- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Benim doğum günümdü babamın değil dün evde yoktu es geçtik diye sevindim ama bugün kutlayalım dediBabacığının doğum günü kutlu olsun o zaman
Aa doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı huzurlu senelere. Bu seneki hediyeni kendine vermen dileğiyleeeBenim doğum günümdü babamın değil dün evde yoktu es geçtik diye sevindim ama bugün kutlayalım dedi
Inşallah verebilirim 24. Senemde ve sonrasında zayıf olmak istiyorumAa doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı huzurlu senelere. Bu seneki hediyeni kendine vermen dileğiyleee
Biz aliskinkz sapiklara takimimizdada bolca mevcutSapık var diye bagirmadin iyi kizzzz
Doğum günün kutlu olsun Esra’cımmInşallah verebilirim 24. Senemde ve sonrasında zayıf olmak istiyorum
Kim ki o sapıklarBiz aliskinkz sapiklara takimimizdada bolca mevcut
Kirik fon kas biyik cnm
Oo kuaförmüü hacıı hadi yine iyisin biz ayda yılda bir gidiyoruz anamız gelince kaslar oldu otoban diger yerleri anlatmıyım bileKizlar mrb ne yapiyonuz ben gecmis yapamadim kendimi kuafore attim:)
Waaaae yoklugumuzda yememişsin icmemişssin bşde spor yapmıssın tebrikler bitanem işte görmek istedigimiz azimli esra buuKız vallahi dün ne yediğimi unuttumsabah akşam ne yediğim aklımda ama öğlen ne yediydim hatırlamıyorum akşam yazacaktım bugün ve dünü ama hemen senin için yazıyorum
06.00
1 haşlanmış yumurta
1 t.kaşığı çörekotu yağı
1 büyük kupa limonlu ılık su
07.30
Yarım elma
1 y.kaşığı yulaf
1 y.kaşığı yoğurt
5 6 badem
Tarçın zencefil zerdaçal serptim birazda.
Öğlen hatırlamıyorum ama sanırım sadece salataydı.
16.00
1 muz
2 ceviz
19.30
1 tabak kuru fasulye
Ayran
Su 2.5 lt
Spor öğlen 35 dk tempolu yürüyüş 87.5 puan
Akşam 25 dk eliptik 100 puan
Toplam 187.5 puanAllonsy
Ay bende seni ya buralar sensiz cok renksizdi tatsız tutsuZdu sen yoksun diye erken yattım efkarımdanHuzurvermeyolunda nerdesin sen kız çok özledim senide
Ye kız valla birkac catal herzaman mı dogcaz hem aynı burcz sennle bende 4 nisanBenim doğum günümdü babamın değil dün evde yoktu es geçtik diye sevindim ama bugün kutlayalım dedi
Biz aliskinkz sapiklara takimimizdada bolca mevcut
O zamannnnBiz aliskinkz sapiklara takimimizdada bolca mevcut
Teşekkür ederim ve çok ama çok aminnnAaa esra kiz senin dogum gunun mu bende babanin sanmistim :)
Dogum gunun kutlu olsun 25.yasina 50 kilo girersin insallah
Teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun Esra’cımmYeni yaşında tüm düşlerin gerçek olsun
Ohh havan değişirAnamm. En okkali rakip
Qppa0
Kirik fon kas biyik cnm
Teşekkür ederimfattylamb94 dogum gunun kutlu olsun cnm
Ay seninkide geliyo hep beraber pasta keselim bariOo kuaförmüü hacıı hadi yine iyisin biz ayda yılda bir gidiyoruz anamız gelince kaslar oldu otoban diger yerleri anlatmıyım bile
Waaaae yoklugumuzda yememişsin icmemişssin bşde spor yapmıssın tebrikler bitanem işte görmek istedigimiz azimli esra buu
Ay bende seni ya buralar sensiz cok renksizdi tatsız tutsuZdu sen yoksun diye erken yattım efkarımdan
Ye kız valla birkac catal herzaman mı dogcaz hem aynı burcz sennle bende 4 nisan
Cnm bende cok gidemiyorum cok gitmeyince fark daha guzel anlasiliyor:)Oo kuaförmüü hacıı hadi yine iyisin biz ayda yılda bir gidiyoruz anamız gelince kaslar oldu otoban diger yerleri anlatmıyım bile
Waaaae yoklugumuzda yememişsin icmemişssin bşde spor yapmıssın tebrikler bitanem işte görmek istedigimiz azimli esra buu
Ay bende seni ya buralar sensiz cok renksizdi tatsız tutsuZdu sen yoksun diye erken yattım efkarımdan
Ye kız valla birkac catal herzaman mı dogcaz hem aynı burcz sennle bende 4 nisan
Koc musunOo kuaförmüü hacıı hadi yine iyisin biz ayda yılda bir gidiyoruz anamız gelince kaslar oldu otoban diger yerleri anlatmıyım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?