Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hahahaha O kadar da kontrol etmiştim güya Ayrıntıya düşkün takıntılı bir başak mısın acaba? Kendimden biliyorum bazen ayrıntıların içinde boğulurum da.

Çok ayrıntıcı değilim aslında gözüme çarptı
Burcum terazi, yükselenim akrep

herderdedeva canım beni rakip olarak beğenmedin sandıydım

Estağfurullah canım olur mu öyle şeeey, kilolarımız yakın huy olarakta benziyoruz ben çok memnunum

Benim katıldığım kamp çok uygun fiyatlı 120 tl 12 hafta için. Ama burdan yazarsam reklam falan sayıp da kızmasın adminler :)

Özelden gönderirsin o zaman bir inceleyeyim

Bende memnunum eşleştirmeden.
Ellerinize sağlık yeniden efenim esperenzaa

Sevgili @Allonsy, insaflı bir ceza bulmanı ümid ediyorum şu an.

Ooo super olmus bebegim cok teşekküredrriz bukadar ugrasıp hazırlamıssın pırnaklarına saglık B belcimim super bşr rakipsin sen yandım vallahi

super bir program canıö kolay gelsin sana uzaktan twkip de harika eminim col guzel verşceksin bu sekilde

Mutlaka yapmalısın merwkla bekliyor olacagımmm

Fark ettim eline sağlık
Ben bide başkalarının gelişi güzel yaptığını da beğenmiyorum.O zaman kendim yapıyorum sinir oluyorum.
Ayyy bir de bayılırım eleştiriye yanlış anlaşılmasın eleştirmeyi severim ama eleştirilmeyi pek sevmem
En çok eşim bu durumdan muzdarip. 22 senedir tanıştığımız için alıştı garibim

Ayyy bir de bayılırım eleştiriye yanlış anlaşılmasın eleştirmeyi severim ama eleştirilmeyi pek sevmem
En çok eşim bu durumdan muzdarip. 22 senedir tanıştığımız için alıştı garibim
Bi temizlik manyaklığım yok geri kalan burcumun özelliklerini üzerimde barındırıyorum He bide alınganlığım da var sanırsam

Sevgili @Allonsy, insaflı bir ceza bulmanı ümid ediyorum şu an.
Vallaha en yoğun dönemime geldin tatlım. Bence ben ceza alacağım. Senden şimdiden merhamet diliyorum :) Ama inşallah ikimizde güzel sonuçlarla geliriz bu cuma :)

Afiyet olsun canim ne yedin
Yarım kepçe kırmızı mercimek çorbası
Rosto köfte ve ayran

Akşam evde de kırmızı mercimek var. O yüzden fazla tüketmedim :)

Bu arada esperenzaa kuzucum ellerine sağlık :) Mikemmel bir liste hazırlamışsın. Tebrik yolluyorum yakala :) (Şaka amaçlı değil gerçekten güzel bir liste hazırlamışsın )

Eline sağlık canım inşallah saydırmadın bana
Yok kız hiç öyle şeyler yapar mıyım
Bi temizlik manyaklığım yok geri kalan burcumun özelliklerini üzerimde barındırıyorum He bide alınganlığım da var sanırsam
Temiz olmayı seviyorum ama temizlik yapmayı sevmiyorum ben deAlınganlık yok çok şükür
Yemekten geldim ama hala açım
Ne yedin canım? büyük bir bardak ayran içsen yada kahve biraz açlığını keser.
Gerçi sen diyetisyenle devam ediyordun, ara öğüne kadar sabret canım.

yazdıktan 3 dakika sonra kulağım çınlamaya başlayınca

Teşekkür ederim canımm
Yakaladım canım
Çok ciddi olarak söylüyorum ben de senin motivasyon mesajlarına bayılıyorum.Okudukça daha bir şevke geliyorum.Emeğine sağlık canım.

Bugün kahvaltı yapamadım gibi.Ara öğün yok.Öğlende 5 yk kadar tavuk ve yoğurt yedim.Ara yapabilir miyim bilmiyorum iki bina arasında mekik dokuyorum.Temizlik yapan personelin peşindeyim bi taraftanda g.müdürüm çağırıp duruyor.offffff

Kolay gelsin canımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…