Gel kız gel ağzını yidiğim yaklaş öpüjemmm seniAy esra ya gecen ki cıkan gerilim devamı arkadas bosver sen cok guzel kararlar aldın aynen devam canım
3-4 gunde bir girince ne motive olursunuz ne de motive edersiniz bence birşeyleri göstermek yada tavsiye vermek icin biraz daha vakit ayırmalısınız buraya ama burdaki arkadaslar sizin before afterinizdan cok etkilenmez gibi geldi bana :)
canım cok gecmiş olsun nasıl oldu ya bşzde tedbirimizi alalım
Cokta opmeGel kız gel ağzını yidiğim yaklaş öpüjemmm seni
Ay esra ya gecen ki cıkan gerilim devamı arkadas bosver sen cok guzel kararlar aldın aynen devam canım
3-4 gunde bir girince ne motive olursunuz ne de motive edersiniz bence birşeyleri göstermek yada tavsiye vermek icin biraz daha vakit ayırmalısınız buraya ama burdaki arkadaslar sizin before afterinizdan cok etkilenmez gibi geldi bana :)
canım cok gecmiş olsun nasıl oldu ya bşzde tedbirimizi alalım
Hemen hemen aynı kilolardayız ve hedefimizde aynı :)
Kızlar selam, dün evdeyken evime hırsız girdi. Çok şükür can ve mal kaybı yok, ama psikolojimi aldı götürdü.
Merhabalar canım aramıza hoşgeldin...
Ben de 38 yaşındayım bir oğlum var.
Benim hedefime az kaldı,sabırla,azimle ve birlikte
çok güzel kilolar veririz.Yazından isteğin ve motivasyonun o kadar güzel anlaşılıyor ki.Başaracağına inancım çok.
Takıma yeni geldiğin için burası biraz karışık ve muhabbetler biraz garip gelebilir sana ama zamanla daha iyi tanırsın bizleri, bizler de seni tabi ki.
Bizler özünde çok iyi insanlarız ve tanısan çok seversin bizleriKendi takımım diye demiyorum ama çok datluyuz yaw
Kaptan mıhlama mıı, ekmeksiz nasıl yedin :)
Biraz dengesiz olmuş, ama doyduysan sorun yok
İyi olmuş kaptanım zumbayla hemen hemen aynı gibi
Ooo kuzucum afiyet olsun, süpersin vallahi :)
Tadını çıkar oh sefanız olsun canım
Canım hoşgeldin aramıza, benimde hedef 35 kilo, 9u gitti azı kaldı. :)
Planın mükemmel, bu planı uyarsan bomba gibi olursun
Çok sağol canım, bende birşey yok çok şükür
İnşallah ama benim fobi hırsız olduğu için toparlamam biraz süreç alacak gibi.
Herkes spor yapiyo heralde :) baban nasil oldu canimKızz hepiniz nereye gittiniz?
Yatıyor hastanede canım öğlen gittim geldim uyuyordu.Herkes spor yapiyo heralde :) baban nasil oldu canim
Yaa bende col severim eskiden yiyordum işk baslarda sonra burdan bi eleştiri yedim aetık daha da agzıma sürmedim ama daha bu sabah yaptım cpcukşara ben ne yedim pekii yımırtaaAma öyle Elif gibi 3 kaşık 5 kaşık değil tavayı alcan yanınada bir ekmek gömcenO kadar çok mıhlama dedik ki canım yine çekti dün sütlü tatlı dedik bugün sütlü tatlı çıkmıştı sınanıyorum galiba
Dur kız emineeee saffeeeeet emineeee saffeeeetGel kız gel ağzını yidiğim yaklaş öpüjemmm seni
Ay anam bunların aklı gine huzunlu seylere karıstıCokta opme
biz de bahce katındayoz ama balkon kapımız bile demirli bence acilen önlem alın canım cok tehlikeli yoksa adamlar takip ediyorTeşekkür ederim cannım zemin kattayım ve korkuluk yok. Davetiye çıkarmış gibi oldum..
neyi var tam olarakYatıyor hastanede canım öğlen gittim geldim uyuyordu.
Kaç çocuğun vardı canım,yazdıysan atlamış olabilirimO zaman mezuniyeti de birlikte veririz belki, ne güzel olur.
Çok çok geçmiş olsun.. Benim de başıma gelmişti yıllar önce. Bilirim insan evinde yabancılaşıyor bir an, çok korkutucu. Büyük geçmiş olsun size ve yakınlarınıza zarar gelmemiş olması sevindirici.
Hoşbuldum, sıcak karşılamalarınızdan ve samimiyetinizden datlılığınız hemen anlaşılıyor zaten.Birlikten kuvvet doğar felsefesiyle o kuvveti de yağları kasa çevirmekte kullanırız daha da datlı olur. Aktif olarak katılımda bulunmaya gayret edeceğim, işten, çocuklardan ve spordan fırsat buldukça. Sevgiler hepinize.
Hoşbuldum. Hedefe doğru her adım büyüktür, ha 1 gitmiş ha 10. Gitsin yeter. (Tabi 3'er 5' er gitse daha ponçik olur) Başarıcaz, buradaki enerjinizden bunu daha bir güçlü hissettim. Sağolun hepiniz.
Hahaha canımm ya, akşam oldu hüzünlendim ben yineYaa bende col severim eskiden yiyordum işk baslarda sonra burdan bi eleştiri yedim aetık daha da agzıma sürmedim ama daha bu sabah yaptım cpcukşara ben ne yedim pekii yımırtaa
Dur kız emineeee saffeeeeet emineeee saffeeeet
Ay anam bunların aklı gine huzunlu seylere karıstı
biz de bahce katındayoz ama balkon kapımız bile demirli bence acilen önlem alın canım cok tehlikeli yoksa adamlar takip ediyor
Söylemesi ayıptır spor yapıyordumNerdesiniz ayooollll
Huzurum canım ciğerim neler yemeyi düşünüyorsun bi söylesene bişeyler deneyeceğim deAy ben cok acıktım ama cocukları kapalı parka getirdim bşraz yorulsunlar alıp eve götğrücem erken uyurlar bende sakin kafamla dizimi izlerim :))
Bende biraz spor yaptim yemegimi yidim eceyi uyutup tekrar spor yapicimKaç çocuğun vardı canım,yazdıysan atlamış olabilirimAktif olarak katılım sağladığın zaman ,bir süre sonra burası alışkanlığa dönüşüyor ve yeme konrtolümüzü daha kolay sağlayabiliyoruz.
Hahaha canımm ya, akşam oldu hüzünlendim ben yine
Söylemesi ayıptır spor yapıyordum
Bu satırları sana terden sucuk gibi olmuş bi halde yazıyorum.Birazdan duş sonra yemek telaşesine düşücem ayol
Ohh ne guzrl yakininda oyle biyer varsa sanslisim :)Ay ben cok acıktım ama cocukları kapalı parka getirdim bşraz yorulsunlar alıp eve götğrücem erken uyurlar bende sakin kafamla dizimi izlerim :))
Olur cnm yapalimBölgesel egzersiz nedir ?
Belirli kas gruplarını günlere ayırarak ya da yalnızca bir kas grubunun bir antreman gününde çalışıldığı egzersiz programıdır.
Neden bölgesel egzersiz ?
Egzersiz yaptıktan sonra yorulan kas grubu kendini yenilemeden, dinlenmeden tekrar çalıştırılmamış oluyor.
Kızlar günlerdir bölgesel zayıflama ile ilgili makale okuyorum. Malesef acı gerçek bölgesel zayıflama diye bir şey yok. Yapılan bir çok araştırmada bu görülmüş. Fakat rahatsız olduğumuz bölgedeki kasları daha çok çalıştırarak daha ince bir görüntüye sahip olabiliriz.
Bazı bölgelerimizdeki yağlar inatçıdır !
Peki inatçı yağ ne demek ?
Yağ yakmak için verilen uyarılardan biri olan katekolaminler, kan dolaşımına salındıktan sonra yağ hücrelerinin reseptörlerine tutunur ve parçalanma sinyali verir. İnatçı olarak tabir edilen bölgesel yağlarda ise bu reseptörler az olarak bulunmaktadır.
Ayrıca tüm dokuların kanlanması aynı olmadığı için bazı bölgelerde daha az kan dolaşımı ile daha kötü yağ yakımı görülmesi muhtemel.
Özetle inatçı yağların bulunduğu bölgelerde kan dolaşımını hızlandırmak gerekiyor !
Bunun için hergün kısa kısa farklı bölgelerimizi çalıştıralım diyorum ve bunu hepinizin yapmasını istiyorum. Zaman alacak egzersizler değil bunu bahane etmemizi istemiyorum.
Daha sıkı kaslar daha ince görünüm !
Bölgesel incelmede esas olan tekrar sayısıdır. Dinlenme sürelerini kısa tutmaktır. Bunu göz önüne alarak size vereceğim programı defalarca tekrar edebilirsiniz.
Bugün oturduğunuz yerden yapabileceğimiz kol egzersizleriyle başlayalım diyorum.
Bununla ilgili fikrinizi belirtirseniz sevinirim.
@NGYHuzurvermeyolunda Kanguru_ B belcimim Allonsy herderdedeva S smygnc esperenzaa @Tugceilker @AhSen_yarim M Melmuss
Bende akşam yemegini hazirlayacam evi süpürcemBende biraz spor yaptim yemegimi yidim eceyi uyutup tekrar spor yapicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?