Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin, kuralları oku istersen öncelikle ilk sayfadaki. Kaptanımız şuan yok. Bize kendini tanıtırsan seviniriz düzenin nasıl, nasıl bir diyet uyguluyosun :)

AA onu bilmiyordum Yani hastanedekileremi yaptırmamız gerekiyor gidenler çok memnun ama

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm tez zamanda şifa versin rabbim

M Melmuss canım sende bildirm yap istersen. Deneme süresindesin ama olsun
Evet yapacaktım da elektrikler gidince net çekmedi maalesef ama benim bir sıkıntım var sabah ilk tartıya çıktım 64.8 geldi sona Allah Allah o kadar vermiş olamam deyip ablayı çıkarttım tartıya oda aynı kilo geldi benle sonra bir daha çıktım 65.3 geldi o ara kahvaltıya oturduk artık sonra gene tartıldım 66.3 geldi şimdi hangisi doğru bilemedim ama benm tartım bozuk galiba hangisini baz alıcam

Tartın bozuksa sıkıntı olabilir üstüne su dolu bir şişeyi koyarak test edebilirsin. Bak bakalım yanlış mı gösteriyo. Fayans gibi düz bir zeminde olmasınada dikkat et

Çok güzel tebrik ederim harika bir başlangıç

Hoşgeldin, kuralları oku istersen öncelikle ilk sayfadaki. Kaptanımız şuan yok. Bize kendini tanıtırsan seviniriz düzenin nasıl, nasıl bir diyet uyguluyosun :)
evet kaptanınız şu an yok, ben de sesimi duyan olur mu diye endişelenmiştim. Cevabın için teşekkürler.
Belki bir düzenim yok, aşırı tatlı düşkünüyüm. onu yenmeye çalışıyorum. sağlıklı ve az yiyerek zayıflamaya çalışıyorum. haftada 3 gün de 45 dk spora gidiyorum. bu da aerobic, bölgesel hareketler oluyor..
evde de sürekli koşturma halindeyim.
Öğretmenim yarım gün çalışıyorum..

Teşekkr ederim canım evett dr bgn konuştuda kendni yormaman grek dedi. Bakcaz artık bi yoluna :)

Kendine öncelikle bir beslenme düzeni oluştur bence. En azından un ve şekeri tamamen çıkart. Sporun güzel ama biliyorsun zayıflamanın %70i beslenmeden geçer.

Bide ben bir program var ya yediklerini yazıyorsun onu da yazıyorum kaç kalori yendiğine bakmak için 1500 olması lazım kilo vermem için hatta benm genelde 1 500 hiç bulmuyor ama bakalım inş etki eder o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…