- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Aynen canım öyle yapmaya caliscam ama şuan eliptik yaparken tek dikkat ettigim sey ne kadar yaparsam yapayim belli bi hizin altina düşmemek. Ona alıştırırsam bacaklarımı süreyide uzatırım1 haftada arttırarak gitsen şahane oluur yavru
üzerimden korkuyu atamadım canımherderdedeva sen niye uyuyamadın gece
Kıyamam ya haklısın çok zor. Böyle devam ederse bari psikoloğa git kolay değil bu psikolojiyle yaşamaküzerimden korkuyu atamadım canım
Nasipse gideceğim, bir yakınımız önerdi ama yakınlarda randevusu yokKıyamam ya haklısın çok zor. Böyle devam ederse bari psikoloğa git kolay değil bu psikolojiyle yaşamak
hımm degisikmiş valla ben yemegi zor hazırlıyprum hayatta yapamazdım o işleri :))Sen hesaplamıyosun zaten huzurcum program var telefona indiriyosun yediğini içtiğini giriyosun o hesaplıyo ama inanmıyorum tam doğru olduğuna
Supersin yine canım o dotodaki beden icin ciddi gayret gerekiyor istersek neden olmasın bıgun spora yuklenicem bende takibeeem kutsal persembe hadi birlikte yapalım B belcimimGünün motivasyonu:
Yemek istediğiniz o lezzetli tatlının tadını 48 saat içinde unutacaksınız.
Ama vücudunuzda kilo olarak taşımaya devam edeceksiniz.
Değer mi?
Hayır, aç değilsiniz. Canınız sadece tadı güzel diye sağlıksız, yağlı, şekerli yiyecekler çekiyorsa önce karnınızı doyurun. Karnınız tok olmasına rağmen hala o yiyecekleri canınız çekiyorsa, bu psikolojik açlıktır. Su için. Başka şeylere yönelin. Tırnaklarınıza oje sürün, ev temizleyin, dişlerinizi fırçalayın, spor yapın, yeşil çay için, dışarı çıkın... Kendinizi oyalayın. Can sıkıntısı açıkmalarınız geçecektir.
Eğer kaçamak yaptıysanız kendinizi affedin. Devam edin. Asla "Her şey mahvoldu, yarın yeniden başlıyorum" demek yok.
Bu vücudu istiyor musunuz?
Öyleyse bunun için uğraşmanız gerekiyor.
Çabalamadan istediğinizi elde edemezsiniz.
Başaracaksınız.
- Aynadaki görüntünüze gururla bakabilmek için,
- Size kilolu diyenleri kıskançlıkla çatlatmak için,
- Eski sevgilinizin pişmanlıkla kafasını duvarlara vurması için,
- O özel gecede incecik abiyenizle kuğu gibi görünmek için,
- Kendiniz için,
Gerçekten o hamburgeri yemek istiyor musun?
Ya da o kolayı içecek misin?
Ya da o kızartmayı? O çikolatayı? O pastayı?
Çünkü tüm o kaloriler bir yana, onlar sadece yağlardan ibaret yalanlar.
Ağzında saniyeler süren lezzet hissi uyandıran, doyurmayan, vücuduna zarar veren, zararlı bağımlılıklar onlar.
Senin iraden hepsinden kuvvetli.
Hayır, onlarla kendini mutlu kılamazsın.
Psikolojik atıştırmaları beyninde çözmen gerekiyor.
Aç olmadığını, onların seni rahatlatamayacağını sen de biliyorsun.
Aksine onları tükettikçe kendini çirkin ve şişman hissedeceksin.
Mutlu, sağlıklı ve güzelsin.
Kendini onlarla doldurmana gerek yok.
Unutma, hiçbir yiyecek üzerinde güzel duran kıyafet kadar keyif veremez.
Bir balerin kadar iradeli ve disiplin sahibi ol, onlar kadar zarif ol.
Aç kalma. Doyur kendini, GERÇEK yiyeceklerle.
Su iç.
Uykunu al.
Daha fazla hareket et, daha az atıştır.
İnsanların sendeki değişimi fark ettiği anı hayal et.
Başaracaksın.
Mutfakta ne yersen,
SOKAKTA ONU GİYERSİN.
bırasıda vok soguk öart kapıdan baktırırı yasıypruz resmen ama son gunleri yakında görüşürüz :))Günaydııın kızlaaar İzmir'e kış geldi, buz gibi buuuuzz
Supersin esra aksam eliptigede basladınn harika gidecek bence artık insan sporu yaptıkca dahada seviyorNormalde pasta yediğim için diyeti bırakırdım ben beceremedim der hayatta devam etmezdim ama ilk defa o moda girmedim kendimi tebrik ediyorumyürüyüş öğle molasinda yaptigim için max 35 dk oluyo malesef ama akşam 25 dk eliptik yapıyorum zamanla artiririm ama birden yüklenmek istemedim
Bebiş sabah 07:15’te uyanınca ben de uyanıyorum mecbur.Bakıcı 8’de geliyor ama kahvaltısını hep ben yapyırıyorum canım.Bir de öğleden sonra dışarıda işlerim var.2 saat sonra çıkarım canım dışarı.
Evet bende çok sevmeye başladımhımm degisikmiş valla ben yemegi zor hazırlıyprum hayatta yapamazdım o işleri :))
Supersin yine canım o dotodaki beden icin ciddi gayret gerekiyor istersek neden olmasın bıgun spora yuklenicem bende takibeeem kutsal persembe hadi birlikte yapalım B belcimim
bırasıda vok soguk öart kapıdan baktırırı yasıypruz resmen ama son gunleri yakında görüşürüz :))
Supersin esra aksam eliptigede basladınn harika gidecek bence artık insan sporu yaptıkca dahada seviyor
Ay Allahım derdi ne 7de kalkıyor yaBebiş sabah 07:15’te uyanınca ben de uyanıyorum mecbur.Bakıcı 8’de geliyor ama kahvaltısını hep ben yapyırıyorum canım.Bir de öğleden sonra dışarıda işlerim var.2 saat sonra çıkarım canım dışarı.
Uyumayan bebiş yapmışım
cok sey yazdim da sildim. Degmezsin cunku. Cirkef cahillerle ugrasamam seni muneye havale ediyorumNe kadar kibarsın sen öyle :) Uğraşamıcam sizinle kilo filanda vereceğiniz yok mıhlama yiyerek olmaz bu işler benimde motivasyonumu siz düşürüyosunuz!!! Burda ki insanlara örnek olmak istiyorsan sağlıksız şeyleri yemekten vazgeç. Doğru dürüst diyetten anlayan bir kaptan daha iyi yakışırdı diye düşünüyorum ama siz mıhlama mısır yemeyi seçiyorsunuz :)))) biride istemediği sevgilisiyle evlilik kararı filan alıyor şakamısınız siz ya :)) bunları dinlemek için girilmiyor burayahadi canım ben kaçar
İnsanlar acaba kendilerini neden mükemmel sanıyorlar.Sen diyet yaparken kendini kasarak çok spor yaparak yaparsın bir başkası başka şekilde.Neden saçma sapan cümleler kurarak huzursuzluk çıkarmaya çalışılır ki?Eline ne geçti gerçekten çok merak ediyorum?
cok sey yazdim da sildim. Degmezsin cunku. Cirkef cahillerle ugrasamam seni muneye havale ediyorum
Ben sizi sikayet edicem kusura bakmayin kaptanligi hak ettiginizi dusunmuyorum :)cok sey yazdim da sildim. Degmezsin cunku. Cirkef cahillerle ugrasamam seni muneye havale ediyorum
Yok canım .Saat 13 de Yönetim Kurulu,15 de Genel Kurul.Son hazırlıkları yapıyoruz.
hımm degisikmiş valla ben yemegi zor hazırlıyprum hayatta yapamazdım o işleri :))
Supersin yine canım o dotodaki beden icin ciddi gayret gerekiyor istersek neden olmasın bıgun spora yuklenicem bende takibeeem kutsal persembe hadi birlikte yapalım B belcimim
bırasıda vok soguk öart kapıdan baktırırı yasıypruz resmen ama son gunleri yakında görüşürüz :))
Supersin esra aksam eliptigede basladınn harika gidecek bence artık insan sporu yaptıkca dahada seviyor
Bebiş sabah 07:15’te uyanınca ben de uyanıyorum mecbur.Bakıcı 8’de geliyor ama kahvaltısını hep ben yapyırıyorum canım.Bir de öğleden sonra dışarıda işlerim var.2 saat sonra çıkarım canım dışarı.
Uyumayan bebiş yapmışım
SevgiliNe kadar kibarsın sen öyle :) Uğraşamıcam sizinle kilo filanda vereceğiniz yok mıhlama yiyerek olmaz bu işler benimde motivasyonumu siz düşürüyosunuz!!! Burda ki insanlara örnek olmak istiyorsan sağlıksız şeyleri yemekten vazgeç. Doğru dürüst diyetten anlayan bir kaptan daha iyi yakışırdı diye düşünüyorum ama siz mıhlama mısır yemeyi seçiyorsunuz :)))) biride istemediği sevgilisiyle evlilik kararı filan alıyor şakamısınız siz ya :)) bunları dinlemek için girilmiyor burayahadi canım ben kaçar
Sevgili takım arkadaşlarım
Bugün biraz yoğun olmam sebebi ile çok sık uğrayamayabilirim ama fırsat buldukça gözüm burada olacak
Hepinizi öpüyorum ve gelmeyen baharı yazı esefle kınıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?