- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Kız sınıf arkadasi falan çıkmayalımYani kaç lt olması gerekiyor
bilmem biley söylicem bende bursalıyım sende Bursa da yaşıyorsun galiba
Kalori hesabini tavsiye etmem canımBide ben bir program var ya yediklerini yazıyorsun onu da yazıyorum kaç kalori yendiğine bakmak için 1500 olması lazım kilo vermem için hatta benm genelde 1 500 hiç bulmuyor ama bakalım inş etki eder o da
Merhaba kızlar,, kendime bir takım arıyordum sizin takım arkadaşı ihtiyacınız olduğunu gördüm.
yaşım 30, boyum 155, kilom 54.8 hedefim 51 olmak ama bir türlü irademe sahip olamıyorum.
@Rzgrece takım kaptanı galiba..
Grubunuza katılabilir miyim?
Merhabalar, sabah ofise gitmem gerekiyordu ancak gelebildim. Sabah tartım tam 69 kg çıktı. Bir hafta önceki başlama kilom 70 kg dı. Yani tam 1 kg vermiş bulunuyorum ilk haftamda. İstediğim sonuçlar da böyle umarım her hafta eksi bir olur. :)
evet kaptanınız şu an yok, ben de sesimi duyan olur mu diye endişelenmiştim. Cevabın için teşekkürler.
Belki bir düzenim yok, aşırı tatlı düşkünüyüm. onu yenmeye çalışıyorum. sağlıklı ve az yiyerek zayıflamaya çalışıyorum. haftada 3 gün de 45 dk spora gidiyorum. bu da aerobic, bölgesel hareketler oluyor..
evde de sürekli koşturma halindeyim.
Öğretmenim yarım gün çalışıyorum..
Merhaba canım çok teşekkür ederim yaş 22 :) senin yaşın kaç acabaaaaMerhaba hoşgeldin aramıza, kaç yaşındasın?
Kilolarımız aşağı yukarı aynı çok sevindimmm :)
Hoşgeldin aramızaburası tam bir motivasyon kaynağı ilk sayfadaki kuralları okudun mu
Canım hoşgeldin biz burda dost arkadas gibi olduk umarım sen de katılırsın aramıza vallahi burdaki hoş sohbet yuzunden mezun olamıyorum dusun yani okadar guzel gelsene
Her an herşey olabilir ben şimdi Gebze de yaşıyorum liseyi bitirince evlendim Bursa inegöllüydümKız sınıf arkadasi falan çıkmayalım
Neden CanmKalori hesabini tavsiye etmem canım
He tamam tanıdık çıkmayız ben merkezdeyimHer an herşey olabilir ben şimdi Gebze de yaşıyorum liseyi bitirince evlendim Bursa inegöllüydüm
Çünkü kalori kotanı dolduramadığın için normalde normalde yediğinden fazla yersinNeden Canm
Teşekkürler canım.***6. Takım 563. Etap***
NGY (72.7//%)Bildirimde bulunmadı.izine ayrılmak istiyor
Huzurvermeyolunda(66,9/65,4/1,5/
%2.24)
Belcimim(63,7/63,2/0.5/0,78
Allonsy(77,3/76,8/0.5/%0,65)
Herderdedeva(101,8/100/1,8/%1,77
Esperenzaa (68,7/68/0.7/%1.02)
Tugceilker(57.3/)hastalık sebebi ile ayrildi
6. Takim ortalamasi %
esperenzaa böyle olcak huzur yanlış
Ben 1.077 diye hesapladım kızTeşekkürler canım.
Ortalamamız:0,922 galiba.
Ngy gelip birazcık kilo verdiğini bildirse ne güzel olurdy ya(
Nergizden haber bekliyoruz canım Elif instadan yazdıHani şu buddy sistemi demiştim. Orda ngy nosunu paylaşmak istememiş miydi? Eğer paylaştıysa bir kişi özelden sorsa
Haftaya kesin girer artıkBen @Rzgrece 'nin de kilosunu merak ediyorum. Bu hafta listeye girebiliyor mu acaba?
Kafam gidik benim seninki doğrudur,ayyy lütfen öyle olsun,çok çok aminBen 1.077 diye hesapladım kız
5 e kadar bekleyelim tekrar hesaplarızKafam gidik benim seninki doğrudur,ayyy lütfen öyle olsun,çok çok amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?