Afiyet olsun canım.Kahve çok fazla olmuş gibi bende çok seviyorum ama sınırlandırdım .Benim spor mesaisi bitti çoktanEvin işlerini hallettim, şimdi pc başındayım.
Sabah Leslie 5 mil
öğleden sonra 30 dk farklı bölgelere kuvvet antremanı. (Bunu sanırım şu Jillian ile değiştiricem. sabah leslie 5 mil öğleden sonra Jillian programı şeklinde devam edicem.) Bir programı izleyince daha sistemli çalışıyorum ben.
Bugünkü menüm:
07:00 su ve kahve
09:30 iki haşlanmış yumurta, iki çeri domates, bir yeşil biber, bir parça yağsız beyaz peynir, 5 tane siyah zeytin, maydanoz ve bir küçük dilim tam tahıllı ekmek.
14:00 Tonbalıklı salata bir kase
16:30 süzme yoğurt ve çilekli smoothie (1 su bardağı kadar)
19:30 4 adet yağsız ızgara köfte, bol yeşil salata, 2-3 kaşık kurufasülye
2,5 lt su (yatana kadar 3' ü geçer bu tabi)
Arada şekersiz sütsüz filtre kahve sanırım 4-5 kupa kadar içtim bugün.
Bir de ilk sayfadaki kuralları okudum fakat o şekilde mi işliyor sistem hala? Üzerinden çok zaman geçmiş malum. Günlük olarak menü ve spor paylaşıp Cuma' ları da tartı mı paylaşıyoruz. Aydınlatıverin beni kızlar.
Afiyet olsun canım.Kahve çok fazla olmuş gibi bende çok seviyorum ama sınırlandırdım .
Cuma günü tartılıyoruz.Bildirim yapıyoruz.Yarışma bu şekilde grupların bildirimlerine göre yapılıyor.Pazartesi günü tartılıyoruz bildirim yapıyoruz.3 hafta listede olmayacaksın deneme süresi gibi düşün.Sonrasında grubla beraber cuma listelerinde oluyorsun.
Eee hanımlar hala mı spor yapıyorsunuz?
İyi geceler
Menümü yazıp kaçacağım
İlerleyen saatlerde gelirim
09:30 Limonlu su
10:30 haşlanmış yumurta,peynir,5 zeytin, yeşillik,3 çeri domates,yeşil çay
13:00 Duble türk kahvesi
17:00 Büyük bardak ayran
19:00 iki yumurtadan menemen,bol yeşillik,2 ceviz
Su:2,5 lt
@Rzgrece
Spor:
Lesli 3 mil 135 puan,
45 dk hızlı tempo yürüyüş;
Squat: 4x15= 60 adet :12 puan
20 dk deli gibi dans:10 puan
Toplam:269,5 puan
Allonsy
Hemşireler nerdesiniz? Ne yapmaktasınız?İyice sessiz kaldı buralar
Teşekkür ederim bilgilendirmen için. Kahvenin azalmış hali buTam bir kafein bağımlısıyım ben malesef. Ama kalorisi yok gibi olduğundan diyetime bir zararı olmuyor diye 4-5 kupaya izin verdim kendime. Hatta metabolizmayı da hızlandırdırıyor diye teselli oluyorum.
Normalde zararlı tabi kimse bu kadar kahve içmesin.
Şu sporu benim toto yemiyorBir sürü bahane buluyorum kendime
Araştırma sonucuredwitch M Melmuss Arkadaşlarım öncelikle hoşgeldiniz. İlk mesajlarınızı bulup alıntılayamadım. Umarım hep birlikte sağlıklı bir şekilde kilo verebiliriz :) Tekrar tekrar hoşgeldiniz. Bizlerden hoşnut kalmanız dileğiyle... Birde birşey sormak istiyorum. Araştırmalarınız neticesinde mi geldiniz? Yoksa kaptanımız mı davet etti?
Benim toto daha büyüktür.Oldum olası sevemedim şu spor olayını.Bak 30 kiloluk toto burdaki, 70 kilomun 30 unu falan totomda taşıyor olabilirim çünkü
Ben bu totoyu ikna edebildiysem, herkes ikna edebilir ha bi gayret. Söz veriyorum ikinci günün sonunda bağımlılık yapacak, gece yatarken bile kalkıp spor yapmak istiyceksin
Afiyet olsun ortim.Sabah kahvaltısı yapmamışsın.27 mart menü
12:30
1 but ızgara
1 kepçe tarhana çorbası
1 kase yoğurt
15:30
Sade Türk kahvesi
16:30
1/2 etiform
1 dilim peynir
19:15
5 yk kereviz pırasa kıymalı
1 kase yoğurt
Su; 3 litre
@Rzgrece
Spor: 50 dk tempolu yürüyüş 125
15 dk eliptik 60
10 dk bisiklet 30
60 iç bacak 36
60 dış bacak 36
60 mekik 36
Allonsy 323 puan
Kahvaltı yapmadım değil canım yapamadım, sinir ve stres mideme vurdu. Midem bunalıyordu zaten öğlen istifra ettim. Akşamüstüne doğru toparladım kendimiAfiyet olsun ortim.Sabah kahvaltısı yapmamışsın.
Geçmiş olsun.Şimdi nasılsın?Kahvaltı yapmadım değil canım yapamadım, sinir ve stres mideme vurdu. Midem bunalıyordu zaten öğlen istifra ettim. Akşamüstüne doğru toparladım kendimi
Çok şükür canım daha iyiyim diyelim, anneme geldim KV ve KP evde bıraktım. Gerekli tedbirler alınmadan eve giremeyeceğimGeçmiş olsun.Şimdi nasılsın?
En güzelini yapmışsın canım.Çok şükür canım daha iyiyim diyelim, anneme geldim KV ve KP evde bıraktım. Gerekli tedbirler alınmadan eve giremeyeceğim
KV veKP ne acaba ?En güzelini yapmışsın canım.
Çok geçmiş olaunÇok şükür canım daha iyiyim diyelim, anneme geldim KV ve KP evde bıraktım. Gerekli tedbirler alınmadan eve giremeyeceğim
Kayınvalide ve kayınpeder canımKV veKP ne acaba ?
Hmm iyiymişKayınvalide ve kayınpeder canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?