- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Hoşgeldin aramızaMerhaba bende sürekli diyet yapıp motivasyonu kaybedip bırakanlardan oldum. Artık buna son verip Manken gibi olmak istiyorum incecik kıyfetler giyip dolaşmak istiyprum Ekim ayında 25 günlük çok sıkı bi diyete girdim 6 kilo vermiştim kaçamak yapmak istedim daha sonra toparlayamadım eski kilomdan iki kilo daha aldım su an ki kilom 97 ve dün sabah tartıldım ve gördüğüm yüksek kilomdu acilen düzene sokmalıyım kendimi. Aranıza alın beni lütfeeen
Eridin eridin artıkGecen cuma 63.7
Bugun 63.2
Fark 500gr
%0.78
Harikasın canım.Neden hesaplıyamıyorsun ki ben hesaplayım canımCuma 66.9
Bugun 65.4
Fark -1500
Yuzde hesaplayamıyorum ben ya
Huzurcum tebrik ederim her zamanki gibi harikasınCuma 66.9
Bugun 65.4
Fark -1500
Yuzde hesaplayamıyorum ben ya
Afiyet olsun ve koskocaman bir MaşallahBugun izin gunumuzdu evdekilere cikolatalı pankek ve yumurtalı patates yaptım ben ne yedim bilinbakalım haslanmıs yumurta
Oyy kıyamam kendinede muzlu pankek yapsaydın yaBugun izin gunumuzdu evdekilere cikolatalı pankek ve yumurtalı patates yaptım ben ne yedim bilinbakalım haslanmıs yumurta
Canım hoşgeldin biz burda dost arkadas gibi olduk umarım sen de katılırsın aramıza vallahi burdaki hoş sohbet yuzunden mezun olamıyorum dusun yani okadar guzel gelseneMerhaba bende sürekli diyet yapıp motivasyonu kaybedip bırakanlardan oldum. Artık buna son verip Manken gibi olmak istiyorum incecik kıyfetler giyip dolaşmak istiyprum Ekim ayında 25 günlük çok sıkı bi diyete girdim 6 kilo vermiştim kaçamak yapmak istedim daha sonra toparlayamadım eski kilomdan iki kilo daha aldım su an ki kilom 97 ve dün sabah tartıldım ve gördüğüm yüksek kilomdu acilen düzene sokmalıyım kendimi. Aranıza alın beni lütfeeen
Yok kız okadar da degildir heralde sumeyyenin aebzeli yogurdundan mutevellit böyle oldu bence onu yemedigim gunler pek gştmediHuzurcum tebrik ederim her zamanki gibi harikasın
Yüzden 2.24 bireyselde derece mi geliyo yoksa
teşekkürler sumeyyevim bu yuzdede senn de katkın var sebzeli ypgurt nedeniyle :)Yüzden 2,24 canımHuzurvermeyolunda
Sıkldım artık ya canım ucundan da olsa bakmak istiyorum birazAfiyet olsun ve koskocaman bir Maşallah
Aa hiç aklıma gelmedi kız yapardım bakOyy kıyamam kendinede muzlu pankek yapsaydın ya
Bi şekilde verdin sonuçta güzel gidiyo maşallahCanım hoşgeldin biz burda dost arkadas gibi olduk umarım sen de katılırsın aramıza vallahi burdaki hoş sohbet yuzunden mezun olamıyorum dusun yani okadar guzel gelsene
Yok kız okadar da degildir heralde sumeyyenin aebzeli yogurdundan mutevellit böyle oldu bence onu yemedigim gunler pek gştmedi
teşekkürler sumeyyevim bu yuzdede senn de katkın var sebzeli ypgurt nedeniyle :)
Sıkldım artık ya canım ucundan da olsa bakmak istiyorum biraz
Biri yer biri bakar kıyamet ondan koparAa hiç aklıma gelmedi kız yapardım bak
Yaaa maslh sanaAa hiç aklıma gelmedi kız yapardım bak
Canım benim senin diyet yolculuğun.Ve en büyük alkış senin.Canım hoşgeldin biz burda dost arkadas gibi olduk umarım sen de katılırsın aramıza vallahi burdaki hoş sohbet yuzunden mezun olamıyorum dusun yani okadar guzel gelsene
Yok kız okadar da degildir heralde sumeyyenin aebzeli yogurdundan mutevellit böyle oldu bence onu yemedigim gunler pek gştmedi
teşekkürler sumeyyevim bu yuzdede senn de katkın var sebzeli ypgurt nedeniyle :)
Sıkldım artık ya canım ucundan da olsa bakmak istiyorum biraz
Merhaba cnm ins sende eriyorsundurBi şekilde verdin sonuçta güzel gidiyo maşallah
Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar
InşallahhhMerhaba cnm ins sende eriyorsundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?