Vallaha en yoğun dönemime geldin tatlım. Bence ben ceza alacağım. Senden şimdiden merhamet diliyorum :) Ama inşallah ikimizde güzel sonuçlarla geliriz bu cuma :)
Yarım kepçe kırmızı mercimek çorbası
Rosto köfte ve ayran
Akşam evde de kırmızı mercimek var. O yüzden fazla tüketmedim :)
Bu aradaesperenzaa kuzucum ellerine sağlık :) Mikemmel bir liste hazırlamışsın. Tebrik yolluyorum yakala :) (Şaka amaçlı değil gerçekten güzel bir liste hazırlamışsın )
seni fesaaaatttttEteyşın piliss,Eteyşınn pilis
Takım kurma işini bana kitleyen
ayy pardon bana layık gören sevgili kaptanımıza teşekkürü borç bilerek takımları kurmuş bulunmaktayım.
Fit ve daşş gibi hatunlar olmayı hedeflediğimiz için ve işin içine rekabet ve azıcık fitne fücur girsin de rekabet daha da kızışsın diye takımların adı şöyle
Fitne’s & Fesat’s
1- smygnc —> herderdedeva
2-huzurvermey—>belcimim
3-fattylamb94 —> melmuss
4-redwitch —> Allonsy
5-Rzgrece. —> Ahsenyarim
6-Tuğçeilker —> Esperenzaa
Kurallar:
1.Karşınızdaki rakibiniz ile spor ve kilo verme açısından yarışacaksınız.
Kim daha çok spor yapar ve daha çok kilo kaybederse rakibine okkalı bir ceza verebilir.Ceza konusu sizlerin insafınıza ve vicdanınıza kalmış
2. Rakip güzeller hergün birbirinin menü ve sporunu takip edip yorum yapacaklardır.
2. Takımlar ayrıca birbiri ile yarışacaktır .Spor süresi ve kilo kaybı açısından galip gelen takım, rakibine yukarıdaki kriterler ışığında ceza verebilir.
İtiraz yok,mazeret yok.katılım mecburi.
Kazanan kim olursa olsun kaybeden kilolarımız olsun
S smygncherderdedeva @Huzurvermeyolunda B belcimim fattylamb94
M Melmussredwitch Allonsy Kanguru_
@AhSen_yarimTugceilker
Programin harika :)Merhabalar, sabah dışarı çıkmam gerekti kahvaltıyı evde yapamadım ama diyete aykırı da hareket etmedim tabi. Bugünkü menüm ve spor programım şu şekilde.
Kahvaltı 08:00 Kepekli soğuk sandviç (peynir, domates, salatalık, marul), sade kahve
Öğle yemeği 13:30 Ton balıklı salata
Akşam yemeği 19:00: Sebzeli tavuk sote. (Göğüs etinden ve 1 kaşık z.yağı ile), Yoğurt
Spor düzenim aksadı sabah yapamadığım için kardiyo ve kuvvet antremanını birlikte 16:00 gibi yapıcam. 1,5 saat civarı spor yapmış olurum yine.
Gerçi spor meselesini ciddiye aldığımdan bilinçsizce kas kaybetmek ya da kaş şişirmek istemiyorum. Bir hoca ile uzaktan çalışmaya başlayacağım önümüzdeki pazartesiden itibaren. Onun vereceği spor programına uyacağım o günden sonra. Aynı şekilde beslenme planımı da hazırlayacak, o plana uygun tarifler pişirmeye çalışacağım.
Bugünlük bende durumlar böyle.
afiyet olsun canim :)Vallaha en yoğun dönemime geldin tatlım. Bence ben ceza alacağım. Senden şimdiden merhamet diliyorum :) Ama inşallah ikimizde güzel sonuçlarla geliriz bu cuma :)
Yarım kepçe kırmızı mercimek çorbası
Rosto köfte ve ayran
Akşam evde de kırmızı mercimek var. O yüzden fazla tüketmedim :)
Bu aradaesperenzaa kuzucum ellerine sağlık :) Mikemmel bir liste hazırlamışsın. Tebrik yolluyorum yakala :) (Şaka amaçlı değil gerçekten güzel bir liste hazırlamışsın )
Şuan yatıştayımKolay gelsin canımm.
Hemen başladın değil mi fitneyeseni fesaaaatttttbutun fesatlarida almissin yanina Tugceilker le ahsen yok gorunmuyolar nerse bunlar
Programin harika :)
afiyet olsun canim :)
Fesaaaattttt tugce yatmaz brn biliyorum spor yapar o bolbolHemen başladın değil mi fitneye
Ahseni gözüm aradı benim de.
AmannTugceilker inşallah bol bol yiyip geniş geniş yatıyordur.Tuğçem yat kuzum dinlen,bol bol ye.Rakibimsin diye söylemiyorum yesen çok iyi olur
Esraaa adamı delirtme,tut şu gaganıKizlarrr size esradan haber getirsim (fesat tohumlarini saciyorum suan) bu aksam pasta yicekmis dunde 2 dilim borekle pilav yemis spor yapmamis totosunh buyutmus
Sevgiler esra
Tuğçenin kayınvalidesi yok bi hafta.Fesaaaattttt tugce yatmaz brn biliyorum spor yapar o bolbol
Yakaladım, öpüjemTüh ya enselendim
Ev ona kaldı sefasını sürüyordurTuğçenin kayınvalidesi yok bi hafta.
bence yan gelip yatıyor ve bol bol hüpletiyordur.Yeme içme yan gelip yatma tuğçenin hakkı bence yapsın
Esraaa adamı delirtme,tut şu gaganıgaganı tutamadım önce ban yedin sonra da börek çörek pasta mı yedin
Ayyy birden esranın rakip takımda olduğunu anımsadım bence yemesinin hiç mahsuru yok.
Yakaladım, öpüjem
İkinci balayı yaşıyordur
babasının aldığı hediyeye burun kıvırmak olmaz.yememks ki spor yapmis bol bol sadece bu aksam babasi pasta alcakmis onu diyo ama yemicek tabiki
Teşekkür ederim canımm
Yakaladım canım
Çok ciddi olarak söylüyorum ben de senin motivasyon mesajlarına bayılıyorum.Okudukça daha bir şevke geliyorum.Emeğine sağlık canım.
Kırmızı mercimek ve rosto, ikisine de bayılırım. Afiyet olsun. Yarışma konusunda kendime hiç güvenmiyorum daha diyete ve spora başlayalı 3 gün oldu. haftada bir kilo vermiş olsam zafer sayacağım. Cuma' ya iki gün var amaninnn :)
Hepimiz zayıflayalım da varsın ucunda ceza olsun zevkle çekerim onu ben, üstüne spor yaparım kamçı olur :)
Hoşgeldin canım bizde seni çok özledikBen geldimmmhepinizi çok özledim
Aa ne fesatsın be yer miyim ben hiçEsraaa adamı delirtme,tut şu gaganıgaganı tutamadım önce ban yedin sonra da börek çörek pasta mı yedin
Ayyy birden esranın rakip takımda olduğunu anımsadım bence yemesinin hiç mahsuru yok.
Kizlar mrb ne yapiyonuz ben gecmis yapamadim kendimi kuafore attim:)
Ben geldimmmhepinizi çok özledim
Hoş geldin rakip olmuşuz ikimize de kolay gelsin ama büyük ihtimalle sen alırsın rövanşı çünkü ben spor pek yapamıyorummmOh bakım zamanı ne güzel canım :)
Hoşgeldiiiiinn bizde seni özledik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?