Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yarış başladı ya ondan bi gaza geldim canım.Hazır rakibem tuğçe ortalıkta yokken sporda az fark atayım dedim

İki gündür yerimde durmuyorum.Yarını bi kazasız belasız atlatsaydım kafam rahatlıycak.

Tatlı dediğimde akan su dururdu şimdi sadece bakışıyoruz
Ahh ahh benim de yumuşak karnımdı tatlı ama sanki unuttum gibi.Tekrar hatırlamamak için koklamıyorum bile
İki gündür yerimde durmuyorum.Yarını bi kazasız belasız atlatsaydım kafam rahatlıycak.
Atlatırsın canım,rahat ol geçer.Ne giyeceğine karar verdin mi bari canım?
Bence tuğce daha çok efor harcıyo olabilir
hahahahaha.ohhh sinsi kayınvalide yok çenesi durmayan kayınpeder yok o zaman dans.

Bu yarışı tuğçeye kaptırmam.Çocuu uyuttuğum gibi büyük antrenmana çıkayım kız

Bişey sorayım mı? Kalori hesabı yapanınız var mıdır? BM hızına göre belli bir kalori hesaplayıp o kaloriyi tutturmak gerekir ya çoğu diyet programında. Ben ne zaman sağlıklı beslenmeye, diyete dikkat etsem o kalorileri mümkün değil tutturamıyorum hep çok altında kalıyor. Mesela benim günlük 1400 kalori almam gerekiyor, lakin 850 yi zor tutturuyorum, tıka basa da doyuyorum. Yiyecek yerim kalmıyor yahu :)

Karatay diyeti yaptığım için hiç kalori hesabı yapmıyorum canım.850 kalori de azmış bayağı.Spora da yüklenmeye başlıyorsun ya bari bol proteinle kaloriyi tamamlamaya çalış canım.
Vücudun düşük kaloriye alışıp kıtlık moduna geçmesin bir de.

Doğru söylüyosun da nasıl dolduracağımı bilemiyorum işte, zaten bol protein ve sebze ağırlıklı yapıyorum menülerimi, bu akşam sırf kalori eklemek için menüme bir de karalahana çorbası ekledim yine tutmadı yine tutmadı :)
Aç değilim sıkıntı orda baya doyana kadar yiyorum yani.

Kızzz nerden aklına geldi
Yani kız en son ev bize kaldı dedi kayboldu

bencede çıkmalısin antreman önemli yap hazırlığını biz napalım antreman bile yapamıyoruz bisikletle yürüyüşle idare ediyoruz

Rakibem çok güçlü vallaha. Bende tirsmiyor değilim :)

Canim kalori hesabı ilerde kilo vermen durakladiginda ya da korumaya geçtiğinde düzenleme yapmak için var bildiğim kadarıyla.
Mesela duraksamaya geçtiğinde kaloriyi biraz daha düşürüp devam etmek gerekebilir.

Kalori hesabı bana saçma geliyor bence mühim olan glisemik indeks diye düşünüyorum

Afiyet olsun ve tekrar doğum günün kutlu olsun bebişPastayı da çok kontrollü yemişsin

Kim bomba ben mii? Yani tip olarak bakıldığında bombaya benziyor olabilirim evet yusyuvarlak Kalori hesabı bir yöntem canım. Beslenmeni kontrol altına almak için kullanılıyor. Ama işte bir yöntem olduğu için ihtiyacı olan ihtiyacına göre kullanıyor olabilir. Ben tüm beslenmemi kontrol altına almak amacıyla kullanıyorum şu an.

Kalori hesabı bana saçma geliyor bence mühim olan glisemik indeks diye düşünüyorum

Yani yöntemler çeşit çeşit. Bu konuda özellikle çok fazla teknik, yöntem ve görüş var. Kimine doğru gelen kimine yanlış geliyor çok normal. Bana böylesi basit geliyor, tabi bir de hesabı tutturabilsem.

Sana hangisi iyi geliyorsa o doğrudur. Kalori hesabı bana iyi gelmedi geçen sene o şekilde besleniyordum. Insan zamanla öğreniyo kendini. Ben daha öğrenemedim

Canım mesela,yediğin peyniri,yoğurdu,sütü tam yağlı seçebilirsin,ceviz badem fındık vs gibi kuru yemişlerin kalorisi yüksek ya onları diyetine ekleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…