- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Menün çok güzel bu gidişle hızla vereceksin kiloları galibaHepinize merhabalar, bugün ben uyanamadım sabah, böyle yağmurlu havaları çok seviyorum lakin güneş doğmayınca sabah uyanmak güç oluyor. Bir de regl oldum, regl döneminde ölürcesine uyuyorum ben niyeyse.
Ama tabi ki geç kaldım diye tembellik edecek değilim. Uyanır uyanmaz suyumu ve kahvemi içip kardiyomu yaptım. Zamandan kazanmak için 45 dk yaptım bugün. Sonra da kahvaltımı yaptığım için öğle yemeğini bugün pas geçeceğim.
Bugünkü planım şöyle oldu
10: 00 su ve kahve
10:30 Leslie power walk 3 mile
11:30 kahvaltı (iki haşlanmış yumurta, bir domates, bir salatalık, 5 zeytin, bir parça süzme peynir ve bir dilim tam karabuğdaylı çavdarlı ekmek
14-15 gibi bi acıkırım ara öğün yaparım 1 armut ya da elma ile
16:00 Jillian için enerjim yok bugün hiç, yine Leslie power walk 3 mile yaparım.
17:00 muzlu milkshake
19:30 akşam yemeği (karalahana çorbası ve yoğurt) bugün et balık tavuk hiç birini yiyesim yok. Proteine yoğurttan yüklenicem artık.
Görüşürüz sevgiler hepinize.
Ay biz ISO denetlemesini daha yeni atlattık Allah yardımcınız olsun çok zor ama başarabilirsinizSağol tatlım sana da kolay gelsin.
Bende bütün gün burda delicesine sohbet etmek istiyorum ama pek mümkün değil kuzucum. Şu an bir projeyle ilgileniyorum. Onun dışında haftaya çarşamba-perşembe ISO denetimlerim olacak. O kadar yoğunum ki...
Çok sağol canım. Kolaylayıp aranıza bomba gibi dönmeyi düşünüyorum.
Geldim canım,aklım burada zaten fırsat bulduğum gibi bakıyorum buraya.Kolay gelsin bizi çok ihmal etme lütfen lütfen
Kolay gelsin canım inşallah işlerini kolaylarsın
Ben de dondum canım,güya termal tayt giydim ama bana mısın demedi? Seni nasıl üşüdüğünü tahmin edebiliyorum sadece canım.Oyy şansına bugün hava 10 derece düştü
Afiyet olsun canım ama dediğin gibi sen alman gereken kaloriyi dolduramıyorsun.Karalahana çorbadan çok yemek gibi görünüyo bana ondan alternatif aramadım yanına ama, çok üşeniyorum ya regl olunca bi ölü toprağı geliyor üstüme :) Doymazsam iki tabak yerim artık napiim. Kim şimdi kescek, soycak, pişircek o sebzeleri
gece yapmaya çalışırım canım.Teşekkürler.Canlarım bugün bunu yapalım diyorum 10 dakikamızı bile almayacak bir şey.
Amannn tın tın deyip geçmek lazım ama işte Elif suskun kalamadı haklı olarak.Aa yeni gordum arkadas ne yazmis bize oylegülüp geciyorum
Geçmiş olsun canımm.Oy oy oy ISO mu? Dinlen, dinlen kaç.. Denetçileri de çok sinir bozucu oluyor, inciği cıncığı sorarlar artık. Bazen de o kadar naif ve iyisi denk geliyor ki abilerim ablalarım gelin sizi öpüjem diyesim geliyor.
İşin rast gitsin bacım
Çocukların elinde bir kumanda resmen bizlere hükmediyorlar, kerata parmağında oynatmış annesinii
Neyse çözüm bulunmuş çok şükür, keşke fotoğrafçının 1.5 saat sonra gelmeseymiş montaj yapabileceği
Şifooon muuuu
Ah rakibem donmuşsundur tabi, benimde burnum akayii
Oh ohhh gez bacım gezzz sefan olsun
Vallahi diyecek birşey bulamadım çünkü çok beğendim. Afiyetler olsun
Geldim canım,aklım burada zaten fırsat bulduğum gibi bakıyorum buraya.
Ben de dondum canım,güya termal tayt giydim ama bana mısın demedi? Seni nasıl üşüdüğünü tahmin edebiliyorum sadece canım.
Afiyet olsun canım ama dediğin gibi sen alman gereken kaloriyi dolduramıyorsun.
Regl döneminde ben de aynı senin gibi hava da kapalıysa uyumalara doyamıyorum.
gece yapmaya çalışırım canım.Teşekkürler.
Amannn tın tın deyip geçmek lazım ama işte Elif suskun kalamadı haklı olarak.
Banı da 24 saat sonra kalkar muhtemelen.İlk banı olduğu için 24 saat mapus oluyordu:)
Hava soğuk görüyorsunuz anlatmaya gerek yok görüyorsunuz.Geldim canım,aklım burada zaten fırsat bulduğum gibi bakıyorum buraya.
Ben de dondum canım,güya termal tayt giydim ama bana mısın demedi? Seni nasıl üşüdüğünü tahmin edebiliyorum sadece canım.
Afiyet olsun canım ama dediğin gibi sen alman gereken kaloriyi dolduramıyorsun.
Regl döneminde ben de aynı senin gibi hava da kapalıysa uyumalara doyamıyorum.
gece yapmaya çalışırım canım.Teşekkürler.
Amannn tın tın deyip geçmek lazım ama işte Elif suskun kalamadı haklı olarak.
Banı da 24 saat sonra kalkar muhtemelen.İlk banı olduğu için 24 saat mapus oluyordu:)
Cumartesi kalkacakKaptan ne zaman kalkar ban acaba
Hadi ya canım.Neyse yarın biz hallederiz paylaşımı ama özlerim ki ben onuHava soğuk görüyorsunuz anlatmaya gerek yok görüyorsunuz.
Elif cumartesi gelecek
Hayır benim hazmedemeğim saçma sapan bir olay yüzünden ban yemesi. Aman neyse bu konuda konuşup insanları sevindirmek istemiyorum. @RzgreceHadi ya canım.Neyse yarın biz hallederiz paylaşımı ama özlerim ki ben onu
Hallettim sayılır,bir yakınımın tahlileri var onu da beş on dakikaya alırım sonra biraz mutfak alış verişi sonra kuaför ya da eve.Hayır benim hazmedemeğim saçma sapan bir olay yüzünden ban yemesi. Aman neyse bu konuda konuşup insanları sevindirmek istemiyorum. @Rzgrece
Dön, nasıl kimle nerdeysen
Dön, beni biraz sevdiysen
Dön, yüreğimde hasret, çaresiz kaldı
esperenzaa işlerini hallettin mi bari
Kuaföre git kız kendini bakım yaptır azcık insan mutlu oluyoHallettim sayılır,bir yakınımın tahlileri var onu da beş on dakikaya alırım sonra biraz mutfak alış verişi sonra kuaför ya da eve.
Yemeği bugün bakıcımıza sevkettim
Benim de planım o ama şayet çok trafiğe kalırsam gidemem gibi.Kuaföre git kız kendini bakım yaptır azcık insan mutlu oluyobende çıkınca gitcem
Aman boşver be geç gidersin birazBenim de planım o ama şayet çok trafiğe kalırsam gidemem gibi.
Kuaför sonrası gelen o mutluluk o ben dönyanın en gözel garısıyam hissi paha biçilemez ayol
AhahahaAman boşver be geç gidersin biraz
Hee şimdi ona bişey diyemicemAhahaha
Hadi eşimi bakım sonrası iki gülücük bikaç öpücükle bi yola koydum diyelim, benim çaki ben olmayınca babaya kök söktürür onu geçtim eve girdiğimde trip atarBabasından görmediğim tribi oğlundan yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?