- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Son 2 dersim bir tanesini versem diğerinden tek ders sınavına girerim. kalan derslerin bi tanesinde 1. Siniftan beri gecemiyorum hatta o kadının gazabına ugrayan kimse gecemedigi icin bu sene hocayı okuldan attılar. Başka hoca gireceği için bi umudum var. Artık Newton kadar fizik konularına hakimim sayesindeCanım inşallah biter okulun.Kaç dersin var?
Mutlaka gerekiyodur ama bende hiç birini kullanmıyorum bir tek troid hapı kullanıyordum ona ara verdik şimdi başlamam lazım ama doktora gidemiyorum. Senin imkanın varsa erteleme gitBu saydıklarından bi ek troid yok belli vardır da bilmiyorum da olabilir gerçi eskiden ünsilin direncim vardı bu ay test yaptırdım bişey çıkmadı şeker konusunda ama diyet yaparken kan ve b12 için ilaç kullanmamız gerekli mi acaba
Geçersin inşallah canım.Son 2 dersim bir tanesini versem diğerinden tek ders sınavına girerim. kalan derslerin bi tanesinde 1. Siniftan beri gecemiyorum hatta o kadının gazabına ugrayan kimse gecemedigi icin bu sene hocayı okuldan attılar. Başka hoca gireceği için bi umudum var. Artık Newton kadar fizik konularına hakimim sayesinde
Inşallah valla şu dersler yüzümden kendimi sıka sıka bir hal oldum. Kabus görüyorum her geceGeçersin inşallah canım.
Bende bir ara deniyim dedim baktım zaten ben normalde o kadar yiyorumBişey sorayım mı? Kalori hesabı yapanınız var mıdır? BM hızına göre belli bir kalori hesaplayıp o kaloriyi tutturmak gerekir ya çoğu diyet programında. Ben ne zaman sağlıklı beslenmeye, diyete dikkat etsem o kalorileri mümkün değil tutturamıyorum hep çok altında kalıyor. Mesela benim günlük 1400 kalori almam gerekiyor, lakin 850 yi zor tutturuyorum, tıka basa da doyuyorum. Yiyecek yerim kalmıyor yahu :)
Biraz kendi rahat bıraksan.Streste etkili.Inşallah valla şu dersler yüzümden kendimi sıka sıka bir hal oldum. Kabus görüyorum her gece
Boş bırakmadık canım buradayız.Huu bacılar nerdesiniz takımı boş bıraktınız
Etkili ama bırakamıyorum. O şehirde yaşasam yine bir nebze uzasin dicem ama uzaktan çok zorBiraz kendi rahat bıraksan.Streste etkili.
Bir sene yatış, sonra yine yatış hahaha :)Bacım benim babam vermez hem askerdeyken evlendiğimden ne anlıcam
Ne bileyim dedim gizli gizli spor mu yapıyosun acepBoş bırakmadık canım buradayız.
Ev le ne Cem vermezseniz kaçacam dedim kaçma yavru Allah’ın emriyle git dediler hahahah :)
Şaka bir yana ben hem çok sevdim, hemde söz nişan düğün 6 ayda yaptım :)
Bir sene yatış, sonra yine yatış hahaha :)
Hahaha sporun gizlisi makbulmüşNe bileyim dedim gizli gizli spor mu yapıyosun acep
Aman zaten incecik daş gibi hatunmuşsun bi kasın eksik onuda yaparsınHahaha sporun gizlisi makbulmüş
Gizli gizli kas yapıyorum ayol
Nasipten öteye yol yok, hakkınızda hayırlısı olur inşallah canımBende çok seviyorum hatta seviyoruz ama şuan şartlar uygun değil bizim için
Valla iki çocukla maalesef bırakıcak kimsem Yok evde dadımız vardı ama artık oda gelmiyor işi bıraktı sigortalı iş istiyordu bulmuş artık yanlız kaldım evden hiçbiryer çıkamam çünkü bizde ne annene ne bahane ne hala teyze hiç bir şey YokMutlaka gerekiyodur ama bende hiç birini kullanmıyorum bir tek troid hapı kullanıyordum ona ara verdik şimdi başlamam lazım ama doktora gidemiyorum. Senin imkanın varsa erteleme git
Eşin bakar canım izin alamıyor muValla iki çocukla maalesef bırakıcak kimsem Yok evde dadımız vardı ama artık oda gelmiyor işi bıraktı sigortalı iş istiyordu bulmuş artık yanlız kaldım evden hiçbiryer çıkamam çünkü bizde ne annene ne bahane ne hala teyze hiç bir şey Yok
gecen gunde soyledim ama anlatamadim heralde. Artik mezun oldun buraya gelmene gerek yok. Karin kasi icin spor topiklerine bakabilirsin. He bi kac kilo daha vericem diyosan baska takimlarla yoluna devam edebilirsin. Gerginlik istemiyorum takimda.Bu arada karın kası ne kadar yaparsan yap ideal kilona ulaşmadan gözükmezmiş.. bu durumda 52 olmam gerekiyor sanırım :/ 4 kilo daha vermiyim ben ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?