Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Huzurvermeyolunda nerelerdesin kız buralar iyice sessizleşti
Ay arabanın havası inmiş bende diyorum sabahtan beri gelen gecen bana niye lolo yapıyo arkalarından saydırıyorum adamların simdş jant vurduda yere la noluyo bu düldüle deyip indim hemmen koca kurtarma servisine baglandım yolda bekliyorum hala simdi bi bakayım dedim

Cumartesi kalkacak
Yaa cok gec cumartesi özleriz valla bebaamı
ok zabbahınan tartılırız inş hemen

Hallettim sayılır,bir yakınımın tahlileri var onu da beş on dakikaya alırım sonra biraz mutfak alış verişi sonra kuaför ya da eve.
Yemeği bugün bakıcımıza sevkettim
Ayyy kuaföreeee kuföre gittt bide foto at bize söyle bakumlu bakumlu gidemiyoz görelim bari gözel bi bayan
Kuaföre git kız kendini bakım yaptır azcık insan mutlu oluyo bende çıkınca gitcem
Aaay catlicam simdi bi ben kaldım gitmeyeeen ellerim catır catır catladı ya zalım tamirci makinemi getşrmedi hala bunlar da bakım üstüne bakım yaptıri yaaa

Hadi hadi üşenmek hiç yakışmıyor senin gibi sporlarını güzel yapan hatuna :) İki dk da yaparsın sen :)

Ayy evet. Vallaha denetçiyi özellikle iyi biri istedim. Allahtan bu denetçileri ayarlayan kızı kafaladım. İnşallah minnoş birileri gelir.

Tam elimde kahveyi yudumlarken bunu görünce ben böyle oldum Normalde filtre kahveyi deli gibi içmem ama haftada 1 içerim bu yoruma denk geldi

Ya benim stresim 2015 versiyonuna geçiş yapacağımız için. Geçen sene bizede öyle demişlerdi :) Gerçi bir ben ilgilenmiştim ama mutlu ayrılmışlardı. Bizim firma çelik konstrüksiyon imalat montaj, boru imalat montaj, tanklar vs. Ne varsa yapıyoruz

Geçmiş olsun canımm.
Hem gezip hem işlerimi hallediyorum.Fırsat bulursam kuaföre de gideyim diyorum ama bakalım artık:)

Ohh git kız kuaföre. Azıcık sende keyfine bak.

Anamm yollarda kaldın demek kıyamam kız ne makinası kız hayırdır. Ben kuaföre mecburi olan şeyi şey etmeye gidiyorum

Malesef kahvenin öyle bir etkisi var. Hatta arkadaşıma diyetisyen ayda 3 kilo verebilecekken 1.5 kilo vermek istiyosan kahve içmeye devam et demiş ay bizim sektörle alakası yok gerçi bizimkinin kimseyle alakası yok türkiyede 3 4 firma anca var

Geçmiş olsun canımm.
Hem gezip hem işlerimi hallediyorum.Fırsat bulursam kuaföre de gideyim diyorum ama bakalım artık:)

Dün B belcimim kuaförde, bugün çıkışta fattylamb94 haydi sende sendeee.. Ben artık yemin törenine yakın bakımımı yaptırırım

Ah yavrum geçmiş olsun yaa

bulasık makinesi bozuldu yine zıkım sey ellerim sulardan perilan oldu yaa bi sıcak bi soguk

Bu aralar bir alaameet var üzerimizde allah koruusun

Ismarlama oluyorsa kebaapmış yaaaa

Sizinki ne sektörü tatlım?

bulasık makinesi bozuldu yine zıkım sey ellerim sulardan perilan oldu yaa bi sıcak bi soguk

Oyy kuzucum geçmiş olsun. Ellerin çatlar. Eldivenle yıkayabiliyorsan o şekilde yıka. Yoksa mutlaka krem kullan :)

Sonunda kurtuldum G.K dan
De bana hanginiz terlik fırlatcaksınız bugün benim diyet miyet oldu kızlar

Bugün ki menüm

Limonlu su

Sabah(7.30)
1 h.yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 dlm k.ekmeği

Öğlen(11.45)
Yumurtalı Tavuk
2 yk havuç ,2 yk m.lahana yoğurtlaması

14-16.30 kadar
1/2 sb kadar Badem,kaju ve fıstık
3 tane tuzlu kurabiye
(Çok ama çok güzel ekler vardı ama yemedim.Kendimi alkışlıyorum)

Akşam (19.00)
3 yk y.salatanın içine 1 yk çökelek

Sıvılar : 1 lt su,çay,1 kupa y.çay

3 tane tuzlu kurabiye yiceğine 1 tuzlu kurbiye 1 ekler yeseydin derdim ama demiyorum Elif kızar

Niye bozdun ki ya cuma öncesi

Canım kurabiye olmasaydı iyimis menün ben cok bşşeye saldıracagım zaman hemen kuruyemiş yiyorum artık kavrulmus kavrulmamıs cipsten kurabiyeden iyidir diyorum onlardan atıyorum agzıma.

Ben izine ayrılmamışmıydım yanlış mı hatırlıyorum?
ama izindeyim diye bunu yapma kendine sumeyye sen üzülüyorsun sonra boşver hayır de gec yemiyecegini bilince onu gözün de görmeyecek inanki dun ben bizimkilere ıspanaklı börek yaptım yemedim onlar hapur hupur yerken yarın izin gunumuz pizza yapıcaz bakmicam bile inş kendime de keskek yapıp sımartayıö diyorum kendimi

Insan öyle oluyo haklısın

Evet izindesin sana bunun için izne çıkma denildi cuma günü tartılmıcam rahatlığıyla insan yiyor. Bende şuan aynı senin gibiyim. Önümde diye yiyorum
Esraaa napıyon napıyooon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…