herkesin yüreği bi hopladı..
oda banlanmis. Kurunun yaninda yasda yandi isteOfff ya ,çok sinir oldum gerçekten.Malum şahıs mutludur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?