Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım.Kahve çok fazla olmuş gibi bende çok seviyorum ama sınırlandırdım .
Cuma günü tartılıyoruz.Bildirim yapıyoruz.Yarışma bu şekilde grupların bildirimlerine göre yapılıyor.Pazartesi günü tartılıyoruz bildirim yapıyoruz.3 hafta listede olmayacaksın deneme süresi gibi düşün.Sonrasında grubla beraber cuma listelerinde oluyorsun.

Teşekkür ederim bilgilendirmen için. Kahvenin azalmış hali bu Tam bir kafein bağımlısıyım ben malesef. Ama kalorisi yok gibi olduğundan diyetime bir zararı olmuyor diye 4-5 kupaya izin verdim kendime. Hatta metabolizmayı da hızlandırdırıyor diye teselli oluyorum.
Normalde zararlı tabi kimse bu kadar kahve içmesin.

Eee hanımlar hala mı spor yapıyorsunuz?

Şimdi geldi spordaaan, kuş gibiyim kuş :)

Yavrucum maşallahın var, afiyet olsun

Hemşireler nerdesiniz? Ne yapmaktasınız?İyice sessiz kaldı buralar

Yettiiim arkadaşım yettim

Canım menün çok güzel olmuş afiyet olsun, bende kafein bağımlısıydım ama baya azalttım :) darısı başına inşallah

Şu sporu benim toto yemiyor Bir sürü bahane buluyorum kendime

Bak 30 kiloluk toto burdaki, 70 kilomun 30 unu falan totomda taşıyor olabilirim çünkü
Ben bu totoyu ikna edebildiysem, herkes ikna edebilir ha bi gayret. Söz veriyorum ikinci günün sonunda bağımlılık yapacak, gece yatarken bile kalkıp spor yapmak istiyceksin

27 mart menü

12:30

1 but ızgara
1 kepçe tarhana çorbası
1 kase yoğurt

15:30

Sade Türk kahvesi

16:30

1/2 etiform
1 dilim peynir

19:15

5 yk kereviz pırasa kıymalı
1 kase yoğurt

Su; 3 litre

@Rzgrece

Spor: 50 dk tempolu yürüyüş 125
15 dk eliptik 60
10 dk bisiklet 30
60 iç bacak 36
60 dış bacak 36
60 mekik 36

Allonsy 323 puan

Araştırma sonucu

Benim toto daha büyüktür.Oldum olası sevemedim şu spor olayını.

Afiyet olsun ortim.Sabah kahvaltısı yapmamışsın.

27 mart menü
Kahvaltı 11:30
Salatalık domates
Tavada bir yumurta
Bir havuç
Çay
ARa Öğün 15:30
Orta şekerli kahve
Bir adet ufak lokum

Akşam 18:00
5 yk. Kereviz yemeği havuç ve patatesli
3 yk. Zeytinyağlı bamya yemeği
3 adet köfte

750.ml detox suyu
1 buçuk lt su
@Rzgrece

Spor
Yavaş tempo yürüyüş 60 dk 60 puan
Hızlı tempo yürüyüş 60 dk 150 puan
210 puan Allonsy

@Rzgrece 27 Mart menum

Sabah: 06.30

1 kk suzme peynir
2 ceri domates
3 dilim salatalık
1 dilim çok tahilli ekmek
Yarım kırmızı biber
2 siyah zeytin

Oglen: 12. 25

Yarım kepce ezogelin çorbası
4 yk kuru fasulye
4 yk yoğurt

Aksam: 19.40

1 kepce kirmizi mercimek çorbası
2 yk zeytinyağlı taze fasulye
roka
Huzurvermeyolunda yavrum msj sayısı 10+ (15 mesaj)

2.6 lt su. Bugun eve is getirdiğim için erkenden yatacagim gece kalkacağım. Ama gün içerisinde 8000 adım attım. Herkese iyi geceler

Kizlar sizleri buralari cok ozeledimm ben ya 3 gundur tlfnu daha yeni aliyorum elime evimizi aldik cok sukur abonelik actirma temizligi oteki evin toparlanmasi kayboldum gittim iko cocukla cok zormus 8 bucuk aylik hamileykn tasinmistim hic zor gelmemistii gene oyle olur saniyordum hic hazirlik yapmamistim bende durumlar boyle bu hafta cuma bildirim yapip 3 haftalik bi izine ckkicam sonra donucem insallah gene araniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…