- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Bilirim canım, bilmez miyim?Bende bende.Zor oluyor ama
HahahahaO kadar da kontrol etmiştim güya Ayrıntıya düşkün takıntılı bir başak mısın acaba? Kendimden biliyorum bazen ayrıntıların içinde boğulurum da.
Benim katıldığım kamp çok uygun fiyatlı 120 tl 12 hafta için. Ama burdan yazarsam reklam falan sayıp da kızmasın adminler :)
Fark ettim eline sağlıkBilirim canım, bilmez miyim?
Taktım 3 madde 2 kural işine gidip düzenledim
Düzelttim canımm3 tane kural var, 2 tane madde var
Tek itirazım bu canım
Eline sağlık canım inşallah saydırmadın banaBilirim canım, bilmez miyim?
Taktım 3 madde 2 kural işine gidip düzenledim
Bende memnunum eşleştirmeden.Çok ayrıntıcı değilim aslında gözüme çarptı
Burcum terazi, yükselenim akrep
Estağfurullah canım olur mu öyle şeeey, kilolarımız yakın huy olarakta benziyoruz ben çok memnunum
Özelden gönderirsin o zaman bir inceleyeyim
SustummmDüzelttim canımm
Bir itirazın varsa şimdi konuş yada sonsuza kadar sus
Eteyşın piliss,Eteyşınn pilis
Takım kurma işini bana kitleyen
ayy pardon bana layık gören sevgili kaptanımıza teşekkürü borç bilerek takımları kurmuş bulunmaktayım.
Fit ve daşş gibi hatunlar olmayı hedeflediğimiz için ve işin içinerekabet ve azıcık fitne fücur girsin de rekabet daha da kızışsın diyetakımların adı şöyle
Fitne’s & Fesat’s
1- smygnc —> herderdedeva
2-huzurvermey—>belcimim
3-fattylamb94 —> melmuss
4-redwitch —> Allonsy
5-Rzgrece. —> Ahsenyarim
6-Tuğçeilker —> Esperenzaa
Kurallar:
1.Karşınızdaki rakibiniz ile spor ve kilo verme açısından yarışacaksınız.
Kim daha çok spor yapar ve daha çok kilo kaybederse rakibine okkalı bir ceza verebilir.Ceza konusu sizlerin insafınıza ve vicdanınıza kalmış
2. Rakip güzeller hergün birbirinin menü ve sporunu takip edip yorum yapacaklardır.
3. Takımlar ayrıca birbiri ile yarışacaktır.Spor süresi ve kilo kaybı açısından galip gelen takım, rakibine yukarıdaki kriterler ışığında ceza verebilir.
İtiraz yok,mazeret yok.katılım mecburi.
Kazanan kim olursa olsun kaybeden kilolarımız olsun
S smygncherderdedeva @Huzurvermeyolunda@belcimim @fattylamb94
@Melmussredwitch Allonsy Kanguru_
@AhSen_yarim @Tugceilker
Eteyşın piliss,Eteyşınn pilis
Takım kurma işini bana kitleyen
ayy pardon bana layık gören sevgili kaptanımıza teşekkürü borç bilerek takımları kurmuş bulunmaktayım.
Fit ve daşş gibi hatunlar olmayı hedeflediğimiz için ve işin içine rekabet ve azıcık fitne fücur girsin de rekabet daha da kızışsın diye takımların adı şöyle
Fitne’s & Fesat’s
1- smygnc —> herderdedeva
2-huzurvermey—>belcimim
3-fattylamb94 —> melmuss
4-redwitch —> Allonsy
5-Rzgrece. —> Ahsenyarim
6-Tuğçeilker —> Esperenzaa
Kurallar:
1.Karşınızdaki rakibiniz ile spor ve kilo verme açısından yarışacaksınız.
Kim daha çok spor yapar ve daha çok kilo kaybederse rakibine okkalı bir ceza verebilir.Ceza konusu sizlerin insafınıza ve vicdanınıza kalmış
2. Rakip güzeller hergün birbirinin menü ve sporunu takip edip yorum yapacaklardır.
2. Takımlar ayrıca birbiri ile yarışacaktır .Spor süresi ve kilo kaybı açısından galip gelen takım, rakibine yukarıdaki kriterler ışığında ceza verebilir.
İtiraz yok,mazeret yok.katılım mecburi.
Kazanan kim olursa olsun kaybeden kilolarımız olsun
S smygncherderdedeva Huzurvermeyolunda B belcimim @fattylamb94
@Melmussredwitch Allonsy Kanguru_
@AhSen_yarim @Tugceilker
super bir program canıö kolay gelsin sana uzaktan twkip de harika eminim col guzel verşceksin bu sekildeMerhabalar, sabah dışarı çıkmam gerekti kahvaltıyı evde yapamadım ama diyete aykırı da hareket etmedim tabi. Bugünkü menüm ve spor programım şu şekilde.
Kahvaltı 08:00 Kepekli soğuk sandviç (peynir, domates, salatalık, marul), sade kahve
Öğle yemeği 13:30 Ton balıklı salata
Akşam yemeği 19:00: Sebzeli tavuk sote. (Göğüs etinden ve 1 kaşık z.yağı ile), Yoğurt
Spor düzenim aksadı sabah yapamadığım için kardiyo ve kuvvet antremanını birlikte 16:00 gibi yapıcam. 1,5 saat civarı spor yapmış olurum yine.
Gerçi spor meselesini ciddiye aldığımdan bilinçsizce kas kaybetmek ya da kaş şişirmek istemiyorum. Bir hoca ile uzaktan çalışmaya başlayacağım önümüzdeki pazartesiden itibaren. Onun vereceği spor programına uyacağım o günden sonra. Aynı şekilde beslenme planımı da hazırlayacak, o plana uygun tarifler pişirmeye çalışacağım.
Bugünlük bende durumlar böyle.
Mutlaka yapmalısın merwkla bekliyor olacagımmmOhhh çoook şüküüür zilleri çıkarıyorum heemeen
Before & After yapacağımmmm
Yemek ve tavla molasındaydımm yettiiiimmm
Şahane olmuş kuzu ama benim bir itirazım vaaar
Menü yıkılıyoor canım, ama aralarda birşey yemeyi planlamıyor musun? Dikkatimi o çekti, hem spor da yapacağın için aç kalmaman gerektiğini düşünüyorum
Ayyy bir de bayılırım eleştiriyeFark ettim eline sağlık
Ben bide başkalarının gelişi güzel yaptığını da beğenmiyorum.O zaman kendim yapıyorum sinir oluyorum.
Bi temizlik manyaklığım yok geri kalan burcumun özelliklerini üzerimde barındırıyorum
Ayyy bir de bayılırım eleştiriyeyanlış anlaşılmasın eleştirmeyi severim ama eleştirilmeyi pek sevmem
En çok eşim bu durumdan muzdarip.22 senedir tanıştığımız için alıştı garibim
Afiyet olsun canim ne yedinBen yemeğe gitmiştim kaptanım :)
Vallaha en yoğun dönemime geldin tatlım. Bence ben ceza alacağım. Senden şimdiden merhamet diliyorum :) Ama inşallah ikimizde güzel sonuçlarla geliriz bu cuma :)Sevgili @Allonsy, insaflı bir ceza bulmanı ümid ediyorum şu an.
Yarım kepçe kırmızı mercimek çorbasıAfiyet olsun canim ne yedin
Yok kız hiç öyle şeyler yapar mıyımEline sağlık canım inşallah saydırmadın bana
Temiz olmayı seviyorum ama temizlik yapmayı sevmiyorum ben deBi temizlik manyaklığım yok geri kalan burcumun özelliklerini üzerimde barındırıyorumHe bide alınganlığım da var sanırsam
Ne yedin canım? büyük bir bardak ayran içsen yada kahve biraz açlığını keser.Yemekten geldim ama hala açım
Yok kız hiç öyle şeyler yapar mıyım
Temiz olmayı seviyorum ama temizlik yapmayı sevmiyorum ben deAlınganlık yok çok şükür
Ne yedin canım? büyük bir bardak ayran içsen yada kahve biraz açlığını keser.
Gerçi sen diyetisyenle devam ediyordun, ara öğüne kadar sabret canım.
Teşekkür ederim canımmVallaha en yoğun dönemime geldin tatlım. Bence ben ceza alacağım. Senden şimdiden merhamet diliyorum :) Ama inşallah ikimizde güzel sonuçlarla geliriz bu cuma :)
Yarım kepçe kırmızı mercimek çorbası
Rosto köfte ve ayran
Akşam evde de kırmızı var. O yüzden fazla tüketmedim :)
Bu aradaesperenzaa kuzucum ellerine sağlık :) Mikemmel bir liste hazırlamışsın. Tebrik yolluyorum yakala :) (Şaka amaçlı değil gerçekten güzel bir liste hazırlamışsın )
Bugün kahvaltı yapamadım gibi.Ara öğün yok.Öğlende 5 yk kadar tavuk ve yoğurt yedim.Ara yapabilir miyim bilmiyorum iki bina arasında mekik dokuyorum.Temizlik yapan personelin peşindeyim bi taraftanda g.müdürüm çağırıp duruyor.offffffYok kız hiç öyle şeyler yapar mıyım
Temiz olmayı seviyorum ama temizlik yapmayı sevmiyorum ben deAlınganlık yok çok şükür
Ne yedin canım? büyük bir bardak ayran içsen yada kahve biraz açlığını keser.
Gerçi sen diyetisyenle devam ediyordun, ara öğüne kadar sabret canım.
Tüh ya enselendimyazdıktan 3 dakika sonra kulağım çınlamaya başlayınca
Kolay gelsin canımm.Bugün kahvaltı yapamadım gibi.Ara öğün yok.Öğlende 5 yk kadar tavuk ve yoğurt yedim.Ara yapabilir miyim bilmiyorum iki bina arasında mekik dokuyorum.Temizlik yapan personelin peşindeyim bi taraftanda g.müdürüm çağırıp duruyor.offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?