Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kırmızı mercimek ve rosto, ikisine de bayılırım. Afiyet olsun. Yarışma konusunda kendime hiç güvenmiyorum daha diyete ve spora başlayalı 3 gün oldu. haftada bir kilo vermiş olsam zafer sayacağım. Cuma' ya iki gün var amaninnn :)
Hepimiz zayıflayalım da varsın ucunda ceza olsun zevkle çekerim onu ben, üstüne spor yaparım kamçı olur :)

seni fesaaaattttt butun fesatlarida almissin yanina Tugceilker le ahsen yok gorunmuyolar nerse bunlar

Programin harika :)
afiyet olsun canim :)

seni fesaaaattttt butun fesatlarida almissin yanina Tugceilker le ahsen yok gorunmuyolar nerse bunlar

Programin harika :)
afiyet olsun canim :)
Hemen başladın değil mi fitneye
Ahseni gözüm aradı benim de.
Amann Tugceilker inşallah bol bol yiyip geniş geniş yatıyordur.Tuğçem yat kuzum dinlen,bol bol ye.Rakibimsin diye söylemiyorum yesen çok iyi olur

Kizlarrr size esradan haber getirsim (fesat tohumlarini saciyorum suan ) bu aksam pasta yicekmis dunde 2 dilim borekle pilav yemis spor yapmamis totosunh buyutmus

Sevgiler esra

Kizlarrr size esradan haber getirsim (fesat tohumlarini saciyorum suan ) bu aksam pasta yicekmis dunde 2 dilim borekle pilav yemis spor yapmamis totosunh buyutmus

Sevgiler esra
Esraaa adamı delirtme,tut şu gaganı gaganı tutamadım önce ban yedin sonra da börek çörek pasta mı yedin
Ayyy birden esranın rakip takımda olduğunu anımsadım bence yemesinin hiç mahsuru yok.

Esraaa adamı delirtme,tut şu gaganı gaganı tutamadım önce ban yedin sonra da börek çörek pasta mı yedin
Ayyy birden esranın rakip takımda olduğunu anımsadım bence yemesinin hiç mahsuru yok.
yememks ki spor yapmis bol bol sadece bu aksam babasi pasta alcakmis onu diyo ama yemicek tabiki

Yakaladım, öpüjem

Kaçıyorum , yakalarsan muah muah
Ev ona kaldı sefasını sürüyordur Tugceilker
İkinci balayı yaşıyordur
yememks ki spor yapmis bol bol sadece bu aksam babasi pasta alcakmis onu diyo ama yemicek tabiki
babasının aldığı hediyeye burun kıvırmak olmaz.
-
Ben spora kaçıyorum,yok yok azıcık yan gelip yatacağım belki buzdolabını talan ederim.
Görüşürüz

Teşekkür ederim canımm
Yakaladım canım
Çok ciddi olarak söylüyorum ben de senin motivasyon mesajlarına bayılıyorum.Okudukça daha bir şevke geliyorum.Emeğine sağlık canım.

Ne demek tatlım. İşe yarıyorsa ne mutlu bana :)

Hiç hafife alma canım. İlk hafta ödemi hızlı atarsan güzel bir eksiyle gelirsin diye düşünüyorum. Ayrıca ceza verecek olsam spor veririm :) Daha çok kilo ver diye.
Ay benden hiç rakip olmuyor. Hadi kilo ver diye gaza getiriyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…