Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menün çok güzel bu gidişle hızla vereceksin kiloları galiba kahveyi çok sevdiğini biliyorum ama bugüne kadar gittiğim 3 diyetistyende kahveyi tamamen yasakladı. Metobolizmayı çalıştırdığı kadarda vücutta su tutarmış kilo vermeyi zorlaştırırmış

Ay biz ISO denetlemesini daha yeni atlattık Allah yardımcınız olsun çok zor ama başarabilirsiniz bizimde geçen hafta bitti ama adam giderken sizin kadar güzel sıcak bi fabrika görmedim dedi en son sadece bana seninle tanıştığıma çok memnun oldum dedi yakışıklı ve genç müfettiş
Ama hereyiniz tamsa çok problem çıkmaz. Ne üzerineydi firmanız ?

Kolay gelsin bizi çok ihmal etme lütfen lütfen

Kolay gelsin canım inşallah işlerini kolaylarsın
Geldim canım,aklım burada zaten fırsat bulduğum gibi bakıyorum buraya.
Oyy şansına bugün hava 10 derece düştü
Ben de dondum canım,güya termal tayt giydim ama bana mısın demedi? Seni nasıl üşüdüğünü tahmin edebiliyorum sadece canım.
Afiyet olsun canım ama dediğin gibi sen alman gereken kaloriyi dolduramıyorsun.
Regl döneminde ben de aynı senin gibi hava da kapalıysa uyumalara doyamıyorum.
Canlarım bugün bunu yapalım diyorum 10 dakikamızı bile almayacak bir şey.
gece yapmaya çalışırım canım.Teşekkürler.
Aa yeni gordum arkadas ne yazmis bize oyle gülüp geciyorum
Amannn tın tın deyip geçmek lazım ama işte Elif suskun kalamadı haklı olarak.
Banı da 24 saat sonra kalkar muhtemelen.İlk banı olduğu için 24 saat mapus oluyordu:)

Geçmiş olsun canımm.
Hem gezip hem işlerimi hallediyorum.Fırsat bulursam kuaföre de gideyim diyorum ama bakalım artık:)

Hava soğuk görüyorsunuz anlatmaya gerek yok görüyorsunuz.
Elif cumartesi gelecek

Hadi ya canım.Neyse yarın biz hallederiz paylaşımı ama özlerim ki ben onu
Hayır benim hazmedemeğim saçma sapan bir olay yüzünden ban yemesi. Aman neyse bu konuda konuşup insanları sevindirmek istemiyorum. @Rzgrece
Dön, nasıl kimle nerdeysen
Dön, beni biraz sevdiysen
Dön, yüreğimde hasret, çaresiz kaldı

esperenzaa işlerini hallettin mi bari

Hallettim sayılır,bir yakınımın tahlileri var onu da beş on dakikaya alırım sonra biraz mutfak alış verişi sonra kuaför ya da eve.
Yemeği bugün bakıcımıza sevkettim

Hee şimdi ona bişey diyemicem o öyle kolayda yola gelmez o yüzden zamanında git sen evine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…