- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Kurstan bi arkadaşım karboksi terapiyle 2 ayda 15 kilo verdi. Üstelik kadın 40 yaşında ve 75 kiloydu. Zayıfların vermesi daha zor biliyosun. 3yıldırda sadece 5 kilosunu geri almış. Soğuk lipolizide doktora sordum 10 cm incelir dedi ama o kadar inceleceğine inanmıyorum. 5 cm incelsem bile 1 beden yapıyoO dediklerini düşünmedim hiç.Araştırayım bi.
Mayısda aileler tanıştırmayı,Ramazan bayramı sonrası da söz-nişan bi arada yapmayı,Kurban bayramından sonrada düğün düşünüyoruz.Ben Ramazana kadar 80-85 inmem gerek.Düğüne kadar da 70-75 e.Diyetime uyabilirsem veririm inşallah
Çok iyi bir sonuç.Yarını bi atlayım araştırayımKurstan bi arkadaşım karboksi terapiyle 2 ayda 15 kilo verdi. Üstelik kadın 40 yaşında ve 75 kiloydu. Zayıfların vermesi daha zor biliyosun. 3yıldırda sadece 5 kilosunu geri almış. Soğuk lipolizide doktora sordum 10 cm incelir dedi ama o kadar inceleceğine inanmıyorum. 5 cm incelsem bile 1 beden yapıyo
Doğum günün kutlu olsun CanmBenim doğum günümdü babamın değil dün evde yoktu es geçtik diye sevindim ama bugün kutlayalım dedi
İyi akşamlar.Bugün ki menüm
Limonlu su
Sabah(7.30)
1/2 kk peynir
1/4 dlm ekmek
Öğlen (12.30)
6 yk tavuk yemeği
1 kase yoğurt
Ara (15.05)
1 k.erik,2 k.kayısı,1 g.kurusu kayısı,1 hurma
Yeşil çay
Akşam (19.45)
Yeşillikli zencefilli yoğurt
Ara (21.00)
Yeşil çay
Sıvılar: 2,5 lt su,1 kupa sade kahve,1 fincan T.kahvesi
Spor olarak da 9153 adım.
herderdedeva
Valla benim menüden baya iyi kazanan bugünden belli oluyorMenüm
06.00
1 haş. yumurta
1 t.kaşığı çörekotu yağı
Limonlu su
07.30
1 dilim peynir
5 6 zeytin
1 dilim t.b ekmeği
12.30
Yeşil salata
19.30
Izgara balık
Salata
20.00
3 çatal yaş pasta
Kanguru_ @esperenzaa
Su 2.5 lt
Spor öğlen 35 dk yürüdüm ama devamı gelecek
Canım sabah yetiştiremedim yumurtayı ondan bugün böyle oldu.Rakibem öncelikle afiyetler olsun, bence sabahları muhakkak haşlanmış yumurta yemelisin hem besleyici hem de tok tutuyor.
Akşam nerdeyse hiç birşey yememişsin, 3 molanda da birden fazla fruktoz almışsın. Gün içerisinde bölersen daha iyi olur sanki
Afiyet olsun canım.Öğle yediğin lahmacunu akşam dengelemişsin.27 mart menü
08:30
1 kk peynir
1 yumurta
Domates salatalık
5 zeytin
10:30
Sade Türk kahvesi
12:30
1 lahmacun (2dilim ekmek+3 köfte+ 2tk yağ)
1 ayran
15:30
Light süt
2 gün kurusu
19:15
6 yk zeytinyağlı bakla
1 kase salata
1 kase yoğurt
Kanguru_
Su; 3 litre
Spor: Leslie 3 mile 225
30 mekik 16
Toplam: 241 puan
Allonsy
Ben kendime göre düşünüyorum tabii canım, o kadar meyveyi bir arada yesem akşama çok acıkırım o yüzden söyledimCanım sabah yetiştiremedim yumurtayı ondan bugün böyle oldu.
3 aramı da bu hafta bu şekilde verdi diyetisyenim.Ondan bu şekilde tükettim.
Sabah akşam ekmeksiz işe götürdük vallahi canım sağolasınAfiyet olsun canım.Öğle yediğin lahmacunu akşam dengelemişsin.
Her zaman böyle olmuyor benimde.Probiyotiğe geçmeden bu şekilde deneyelim dedi.Eğer işe yaramazsa probiyotik başlıycazBen kendime göre düşünüyorum tabii canım, o kadar meyveyi bir arada yesem akşama çok acıkırım o yüzden söyledim
Araştır kafana yatarsa ben sana iyi bi doktor önerebilirim ama bursada. Çünkü ben internette az kilo verenleri okudum doktor çok önemliÇok iyi bir sonuç.Yarını bi atlayım araştırayım
Ay hayır ya böyle pes etme hemen ben geç kilo veriyorum arkadaşlarda biliyo aylardır yerimde sayıyorum. Beni geçebilirsinValla benim menüden baya iyi kazanan bugünden belli oluyorben bugün kendimi aştım ve spor da yapamadım
Ya geçip geçmemek önemli değil de bugün tutamadım kendimi ya ona üzüldüm karnım doydu gb oldu aç kalınca sanki kendimi daha iyi hissediyorum neyse yrn daha güzel olur inşAy hayır ya böyle pes etme hemen ben geç kilo veriyorum arkadaşlarda biliyo aylardır yerimde sayıyorum. Beni geçebilirsin
Hayatından pirinci çıkart bence arada muhallebi yerine kuru meyve çiğ kuruyemiş yiyebilirsin yada chialı meyveli puding yapabilirsin. Tercihlerini sağlıklı şeylerden seç. Hem bebişlerin var onlar içinde çok önemliBugün ki menüm
Limonlu su
10 :30
İki tane haş. Yumurta
1 köfte
Domates salatalık
İki dilim havuç
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
Ara öğün 12:30
Şade t. Kahvesi
2 yemek kaşığı muhallebi
15:15 bir kupa yeşil çay
19:00
Akşam yemeği
2 kepçe mercimek çorba
Bir kase yoğurt
Bir tane kabak dolma
Bir tane de biber zeytinyağlı
Kanguru_
Ev temizliği 1 saat 4 puan
Allonsy
Sen neden geç kilo veriyorsun Canm normal de benim de hep öle tam birbirimizi. BulmuşuzAy hayır ya böyle pes etme hemen ben geç kilo veriyorum arkadaşlarda biliyo aylardır yerimde sayıyorum. Beni geçebilirsin
Tamam canım.Teşekkür ederim.Üst kol,kalça ve basen baya bi seans gitmem gerekir gibiAraştır kafana yatarsa ben sana iyi bi doktor önerebilirim ama bursada. Çünkü ben internette az kilo verenleri okudum doktor çok önemli
Olur olur modunu düşürme hemenYa geçip geçmemek önemli değil de bugün tutamadım kendimi ya ona üzüldüm karnım doydu gb oldu aç kalınca sanki kendimi daha iyi hissediyorum neyse yrn daha güzel olur inş
Basiniz sagolsin canim mekani cennet olsun kardesininBen üc yıldır kutlamıyorum dogumgunumde kaybettim kardesimi
6. Takimda libido tavanHahaha doğru sezmissin. Azıcık var sapıklık ama cozutmamaya çalışıyorum :)
Kiz bacim sen evlen cok bejlemeBenimkisi 24 yılın açlığı
AbooooowwwBence tuğce daha çok efor harcıyo olabilir
evlen sen evlen beklemeYani kız en son ev bize kaldı dedi kayboldu
bencede çıkmalısin antreman önemli yap hazırlığını biz napalım antreman bile yapamıyoruz bisikletle yürüyüşle idare ediyoruz
gozlerim sasi oldu okurkenAhhahaha birazdan elif gelir sapıklar sizi diye fırçayı çeker
hahahahaHayır bence listeye girmek için bu yöntem neden benim aklıma gelmedi der
Ahh ahh cocuklardan adamin yuzunu goremiyorum gordugumdede onun totosunda pireler ucusiyoHahaha ne biliyon kız belki hiç aklından çıkmıyordur elifinGeçrn hafta maşallah elif güzel de kilo vermişti
Abooooooo
Grisi cok guzel cnmEki Görüntüle 2130008 Eki Görüntüle 2130009
Şimdi nişan ve söz elbisesi bakıyorum.Gerçi totoyu eritmem gerek.Yoksa hiçbiri güzel olmayacak.
1 aya yetistirirler cnmŞimdilik bakıyorum.Ne ara diktireceğim bilmiyorum.Bizimki sen hayatta o kadar incelemezsin diyor çok bilmişşşş öküz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?