- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Hoşgeldin, kuralları oku istersen öncelikle ilk sayfadaki. Kaptanımız şuan yok. Bize kendini tanıtırsan seviniriz düzenin nasıl, nasıl bir diyet uyguluyosun :)Merhaba kızlar,, kendime bir takım arıyordum sizin takım arkadaşı ihtiyacınız olduğunu gördüm.
yaşım 30, boyum 155, kilom 54.8 hedefim 51 olmak ama bir türlü irademe sahip olamıyorum.
@Rzgrece takım kaptanı galiba..
Grubunuza katılabilir miyim?
AA onu bilmiyordum Yani hastanedekileremi yaptırmamız gerekiyor gidenler çok memnun amaBoşver lumiayı falan benim gibi çok şikayetçiysen git bi hastanede yaptır
Soğuk kompresi ilk defa duyuyorum ama güzellik merkziyse kanunen hiç bir şekilde lazer cihazı bulunduramıyorlar. Ipl oluyor lazer diye kandırıyolar aklında bulunsun
O parayla 2 3 günlük tatil yapılır be erken rezarvasyonla
Oha ya oha ben ölem
Modern ağda diyolar ona bi süre çıkmıyo ama sonra yine aynı. Bende bilmiyordum da kadınlar kulübü sağolsun yasaları yayınlamışlarAA onu bilmiyordum Yani hastanedekileremi yaptırmamız gerekiyor gidenler çok memnun ama
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm tez zamanda şifa versin rabbimKızlar ah keşke dedikleriniz gibi olsaydı. 2 gündür hastanede kalıyorum.. sağlık sorunlarım nedenyle. Acile kaldırılınca tlfnum evde kaldı. Eşim bgn getirdi tlfnu bi kaç kiyafetle. Kanamam çok fazla var ve durdurulamıyor göz altında duruyorm o yzden. Ağrılarmda çok..
Hazır kaynana gtmşken ev bana kalmçtı ama kısmet değilmş demek ki..
Eşimin telefnundan grip haber vereym ddm şifremi unuttğm içn beceremedm.
Kaptan izninizle bn artık ayrılıcam diyet ve spor olmayack bi müddet hayatmda..
Evet yapacaktım da elektrikler gidince net çekmedi maalesef ama benim bir sıkıntım var sabah ilk tartıya çıktım 64.8 geldi sona Allah Allah o kadar vermiş olamam deyip ablayı çıkarttım tartıya oda aynı kilo geldi benle sonra bir daha çıktım 65.3 geldi o ara kahvaltıya oturduk artık sonra gene tartıldım 66.3 geldi şimdi hangisi doğru bilemedim ama benm tartım bozuk galiba hangisini baz alıcam
Tartın bozuksa sıkıntı olabilir üstüne su dolu bir şişeyi koyarak test edebilirsin. Bak bakalım yanlış mı gösteriyo. Fayans gibi düz bir zeminde olmasınada dikkat etEvet yapacaktım da elektrikler gidince net çekmedi maalesef ama benim bir sıkıntım var sabah ilk tartıya çıktım 64.8 geldi sona Allah Allah o kadar vermiş olamam deyip ablayı çıkarttım tartıya oda aynı kilo geldi benle sonra bir daha çıktım 65.3 geldi o ara kahvaltıya oturduk artık sonra gene tartıldım 66.3 geldi şimdi hangisi doğru bilemedim ama benm tartım bozuk galiba hangisini baz alıcam
Ne kadar dolu olucak şişeTartın bozuksa sıkıntı olabilir üstüne su dolu bir şişeyi koyarak test edebilirsin. Bak bakalım yanlış mı gösteriyo. Fayans gibi düz bir zeminde olmasınada dikkat et
Yani 5 lt lik şişeyi tamamen doldurursan hemen hemen 5 kilo gelir. Lt ve kg aynı değil ama yaklaşık sonuç verirNe kadar dolu olucak şişe
Çok güzel tebrik ederim harika bir başlangıçMerhabalar, sabah ofise gitmem gerekiyordu ancak gelebildim. Sabah tartım tam 69 kg çıktı. Bir hafta önceki başlama kilom 70 kg dı. Yani tam 1 kg vermiş bulunuyorum ilk haftamda. İstediğim sonuçlar da böyle umarım her hafta eksi bir olur. :)
evet kaptanınız şu an yok, ben de sesimi duyan olur mu diye endişelenmiştim. Cevabın için teşekkürler.Hoşgeldin, kuralları oku istersen öncelikle ilk sayfadaki. Kaptanımız şuan yok. Bize kendini tanıtırsan seviniriz düzenin nasıl, nasıl bir diyet uyguluyosun :)
Teşekkr ederim canım evett dr bgn konuştuda kendni yormaman grek dedi. Bakcaz artık bi yoluna :)Canım cok gecmiş olsun bitanem suan nasılsın .. bence de uzun br süre olmasın kısa bir sürede cok degilik seyler yasadı vucudun sen daha toparlanmadan spora basladın sopalivam seni bi iyileş hele ah seni ah dualarımız seninle dikkat et kendine cok
Sağol canım aminÇok geçmiş olsun çok üzüldüm tez zamanda şifa versin rabbim
Kendine öncelikle bir beslenme düzeni oluştur bence. En azından un ve şekeri tamamen çıkart. Sporun güzel ama biliyorsun zayıflamanın %70i beslenmeden geçer.evet kaptanınız şu an yok, ben de sesimi duyan olur mu diye endişelenmiştim. Cevabın için teşekkürler.
Belki bir düzenim yok, aşırı tatlı düşkünüyüm. onu yenmeye çalışıyorum. sağlıklı ve az yiyerek zayıflamaya çalışıyorum. haftada 3 gün de 45 dk spora gidiyorum. bu da aerobic, bölgesel hareketler oluyor..
evde de sürekli koşturma halindeyim.
Öğretmenim yarım gün çalışıyorum..
bilmem biley söylicem bende bursalıyım sende Bursa da yaşıyorsun galiba
AA tamam Canm yapayım şimdiYani 5 lt lik şişeyi tamamen doldurursan hemen hemen 5 kilo gelir. Lt ve kg aynı değil ama yaklaşık sonuç verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?