Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eteyşın piliss,Eteyşınn pilis

Takım kurma işini bana kitleyen
ayy pardon bana layık gören sevgili kaptanımıza teşekkürü borç bilerek takımları kurmuş bulunmaktayım.

Fit ve daşş gibi hatunlar olmayı hedeflediğimiz için ve işin içine rekabet ve azıcık fitne fücur girsin de rekabet daha da kızışsın diye takımların adı şöyle

Fitne’s & Fesat’s
1- smygnc —> herderdedeva
2-huzurvermey—>belcimim
3-fattylamb94 —> melmuss
4-redwitch —> Allonsy
5-Rzgrece. —> Ahsenyarim
6-Tuğçeilker —> Esperenzaa

Kurallar:
1.Karşınızdaki rakibiniz ile spor ve kilo verme açısından yarışacaksınız.
Kim daha çok spor yapar ve daha çok kilo kaybederse rakibine okkalı bir ceza verebilir.Ceza konusu sizlerin insafınıza ve vicdanınıza kalmış
2. Rakip güzeller hergün birbirinin menü ve sporunu takip edip yorum yapacaklardır.
2. Takımlar ayrıca birbiri ile yarışacaktır .Spor süresi ve kilo kaybı açısından galip gelen takım, rakibine yukarıdaki kriterler ışığında ceza verebilir.

İtiraz yok,mazeret yok.katılım mecburi.

Kazanan kim olursa olsun kaybeden kilolarımız olsun

S smygnc herderdedeva Huzurvermeyolunda B belcimim fattylamb94
M Melmuss redwitch Allonsy @Rzgrece
@AhSen_yarim Tugceilker

Merhabalar, sabah dışarı çıkmam gerekti kahvaltıyı evde yapamadım ama diyete aykırı da hareket etmedim tabi. Bugünkü menüm ve spor programım şu şekilde.
Kahvaltı 08:00 Kepekli soğuk sandviç (peynir, domates, salatalık, marul), sade kahve
Öğle yemeği 13:30 Ton balıklı salata
Akşam yemeği 19:00: Sebzeli tavuk sote. (Göğüs etinden ve 1 kaşık z.yağı ile), Yoğurt

Spor düzenim aksadı sabah yapamadığım için kardiyo ve kuvvet antremanını birlikte 16:00 gibi yapıcam. 1,5 saat civarı spor yapmış olurum yine.
Gerçi spor meselesini ciddiye aldığımdan bilinçsizce kas kaybetmek ya da kaş şişirmek istemiyorum. Bir hoca ile uzaktan çalışmaya başlayacağım önümüzdeki pazartesiden itibaren. Onun vereceği spor programına uyacağım o günden sonra. Aynı şekilde beslenme planımı da hazırlayacak, o plana uygun tarifler pişirmeye çalışacağım.

Bugünlük bende durumlar böyle.

Kolay gelsin canım,sendeki durumlar şahane görünüyor
Uzaktan hoca ile çalışma işi nasıl oluyor canım, merakımı cezbetti de

neyseki regl oldum :) reglken maydonoz kullanmiyorum cnm yoksa cok yogun oluyo

Ohhh çoook şüküüür zilleri çıkarıyorum heemeen

Before & After yapacağımmmm

Eyyyyyy millet nerdesinjz

Yemek ve tavla molasındaydımm yettiiiimmm

Şahane olmuş kuzu ama benim bir itirazım vaaar

Menü yıkılıyoor canım, ama aralarda birşey yemeyi planlamıyor musun? Dikkatimi o çekti, hem spor da yapacağın için aç kalmaman gerektiğini düşünüyorum

Nedir küçük hanım
Duruma göre bakalım.:)
Listeyi kilo durumlarımızı baz alarak hazırladım tek orantısızlık benimle tuğçe arasında

Kolay gelsin canım,sendeki durumlar şahane görünüyor
Uzaktan hoca ile çalışma işi nasıl oluyor canım, merakımı cezbetti de

Normalde birebir özel antrenörlük yapan bir hoca fakat bu hizmet çok pahalı olduğundan sanal kamp şeklinde bir hizmete başlamış. Gönderdiği belgeyi doldurup, kendinle ilgili tüm detayları yazıyorsun, boydan yüzün görünmiycek şekilde önden yandan arkadan fotolarını da atıyorsun, mezura ölçülerini filan o belgede yazmış oluyorsun. Sonra sana özel bir beslenme programı ve antreman programı çıkartıyor. 12 hafta boyunca da takip ediyor, düzenli olarak ölçü bildirimi yapıyorsun, aklına bişey takılırsa soruyorsun filan. Gerekli görürse programına ekleme çıkarma filan yapıyor. Sistem bu şekilde.
Pazartesi başlayacak benim kampım, tartıdan çok ölçü hedefliyor zira kas yerine yağ kaybına odaklanıyor. Benim de istediğim bu kas kaybetmeden zayıflamak.
Heyecanlıyım bakalım nasıl olucak.

Evet spordan sonra smoothie yaparım, atlamışım onu yazmayı. saat 17,30 gibi filan bir smoothie iyi gider sporun üzerine. Onun dışında ara öğün aramıyorum acıkmıyorum pek. Hatta günlük 1200 kaloriyi doldurmaya zorlanıyorum bazen. Eskiden öylemiydi iki paket doritosa bakardı hahaha

Hadi canım inşallah güzel sonuçlar alırsın ,benim alacağına dair inancım büyük.
Uzaktan eğitim gibi uzaktan antrenörlük işi gayet güzel görünüyor.

Smoothie Gerçekten şahane olur, şimdiden afiyet olsun canım

Peki bunun maliyeti ne kadar?

Eteyşın piliss,Eteyşınn pilis

Takım kurma işini bana kitleyen
ayy pardon bana layık gören sevgili kaptanımıza teşekkürü borç bilerek takımları kurmuş bulunmaktayım.

Fit ve daşş gibi hatunlar olmayı hedeflediğimiz için ve işin içinerekabet ve azıcık fitne fücur girsin de rekabet daha da kızışsın diyetakımların adı şöyle

Fitne’s & Fesat’s
1- smygnc —> herderdedeva
2-huzurvermey—>belcimim
3-fattylamb94 —> melmuss
4-redwitch —> Allonsy
5-Rzgrece. —> Ahsenyarim
6-Tuğçeilker —> Esperenzaa

Kurallar:
1.Karşınızdaki rakibiniz ile spor ve kilo verme açısından yarışacaksınız.
Kim daha çok spor yapar ve daha çok kilo kaybederse rakibine okkalı bir ceza verebilir.Ceza konusu sizlerin insafınıza ve vicdanınıza kalmış
2. Rakip güzeller hergün birbirinin menü ve sporunu takip edip yorum yapacaklardır.
3. Takımlar ayrıca birbiri ile yarışacaktır.Spor süresi ve kilo kaybı açısından galip gelen takım, rakibine yukarıdaki kriterler ışığında ceza verebilir.

İtiraz yok,mazeret yok.katılım mecburi.

Kazanan kim olursa olsun kaybeden kilolarımız olsun

S smygnc herderdedeva @Huzurvermeyolunda@belcimim fattylamb94
M Melmuss redwitch Allonsy @Rzgrece
@AhSen_yarim Tugceilker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…