- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Afiyet olsun canımm.Menü çok güzel.Sabah ılık limonlu su
1 brdk khve 3 hurma 1 hslnms ymrta
Oglen
4 ymk kasıgı kereviz yrmegi
1 kase yogurt
Aksam
4 kasık kereviz
1 kase yogurt
1 avuc kbk cekrdegi
Sanki mide ameliyatı gibi ama baksana bi degsk zayıflık buO kız o.Vay sen başını alıp nereye gideceksen götür beni gittiğin yere
Sanki dudakları bile zayıflamış
Bana da ya hastalık ya da tüp mide ameliyatı gibi geldi.Sanki mide ameliyatı gibi ama baksana bi degsk zayıflık bu
Boşver lumiayı falan benim gibi çok şikayetçiysen git bi hastanede yaptırAlexti sanırım.
Benim yaptırdığım dönemlerde merkezlerinde ne yazık ki izileri vardı
Lumia mı alsam diye düşündün onu da salladım
Soğuk kompresi ilk defa duyuyorum ama güzellik merkziyse kanunen hiç bir şekilde lazer cihazı bulunduramıyorlar. Ipl oluyor lazer diye kandırıyolar aklında bulunsunBende başlıcam lazere inş birdahaki ay soğuk kompres olanlar güzel diyorlar arkadaşımın tavsiye ettiği yere gidicem bende
O parayla 2 3 günlük tatil yapılır be erken rezarvasyonlaHah işte ben de öyle düşünüp parayı başka yerde yazık etmeye karar vermiştim
Oha ya oha ben ölemEki Görüntüle 2130437
Yürüyemeyen Nur Yerlitaş bile zayıflamış .
Hay biz bu başımızı alıp nere gidek
Akşamı çok hafif atlatmışsın menün çok güzel sporda olsa daha güzel olurmuş
Rakibem harikasın bugün :)
Afiyet olsun canım,çok güzel menün ve akşamı hafif atlatabilmen çok iyi olmuş
Pala remzi olacakmışım ucuz atlattım,hafifledim yarına kaş bıyık yok ,attım büyük ağırlıkları bomba gibi geliyorum.
Aç sefil dolaştım yawBi kahve içtim bi de ayran içeyim dedim.Hazır yoğurt ayran pek kullanmam ama dışarda olunca tadı bile cidden çok iyi geldi.Açlığımı en iyi ayran kesiyormuş onu faekettim.
Eki Görüntüle 2130437
Yürüyemeyen Nur Yerlitaş bile zayıflamış .
Hay biz bu başımızı alıp nere gidek
Sabah ılık limonlu su
1 brdk khve 3 hurma 1 hslnms ymrta
Oglen
4 ymk kasıgı kereviz yrmegi
1 kase yogurt
Aksam
4 kasık kereviz
1 kase yogurt
1 avuc kbk cekrdegi
Günaydın ortak.SüpersinGünaydın kızlar güzel bir gün olsun hepimiz için :)
Geçen cuma; 101.8
Bu hafta: 100
Fark : -1.800
Günaydın kızlar güzel bir gün olsun hepimiz için :)
Geçen cuma; 101.8
Tebrik ederim süpersin geldi ikililerGünaydın kızlar güzel bir gün olsun hepimiz için :)
Geçen cuma; 101.8
Güzel gitmiş canım tebrik ederim@Rzgreceesperenzaa (Yavrucum kaptanımız banlı olduğu için her ihtimale karşı seni de etiketledim)
Geçen Cuma: 77,3
Bugün: 76,8
Fark: -500 gr
%: 0,65
Sağol canım. Sen izindesin ama tartılacak mısın canım?Tebrik ederim süpersin geldi ikililer
Güzel gitmiş canım tebrik ederim
Ben tartılmadım bugün. Sabah 7ye kadar çok şiş oluyorum. 6.10 gibi evden çıkıyorum o yüzden tartılınca moralim bozuluyoSağol canım. Sen izindesin ama tartılacak mısın canım?
Ben tartılmadım bugün. Sabah 7ye kadar çok şiş oluyorum. 6.10 gibi evden çıkıyorum o yüzden tartılınca moralim bozuluyo
Cumarteside tartılırımHımm anladım canım. Neyse izninin bitmesine az kaldı. Dönünce tartılırsın :)
Günaydın ortak.Süpersin
Wuhhuuu bebeğim mükemmel. Yarın 2 hanelilere hoşgeldin kutlaması yaparız :) Ay sonu 2 haneli garanti dedim oldu :)
@Rzgreceesperenzaa (Yavrucum kaptanımız banlı olduğu için her ihtimale karşı seni de etiketledim)
Tebrik ederim süpersin geldi ikililer
Güzel gitmiş canım tebrik ederim
Tartılmıyorum canım.Yarın diyetisyen günüm göreceğim bakalım sonuç ne?Teşekkür ederim canım, sen tartılmıyorsun demi? Geçen hafta öyle söylemiştin
Yarına 0,1 gram verirsem oldu bu işşşş teşekkür ederimm beybiiii
Süpeersinn yavruuucummm 6'li rakamlara senin de az kalmıııışşş
Teşekkür ederiimm canım, geliyooooo
canım tebrşkler harika gidiyorsun az kaldı ikililere bravo sanaGünaydın kızlar güzel bir gün olsun hepimiz için :)
Geçen cuma; 101.8
Supersin eksrqkibem@Rzgreceesperenzaa (Yavrucum kaptanımız banlı olduğu için her ihtimale karşı seni de etiketledim)
Harikasın canım tebrik ederimGecen cuma 63.7
Bugun 63.2
Fark 500gr
%0.78
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?