- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Öpüyorum canımAl benden de o kadar.Bende ara ara gelmeye çalışacağım şimdiden kusuruma bakmayın arkadaşlarım. Ama 6 Nisan'dan itibaren bir tık daha rahat olacağımı düşünüyorum.
Sevgili takım arkadaşlarım
Bugün biraz yoğun olmam sebebi ile çok sık uğrayamayabilirim ama fırsat buldukça gözüm burada olacak
Hepinizi öpüyorum ve gelmeyen baharı yazı esefle kınıyorum
Al benden de o kadar.Bende ara ara gelmeye çalışacağım şimdiden kusuruma bakmayın arkadaşlarım. Ama 6 Nisan'dan itibaren bir tık daha rahat olacağımı düşünüyorum.
Kolay gelsin bizi çok ihmal etme lütfen lütfenSevgili takım arkadaşlarım
Bugün biraz yoğun olmam sebebi ile çok sık uğrayamayabilirim ama fırsat buldukça gözüm burada olacak
Hepinizi öpüyorum ve gelmeyen baharı yazı esefle kınıyorum
Kolay gelsin canım inşallah işlerini kolaylarsınAl benden de o kadar.Bende ara ara gelmeye çalışacağım şimdiden kusuruma bakmayın arkadaşlarım. Ama 6 Nisan'dan itibaren bir tık daha rahat olacağımı düşünüyorum.
Öpüyorum canımKolay gelsin sana da.
Aaaa buralar bomboş olacak..
Hani gitmesen diyorumm
Kolay gelsin bizi çok ihmal etme lütfen lütfen
Kolay gelsin canım inşallah işlerini kolaylarsın
Bu arada cumleme bakarsanız her yöreden konusma özelligi barındırmısım egesi akdenizi dogusu bir de uyyy usagım diyip de karadenizli olam@AhSen_yarim nerlerdesin sen bacım özledik sesin cıkmıyor N NGY sen nörüyon girersen arada bize de yaz nasıl gidiyor yerlesme isleribak burada bukadaaar kızız hepimiz bi işin ucundan tutsak biter bir saate cagır gelek hemen
Ay canım ya her guzelliğin bir bedeli var işteŞifon tunik giymek ne yaaaadondu heryerlerim Burun akıntısı ,hapşırma başladı
Ne harika bir gün
Ne giydin canım?Nasılsın bir de?Yok canım .Saat 13 de Yönetim Kurulu,15 de Genel Kurul.Son hazırlıkları yapıyoruz.
Yok kız arada buraya bakarım yine.Giyindim süslendim makyajımı yapıp kokularımı sürdüm kendimi dışarı atmadan önce son kez bakayım dedim buraya.Aaaa buralar bomboş olacak..
Hani gitmesen diyorumm
Öpücem seni huzurumuzBazı insanların icindeki nefreti kini görünce üzülüyorum cunki kendilerine daha buyukzarar veriyorlar.. kadın olmak zaten zor agır.. sanal manal bırada bir arkadaslık söz konusuben seni anlıyorum destekcinim diyen sırtını oksayan kadın azken burada buldugunu dusunen insanların olması bizi mutlu ederken gelip bunu baltalamak nekadar Zevk veriyorr yazık gercekten umarım kadınlar klubu yönetimi de böyle kişilere izin vermez bizlerde uyeler olarak zemin hazırlamayız umarım..
Türkiye bir mozaik klişesini hızurumuz bir mozaik olarak uyarladım.Mozaik demesem iyiydi yaBu arada cumleme bakarsanız her yöreden konusma özelligi barındırmısım egesi akdenizi dogusu bir de uyyy usagım diyip de karadenizli olam
Tam da ne giydin diye soruyordum.Oy canım sıcak bişeyler bulabilirsen iç bari. Polyannaya bağlayayım soğuk hava kalori yakmaya yardımcı olurmuşŞifon tunik giymek ne yaaaadondu heryerlerim Burun akıntısı ,hapşırma başladı
Ne harika bir gün
Sinirlerim tepeme çıktı valla bi patavazsız yüzünden günlerdir sırayla banlanıyoruzBazı insanların icindeki nefreti kini görünce üzülüyorum cunki kendilerine daha buyukzarar veriyorlar.. kadın olmak zaten zor agır.. sanal manal bırada bir arkadaslık söz konusuben seni anlıyorum destekcinim diyen sırtını oksayan kadın azken burada buldugunu dusunen insanların olması bizi mutlu ederken gelip bunu baltalamak nekadar Zevk veriyorr yazık gercekten umarım kadınlar klubu yönetimi de böyle kişilere izin vermez bizlerde uyeler olarak zemin hazırlamayız umarım..
Ahahhahahah canı sıkılmıştır çocuğunBende sabah duzgun kahvaltı yaomadan attım kendimi sokaklara oglanın okulundan vesikalık istediler fotografcıya gitmişken eskiden anne babalarımız bize yapardıya üstümüzü basımızı janti gşydirip fotografcıya götürüp kardes kardese foto cektirirsi abi kardes bizimkilerin de olsun dedim ama aman allahım kıyametler kopardı kucugu aynen böyleagladı 1.5 saat bir poz cekilemezmi arkadas perişan olduk sonunda kötünün iyisi ayrı ayrı bir foto cekildi de montajlanacak
Oyy şansına bugün hava 10 derece düştüŞifon tunik giymek ne yaaaadondu heryerlerim Burun akıntısı ,hapşırma başladı
Ne harika bir gün
evet mozaik mozaik esegin aklına karpuz kabugu dusurmeeeNe giydin canım?Nasılsın bir de?
Yok kız arada buraya bakarım yine.Giyindim süslendim makyajımı yapıp kokularımı sürdüm kendimi dışarı atmadan önce son kez bakayım dedim buraya.
Öpücem seni huzurumuz
Türkiye bir mozaik klişesini hızurumuz bir mozaik olarak uyarladım.Mozaik demesem iyiydi ya
Tam da ne giydin diye soruyordum.Oy canım sıcak bişeyler bulabilirsen iç bari. Polyannaya bağlayayım soğuk hava kalori yakmaya yardımcı olurmuş
Sağol tatlım sana da kolay gelsin.
Bende bütün gün burda delicesine sohbet etmek istiyorum ama pek mümkün değil kuzucum. Şu an bir projeyle ilgileniyorum. Onun dışında haftaya çarşamba-perşembe ISO denetimlerim olacak. O kadar yoğunum ki...
Çok sağol canım. Kolaylayıp aranıza bomba gibi dönmeyi düşünüyorum.
Kolay gelsin, işin gücün rast gitsin.
Hepinize merhabalar, bugün ben uyanamadım sabah, böyle yağmurlu havaları çok seviyorum lakin güneş doğmayınca sabah uyanmak güç oluyor. Bir de regl oldum, regl döneminde ölürcesine uyuyorum ben niyeyse.
Ama tabi ki geç kaldım diye tembellik edecek değilim. Uyanır uyanmaz suyumu ve kahvemi içip kardiyomu yaptım. Zamandan kazanmak için 45 dk yaptım bugün. Sonra da kahvaltımı yaptığım için öğle yemeğini bugün pas geçeceğim.
Bugünkü planım şöyle oldu
10: 00 su ve kahve
10:30 Leslie power walk 3 mile
11:30 kahvaltı (iki haşlanmış yumurta, bir domates, bir salatalık, 5 zeytin, bir parça süzme peynir ve bir dilim tam karabuğdaylı çavdarlı ekmek
14-15 gibi bi acıkırım ara öğün yaparım 1 armut ya da elma ile
16:00 Jillian için enerjim yok bugün hiç, yine Leslie power walk 3 mile yaparım.
17:00 muzlu milkshake
19:30 akşam yemeği (karalahana çorbası ve yoğurt) bugün et balık tavuk hiç birini yiyesim yok. Proteine yoğurttan yüklenicem artık.
Görüşürüz sevgiler hepinize.
Amin rakibem :)
Maşallah rakibeme bak sen. Ne de güzel sporlar yapılmış. Kahvaltı da mükemmel. Akşam yemeği gayet uygun görünüyor şimdiden.Sebze yemeği falan mı yapsan kendine ?
Sağol tatlım sana da kolay gelsin.
Bende bütün gün burda delicesine sohbet etmek istiyorum ama pek mümkün değil kuzucum. Şu an bir projeyle ilgileniyorum. Onun dışında haftaya çarşamba-perşembe ISO denetimlerim olacak. O kadar yoğunum ki...
Çok sağol canım. Kolaylayıp aranıza bomba gibi dönmeyi düşünüyorum.
Bende sabah duzgun kahvaltı yaomadan attım kendimi sokaklara oglanın okulundan vesikalık istediler fotografcıya gitmişken eskiden anne babalarımız bize yapardıya üstümüzü basımızı janti gşydirip fotografcıya götürüp kardes kardese foto cektirirsi abi kardes bizimkilerin de olsun dedim ama aman allahım kıyametler kopardı kucugu aynen böyleagladı 1.5 saat bir poz cekilemezmi arkadas perişan olduk sonunda kötünün iyisi ayrı ayrı bir foto cekildi de montajlanacak
Şifon tunik giymek ne yaaaadondu heryerlerim Burun akıntısı ,hapşırma başladı
Ne harika bir gün
Ne giydin canım?Nasılsın bir de?
Yok kız arada buraya bakarım yine.Giyindim süslendim makyajımı yapıp kokularımı sürdüm kendimi dışarı atmadan önce son kez bakayım dedim buraya.
Öpücem seni huzurumuz
Türkiye bir mozaik klişesini hızurumuz bir mozaik olarak uyarladım.Mozaik demesem iyiydi ya
Tam da ne giydin diye soruyordum.Oy canım sıcak bişeyler bulabilirsen iç bari. Polyannaya bağlayayım soğuk hava kalori yakmaya yardımcı olurmuş
Hepinize merhabalar, bugün ben uyanamadım sabah, böyle yağmurlu havaları çok seviyorum lakin güneş doğmayınca sabah uyanmak güç oluyor. Bir de regl oldum, regl döneminde ölürcesine uyuyorum ben niyeyse.
Ama tabi ki geç kaldım diye tembellik edecek değilim. Uyanır uyanmaz suyumu ve kahvemi içip kardiyomu yaptım. Zamandan kazanmak için 45 dk yaptım bugün. Sonra da kahvaltımı yaptığım için öğle yemeğini bugün pas geçeceğim.
Bugünkü planım şöyle oldu
10: 00 su ve kahve
10:30 Leslie power walk 3 mile
11:30 kahvaltı (iki haşlanmış yumurta, bir domates, bir salatalık, 5 zeytin, bir parça süzme peynir ve bir dilim tam karabuğdaylı çavdarlı ekmek
14-15 gibi bi acıkırım ara öğün yaparım 1 armut ya da elma ile
16:00 Jillian için enerjim yok bugün hiç, yine Leslie power walk 3 mile yaparım.
17:00 muzlu milkshake
19:30 akşam yemeği (karalahana çorbası ve yoğurt) bugün et balık tavuk hiç birini yiyesim yok. Proteine yoğurttan yüklenicem artık.
Görüşürüz sevgiler hepinize.
Karalahana çorbadan çok yemek gibi görünüyo bana ondan alternatif aramadım yanına ama, çok üşeniyorum ya regl olunca bi ölü toprağı geliyor üstüme :) Doymazsam iki tabak yerim artık napiim. Kim şimdi kescek, soycak, pişircek o sebzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?