Bende ofisteyim.Yarın Genel Kurul var onun çalışmaları.Temizlik firmasını bekliyorum binaya götüreceğim.Günaydın hatunlarrr :) ben ofise bir geldim prizim bozulmuş. Pat pat sesler ve alevler çıkardı. Güne aksiyonlu başladım anlayacağıniz sizde ne var ne yok ?
Günaydın hatunlarrr :) ben ofise bir geldim prizim bozulmuş. Pat pat sesler ve alevler çıkardı. Güne aksiyonlu başladım anlayacağıniz sizde ne var ne yok ?
Kolay gelsin canımmBende ofisteyim.Yarın Genel Kurul var onun çalışmaları.Temizlik firmasını bekliyorum binaya götüreceğim.
Cnm 13d2 de oglen yedim ya acikmadim grami hic bilmem 30 gr vardir herheldeCanım afiyet olsun gayet güzel bir menü :)
Ay allah yardımcın olsun canım, taşınmak meşakkatli iş.
Vay kaptanım güzel menü güzel spor maşallah
Canım akşama acıkmadın mı hiç, 5 dilim peynir kaç gramdır mesela?
Benimde bugun misafirim vardi o iptal oldu cok sevincliyim ama ufakligimin burnu akiyoGünaydın hatunlarrr :) ben ofise bir geldim prizim bozulmuş. Pat pat sesler ve alevler çıkardı. Güne aksiyonlu başladım anlayacağıniz sizde ne var ne yok ?
Az geldi kuzum gözüme ondan sordum, afiyetler olsunCnm 13d2 de oglen yedim ya acikmadim grami hic bilmem 30 gr vardir herhelde
Bende ofisteyim.Yarın Genel Kurul var onun çalışmaları.Temizlik firmasını bekliyorum binaya götüreceğim.
Günaydın canııımmGeçmiş olsun ya sana birşey olmadı demi?
Aksiyon bi süre uzak olsuun
Benimde bugun misafirim vardi o iptal oldu cok sevincliyim ama ufakligimin burnu akiyo
Kolay gelsin şimdiden tatlım.
Çok şükür bana birşey olmadı tatlım. Ama korktum. Fişi çekeyim dedim çekemedim içinde resmen erimiş. Ay kesinlikle katılıyorum. Bu aralar hiç aksiyon çekecek modda değilim.
Ayy misafirin gelmemesi iyi olmuş. Miniğinle ilgilenirsin rahat rahat. Minnoşa geçmiş olsun :)
Gavur'dan dolayı iyi bir actionda olmaz mı
Cocuklarla tqsınmak cok zooor allah yardımetsin bende 5-6 ay önce tasındım bakacak kimsede yoktu cocukları temizlik yaoarken tasırken yerlestirirlen hep ayak altındalardı pıtır pıtır cok zordu yaKizlar sizleri buralari cok ozeledimm ben ya 3 gundur tlfnu daha yeni aliyorum elime evimizi aldik cok sukur abonelik actirma temizligi oteki evin toparlanmasi kayboldum gittim iko cocukla cok zormus 8 bucuk aylik hamileykn tasinmistim hic zor gelmemistii gene oyle olur saniyordumhic hazirlik yapmamistim bende durumlar boyle bu hafta cuma bildirim yapip 3 haftalik bi izine ckkicam sonra donucem insallah gene araniza
Gecmiş olsun canım benm de gecen bulask mak patladı. Elektrik işlerinden cok tırsarım bende ampulu takmayınzor becerirfim öğrencşykenGünaydın hatunlarrr :) ben ofise bir geldim prizim bozulmuş. Pat pat sesler ve alevler çıkardı. Güne aksiyonlu başladım anlayacağıniz sizde ne var ne yok ?
ay iyi ya gercekten bir de o reklamların sapık sapık olanları vardı cocukların yanında cıkdırıyordum resmen garip garip sesler cıplak cıplak adamlar yok bilmem ne erkegiymiş tööövbe yarebbimKızlaaar cips ve çikolata reklamına yasak geliyormuş
Hem tatlıseverler hem de çocuklar için şahane bir haber
Cocuklarla tqsınmak cok zooor allah yardımetsin bende 5-6 ay önce tasındım bakacak kimsede yoktu cocukları temizlik yaoarken tasırken yerlestirirlen hep ayak altındalardı pıtır pıtır cok zordu ya
Gecmiş olsun canım benm de gecen bulask mak patladı. Elektrik işlerinden cok tırsarım bende ampulu takmayınzor becerirfim öğrencşyken
ay iyi ya gercekten bir de o reklamların sapık sapık olanları vardı cocukların yanında cıkdırıyordum resmen garip garip sesler cıplak cıplak adamlar yok bilmem ne erkegiymiş tööövbe yarebbim
Kızlar ben bu sabah tartıda 65.3 65.7 idi dün gördüm ahanda mezun olabilirim ama 60a cekcem hedefimi :))
TeşekkürlerAllonsy buğur limonlu suyu mu da erKen içtim önceki gunere göre sukur
Yok canım olmicam mezun 60 a cekicem hedefi biraz daha zayıflim bukadarvermişken 60 ı haystımda en son ne zamn gördüm hatırlamıyrm ama olsun bu da bi hayal 65 gibiSanada çok geçmiş olsun kuzum. Bende elektrik işlerinden inanılmaz tırsarım. Üniversitede de vardı böyle bir ders. Laboratuara girdiğimizde bitse de gitsek diye sürekli dua ederdim.
Mezun olma anacııımm. Kal bizimle buralarda :)
Kızlar ben bu sabah tartıda 65.3 65.7 idi dün gördüm ahanda mezun olabilirim ama 60a cekcem hedefimi :))
TeşekkürlerAllonsy buğur limonlu suyu mu da erKen içtim önceki gunere göre sukur
Yok canım olmicam mezun 60 a cekicem hedefi biraz daha zayıflim bukadarvermişken 60 ı haystımda en son ne zamn gördüm hatırlamıyrm ama olsun bu da bi hayal 65 gibi
65 i yapan 60 ı da yapar kuzum :) Ben inanıyorum sana :)Yok canım olmicam mezun 60 a cekicem hedefi biraz daha zayıflim bukadarvermişken 60 ı haystımda en son ne zamn gördüm hatırlamıyrm ama olsun bu da bi hayal 65 gibi
Huzurrr süpersin yavrucum maşaallah çekme bacım çekme, terketme buralarıııı
Afiyet olsun arkadaşım vallahi bende unutmuyorum, akşamdan mutfağa koydum hüpleettim.
esperenzaa taktiği; 'Akşamdan limon ve bıçağı mutfağa koyuyorsun' böylelikle unutmuyorsun
Ay ne güzel yaa bana da 75 hayal gibi geliyooor amma olacak hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?