Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sadece bıyık için mi lazer ?

afiyet olsun tatlımmm
Ben bugün vakir darlığından bi toz aldım,cumartesi dip köşe temizlik yaptırcam
Bıyık için ben de 4 seans gidip pişman olanlardanımİğneli epilasyona gözüm yememişti normal epilasyon yaptırdım.Maalesef uyuyan tüylerimi de uyandırdı.7 yıl önce yaptırmıştım pişman olmuştum.
Hahahaha mevsim kış ve bekar olunca kimse görmüyor diye rahat oluyor.Yok kuzum bende o kadarcık rahatlık nerede Eşim öyle bir durumda harun abi diye başlar askerlik arkadaşı muamelesine bağlar olayı

Menü güzelmiş hep hafif şeyler yemişsin ne güzel

Temizlik yapılacaksa hiç gerek yok tozda almasaydın demek ki tercih ettiğin lazer doğru lazer değil alex zaten her türlü tüyü uyandırıyo. Ve güzellik merkezlerinde lazer kullanılma izni yok çoğu farklı etiket kullanıp insanları kandırıyolar. Doğru lazeri bulunca büyük rahatlık.

Adam haklı ama asker arkadaşı mısın gece batar mazallah adama

Aleksandır mı ? Cihaz araştırması mı yaptın ?
Evet yaptım buz lazer düşünüyorum. Ama acıtıyo çok ya deneme atışı yaptırdım geçen hafta feci bişey bikinide ölebilirim alex vücut için gayet uygun. Bacakta bikini k.altı sarı tüy olma zaten kolay kolay

Ben karar verip geri cayıyorum.Kendime alsam diye bakıyorum sonra ondanda cayıyorum.

Alexti sanırım.
Benim yaptırdığım dönemlerde merkezlerinde ne yazık ki izileri vardı
Lumia mı alsam diye düşündün onu da salladım

Bıyık ve tam kulağımin yan tarafı ama yanak falan yaptırmadım iyice yayılmasın diye. Şimdi vucut için aradığımı buldum yazı atlatınca başlamayı dusunuyorum
Bende başlıcam lazere inş birdahaki ay soğuk kompres olanlar güzel diyorlar arkadaşımın tavsiye ettiği yere gidicem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…