Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kk ya alnindan opme emojisi olsa huzuru alnindan opecedim agzina saglik kuzum. Daha fazla cvp vermeyelim artik.

Gel kız gel ağzını yidiğim yaklaş öpüjemmm seni

Teşekkür ederim cannım zemin kattayım ve korkuluk yok. Davetiye çıkarmış gibi oldum..

Hemen hemen aynı kilolardayız ve hedefimizde aynı :)

O zaman mezuniyeti de birlikte veririz belki, ne güzel olur.

Kızlar selam, dün evdeyken evime hırsız girdi. Çok şükür can ve mal kaybı yok, ama psikolojimi aldı götürdü.

Çok çok geçmiş olsun.. Benim de başıma gelmişti yıllar önce. Bilirim insan evinde yabancılaşıyor bir an, çok korkutucu. Büyük geçmiş olsun size ve yakınlarınıza zarar gelmemiş olması sevindirici.

Hoşbuldum, sıcak karşılamalarınızdan ve samimiyetinizden datlılığınız hemen anlaşılıyor zaten. Birlikten kuvvet doğar felsefesiyle o kuvveti de yağları kasa çevirmekte kullanırız daha da datlı olur. Aktif olarak katılımda bulunmaya gayret edeceğim, işten, çocuklardan ve spordan fırsat buldukça. Sevgiler hepinize.

Hoşbuldum. Hedefe doğru her adım büyüktür, ha 1 gitmiş ha 10. Gitsin yeter. (Tabi 3'er 5' er gitse daha ponçik olur ) Başarıcaz, buradaki enerjinizden bunu daha bir güçlü hissettim. Sağolun hepiniz.

Yaa bende col severim eskiden yiyordum işk baslarda sonra burdan bi eleştiri yedim aetık daha da agzıma sürmedim ama daha bu sabah yaptım cpcukşara ben ne yedim pekii yımırtaa

Gel kız gel ağzını yidiğim yaklaş öpüjemmm seni
Dur kız emineeee saffeeeeet emineeee saffeeeet

Ay anam bunların aklı gine huzunlu seylere karıstı

Teşekkür ederim cannım zemin kattayım ve korkuluk yok. Davetiye çıkarmış gibi oldum..
biz de bahce katındayoz ama balkon kapımız bile demirli bence acilen önlem alın canım cok tehlikeli yoksa adamlar takip ediyor

redwitch M Melmuss Arkadaşlarım öncelikle hoşgeldiniz. İlk mesajlarınızı bulup alıntılayamadım. Umarım hep birlikte sağlıklı bir şekilde kilo verebiliriz :) Tekrar tekrar hoşgeldiniz. Bizlerden hoşnut kalmanız dileğiyle... Birde birşey sormak istiyorum. Araştırmalarınız neticesinde mi geldiniz? Yoksa kaptanımız mı davet etti?

Kaç çocuğun vardı canım,yazdıysan atlamış olabilirimAktif olarak katılım sağladığın zaman ,bir süre sonra burası alışkanlığa dönüşüyor ve yeme konrtolümüzü daha kolay sağlayabiliyoruz.
Hahaha canımm ya, akşam oldu hüzünlendim ben yine
Nerdesiniz ayooollll
Söylemesi ayıptır spor yapıyordum
Bu satırları sana terden sucuk gibi olmuş bi halde yazıyorum.Birazdan duş sonra yemek telaşesine düşücem ayol

Bende biraz spor yaptim yemegimi yidim eceyi uyutup tekrar spor yapicim

Olur cnm yapalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…