bekle brkle takiliyorum ben sanaBacım benim babam vermez hem askerdeyken evlendiğimden ne anlıcam
Allah bozmasin cnm :) buda bi ani olcak sizeEv le ne Cem vermezseniz kaçacam dedim kaçma yavru Allah’ın emriyle git dediler hahahah :)
Şaka bir yana ben hem çok sevdim, hemde söz nişan düğün 6 ayda yaptım :)
Bir sene yatış, sonra yine yatış hahaha :)
karin kasimi yapiyon giHahaha sporun gizlisi makbulmüş
Gizli gizli kas yapıyorum ayol
Maalesef ya ona göre doktora gitmek çok gereksiz saolsın kendi maşallah hiç hasta galan olmadığı içim gitmiyor herkesi de öyle zannediyor ona göre gerek Yok izin de zor zaten ona suç atıyorum da gerçi bende hiç sevmiyorum doktora gitmeyi çok mecbur kalmadıkça gitmiyorum ama tabi öyle yapmamak lazım şuanda Cuma’dan itibaren çocuklarla yanlız kalmaya başlayacağım içinde çok stresliyim dadımız benim elim ayağım gbydi artık bir seneden fazladır beraberiz çocuklara hiç yanlız bakmadım bi hafta sonları yalnızdık cumartesi pazar onda da öyle böyle geçiyordu ama şimdi nasıl olur bilemiyorumEşin bakar canım izin alamıyor mu
Oh maşallah bence de sana kayılıyorum bende suyu yazmayı unutuyorum hepBide bu hafta surekli limonlu su ictim sabahlari ama yazmayi unutoyr7m ) simdide suya ceviz kotdum yarin sabah onu icicim :) ustunede limonlu su. Daha ben zayiflamimde napim yani el 8nsaf ve vucudum eri artik!!
Başkasını bulamaz mısın ? Eşin kendisi için gereksiz görüyo olabilir ama senin için gereksiz göremez. Allah gereksiz gördüğü doktorların eline düşürmesin kimseyiMaalesef ya ona göre doktora gitmek çok gereksiz saolsın kendi maşallah hiç hasta galan olmadığı içim gitmiyor herkesi de öyle zannediyor ona göre gerek Yok izin de zor zaten ona suç atıyorum da gerçi bende hiç sevmiyorum doktora gitmeyi çok mecbur kalmadıkça gitmiyorum ama tabi öyle yapmamak lazım şuanda Cuma’dan itibaren çocuklarla yanlız kalmaya başlayacağım içinde çok stresliyim dadımız benim elim ayağım gbydi artık bir seneden fazladır beraberiz çocuklara hiç yanlız bakmadım bi hafta sonları yalnızdık cumartesi pazar onda da öyle böyle geçiyordu ama şimdi nasıl olur bilemiyorum
Amin inş doğru söylüyorsun çocuklar artık başkasına zor alışırlar keza bende öyle temizlik için birini bulmayı düşünüyorum bide biraz denemek istiyorum yanlız kalınca nasıl olucak diye çok zorlanırsam mecburi bir durum olursa bakıcam gene birini hayırlısı artık bakalım yeşil çayımı içtim uyumaya gidiyorum iyi geceler hepinizeBaşkasını bulamaz mısın ? Eşin kendisi için gereksiz görüyo olabilir ama senin için gereksiz göremez. Allah gereksiz gördüğü doktorların eline düşürmesin kimseyi
Ölü taklidi de kâr etmedigecen gunde soyledim ama anlatamadim heralde. Artik mezun oldun buraya gelmene gerek yok. Karin kasi icin spor topiklerine bakabilirsin. He bi kac kilo daha vericem diyosan baska takimlarla yoluna devam edebilirsin. Gerginlik istemiyorum takimda.
Karın kaslarım baklava oldu,kasım kasım kasılıyorum.bekle brkle takiliyorum ben sana
Allah bozmasin cnm :) buda bi ani olcak size
karin kasimi yapiyon gi
Afiye olsun menün güzel,regl sebebi ile bugün senden spor beklemiyordum zaten.Rakibin neler yaptı ki ,asıl o önemliMenum
Sabah 11.3
2 yummrta
Peyni
Zeytinc
Cay
Lgle yok
Aksam 17.3
4 yk mantar sote
Salata
Yogurt
Ara 20
Bi avuc ceviz findik karisik
Su 2 lt
Spor yoh
Mesaj +10
Düzenli yapınca ceviz suyu işe yarıyordu canım.Bide bu hafta surekli limonlu su ictim sabahlari ama yazmayi unutoyr7m ) simdide suya ceviz kotdum yarin sabah onu icicim :) ustunede limonlu su. Daha ben zayiflamimde napim yani el 8nsaf ve vucudum eri artik!!
Kusura bakma eşin ayıp ediyor.Zor böyle biri ile hayat geçirmek.Allah sana kolaylık eşine de merhamet ve vicdan versin canım.Maalesef ya ona göre doktora gitmek çok gereksiz saolsın kendi maşallah hiç hasta galan olmadığı içim gitmiyor herkesi de öyle zannediyor ona göre gerek Yok izin de zor zaten ona suç atıyorum da gerçi bende hiç sevmiyorum doktora gitmeyi çok mecbur kalmadıkça gitmiyorum ama tabi öyle yapmamak lazım şuanda Cuma’dan itibaren çocuklarla yanlız kalmaya başlayacağım içinde çok stresliyim dadımız benim elim ayağım gbydi artık bir seneden fazladır beraberiz çocuklara hiç yanlız bakmadım bi hafta sonları yalnızdık cumartesi pazar onda da öyle böyle geçiyordu ama şimdi nasıl olur bilemiyorum
Amin inşÖlü taklidi de kâr etmedi
Karın kaslarım baklava oldu,kasım kasım kasılıyorum.
Afiye olsun menün güzel,regl sebebi ile bugün senden spor beklemiyordum zaten.Rakibin neler yaptı ki ,asıl o önemli
Düzenli yapınca ceviz suyu işe yarıyordu canım.
Eriyeceksin üstüne kas da gelecek
Kusura bakma eşin ayıp ediyor.Zor böyle biri ile hayat geçirmek.Allah sana kolaylık eşine de merhamet ve vicdan versin canım.
Amin canım.İyi geceler.Amin inş
SüpersinMenum
Sabah 11.3
2 yummrta
Peyni
Zeytinc
Cay
Lgle yok
Aksam 17.3
4 yk mantar sote
Salata
Yogurt
Ara 20
Bi avuc ceviz findik karisik
Su 2 lt
Spor yoh
Mesaj +10
Doğum günü çocuğu uyumadın mı senSüpersin
Ikiz oldukları için yalnızlık çok zor olur heralde. Allah yardımcın olsun kimse için sağlığını ihmal etme. Onlar sadece senin çocuğun değil gerektiği zaman babasıda bakmak zorunda. Kendine zaman ayır. Herşey gönlünce olsun iyi gecelerAmin inş doğru söylüyorsun çocuklar artık başkasına zor alışırlar keza bende öyle temizlik için birini bulmayı düşünüyorum bide biraz denemek istiyorum yanlız kalınca nasıl olucak diye çok zorlanırsam mecburi bir durum olursa bakıcam gene birini hayırlısı artık bakalım yeşil çayımı içtim uyumaya gidiyorum iyi geceler hepinize
Kalkmama 4 saat varmış resmen sinirim bozuldu ya ben 6 7 saat uyumak istiyorum artık. Hergün erken yatıcam diyorum ama saçma sapan bişeyler çıkıyoDoğum günü çocuğu uyumadın mı sen
Yat kız erken kalkacaksın.
Sen yine nöbetçi annesin heraldeDoğum günü çocuğu uyumadın mı sen
Yat kız erken kalkacaksın.
Uyuttum sayılır canım.Ben de birazdan sızarım artıkSen yine nöbetçi annesin heralde
Bende bende saatlerce uyuyacağımUyuttum sayılır canım.Ben de birazdan sızarım artık
Fırsat buldukça uyu canım.Uyku düzeni oturtmaya çalış,benim şu an mümkün değil gibi ama o gün geldiğinde ne uyuyacağım be
Bende bende saatlerce uyuyacağımiyi geceler esperenzacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?