Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım inşallah biter okulun.Kaç dersin var?
Son 2 dersim bir tanesini versem diğerinden tek ders sınavına girerim. kalan derslerin bi tanesinde 1. Siniftan beri gecemiyorum hatta o kadının gazabına ugrayan kimse gecemedigi icin bu sene hocayı okuldan attılar. Başka hoca gireceği için bi umudum var. Artık Newton kadar fizik konularına hakimim sayesinde

Mutlaka gerekiyodur ama bende hiç birini kullanmıyorum bir tek troid hapı kullanıyordum ona ara verdik şimdi başlamam lazım ama doktora gidemiyorum. Senin imkanın varsa erteleme git

Geçersin inşallah canım.

Bende bir ara deniyim dedim baktım zaten ben normalde o kadar yiyorum dediğin gibi 800-1000 arası yapınca hooop gitti kilolar.

Bu arada karın kası ne kadar yaparsan yap ideal kilona ulaşmadan gözükmezmiş.. bu durumda 52 olmam gerekiyor sanırım :/ 4 kilo daha vermiyim ben ya.

Bende çok seviyorum hatta seviyoruz ama şuan şartlar uygun değil bizim için

Kızlaaaar sahanda yumurta yerine yumurtalı domates dolmasıııı.. Buyrunuz tarifimiz için malzemeler;

• 4 adet büyük boy domates
  • 4 adet yumurta
  • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
  • 1 su bardağı domates rendesi
  • 1/2 su bardağı sıcak su
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1/2 çay kaşığı tuz
  • 1/2 çay kaşığı karabiber
Rendelenmiş domates ile bir parça acı sos kullanabilirsiniz.

Nasıl Yapılır?

1. Bol suda yıkadığınız büyük boy domatesleri, sap kısımlarından kapak şeklinde kesin.
  2. Orta kısımlarını bir kaşık yardımıyla çıkartın. Tuz ve karabiber ile lezzetlendirin.
  3. Dolmanın sosu için; zeytinyağını bir tavada kızdırın. Domates püresini ekleyin ve 2- 3 dakika kadar orta ateşte pişirin. Sıcak suyu ekledikten sonra sosu 2 dakika kadar kaynatın.
  4. Orta kısmını boşalttığınız domateslerin içine rendelenmiş kaşar peynirini eşit olarak paylaştırın.
  5. Fırın tepsisine aldığınız domateslerin içine birer adet yumurta kırın. Üzerine tuz ve karabiber serpiştirin.
  6. Domates sosunu ilave ettiğiniz yumurtalı domates dolmalarını önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika kadar pişirin.
Afiyet olsuuuunnn

Mutlaka gerekiyodur ama bende hiç birini kullanmıyorum bir tek troid hapı kullanıyordum ona ara verdik şimdi başlamam lazım ama doktora gidemiyorum. Senin imkanın varsa erteleme git
Valla iki çocukla maalesef bırakıcak kimsem Yok evde dadımız vardı ama artık oda gelmiyor işi bıraktı sigortalı iş istiyordu bulmuş artık yanlız kaldım evden hiçbiryer çıkamam çünkü bizde ne annene ne bahane ne hala teyze hiç bir şey Yok

Eşin bakar canım izin alamıyor mu

Bu arada karın kası ne kadar yaparsan yap ideal kilona ulaşmadan gözükmezmiş.. bu durumda 52 olmam gerekiyor sanırım :/ 4 kilo daha vermiyim ben ya.
gecen gunde soyledim ama anlatamadim heralde. Artik mezun oldun buraya gelmene gerek yok. Karin kasi icin spor topiklerine bakabilirsin. He bi kac kilo daha vericem diyosan baska takimlarla yoluna devam edebilirsin. Gerginlik istemiyorum takimda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…