Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İki alternatifim var.Şık şifon bir tunik altında pantalon yada takımın eteğini daralttı annem şimdi tam oturdu üstünede gömlek

İki alternatifim var.Şık şifon bir tunik altında pantalon yada takımın eteğini daralttı annem şimdi tam oturdu üstünede gömlek
İyi bari en azından iki seçeneğe indirmişsin.Bana sanki etek gömlek daha şık olurmuş gibi geldi ama sen hangisinde mutlu ve rahat hissedeceksen onu giy canım.

Şimdilik bakıyorum.Ne ara diktireceğim bilmiyorum.Bizimki sen hayatta o kadar incelemezsin diyor çok bilmişşşş öküz
Sen biraz hızlandırmak istiyorsan karboksiterapi yada soğuk lipoliz düşünmez misin ? Ben de evlenebilirsem düğünüme yakın düşünüyorum

Sen biraz hızlandırmak istiyorsan karboksiterapi yada soğuk lipoliz düşünmez misin ? Ben de evlenebilirsem düğünüme yakın düşünüyorum
O dediklerini düşünmedim hiç.Araştırayım bi.
Mayısda aileler tanıştırmayı,Ramazan bayramı sonrası da söz-nişan bi arada yapmayı,Kurban bayramından sonrada düğün düşünüyoruz.Ben Ramazana kadar 80-85 inmem gerek.Düğüne kadar da 70-75 e.Diyetime uyabilirsem veririm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…