Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydin kizlaaarrr.
Cok şişim yere basarken ayaklarimin alti bile aciyo. Bi regl olsam rahatlicammm

Eğer mükemmel fiziğinizle görünmek istiyorsanız, spora ve düzenli beslenme ile sürdürülen fit bir hayata tam 6 ay önce başlamanız gerekiyor. Emin adımlarla, kararlı bir şekilde, sadece 6 ay.

Tam da bugün.

6 ay sonraki kendinizin aynaya bakıp "keşke 6 ay önce başlasaydım" mı demesini istersiniz, "iyi ki 6 ay önce başlamışım" mı demesini istersiniz?

Dar skinny kotlar için,
Mini etekler için,
Kısa kot şortlar için,
Bel gösteren kısa crop top üstler için,
Bikini için,
Kıskanç bakışlar için,
Aynada özgüvenle kendine bakabilmek için,
Ne giyersen giy, her şeyi yakıştırmak için,
Beğeni dolu sözler için,
"Ne kadar zayıflamışsın" cümleleri için,
Sevdiğiniz kişinin elini belinize sarması için,
"O size büyük gelir, denemeniz için bir küçük beden getirelim" denmesi için,
Sağlığınız için,
Mutlu olmak için,
Muhteşem bir fizik için,
Kendinizi sevmek için,
Vücudunuzun dayanıklılığının artması için,
Nefesinizi doğru kullanmak için,
Sıkı karın, kaslı kollar, yuvarlak kalça, düzgün duruş için,
Yok olan sırt ve boyun ağrıları için,
Aktif, enerjik, zinde ve huzurlu bir ömür için,

"Bugün başlıyorum, asla bırakmıyorum" diyeceğiz.

Mükemmellik peşinde değiliz. Kaçırdığınız günü vicdan azabıyla anmayın.

3 kuralımız var:
  • Haftada 3 gün spor yapmak yeterli.
  • Spora 3 günden fazla ara vermiyoruz, spordan uzak kalmıyoruz.
  • Bir bebeğe vermeyeceğiniz hiçbir besini tüketmiyoruz. (Paketli gıda, asitli içecek, şekerli tatlılar, unlu mamüller, yağlı fastfoodlar gibi)

Kurallar basit:
Yeter ki temiz beslenin ve bol su için, onun haricinde ne yerseniz yiyin. Diyetimiz bu.

Gün içerisinde "Evet, bugün spor yaptım" dedirtecek herhangi bir hareket yapmanız yeterli.

Günde yarım saat spor, haftada 4 gün ideali. Fazlasını yapıp bıktırmıyoruz kendimizi.

"Yapamadım" deyip vicdan azabı çekmek yok. Kararlılık var, süreklilik var.

Mükemmel fiziğe son 200 gün !

Gidin ve kendinizin şu anki halinin fotoğraflarını çekin.

Geri sayım başlıyor!

(Hanımlar kıyafet örnekleri sadece örnektir. Tesettürlü hatunlar kendi hedeflerini değiştirebilir :) )

Canım tarçınlı içecekler tüketme.Tarçında regli geciktiriyor.Maydanoz suyu mu içsen acaba?
Tarcin kullanmiyorum cnm niye boyle oldu bilmiyorum ya hic bu kadar sismezdim. Normalde ztn bugun olmam lazim. Maydonozda kullanmak istemiyorum ozmn cok yogun oluyo

Ahh be guzrl demis bebeklerin yemedigi seylerden yemicez diye :) tamda oyle aslinda. Cok guzel yazi olmus cnm tesekkur ederim

65 i yapan 60 ı da yapar kuzum :) Ben inanıyorum sana :)

İnanmak başarmanın yarısıdır yavrum. Sen başaracağına inanıyorsun. İşin %50si tamamdır

Bu aralar 'Kadere inanırım olacak olacak' diye şarkı söylüyorum

Gunaydin kizlaaarrr.

Kaptan iki gün önce mısır unu, dün bulgur pilavı ve üzerine regli olacaksın ondan şişmişsindir.
Maydanoz ve limon bir mataraya koy 1-2 saat beklesin (Ben normalde geceden hazırlayıp sabaha içiyorum)
Biraz bunu tüketsen faydası olur

200 gün demek eşimin gelmesi 150 gün ve benim içinde mükemmel fiiizziiiik
Olacak birşeeeeyleer

Günaydın kızlar güzel bir gün olsun :)
Günaydınnnn
Günaydın hatunlarrr :) ben ofise bir geldim prizim bozulmuş. Pat pat sesler ve alevler çıkardı. Güne aksiyonlu başladım anlayacağıniz sizde ne var ne yok ?
ofise gelişin, ofiste,yurtta ve yavru vatanda havai fişeklerle kutlanmış kuzum
Geçmiş olsun
Bende ofisteyim.Yarın Genel Kurul var onun çalışmaları.Temizlik firmasını bekliyorum binaya götüreceğim.
Kolay gelsin canım
Benimde bugun misafirim vardi o iptal oldu cok sevincliyim ama ufakligimin burnu akiyo
ufaklığa geçmiş olsun
Kızlar ben bu sabah tartıda 65.3 65.7 idi dün gördüm ahanda mezun olabilirim ama 60a cekcem hedefimi :))
Maşallahh canım Gitme bi yere bi otur soluklan yeğenimsen gidersen kime takılıp ceza vereceğim
Yok canım olmicam mezun 60 a cekicem hedefi biraz daha zayıflim bukadarvermişken 60 ı haystımda en son ne zamn gördüm hatırlamıyrm ama olsun bu da bi hayal 65 gibi
Benim de esas hedefim 63.En son üniversitedeydim gerçi üniversiteden sonraki yıllarda istem dışı 52 olmuşluğum var ama pek bi çirkin pek bi bet olmuştum diye onu saymıyorum

Son düzenleme:
Gunaydin kizlaaarrr.
Günaydın canım,regl şişliğidir stres yapma canım. Hadi oldu da bitti maşallah b
Motivasyok kraliçemiz teşekkürler
Ay bebis deme bana psikolojim bozuldu. Insallah bebis degildir
Değildir canım sen korunuyorsun.stres yapma canım daha da geciliyor stres yapınca.

neyseki regl oldum :) reglken maydonoz kullanmiyorum cnm yoksa cok yogun oluyo

Ahh be guzrl demis bebeklerin yemedigi seylerden yemicez diye :) tamda oyle aslinda. Cok guzel yazi olmus cnm tesekkur ederim
bende bugun markette domdurma reyonundan gecerkene uzuun uzun bakıs attım sonra vazgectim cıktım dedim ne vocuklara bi faydası var ne bana evde cevizli hurma topum var ondan yersin dedim susturdum icimdeki yaramazı

Ay canım inanki bizim grupta zayıflamasını en heycanla bekledigim kisi sensin takipteyimmseni ona göre cunki eşini ızun sure göremiceksin ve seni bir anda öyle manken gibi görünce sok olcak haydi ben sana guveniyrm cok

:) helal olsun sana yaz geliyo bide dindurma derdi cikar simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…