Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım tebrşkler harika gidiyorsun az kaldı ikililere bravo sana

Supersin eksrqkibem

Harikasın canım tebrik ederim

Sağol kuzum :)

Cuma 66.9
Bugun 65.4
Fark -1500

Yuzde hesaplayamıyorum ben ya

Eski rakibem tatlışım maşallah sana. Totonu kaşı totonu :)

Günaydınnn
Geçen hafta:68,7
Bugün: 68
Fark :700 gr
Yüzde:1,02

Tebrikler yavrum :) Çok güzel. Maşallah bol eksili bir hafta oldu yine :)

N NGY canım izine ayrılacaksın biliyorum ama bugün bildirim yapabilsen iyi olurdu.
Tugceilker canım geçen hafta hamilelik neticesinde seni izine ayırdık ve sonrası üzücü olay neticesinde dönmek istedin ki bence dinlensen daha iyi olurdu ya.Ama böyle gelmeyince de bizi zor durumda bırakıyorsun.

Kızlar ah keşke dedikleriniz gibi olsaydı. 2 gündür hastanede kalıyorum.. sağlık sorunlarım nedenyle. Acile kaldırılınca tlfnum evde kaldı. Eşim bgn getirdi tlfnu bi kaç kiyafetle. Kanamam çok fazla var ve durdurulamıyor göz altında duruyorm o yzden. Ağrılarmda çok..
Hazır kaynana gtmşken ev bana kalmçtı ama kısmet değilmş demek ki..
Eşimin telefnundan grip haber vereym ddm şifremi unuttğm içn beceremedm.
Kaptan izninizle bn artık ayrılıcam diyet ve spor olmayack bi müddet hayatmda..

Tuğçe geçmiş olsun dinlenmen en güzeli zaten

Oyyyy canımmm çok çok geçmiş olsun,gerçekten uzun bir dönem vücudun iyice dinlenene kadar diyet ve sporu düşünme.
Zaten kilon gayet iyi aslında.sadece emzirerek ve hamurişini azaltarak da kilo verirsin.
Tekrar çok geçmiş olsun canım.

Tuğçe geçmiş olsun dinlenmen en güzeli zaten
Çok teşekkr ederim dualarınız bnmle olsn
Teşekkr ederm canım çok sağol. Gerçekten zor durumda bırkmak istemem çok özür dilerim bu sebeptn dolayı sizleree haklısınz dualarınz bnmle olsn çok ihtiycm var...

Tartılmıyorum canım.Yarın diyetisyen günüm göreceğim bakalım sonuç ne?

Hadi bakalım hayırlı güzel haberlerleee gell

Merhaba hoşgeldin aramıza, kaç yaşındasın?
Kilolarımız aşağı yukarı aynı çok sevindimmm :)

canım tebrşkler harika gidiyorsun az kaldı ikililere bravo sana

Supersin eksrqkibem

Harikasın canım tebrik ederim

Az kaldıııı azz huzurcuuumm

Cuma 66.9
Bugun 65.4
Fark -1500

Yuzde hesaplayamıyorum ben ya

Yememenin bedeli anlatmama gerek yok görüyorsun, maşallaaah

Bugun izin gunumuzdu evdekilere cikolatalı pankek ve yumurtalı patates yaptım ben ne yedim bilinbakalım haslanmıs yumurta

Ohhh çok iyi yaptın, pek iyi yaptııın

Günaydınnn
Geçen hafta:68,7
Bugün: 68
Fark :700 gr
Yüzde:1,02

Vay vay vay vay çantaya bak
Arkadaşım tebrik ederimm

Ay kuzucum yaa çok geçmiş olsun.. Allah şifa versinnn

Teşekkr ederm cnm sağll

Çok geçmiş olsun kuzum. Allah bir an önce şifa versin. Kendine çok dikkat et. Hiçbir şey sağlığından önemli değil.

Merhaba kızlar,, kendime bir takım arıyordum sizin takım arkadaşı ihtiyacınız olduğunu gördüm.
yaşım 30, boyum 155, kilom 54.8 hedefim 51 olmak ama bir türlü irademe sahip olamıyorum.
@Rzgrece takım kaptanı galiba..
Grubunuza katılabilir miyim?

Canım cok gecmiş olsun bitanem suan nasılsın .. bence de uzun br süre olmasın kısa bir sürede cok degilik seyler yasadı vucudun sen daha toparlanmadan spora basladın sopalivam seni bi iyileş hele ah seni ah dualarımız seninle dikkat et kendine cok

Çok sağol. Evet herşeydn önce sağlık geliyo cnm bnu dha iyi anlıyorm son zmanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…