Ne pisirceksinKaç çocuğun vardı canım,yazdıysan atlamış olabilirimAktif olarak katılım sağladığın zaman ,bir süre sonra burası alışkanlığa dönüşüyor ve yeme konrtolümüzü daha kolay sağlayabiliyoruz.
Hahaha canımm ya, akşam oldu hüzünlendim ben yine
Söylemesi ayıptır spor yapıyordum
Bu satırları sana terden sucuk gibi olmuş bi halde yazıyorum.Birazdan duş sonra yemek telaşesine düşücem ayol
Oksijen daha cok yag yakarNe kadan güzel spor yapan hatunlar var. Bende elin gavurunun peşinde koşturuyorum o da sayılır mı
Pazı borani yaptım kendime bide salata evdekilerde ıspanaklı böörek yicekler cok gıcıgım yaHuzurum canım ciğerim neler yemeyi düşünüyorsun bi söylesene bişeyler deneyeceğim de
Valla cok yakın degilde arabayla geliyorum yinede evde cok sıkılıyorlar bugunde inadına bi yagmur varki yaOhh ne guzrl yakininda oyle biyer varsa sanslisim :)
redwitch @Melmuss Arkadaşlarım öncelikle hoşgeldiniz. İlk mesajlarınızı bulup alıntılayamadım. Umarım hep birlikte sağlıklı bir şekilde kilo verebiliriz :) Tekrar tekrar hoşgeldiniz. Bizlerden hoşnut kalmanız dileğiyle... Birde birşey sormak istiyorum. Araştırmalarınız neticesinde mi geldiniz? Yoksa kaptanımız mı davet etti?
Kaç çocuğun vardı canım,yazdıysan atlamış olabilirimAktif olarak katılım sağladığın zaman ,bir süre sonra burası alışkanlığa dönüşüyor ve yeme konrtolümüzü daha kolay sağlayabiliyoruz.
Hahaha canımm ya, akşam oldu hüzünlendim ben yine
Söylemesi ayıptır spor yapıyordum
Bu satırları sana terden sucuk gibi olmuş bi halde yazıyorum.Birazdan duş sonra yemek telaşesine düşücem ayol
O zaman mezuniyeti de birlikte veririz belki, ne güzel olur.
Çok çok geçmiş olsun.. Benim de başıma gelmişti yıllar önce. Bilirim insan evinde yabancılaşıyor bir an, çok korkutucu. Büyük geçmiş olsun size ve yakınlarınıza zarar gelmemiş olması sevindirici.
Hoşbuldum, sıcak karşılamalarınızdan ve samimiyetinizden datlılığınız hemen anlaşılıyor zaten.Birlikten kuvvet doğar felsefesiyle o kuvveti de yağları kasa çevirmekte kullanırız daha da datlı olur. Aktif olarak katılımda bulunmaya gayret edeceğim, işten, çocuklardan ve spordan fırsat buldukça. Sevgiler hepinize.
Hoşbuldum. Hedefe doğru her adım büyüktür, ha 1 gitmiş ha 10. Gitsin yeter. (Tabi 3'er 5' er gitse daha ponçik olur) Başarıcaz, buradaki enerjinizden bunu daha bir güçlü hissettim. Sağolun hepiniz.
herderdedeva canım çok geçmiş olsun.
Yeni gelen arkadaşlarda hoş geldiler.
Burası karışmış bikaç saat içinde.
Ne kadan güzel spor yapan hatunlar var. Bende elin gavurunun peşinde koşturuyorum o da sayılır mı
Hoşbulduk tekrar. Karşılamanız o kadar sıcak ki ben şimdiden çok hoşnudum kendi adıma, umarım ben de hoşluk katabilirim ortama. Araştıra araştıra buldum ben, yeni gelenler için aktif olarak üye arayan grupları paylaşmışlardı başka bir topic'te.
İki çocuğum var, ikisi de erkek biri 18' ine girdi, diğeri 6' yı bitirdi.Aktif olarak katılmaya çalışırım. Zaten işim gücüm de pc başında evdeyim. Spor, iş ya da yemek filan yapmıyorsam buralarda olurum heralde :)
canım bşr annönce belirlenyoksa olmadık seyler yemege kalkarsınBen bugün pek birşey yiyemedim, bir de mideme vurdu stres..
Bu akşam ne yiyeceğim bilmiyorum
cok guzel sümeyyecim menünBugün ki menüm Gerçekleşen
Ilık limonlu su
Sabah(7-7.30)
1 h.yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 dlm ekmek
Ara (10.15)
Yeşil çay
Öğlen (12.30)
1 kase domates çorbası
2 yk yoğurt
1/2 dlm ekmek
Akşam (17.40)
6 yk tavuklu bezelye yemeği
1 sb ayran
Ara(20.00)
Türk kahvesi
Sıvılar : 2.5 lt su,1 fincan sade kahve
Teşekkür ederim canım.canım bşr annönce belirlenyoksa olmadık seyler yemege kalkarsın
cok guzel sümeyyecim menün
Spor olarak 10125 adım atmışım sayılır mı?
Ben 10000 adımı gün içinde keyfe keder attığım için hiç hesaplamıyordum.Tabiki sayılır tatlım. Her 1000 adım 15 puan sanırım.
Afiyet olsun.İyi geceler
Menümü yazıp kaçacağım
İlerleyen saatlerde gelirim
09:30 Limonlu su
10:30 haşlanmış yumurta,peynir,5 zeytin, yeşillik,3 çeri domates,yeşil çay
13:00 Duble türk kahvesi
17:00 Büyük bardak ayran
19:00 iki yumurtadan menemen,bol yeşillik,2 ceviz
Su:2,5 lt
@Rzgrece
Spor:
Lesli 3 mil 135 puan,
45 dk hızlı tempo yürüyüş;
Squat: 4x15= 60 adet :12 puan
20 dk deli gibi dans:10 puan
Toplam:269,5 puan
Allonsy
İyi geceler
Menümü yazıp kaçacağım
İlerleyen saatlerde gelirim
09:30 Limonlu su
10:30 haşlanmış yumurta,peynir,5 zeytin, yeşillik,3 çeri domates,yeşil çay
13:00 Duble türk kahvesi
17:00 Büyük bardak ayran
19:00 iki yumurtadan menemen,bol yeşillik,2 ceviz
Su:2,5 lt
@Rzgrece
Spor:
Lesli 3 mil 135 puan,
45 dk hızlı tempo yürüyüş;
Squat: 4x15= 60 adet :12 puan
20 dk deli gibi dans:10 puan
Toplam:269,5 puan
Allonsy
Eee hanımlar hala mı spor yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?