- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Ay arabanın havası inmiş bende diyorum sabahtan beri gelen gecen bana niye lolo yapıyo arkalarından saydırıyorum adamlarınHuzurvermeyolunda nerelerdesin kız buralar iyice sessizleşti
Yaa cok gec cumartesi özleriz valla bebaamıCumartesi kalkacak
ok zabbahınan tartılırız inş hemen6. Takımın güzel hatunları, yarın kaptanımız malum sebepten banlı olduğu için lütfen kilo bildirimlerimizi olabildiğince erken yapmaya özen gösterelim.
S smygncherderdedeva Huzurvermeyolunda fattylamb94
@Melmuss @redwitchAllonsy
@AhSen_yarim @Tugceilker
B belcimim
@NGY
Ayyy kuaföreeee kuföre gittt bide foto at bize söyle bakumlu bakumlu gidemiyoz görelim bari gözel bi bayanHallettim sayılır,bir yakınımın tahlileri var onu da beş on dakikaya alırım sonra biraz mutfak alış verişi sonra kuaför ya da eve.
Yemeği bugün bakıcımıza sevkettim
Aaay catlicam simdi bi ben kaldım gitmeyeeen ellerim catır catır catladı ya zalım tamirci makinemi getşrmedi hala bunlar da bakım üstüne bakım yaptıri yaaaKuaföre git kız kendini bakım yaptır azcık insan mutlu oluyobende çıkınca gitcem
Karalahana çorbadan çok yemek gibi görünüyo bana ondan alternatif aramadım yanına ama, çok üşeniyorum ya regl olunca bi ölü toprağı geliyor üstüme :) Doymazsam iki tabak yerim artık napiim. Kim şimdi kescek, soycak, pişircek o sebzeleri
Oy oy oy ISO mu? Dinlen, dinlen kaç.. Denetçileri de çok sinir bozucu oluyor, inciği cıncığı sorarlar artık. Bazen de o kadar naif ve iyisi denk geliyor ki abilerim ablalarım gelin sizi öpüjem diyesim geliyor.
İşin rast gitsin bacım
Çocukların elinde bir kumanda resmen bizlere hükmediyorlar, kerata parmağında oynatmış annesinii
Neyse çözüm bulunmuş çok şükür, keşke fotoğrafçının 1.5 saat sonra gelmeseymiş montaj yapabileceği
Şifooon muuuu
Ah rakibem donmuşsundur tabi, benimde burnum akayii
Oh ohhh gez bacım gezzz sefan olsun
Vallahi diyecek birşey bulamadım çünkü çok beğendim. Afiyetler olsun
Menün çok güzel bu gidişle hızla vereceksin kiloları galibakahveyi çok sevdiğini biliyorum ama bugüne kadar gittiğim 3 diyetistyende kahveyi tamamen yasakladı. Metobolizmayı çalıştırdığı kadarda vücutta su tutarmış kilo vermeyi zorlaştırırmış
Ay biz ISO denetlemesini daha yeni atlattık Allah yardımcınız olsun çok zor ama başarabilirsinizbizimde geçen hafta bitti ama adam giderken sizin kadar güzel sıcak bi fabrika görmedim dedi en son sadece bana seninle tanıştığıma çok memnun oldum dedi yakışıklı ve genç müfettiş
Ama hereyiniz tamsa çok problem çıkmaz. Ne üzerineydi firmanız ?
Geçmiş olsun canımm.
Hem gezip hem işlerimi hallediyorum.Fırsat bulursam kuaföre de gideyim diyorum ama bakalım artık:)
Anamm yollarda kaldın demek kıyamam kızAy arabanın havası inmiş bende diyorum sabahtan beri gelen gecen bana niye lolo yapıyo arkalarından saydırıyorum adamlarınsimdş jant vurduda yere la noluyo bu düldüle deyip indim hemmen koca kurtarma servisine baglandım yolda bekliyorum hala simdi bi bakayım dedim
Yaa cok gec cumartesi özleriz valla bebaamı
ok zabbahınan tartılırız inş hemen
Ayyy kuaföreeee kuföre gittt bide foto at bize söyle bakumlu bakumlu gidemiyoz görelim bari gözel bi bayan
Aaay catlicam simdi bi ben kaldım gitmeyeeen ellerim catır catır catladı ya zalım tamirci makinemi getşrmedi hala bunlar da bakım üstüne bakım yaptıri yaaa
Malesef kahvenin öyle bir etkisi var. Hatta arkadaşıma diyetisyen ayda 3 kilo verebilecekken 1.5 kilo vermek istiyosan kahve içmeye devam et demişHadi hadi üşenmek hiç yakışmıyor senin gibi sporlarını güzel yapan hatuna :) İki dk da yaparsın sen :)
Ayy evet. Vallaha denetçiyi özellikle iyi biri istedim. Allahtan bu denetçileri ayarlayan kızı kafaladım. İnşallah minnoş birileri gelir.
Tam elimde kahveyi yudumlarken bunu görünce ben böyle oldumNormalde filtre kahveyi deli gibi içmem ama haftada 1 içerim bu yoruma denk geldi
Ya benim stresim 2015 versiyonuna geçiş yapacağımız için. Geçen sene bizede öyle demişlerdi :) Gerçi bir ben ilgilenmiştim ama mutlu ayrılmışlardı. Bizim firma çelik konstrüksiyon imalat montaj, boru imalat montaj, tanklar vs. Ne varsa yapıyoruz
Ohh git kız kuaföre. Azıcık sende keyfine bak.
bulasık makinesi bozuldu yine zıkım sey ellerim sulardan perilan oldu yaa bi sıcak bi sogukAnamm yollarda kaldın demek kıyamam kızne makinası kız hayırdır. Ben kuaföre mecburi olan şeyi şey etmeye gidiyorum
Ay zor vallahi ya sende evde kendine bakım yap bari. Hatta kuaföre gidersin kız niye gidemiceksin büyüğü okula bırakınca al bebişinide git kuaförebulasık makinesi bozuldu yine zıkım sey ellerim sulardan perilan oldu yaa bi sıcak bi soguk
Geçmiş olsun canımm.
Hem gezip hem işlerimi hallediyorum.Fırsat bulursam kuaföre de gideyim diyorum ama bakalım artık:)
Ay arabanın havası inmiş bende diyorum sabahtan beri gelen gecen bana niye lolo yapıyo arkalarından saydırıyorum adamlarınsimdş jant vurduda yere la noluyo bu düldüle deyip indim hemmen koca kurtarma servisine baglandım yolda bekliyorum hala simdi bi bakayım dedim
Yaa cok gec cumartesi özleriz valla bebaamı
ok zabbahınan tartılırız inş hemen
Ayyy kuaföreeee kuföre gittt bide foto at bize söyle bakumlu bakumlu gidemiyoz görelim bari gözel bi bayan
Aaay catlicam simdi bi ben kaldım gitmeyeeen ellerim catır catır catladı ya zalım tamirci makinemi getşrmedi hala bunlar da bakım üstüne bakım yaptıri yaaa
bulasık makinesi bozuldu yine zıkım sey ellerim sulardan perilan oldu yaa bi sıcak bi soguk
Hadi hadi üşenmek hiç yakışmıyor senin gibi sporlarını güzel yapan hatuna :) İki dk da yaparsın sen :)
Ayy evet. Vallaha denetçiyi özellikle iyi biri istedim. Allahtan bu denetçileri ayarlayan kızı kafaladım. İnşallah minnoş birileri gelir.
Tam elimde kahveyi yudumlarken bunu görünce ben böyle oldumNormalde filtre kahveyi deli gibi içmem ama haftada 1 içerim bu yoruma denk geldi
Ya benim stresim 2015 versiyonuna geçiş yapacağımız için. Geçen sene bizede öyle demişlerdi :) Gerçi bir ben ilgilenmiştim ama mutlu ayrılmışlardı. Bizim firma çelik konstrüksiyon imalat montaj, boru imalat montaj, tanklar vs. Ne varsa yapıyoruz
Ohh git kız kuaföre. Azıcık sende keyfine bak.
Malesef kahvenin öyle bir etkisi var. Hatta arkadaşıma diyetisyen ayda 3 kilo verebilecekken 1.5 kilo vermek istiyosan kahve içmeye devam et demişay bizim sektörle alakası yok gerçi bizimkinin kimseyle alakası yok türkiyede 3 4 firma anca var
bulasık makinesi bozuldu yine zıkım sey ellerim sulardan perilan oldu yaa bi sıcak bi soguk
Toz metalurjisiSizinki ne sektörü tatlım?
Oyy kuzucum geçmiş olsun. Ellerin çatlar. Eldivenle yıkayabiliyorsan o şekilde yıka. Yoksa mutlaka krem kullan :)
Sonunda kurtuldum G.K dan
De bana hanginiz terlik fırlatcaksınız bugün benim diyet miyet oldu kızlar
Hak ettim .Menümü yazayım mı peki?
3 tane tuzlu kurabiye yiceğine 1 tuzlu kurbiye 1 ekler yeseydin derdim ama demiyorum Elif kızarBugün ki menüm
Limonlu su
Sabah(7.30)
1 h.yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 dlm k.ekmeği
Öğlen(11.45)
Yumurtalı Tavuk
2 yk havuç ,2 yk m.lahana yoğurtlaması
14-16.30 kadar
1/2 sb kadar Badem,kaju ve fıstık
3 tane tuzlu kurabiye
(Çok ama çok güzel ekler vardı ama yemedim.Kendimi alkışlıyorum)
Akşam (19.00)
3 yk y.salatanın içine 1 yk çökelek
Sıvılar : 1 lt su,çay,1 kupa y.çay
Çok cebelleştim kendimle önümdeydi hep.3 tane tuzlu kurabiye yiceğine 1 tuzlu kurbiye 1 ekler yeseydin derdim ama demiyorum Elif kızar
Niye bozdun ki ya cuma öncesi
Insan öyle oluyo haklısınÇok cebelleştim kendimle önümdeydi hep.
Evet izindesin sana bunun için izne çıkma denildi cuma günü tartılmıcam rahatlığıyla insan yiyor. Bende şuan aynı senin gibiyim. Önümde diye yiyorumBen izine ayrılmamışmıydım yanlış mı hatırlıyorum?
Canım kurabiye olmasaydı iyimis menün ben cok bşşeye saldıracagım zaman hemen kuruyemiş yiyorum artık kavrulmus kavrulmamıs cipsten kurabiyeden iyidir diyorum onlardan atıyorum agzıma.Bugün ki menüm
Limonlu su
Sabah(7.30)
1 h.yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 dlm k.ekmeği
Öğlen(11.45)
Yumurtalı Tavuk
2 yk havuç ,2 yk m.lahana yoğurtlaması
14-16.30 kadar
1/2 sb kadar Badem,kaju ve fıstık
3 tane tuzlu kurabiye
(Çok ama çok güzel ekler vardı ama yemedim.Kendimi alkışlıyorum)
Akşam (19.00)
3 yk y.salatanın içine 1 yk çökelek
Sıvılar : 1 lt su,çay,1 kupa y.çay
ama izindeyim diye bunu yapma kendine sumeyye sen üzülüyorsun sonra boşver hayır de gec yemiyecegini bilince onu gözün de görmeyecek inanki dun ben bizimkilere ıspanaklı börek yaptım yemedim onlar hapur hupur yerken yarın izin gunumuz pizza yapıcaz bakmicam bile inş kendime de keskek yapıp sımartayıö diyorum kendimiBen izine ayrılmamışmıydım yanlış mı hatırlıyorum?
Esraaa napıyon napıyooonInsan öyle oluyo haklısın
Evet izindesin sana bunun için izne çıkma denildi cuma günü tartılmıcam rahatlığıyla insan yiyor. Bende şuan aynı senin gibiyim. Önümde diye yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?