Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Wuuu esperenzaa ortam kızıstı fena daldı sana bu esra yaaa ben olsam sacını basını yolardım ( dır gerginlik cikarim
Çok sağol kuzum,sağol annem bu tantanada gözümden kaçmış bu.

-Mahalle kadını mod on-
Esra esra kadınn hu huu.Seni o bacaklarımın altına bi alırım üzerinden üç kişi geçmiş gibi olursun bi de fiks senin ağzını caart diye yırtarım
-Mahalle kadını mod off-

Kızlar selam, dün evdeyken evime hırsız girdi. Çok şükür can ve mal kaybı yok, ama psikolojimi aldı götürdü.
Merhaba canımm çok geçmiş olsun.Can ve mal kaybı olmaması çok iyi ama haklısın insanın psikolojisini bozar.En kısa zamanda toparlarsın inşallah canım.

Gülmekten gözümden yaşlar geldiği için salon kadını çizgimden kayamıcam kusura bakma canısı

Pisss gısgançççç beni ve mıhlamamı gıskanıyon
Üç öğün mıhlama yersem nefesi başka bi tarafımdan alırım

Ama öyle Elif gibi 3 kaşık 5 kaşık değil tavayı alcan yanınada bir ekmek gömcen O kadar çok mıhlama dedik ki canım yine çekti dün sütlü tatlı dedik bugün sütlü tatlı çıkmıştı sınanıyorum galiba

Kızlar selam, dün evdeyken evime hırsız girdi. Çok şükür can ve mal kaybı yok, ama psikolojimi aldı götürdü.

Çok geçmiş olsun tatlım.

Kızlaarrr ne yapıyorsunuz aceba? Bir an yemek topiğine geldim sandım. Mıhlamalar, sütlü tatlılar. Abboooo. Esracım madem söylediğin yemekler karşına çıkıyor brokoli mrokoli de bacım. Çıkacaksa onlar çıksın.

Merhabalar canım aramıza hoşgeldin...
Ben de 38 yaşındayım bir oğlum var.
Benim hedefime az kaldı,sabırla,azimle ve birlikte
çok güzel kilolar veririz.Yazından isteğin ve motivasyonun o kadar güzel anlaşılıyor ki.Başaracağına inancım çok.
Takıma yeni geldiğin için burası biraz karışık ve muhabbetler biraz garip gelebilir sana ama zamanla daha iyi tanırsın bizleri, bizler de seni tabi ki.
Bizler özünde çok iyi insanlarız ve tanısan çok seversin bizleriKendi takımım diye demiyorum ama çok datluyuz yaw

Kaptan mıhlama mıı, ekmeksiz nasıl yedin :)
Biraz dengesiz olmuş, ama doyduysan sorun yok

Gobek atmaca ekledim spor puan listesine uanini dkksi 2 dkk yaptim az mi cokmu oldu

İyi olmuş kaptanım zumbayla hemen hemen aynı gibi

Ooo kuzucum afiyet olsun, süpersin vallahi :)

Tadını çıkar oh sefanız olsun canım

Canım hoşgeldin aramıza, benimde hedef 35 kilo, 9u gitti azı kaldı. :)

Planın mükemmel, bu planı uyarsan bomba gibi olursun

Ay inanmıyorum ya çok geçmiş olsun ne bu cesaret ! Umarım sana zarar vermemiştir

Çok sağol canım, bende birşey yok çok şükür

Merhaba canımm çok geçmiş olsun.Can ve mal kaybı olmaması çok iyi ama haklısın insanın psikolojisini bozar.En kısa zamanda toparlarsın inşallah canım.

İnşallah ama benim fobi hırsız olduğu için toparlamam biraz süreç alacak gibi.

Teşekkür ederim tatlış

Ay esra ya gecen ki cıkan gerilim devamı arkadas bosver sen cok guzel kararlar aldın aynen devam canım

3-4 gunde bir girince ne motive olursunuz ne de motive edersiniz bence birşeyleri göstermek yada tavsiye vermek icin biraz daha vakit ayırmalısınız buraya ama burdaki arkadaslar sizin before afterinizdan cok etkilenmez gibi geldi bana :)

canım cok gecmiş olsun nasıl oldu ya bşzde tedbirimizi alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…