- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
GünaydınGünaydınnn
Geçen hafta:68,7
Bugün: 68
Fark :700 gr
Yüzde:1,02
HahahahaGünaydın500ü bıyık 200 ü yağ desek fena değil
Evet ya iki gündür benim de aklımda.
H.sonu komple olan kısmından da 1 kilo gider sen hedefe vardın kuzumHahahaha
Canımm sen çok yaşa emi
Aklımdan geçeni yazmışsınH.sonu komple olan kısmından da 1 kilo gider sen hedefe vardın kuzum
canım tebrşkler harika gidiyorsun az kaldı ikililere bravo sana
Supersin eksrqkibem
Harikasın canım tebrik ederim
Cuma 66.9
Bugun 65.4
Fark -1500
Yuzde hesaplayamıyorum ben ya
Günaydınnn
Hep beraber sağlıklı yaşayalımAklımdan geçeni yazmışsın
Sen daha çok yaşa
Tuğçe geçmiş olsun dinlenmen en güzeli zatenKızlar ah keşke dedikleriniz gibi olsaydı. 2 gündür hastanede kalıyorum.. sağlık sorunlarım nedenyle. Acile kaldırılınca tlfnum evde kaldı. Eşim bgn getirdi tlfnu bi kaç kiyafetle. Kanamam çok fazla var ve durdurulamıyor göz altında duruyorm o yzden. Ağrılarmda çok..
Hazır kaynana gtmşken ev bana kalmçtı ama kısmet değilmş demek ki..
Eşimin telefnundan grip haber vereym ddm şifremi unuttğm içn beceremedm.
Kaptan izninizle bn artık ayrılıcam diyet ve spor olmayack bi müddet hayatmda..
Oyyyy canımmm çok çok geçmiş olsun,gerçekten uzun bir dönem vücudun iyice dinlenene kadar diyet ve sporu düşünme.Kızlar ah keşke dedikleriniz gibi olsaydı. 2 gündür hastanede kalıyorum.. sağlık sorunlarım nedenyle. Acile kaldırılınca tlfnum evde kaldı. Eşim bgn getirdi tlfnu bi kaç kiyafetle. Kanamam çok fazla var ve durdurulamıyor göz altında duruyorm o yzden. Ağrılarmda çok..
Çok teşekkr ederim dualarınız bnmle olsnTuğçe geçmiş olsun dinlenmen en güzeli zaten
Teşekkr ederm canım çok sağol. Gerçekten zor durumda bırkmak istemem çok özür dilerim bu sebeptn dolayı sizleree haklısınzOyyyy canımmm çok çok geçmiş olsun,gerçekten uzun bir dönem vücudun iyice dinlenene kadar diyet ve sporu düşünme.
Zaten kilon gayet iyi aslında.sadece emzirerek ve hamurişini azaltarak da kilo verirsin.
Tekrar çok geçmiş olsun canım.
Tartılmıyorum canım.Yarın diyetisyen günüm göreceğim bakalım sonuç ne?
Merhaba bende sürekli diyet yapıp motivasyonu kaybedip bırakanlardan oldum. Artık buna son verip Manken gibi olmak istiyorum incecik kıyfetler giyip dolaşmak istiyprum Ekim ayında 25 günlük çok sıkı bi diyete girdim 6 kilo vermiştim kaçamak yapmak istedim daha sonra toparlayamadım eski kilomdan iki kilo daha aldım su an ki kilom 97 ve dün sabah tartıldım ve gördüğüm yüksek kilomdu acilen düzene sokmalıyım kendimi. Aranıza alın beni lütfeeen
canım tebrşkler harika gidiyorsun az kaldı ikililere bravo sana
Supersin eksrqkibem
Harikasın canım tebrik ederim
Cuma 66.9
Bugun 65.4
Fark -1500
Yuzde hesaplayamıyorum ben ya
Bugun izin gunumuzdu evdekilere cikolatalı pankek ve yumurtalı patates yaptım ben ne yedim bilinbakalım haslanmıs yumurta
Günaydınnn
Kızlar ah keşke dedikleriniz gibi olsaydı. 2 gündür hastanede kalıyorum.. sağlık sorunlarım nedenyle. Acile kaldırılınca tlfnum evde kaldı. Eşim bgn getirdi tlfnu bi kaç kiyafetle. Kanamam çok fazla var ve durdurulamıyor göz altında duruyorm o yzden. Ağrılarmda çok..
Teşekkr ederm cnm sağllHadi bakalım hayırlı güzel haberlerleee gell
Merhaba hoşgeldin aramıza, kaç yaşındasın?
Kilolarımız aşağı yukarı aynı çok sevindimmm :)
Az kaldıııı azz huzurcuuumm
Yememenin bedeli anlatmama gerek yok görüyorsun, maşallaaah
Ohhh çok iyi yaptın, pek iyi yaptııın
Vay vay vay vay çantaya bak
Arkadaşım tebrik ederimm
Ay kuzucum yaa çok geçmiş olsun.. Allah şifa versinnn
Kızlar ah keşke dedikleriniz gibi olsaydı. 2 gündür hastanede kalıyorum.. sağlık sorunlarım nedenyle. Acile kaldırılınca tlfnum evde kaldı. Eşim bgn getirdi tlfnu bi kaç kiyafetle. Kanamam çok fazla var ve durdurulamıyor göz altında duruyorm o yzden. Ağrılarmda çok..
Çok sağol. Evet herşeydn önce sağlık geliyo cnm bnu dha iyi anlıyorm son zmanlardaÇok geçmiş olsun kuzum. Allah bir an önce şifa versin. Kendine çok dikkat et. Hiçbir şey sağlığından önemli değil.
Canım cok gecmiş olsun bitanem suan nasılsın .. bence de uzun br süre olmasın kısa bir sürede cok degilik seyler yasadı vucudun sen daha toparlanmadan spora basladın sopalivam seni bi iyileş hele ah seni ah dualarımız seninle dikkat et kendine cokKızlar ah keşke dedikleriniz gibi olsaydı. 2 gündür hastanede kalıyorum.. sağlık sorunlarım nedenyle. Acile kaldırılınca tlfnum evde kaldı. Eşim bgn getirdi tlfnu bi kaç kiyafetle. Kanamam çok fazla var ve durdurulamıyor göz altında duruyorm o yzden. Ağrılarmda çok..
Çok sağol. Evet herşeydn önce sağlık geliyo cnm bnu dha iyi anlıyorm son zmanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?