Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen neden geç kilo veriyorsun Canm normal de benim de hep öle tam birbirimizi. Bulmuşuz
Troid polikistikover b12 D vitamini eksikliği vs hepsi var. Hep diyorum bunları tetikleyen şey kilo. Kilo aldıkça hastalık geliyo hastalık oldukça kilo alınıyo

Haksız mıyım kız 24 yıl beklemek kolay mı 2019 eylülde inşallah evlinirimmm

Randevu aldın mı canım?Tahlillerini ne zaman yaptıracaksın?
Randevu almadım bu ay o kadar yoğunum ki hem vizelerim var hem yakın arkadaşlarımın düğünü nişanı
Karboksi terapi okudum biraz sanırım o
O bildiğim kadarıyla tek seans olmuyo 15 günde 1 falan gidiyosun sürekli kontrol altında oluyosun ve benim dediğim doktor sadece karboksiterapi yapmıyo yanında mezoterapi ve bişey daha yapıyodu. 3 lü tedavi uyguluyo yağları parçalamak için. Masaj falanda yapıyolar yani masaj dediğim titreşimli şeyden isimlerini hatırlamıyorum

Esra ücretler hakkında bi bilgin var mı?ikisinde de
Valla soğuk lipolizi daha geçen hafta sordum 750 tl dedi. Ama onun gerçeğini bulmak lazım bazıları seans seans falan yapıyomuş bu öyle bişey değil. Benim sorduğum yerde ki orjinal soğuk lipoliz.

Karboksiterapiyide bu arkadaşım 2.5 a yaptırmış göbek basen kalça bölgelerine 3 ay devam etmiş. Şimdide 3 3.5 civarıdır diye tahmin ediyorum

Sağlığın için yaptırman gerekiyor tahlillerini.
Anladım o dediklerinin hiçbirini bilmiyorum.Cahilim kız ben.Yazık bana.Beni bi aydınlatın

Sağlığın için yaptırman gerekiyor tahlillerini.
Anladım o dediklerinin hiçbirini bilmiyorum.Cahilim kız ben.Yazık bana.Beni bi aydınlatın
Evet yaptırmam gerekiyor ama şu sıra aklımda vizelerden başka hiç bişey yok. Kalırsam okulum tam 1 sene daha uzuyor ve ben bunu kaldıramam. Sürekli yollardayım kolau değil 7 8 saat gidip bi o kadarda geliyorum bu sürekli olunca can sıkıcı bir hal alıyor. Orada kalacak yer sorun oluyo yani herşey sorun.

Kız bende bilmiyodum ki onla zayıflayan arkadaşım olunca ogrendim o iyice anlatti sonra ben internetten arastirdim çok kafama yattı kesinlikle yaptircam dedim ama şimdi hatırlamıyorim ne oldugunu sadece karboksiterepayi hatirliyorum. Sen kesinlikle yaptir diyetin yanına çok güzel destek olur

Canım inşallah biter okulun.Kaç dersin var?

Troid polikistikover b12 D vitamini eksikliği vs hepsi var. Hep diyorum bunları tetikleyen şey kilo. Kilo aldıkça hastalık geliyo hastalık oldukça kilo alınıyo
Bu saydıklarından bi ek troid yok belli vardır da bilmiyorum da olabilir gerçi eskiden ünsilin direncim vardı bu ay test yaptırdım bişey çıkmadı şeker konusunda ama diyet yaparken kan ve b12 için ilaç kullanmamız gerekli mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…