Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sevgili takım arkadaşlarım
Bugün biraz yoğun olmam sebebi ile çok sık uğrayamayabilirim ama fırsat buldukça gözüm burada olacak
Hepinizi öpüyorum ve gelmeyen baharı yazı esefle kınıyorum

Aaaa buralar bomboş olacak..

Al benden de o kadar.Bende ara ara gelmeye çalışacağım şimdiden kusuruma bakmayın arkadaşlarım. Ama 6 Nisan'dan itibaren bir tık daha rahat olacağımı düşünüyorum.

Hani gitmesen diyorumm

Sevgili takım arkadaşlarım
Bugün biraz yoğun olmam sebebi ile çok sık uğrayamayabilirim ama fırsat buldukça gözüm burada olacak
Hepinizi öpüyorum ve gelmeyen baharı yazı esefle kınıyorum
Kolay gelsin bizi çok ihmal etme lütfen lütfen
Al benden de o kadar.Bende ara ara gelmeye çalışacağım şimdiden kusuruma bakmayın arkadaşlarım. Ama 6 Nisan'dan itibaren bir tık daha rahat olacağımı düşünüyorum.
Kolay gelsin canım inşallah işlerini kolaylarsın

Öpüyorum canım Kolay gelsin sana da.

Sağol tatlım sana da kolay gelsin.

Hani gitmesen diyorumm

Bende bütün gün burda delicesine sohbet etmek istiyorum ama pek mümkün değil kuzucum. Şu an bir projeyle ilgileniyorum. Onun dışında haftaya çarşamba-perşembe ISO denetimlerim olacak. O kadar yoğunum ki...

Kolay gelsin bizi çok ihmal etme lütfen lütfen

Kolay gelsin canım inşallah işlerini kolaylarsın

Çok sağol canım. Kolaylayıp aranıza bomba gibi dönmeyi düşünüyorum.

Bazı insanların icindeki nefreti kini görünce üzülüyorum cunki kendilerine daha buyukzarar veriyorlar.. kadın olmak zaten zor agır.. sanal manal bırada bir arkadaslık söz konusuben seni anlıyorum destekcinim diyen sırtını oksayan kadın azken burada buldugunu dusunen insanların olması bizi mutlu ederken gelip bunu baltalamak nekadar Zevk veriyorr yazık gercekten umarım kadınlar klubu yönetimi de böyle kişilere izin vermez bizlerde uyeler olarak zemin hazırlamayız umarım..

Bende sabah duzgun kahvaltı yaomadan attım kendimi sokaklara oglanın okulundan vesikalık istediler fotografcıya gitmişken eskiden anne babalarımız bize yapardıya üstümüzü basımızı janti gşydirip fotografcıya götürüp kardes kardese foto cektirirsi abi kardes bizimkilerin de olsun dedim ama aman allahım kıyametler kopardı kucugu aynen böyle agladı 1.5 saat bir poz cekilemezmi arkadas perişan olduk sonunda kötünün iyisi ayrı ayrı bir foto cekildi de montajlanacak

Bu arada cumleme bakarsanız her yöreden konusma özelligi barındırmısım egesi akdenizi dogusu bir de uyyy usagım diyip de karadenizli olam

Yok canım .Saat 13 de Yönetim Kurulu,15 de Genel Kurul.Son hazırlıkları yapıyoruz.
Ne giydin canım?Nasılsın bir de?

Hani gitmesen diyorumm
Yok kız arada buraya bakarım yine.Giyindim süslendim makyajımı yapıp kokularımı sürdüm kendimi dışarı atmadan önce son kez bakayım dedim buraya.
Öpücem seni huzurumuz
Bu arada cumleme bakarsanız her yöreden konusma özelligi barındırmısım egesi akdenizi dogusu bir de uyyy usagım diyip de karadenizli olam
Türkiye bir mozaik klişesini hızurumuz bir mozaik olarak uyarladım.Mozaik demesem iyiydi ya
Şifon tunik giymek ne yaaaadondu heryerlerim Burun akıntısı ,hapşırma başladı
Ne harika bir gün
Tam da ne giydin diye soruyordum.Oy canım sıcak bişeyler bulabilirsen iç bari. Polyannaya bağlayayım soğuk hava kalori yakmaya yardımcı olurmuş

Sinirlerim tepeme çıktı valla bi patavazsız yüzünden günlerdir sırayla banlanıyoruz
Ahahhahahah canı sıkılmıştır çocuğun

evet mozaik mozaik esegin aklına karpuz kabugu dusurmeee

Kolay gelsin, işin gücün rast gitsin.

Hepinize merhabalar, bugün ben uyanamadım sabah, böyle yağmurlu havaları çok seviyorum lakin güneş doğmayınca sabah uyanmak güç oluyor. Bir de regl oldum, regl döneminde ölürcesine uyuyorum ben niyeyse.
Ama tabi ki geç kaldım diye tembellik edecek değilim. Uyanır uyanmaz suyumu ve kahvemi içip kardiyomu yaptım. Zamandan kazanmak için 45 dk yaptım bugün. Sonra da kahvaltımı yaptığım için öğle yemeğini bugün pas geçeceğim.
Bugünkü planım şöyle oldu

10: 00 su ve kahve
10:30 Leslie power walk 3 mile
11:30 kahvaltı (iki haşlanmış yumurta, bir domates, bir salatalık, 5 zeytin, bir parça süzme peynir ve bir dilim tam karabuğdaylı çavdarlı ekmek
14-15 gibi bi acıkırım ara öğün yaparım 1 armut ya da elma ile
16:00 Jillian için enerjim yok bugün hiç, yine Leslie power walk 3 mile yaparım.
17:00 muzlu milkshake
19:30 akşam yemeği (karalahana çorbası ve yoğurt) bugün et balık tavuk hiç birini yiyesim yok. Proteine yoğurttan yüklenicem artık.

Görüşürüz sevgiler hepinize.

Kolay gelsin, işin gücün rast gitsin.

Amin rakibem :)

Maşallah rakibeme bak sen. Ne de güzel sporlar yapılmış. Kahvaltı da mükemmel. Akşam yemeği gayet uygun görünüyor şimdiden.Sebze yemeği falan mı yapsan kendine ?

Amin rakibem :)

Maşallah rakibeme bak sen. Ne de güzel sporlar yapılmış. Kahvaltı da mükemmel. Akşam yemeği gayet uygun görünüyor şimdiden.Sebze yemeği falan mı yapsan kendine ?

Karalahana çorbadan çok yemek gibi görünüyo bana ondan alternatif aramadım yanına ama, çok üşeniyorum ya regl olunca bi ölü toprağı geliyor üstüme :) Doymazsam iki tabak yerim artık napiim. Kim şimdi kescek, soycak, pişircek o sebzeleri

Oy oy oy ISO mu? Dinlen, dinlen kaç.. Denetçileri de çok sinir bozucu oluyor, inciği cıncığı sorarlar artık. Bazen de o kadar naif ve iyisi denk geliyor ki abilerim ablalarım gelin sizi öpüjem diyesim geliyor.
İşin rast gitsin bacım

Çocukların elinde bir kumanda resmen bizlere hükmediyorlar, kerata parmağında oynatmış annesinii
Neyse çözüm bulunmuş çok şükür, keşke fotoğrafçının 1.5 saat sonra gelmeseymiş montaj yapabileceği

Şifon tunik giymek ne yaaaadondu heryerlerim Burun akıntısı ,hapşırma başladı
Ne harika bir gün

Şifooon muuuu
Ah rakibem donmuşsundur tabi, benimde burnum akayii

Oh ohhh gez bacım gezzz sefan olsun

Vallahi diyecek birşey bulamadım çünkü çok beğendim. Afiyetler olsun

Canım bir de takım kurallarından birisi günlük 10 mesaj limitin var, doldurduktan sonra +10 yazıyorsun son bildirimine bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…