İki alternatifim var.Şık şifon bir tunik altında pantalon yada takımın eteğini daralttı annem şimdi tam oturdu üstünede gömlekAhh ahh benim de yumuşak karnımdı tatlı ama sanki unuttum gibi.Tekrar hatırlamamak için koklamıyorum bile
Atlatırsın canım,rahat ol geçer.Ne giyeceğine karar verdin mi bari canım?
hahahahaha.ohhh sinsi kayınvalide yok çenesi durmayan kayınpeder yok o zaman dans.
Bu yarışı tuğçeye kaptırmam.Çocuu uyuttuğum gibi büyük antrenmana çıkayım kız
Hayır bence listeye girmek için bu yöntem neden benim aklıma gelmedi derAhhahaha birazdan elif gelir sapıklar sizi diye fırçayı çeker
Teşekkür ederimfattylamb94 nice musmutlu yıllara.Güzellikler,mutluluklar peşini bırakmasın.Herşey gönlünce olsun canım.
İyi bari en azından iki seçeneğe indirmişsin.Bana sanki etek gömlek daha şık olurmuş gibi geldi ama sen hangisinde mutlu ve rahat hissedeceksen onu giy canım.İki alternatifim var.Şık şifon bir tunik altında pantalon yada takımın eteğini daralttı annem şimdi tam oturdu üstünede gömlek
Hahaha ne biliyon kız belki hiç aklından çıkmıyordur elifinHayır bence listeye girmek için bu yöntem neden benim aklıma gelmedi der
Birazdan deneme yapacağım.Topuklu ayakkabı olayı var işte ondada.İyi bari en azından iki seçeneğe indirmişsin.Bana sanki etek gömlek daha şık olurmuş gibi geldi ama sen hangisinde mutlu ve rahat hissedeceksen onu giy canım.
O benim de aklıma geldi.Çok koşturacağın için rahatlık da önemli tabi canım.Birazdan deneme yapacağım.Topuklu ayakkabı olayı var işte ondada.
Ne demek istiyosun sen @Rzgrece Elife bol bol antreman mı yapmıştırHahaha ne biliyon kız belki hiç aklından çıkmıyordur elifinGeçrn hafta maşallah elif güzel de kilo vermişti
Eşofmanla git bence değişiklik olsunBirazdan deneme yapacağım.Topuklu ayakkabı olayı var işte ondada.
Yeşil olan baya kilolu gösterir. A kesim yakışır sanaEki Görüntüle 2130008 Eki Görüntüle 2130009
Şimdi nişan ve söz elbisesi bakıyorum.Gerçi totoyu eritmem gerek.Yoksa hiçbiri güzel olmayacak.
Bencede pek bi güzel olurda sonrasında patronda bana Sümeyye hanım sen artık gelme diyebilirEşofmanla git bence değişiklik olsun
Bol bol ip atladı ya onu diyorumNe demek istiyosun sen @Rzgrece Elife bol bol antreman mı yapmıştır
İkisi de güzel ama yeşilin özellikle üst kısmı hareketli ya göğüsler çok büyük durabilir.Eki Görüntüle 2130008 Eki Görüntüle 2130009
Şimdi nişan ve söz elbisesi bakıyorum.Gerçi totoyu eritmem gerek.Yoksa hiçbiri güzel olmayacak.
HııBencede pek bi güzel olurda sonrasında patronda bana Sümeyye hanım sen artık gelme diyebilirOndan yemiyor totom canım
Ay bende ip dedim canımBol bol ip atladı ya onu diyorumPis fesat seni
Şimdilik bakıyorum.Ne ara diktireceğim bilmiyorum.Bizimki sen hayatta o kadar incelemezsin diyor çok bilmişşşş öküzYeşil olan baya kilolu gösterir. A kesim yakışır sana
Sen biraz hızlandırmak istiyorsan karboksiterapi yada soğuk lipoliz düşünmez misin ? Ben de evlenebilirsem düğünüme yakın düşünüyorumŞimdilik bakıyorum.Ne ara diktireceğim bilmiyorum.Bizimki sen hayatta o kadar incelemezsin diyor çok bilmişşşş öküz
O dediklerini düşünmedim hiç.Araştırayım bi.Sen biraz hızlandırmak istiyorsan karboksiterapi yada soğuk lipoliz düşünmez misin ? Ben de evlenebilirsem düğünüme yakın düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?