Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi geceler
Menü
09:00 Limonlu Su
09:30 1 haşlanmış yumurta,peynir,4 çeri domates,3 ceviz ,nane maydonoz
11:00 Duble türk kahvesi
14:Türk kahvesi( küçük)
17:00 Bir kutu ayran
19:00 3 kaşık kıymalı yeşil mercimek yemeği,bol salata ve yoğurt
Su:2 lt
Spor: Tüm gün dışarıda olduğum için spor yok ama 11.000 adım= 165 puan var

Kuzum haklısınız ama Rektör Hoca imzaları yanlış attı G.müdürde fırçayı kaydı o sinirle gözüm döndü.

Kuaföre git kız kendini bakım yaptır azcık insan mutlu oluyo bende çıkınca gitcem
Kuaföre gittim ama bi kaş bıyık halledebildim. Geciktiğim için başka randevuları vardı,büyük bakım için cumartesiye randevu aldım
Bi kaç bi bıyık bile iyi geldi canım
Sonunda kurtuldum G.K dan
De bana hanginiz terlik fırlatcaksınız bugün benim diyet miyet oldu kızlar
Haydi geçmiş olsun canım.Baban nasıl oldu iyi mi?

Allonsy kız isoda biz 2016 versiyonuna gectik siz niye 2015

Yavrucum 2016 versiyonu yok ki isolarin.

Iso:9001-2015
İso 14001-2015
18001-2008 versiyonları var. Sizin sertifikalara da bak 2015 yazıyordur. Bizim bunun dışında sektörel bazı sertifikalarimiz var onlar da en güncel versiyonlara göre veriliyor.

Arada ritm bozuluyor Ankarada ve İstanbulda doktor bakıyorum şimdi.Kapakçıklar değişcek.

Merhaba esperenzaa,

kişi bazlı cevap vermeyeyim genel uygulamadan bahsedeyim, üyelere konulara yazma kısıtlaması yapamayız, bütün konular üyelere açık olduğundan, kurallara uyulduğu sürece herkesin dilediği topiğe yazma hakkı var, biz üyeye bu topiğe yazamazsınız dersek haklı olarak gerekçe sorar, yazmasına mani olacak bir kural olup olmadığını sorgular, haliyle bu durumda bizim de kendisine verecek cevabımız olmaz, çünkü yeri geliyor uyarı yazıları hariç benim de diyet gruplarına selam vermek, sohbet etmek maksatlı yazdığım oluyor, mune yazıyor ben niye yazamıyorum gibi bir söylem karşısında şahsen ben mahçup olurum, yazılmayacaksa kimse yazmamalı çünkü.

Eğer diyet bölümü veya takımların topik kuralları adı altında sıraladığınız kurallar içerisinde, diyet grubundan mezun olan kişiler dahil, takımda yer almayan kişiler topiğe/topiklere yazamaz gibi bir kural olsaydı, o zaman üyelere takımda değilsiniz yazamazsınız diyebilirdik.

Bu durumda bizim yapabileceğimiz birşey yok ne yazık ki.

Saygılarımla.

Senin hakkın pi temiz sopa
Onu bunu bilmem sana ceza var 30 dk tempolu yürüyüş yapacaksın.İnsafım tuttu hadi iyisin
Sporu yapıp etiketi
Arada ritm bozuluyor Ankarada ve İstanbulda doktor bakıyorum şimdi.Kapakçıklar değişcek.
Allqh şifa versin kuzum

Durumu o kadar güzel açıklamışsınız ki diyecek bi söz bulamadım.
Söz konusu üye yada polemik amaçlı gelen yada gelebilecek kişiler olmasının benim açımdan sorun değil,çünkü görmezden gelebiliyorum ve bu durum benim motivasyonumu etkilemiyor.
Ama kışkırtıcı yazıları sebebiyle motivasyonu düşen yada o anki hiddetle polemiğe girip banlanan arkadaşlarımız olunca bizim de ağzımızın tadı kaçıyor.
Yarın cuma ve cuma yarışması öncesi kaptanımızın banlanmış olması takım açısından ya da en azından benim açımdan can sıkıcı oldu.
Yapabileceğimiz kibleyip cevap vermemek oluyor.
Tekrar teşekkürler.
Sevgiler

29 mart menü

08:30

1 kk peynir
Domates salatalık
1/2 eti form

10:30

Sade Türk kahvesi

12:30

2 kepçe tavuksuyu çorba
4 adet ızgara köfte
1/2 kase yoğurt

15:30

Light sütten nescafe

17:50

1 porsiyon yulaf lapası

Su; 3 litre
Spor: Yok

İyi akşamlar kızlar bugün tüm gün dışarda olduğum için yazamadım son alışverişleri yaptım çocuklara yazlık şükür bitti bugün
Bugün ki menüm

Sabah aç karnına limonlu su yerine yeşil çay
11:00
Bir yumurta tavada kekik ve pulbiberli
Domates salatalık
Bir dilim peynir

15:30
5 adet badem

19:00
Bir kase mercimek çorbası
4 köfte 3 patlıcan
Fırında patlıcanlı köfte yapmıştım

Detox suyu
1 lt su
@Rzgrece

3 saat yavas tempo yürüyüş
360 puan
Allonsy

Afiyet olsun kuzum. Çok iyi.

Maşallah tatlim. Güzel bir menü. Sporda çok iyi :)

Yok kız ilk zamanlar öyleydim onu diyorum
Dışarda olmana rağmen çok güzel menün afiyet olsun
Kaş bıyıktan önemlisi mi var ya ohh mis
Ay pardon kız ben 16949la karistirdim sory ISO nun denetlemesinde bisey yok adamlar sıkıntı çıkartmaz çok fazla

Akşamı çok hafif atlatmışsın menün çok güzel sporda olsa daha güzel olurmuş
Rakibem harikasın bugün :)

Afiyet olsun canım,çok güzel menün ve akşamı hafif atlatabilmen çok iyi olmuş

Pala remzi olacakmışım ucuz atlattım,hafifledim yarına kaş bıyık yok ,attım büyük ağırlıkları bomba gibi geliyorum.
Aç sefil dolaştım yaw Bi kahve içtim bi de ayran içeyim dedim.Hazır yoğurt ayran pek kullanmam ama dışarda olunca tadı bile cidden çok iyi geldi.Açlığımı en iyi ayran kesiyormuş onu faekettim.

Menüm

06.00
1 haşlanmış yumurta
1 t.kaşığı çörekotu yağı
Limonlu su

07.30
Yarım elma
1 y.kaşığı yulaf
1 y.kaşığı yoğurt
2-3 ceviz

12.30
Kuru fasulye
Yoğurt
Salata

16.00
1 muz
6 7 çiğ fındık

19.30
1 bardak ayran
2 ceviz

Su 2.5 lt
Spor yok kızlar daha yeni geldim eve

esperenzaa

Ayran çok tok tutuyo gercekten bende dışarda olduğum zaman mutlaka ayran taşırım.
Ay ben lazere gittim kafa rahat bıyık yok ama bacak aldırdım fena canım yandı 5 kilo vermişim olabilirim çünkü 3 aydır falan aldırmıyodum kimse görmüyo diye bakalım bıyıkların kaç kiloymuş yarın anlıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…