Sadece bıyık için mi lazer ?Ayran çok tok tutuyo gercekten bende dışarda olduğum zaman mutlaka ayran taşırım.
Ay ben lazere gittim kafa rahat bıyık yokama bacak aldırdım fena canım yandı 5 kilo vermişim olabilirim çünkü 3 aydır falan aldırmıyodum kimse görmüyo diye bakalım bıyıkların kaç kiloymuş yarın anlıcaz
afiyet olsun tatlımmmMenüm
06.00
1 haşlanmış yumurta
1 t.kaşığı çörekotu yağı
Limonlu su
07.30
Yarım elma
1 y.kaşığı yulaf
1 y.kaşığı yoğurt
2-3 ceviz
12.30
Kuru fasulye
Yoğurt
Salata
16.00
1 muz
6 7 çiğ fındık
19.30
1 bardak ayran
2 ceviz
Su 2.5 lt
Spor yok kızlar daha yeni geldim eve
esperenzaa
Ben bugün vakir darlığından bi toz aldım,cumartesi dip köşe temizlik yaptırcamAyran çok tok tutuyo gercekten bende dışarda olduğum zaman mutlaka ayran taşırım.
Ay ben lazere gittim kafa rahat bıyık yokama bacak aldırdım fena canım yandı 5 kilo vermişim olabilirim çünkü 3 aydır falan aldırmıyodum kimse görmüyo diye bakalım bıyıkların kaç kiloymuş yarın anlıcaz
Bıyık ve tam kulağımin yan tarafı ama yanak falan yaptırmadım iyice yayılmasın diye. Şimdi vucut için aradığımı buldum yazı atlatınca başlamayı dusunuyorumSadece bıyık için mi lazer ?
Teşekkür ederim ama yrndan itibaren yürüyüşler sıkıntılı anca evde bişeyler yaparım inşAfiyet olsun kuzum. Çok iyi.
Maşallah tatlim. Güzel bir menü. Sporda çok iyi :)
Aleksandır mı ? Cihaz araştırması mı yaptın ?Bıyık ve tam kulağımin yan tarafı ama yanak falan yaptırmadım iyice yayılmasın diye. Şimdi vucut için aradığımı buldum yazı atlatınca başlamayı dusunuyorum
Menü güzelmiş hep hafif şeyler yemişsin ne güzelMenüm
06.00
1 haşlanmış yumurta
1 t.kaşığı çörekotu yağı
Limonlu su
07.30
Yarım elma
1 y.kaşığı yulaf
1 y.kaşığı yoğurt
2-3 ceviz
12.30
Kuru fasulye
Yoğurt
Salata
16.00
1 muz
6 7 çiğ fındık
19.30
1 bardak ayran
2 ceviz
Su 2.5 lt
Spor yok kızlar daha yeni geldim eve
esperenzaa
Temizlik yapılacaksa hiç gerek yok tozda almasaydınafiyet olsun tatlımmm
Ben bugün vakir darlığından bi toz aldım,cumartesi dip köşe temizlik yaptırcam
Bıyık için ben de 4 seans gidip pişman olanlardanımİğneli epilasyona gözüm yememişti normal epilasyon yaptırdım.Maalesef uyuyan tüylerimi de uyandırdı.7 yıl önce yaptırmıştım pişman olmuştum.
Hahahaha mevsim kış ve bekar olunca kimse görmüyor diye rahat oluyor.Yok kuzum bende o kadarcık rahatlık neredeEşim öyle bir durumda harun abi diye başlar askerlik arkadaşı muamelesine bağlar olayı
Teşekkür ederim bugün baya aç gezdim gerçektenAkşamı çok hafif atlatmışsın menün çok güzel sporda olsa daha güzel olurmuş
Rakibem harikasın bugün :)
Evet yaptım buz lazer düşünüyorum. Ama acıtıyo çok ya deneme atışı yaptırdım geçen hafta feci bişey bikinide ölebilirimAleksandır mı ? Cihaz araştırması mı yaptın ?
Olsun evde cardio falan yaparsınTeşekkür ederim ama yrndan itibaren yürüyüşler sıkıntılı anca evde bişeyler yaparım inş
Dişarda olunca biraz öyle olduMenü güzelmiş hep hafif şeyler yemişsin ne güzel
Ben karar verip geri cayıyorum.Kendime alsam diye bakıyorum sonra ondanda cayıyorum.Evet yaptım buz lazer düşünüyorum. Ama acıtıyo çok ya deneme atışı yaptırdım geçen hafta feci bişey bikinide ölebilirimalex vücut için gayet uygun. Bacakta bikini k.altı sarı tüy olma zaten kolay kolay
Onu hiç boşuna alma parana yazıkBen karar verip geri cayıyorum.Kendime alsam diye bakıyorum sonra ondanda cayıyorum.
Alexti sanırım.Temizlik yapılacaksa hiç gerek yok tozda almasaydındemek ki tercih ettiğin lazer doğru lazer değil alex zaten her türlü tüyü uyandırıyo. Ve güzellik merkezlerinde lazer kullanılma izni yok çoğu farklı etiket kullanıp insanları kandırıyolar. Doğru lazeri bulunca büyük rahatlık.
Adam haklı ama asker arkadaşı mısıngece batar mazallah adama
Bende başlıcam lazere inş birdahaki ay soğuk kompres olanlar güzel diyorlar arkadaşımın tavsiye ettiği yere gidicem bendeBıyık ve tam kulağımin yan tarafı ama yanak falan yaptırmadım iyice yayılmasın diye. Şimdi vucut için aradığımı buldum yazı atlatınca başlamayı dusunuyorum
Hah işte ben de öyle düşünüp parayı başka yerde yazık etmeye karar vermiştimOnu hiç boşuna alma parana yazık
Evet inş aynen dışarda olunca ne yiceğini bilemiyor insanOlsun evde cardio falan yaparsın
Dişarda olunca biraz öyle oldu
Kız anaaam bu o muuu allah ben ne edeeemEki Görüntüle 2130437
Yürüyemeyen Nur Yerlitaş bile zayıflamış .
Hay biz bu başımızı alıp nere gidek
O kız o.Vay sen başını alıp nereye gideceksen götür beni gittiğin yereKız anaaam bu o muuu allah ben ne edeeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?