Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen hesaplamıyosun zaten huzurcum program var telefona indiriyosun yediğini içtiğini giriyosun o hesaplıyo ama inanmıyorum tam doğru olduğuna
hımm degisikmiş valla ben yemegi zor hazırlıyprum hayatta yapamazdım o işleri :))

Supersin yine canım o dotodaki beden icin ciddi gayret gerekiyor istersek neden olmasın bıgun spora yuklenicem bende takibeeem kutsal persembe hadi birlikte yapalım B belcimim

Günaydııın kızlaaar İzmir'e kış geldi, buz gibi buuuuzz
bırasıda vok soguk öart kapıdan baktırırı yasıypruz resmen ama son gunleri yakında görüşürüz :))

Supersin esra aksam eliptigede basladınn harika gidecek bence artık insan sporu yaptıkca dahada seviyor

esperenzaa sen niye kalkıyosun bu saatte evindesin ne güzel uyu bebişinle
Bebiş sabah 07:15’te uyanınca ben de uyanıyorum mecbur.Bakıcı 8’de geliyor ama kahvaltısını hep ben yapyırıyorum canım.Bir de öğleden sonra dışarıda işlerim var.2 saat sonra çıkarım canım dışarı.
Uyumayan bebiş yapmışım

Evet bende çok sevmeye başladım tabi senin kadar olamam

Ay Allahım derdi ne 7de kalkıyor ya

İnsanlar acaba kendilerini neden mükemmel sanıyorlar.Sen diyet yaparken kendini kasarak çok spor yaparak yaparsın bir başkası başka şekilde.Neden saçma sapan cümleler kurarak huzursuzluk çıkarmaya çalışılır ki?Eline ne geçti gerçekten çok merak ediyorum?

cok sey yazdim da sildim. Degmezsin cunku. Cirkef cahillerle ugrasamam seni muneye havale ediyorum

cok sey yazdim da sildim. Degmezsin cunku. Cirkef cahillerle ugrasamam seni muneye havale ediyorum

Kızlar relax parmaklarınıza yazık

Artık havalar güzelleşsin lütfen ya, hasta olmak istemiyorum

Günaydın canımm

Sevgili Mune yukarıda mesajını alıntıladığım arkadaş takımımızda olmamasına ve mezun bir üye olmasına rağmen,ısrarla takıma gelip moral ve motivasyon bozmaktadır.

İki defadır da ilgili kişi sebebiyle iki arkadaşımız ki biri kaptanımız oluyor banlandı.Burada sorduğum arkadaşlarımızın neden banlandığı değil ,takımda olmayan hatta varlığı ile takım arkadaşlarımızın motivasyonunu bozan bu kişiye karşı neler yapabiliriz?

Ben tüm takım arkadaşlarıma göz ardı et butonunu öneririm ama sizin yapabileceğiniz birşey var mıdır acaba?
Şimdiden çok ama çok teşekkür ederim.

Sevgili takım arkadaşlarım
Bugün biraz yoğun olmam sebebi ile çok sık uğrayamayabilirim ama fırsat buldukça gözüm burada olacak
Hepinizi öpüyorum ve gelmeyen baharı yazı esefle kınıyorum

Al benden de o kadar.Bende ara ara gelmeye çalışacağım şimdiden kusuruma bakmayın arkadaşlarım. Ama 6 Nisan'dan itibaren bir tık daha rahat olacağımı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…