Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kurstan bi arkadaşım karboksi terapiyle 2 ayda 15 kilo verdi. Üstelik kadın 40 yaşında ve 75 kiloydu. Zayıfların vermesi daha zor biliyosun. 3yıldırda sadece 5 kilosunu geri almış. Soğuk lipolizide doktora sordum 10 cm incelir dedi ama o kadar inceleceğine inanmıyorum. 5 cm incelsem bile 1 beden yapıyo

Çok iyi bir sonuç.Yarını bi atlayım araştırayım

Rakibem öncelikle afiyetler olsun, bence sabahları muhakkak haşlanmış yumurta yemelisin hem besleyici hem de tok tutuyor.
Akşam nerdeyse hiç birşey yememişsin, 3 molanda da birden fazla fruktoz almışsın. Gün içerisinde bölersen daha iyi olur sanki

27 mart menü

08:30

1 kk peynir
1 yumurta
Domates salatalık
5 zeytin

10:30

Sade Türk kahvesi

12:30

1 lahmacun (2dilim ekmek+3 köfte+ 2tk yağ)
1 ayran

15:30

Light süt
2 gün kurusu

19:15

6 yk zeytinyağlı bakla
1 kase salata
1 kase yoğurt

Kanguru_

Su; 3 litre
Spor: Leslie 3 mile 225
30 mekik 16

Toplam: 241 puan
Allonsy

Valla benim menüden baya iyi kazanan bugünden belli oluyor ben bugün kendimi aştım ve spor da yapamadım

Canım sabah yetiştiremedim yumurtayı ondan bugün böyle oldu.
3 aramı da bu hafta bu şekilde verdi diyetisyenim.Ondan bu şekilde tükettim.

Afiyet olsun canım.Öğle yediğin lahmacunu akşam dengelemişsin.

Canım sabah yetiştiremedim yumurtayı ondan bugün böyle oldu.
3 aramı da bu hafta bu şekilde verdi diyetisyenim.Ondan bu şekilde tükettim.
Ben kendime göre düşünüyorum tabii canım, o kadar meyveyi bir arada yesem akşama çok acıkırım o yüzden söyledim

Bugün ki menüm
Limonlu su

10 :30
İki tane haş. Yumurta
1 köfte
Domates salatalık
İki dilim havuç
1 tatlı kaşığı vişne reçeli

Ara öğün 12:30
Şade t. Kahvesi
2 yemek kaşığı muhallebi

15:15 bir kupa yeşil çay

19:00
Akşam yemeği
2 kepçe mercimek çorba
Bir kase yoğurt
Bir tane kabak dolma
Bir tane de biber zeytinyağlı

Kanguru_

Ev temizliği 1 saat 4 puan
Allonsy

Ay hayır ya böyle pes etme hemen ben geç kilo veriyorum arkadaşlarda biliyo aylardır yerimde sayıyorum. Beni geçebilirsin
Ya geçip geçmemek önemli değil de bugün tutamadım kendimi ya ona üzüldüm karnım doydu gb oldu aç kalınca sanki kendimi daha iyi hissediyorum neyse yrn daha güzel olur inş

Hayatından pirinci çıkart bence arada muhallebi yerine kuru meyve çiğ kuruyemiş yiyebilirsin yada chialı meyveli puding yapabilirsin. Tercihlerini sağlıklı şeylerden seç. Hem bebişlerin var onlar içinde çok önemli

Ben üc yıldır kutlamıyorum dogumgunumde kaybettim kardesimi
Basiniz sagolsin canim mekani cennet olsun kardesinin
Hahaha doğru sezmissin. Azıcık var sapıklık ama cozutmamaya çalışıyorum :)
6. Takimda libido tavan
Benimkisi 24 yılın açlığı
Kiz bacim sen evlen cok bejleme

Bence tuğce daha çok efor harcıyo olabilir
Abooooowww
Yani kız en son ev bize kaldı dedi kayboldu

bencede çıkmalısin antreman önemli yap hazırlığını biz napalım antreman bile yapamıyoruz bisikletle yürüyüşle idare ediyoruz
evlen sen evlen bekleme

Ahhahaha birazdan elif gelir sapıklar sizi diye fırçayı çeker
gozlerim sasi oldu okurken

Hayır bence listeye girmek için bu yöntem neden benim aklıma gelmedi der
hahahaha

Hahaha ne biliyon kız belki hiç aklından çıkmıyordur elifinGeçrn hafta maşallah elif güzel de kilo vermişti
Ahh ahh cocuklardan adamin yuzunu goremiyorum gordugumdede onun totosunda pireler ucusiyo
Ne demek istiyosun sen Kanguru_ Elife bol bol antreman mı yapmıştır
Abooooooo
Eki Görüntüle 2130008 Eki Görüntüle 2130009
Şimdi nişan ve söz elbisesi bakıyorum.Gerçi totoyu eritmem gerek.Yoksa hiçbiri güzel olmayacak.
Grisi cok guzel cnm
Şimdilik bakıyorum.Ne ara diktireceğim bilmiyorum.Bizimki sen hayatta o kadar incelemezsin diyor çok bilmişşşş öküz
1 aya yetistirirler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…