- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Troid polikistikover b12 D vitamini eksikliği vs hepsi var. Hep diyorum bunları tetikleyen şey kilo. Kilo aldıkça hastalık geliyo hastalık oldukça kilo alınıyoSen neden geç kilo veriyorsun Canm normal de benim de hep öle tam birbirimizi. Bulmuşuz
Soğuk lipoliz mi karboksi terapi miTamam canım.Teşekkür ederim.Üst kol,kalça ve basen baya bi seans gitmem gerekir gibi
Randevu aldın mı canım?Tahlillerini ne zaman yaptıracaksın?Troid polikistikover b12 D vitamini eksikliği vs hepsi var. Hep diyorum bunları tetikleyen şey kilo. Kilo aldıkça hastalık geliyo hastalık oldukça kilo alınıyo
Kuruyemişleri yedikten sonra bi bardakta su içtin mi belki iyi gelir canımHer zaman böyle olmuyor benimde.Probiyotiğe geçmeden bu şekilde deneyelim dedi.Eğer işe yaramazsa probiyotik başlıycaz(
Karboksi terapi okudum biraz sanırım oSoğuk lipoliz mi karboksi terapi mi
Haksız mıyım kız 24 yıl beklemek kolay mıBasiniz sagolsin canim mekani cennet olsun kardesinin
6. Takimda libido tavan
Kiz bacim sen evlen cok bejleme
Abooooowww
evlen sen evlen bekleme
gozlerim sasi oldu okurken
hahahaha
Ahh ahh cocuklardan adamin yuzunu goremiyorum gordugumdede onun totosunda pireler ucusiyo
Abooooooo
Grisi cok guzel cnm
1 aya yetistirirler cnm
Soğuk lipolize giden tanıdıklarım var çok memnunlar canım tabi yerden yere fark olurSoğuk lipoliz mi karboksi terapi mi
Yeşil çay ile birlikte yedim canım.Kuruyemişleri yedikten sonra bi bardakta su içtin mi belki iyi gelir canım
Randevu almadım bu ay o kadar yoğunum ki hem vizelerim var hem yakın arkadaşlarımın düğünü nişanıRandevu aldın mı canım?Tahlillerini ne zaman yaptıracaksın?
O bildiğim kadarıyla tek seans olmuyo 15 günde 1 falan gidiyosun sürekli kontrol altında oluyosun ve benim dediğim doktor sadece karboksiterapi yapmıyo yanında mezoterapi ve bişey daha yapıyodu. 3 lü tedavi uyguluyo yağları parçalamak için. Masaj falanda yapıyolar yani masaj dediğim titreşimli şeyden isimlerini hatırlamıyorumKarboksi terapi okudum biraz sanırım o
Aaa bende gidicem ya kesinlikleSoğuk lipolize giden tanıdıklarım var çok memnunlar canım tabi yerden yere fark olur
Valla soğuk lipolizi daha geçen hafta sordum 750 tl dedi. Ama onun gerçeğini bulmak lazım bazıları seans seans falan yapıyomuş bu öyle bişey değil. Benim sorduğum yerde ki orjinal soğuk lipoliz.Esra ücretler hakkında bi bilgin var mı?ikisinde de
Haksız mıyım kız 24 yıl beklemek kolay mı2019 eylülde inşallah evlinirimmm
Kız çocuk daha askere gitmediki ne evlenmesiokdr beklemezsin sen bu gdsle
Sağlığın için yaptırman gerekiyor tahlillerini.Randevu almadım bu ay o kadar yoğunum ki hem vizelerim var hem yakın arkadaşlarımın düğünü nişanı
O bildiğim kadarıyla tek seans olmuyo 15 günde 1 falan gidiyosun sürekli kontrol altında oluyosun ve benim dediğim doktor sadece karboksiterapi yapmıyo yanında mezoterapi ve bişey daha yapıyodu. 3 lü tedavi uyguluyo yağları parçalamak için. Masaj falanda yapıyolar yani masaj dediğim titreşimli şeyden isimlerini hatırlamıyorum
Olsun bakKız çocuk daha askere gitmediki ne evlenmesi
Evet yaptırmam gerekiyor ama şu sıra aklımda vizelerden başka hiç bişey yok. Kalırsam okulum tam 1 sene daha uzuyor ve ben bunu kaldıramam. Sürekli yollardayım kolau değil 7 8 saat gidip bi o kadarda geliyorum bu sürekli olunca can sıkıcı bir hal alıyor. Orada kalacak yer sorun oluyo yani herşey sorun.Sağlığın için yaptırman gerekiyor tahlillerini.
Anladım o dediklerinin hiçbirini bilmiyorum.Cahilim kız ben.Yazık bana.Beni bi aydınlatın
Bacım benim babam vermez hem askerdeyken evlendiğimden ne anlıcam
Canım inşallah biter okulun.Kaç dersin var?Evet yaptırmam gerekiyor ama şu sıra aklımda vizelerden başka hiç bişey yok. Kalırsam okulum tam 1 sene daha uzuyor ve ben bunu kaldıramam. Sürekli yollardayım kolau değil 7 8 saat gidip bi o kadarda geliyorum bu sürekli olunca can sıkıcı bir hal alıyor. Orada kalacak yer sorun oluyo yani herşey sorun.
Kız bende bilmiyodum ki onla zayıflayan arkadaşım olunca ogrendim o iyice anlatti sonra ben internetten arastirdim çok kafama yattı kesinlikle yaptircam dedim ama şimdi hatırlamıyorim ne oldugunusadece karboksiterepayi hatirliyorum. Sen kesinlikle yaptir diyetin yanına çok güzel destek olur
Bu saydıklarından bi ek troid yok belli vardır da bilmiyorum da olabilir gerçi eskiden ünsilin direncim vardı bu ay test yaptırdım bişey çıkmadı şeker konusunda ama diyet yaparken kan ve b12 için ilaç kullanmamız gerekli mi acabaTroid polikistikover b12 D vitamini eksikliği vs hepsi var. Hep diyorum bunları tetikleyen şey kilo. Kilo aldıkça hastalık geliyo hastalık oldukça kilo alınıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?