Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

@Rzgrece yarın mapıstan çıkar ve uzun süren sessizlikten sonra başımıza yeni yeni icat çıkarır. Demedi demeyin
Elifin suskunluğu şimdiye kadar hep bombastik yeniliklere gebe oldu.
fattylamb94 bi sorsana kız Elif’e, kulağına fısıldayan ilham perisi neler yumurtluyormuş yine?

Yine cins cins şeyler bulmuş gümbür gümbür geliyor

Teşekkür ederim canımmYavaş yavaş okuyorum dünden beri, motivasyonumuzu yüksek tutacağız hep beraberrr

Teşekkür ederim canımm Geldim geldim
Canım kendini tanıt istersen bize. Düzenin nasıl ne iş yapıyorsun ne yiyip ne içiyorsun bunları bilirsek daha iyi olur

Merhabalar. Kaptanla tanışmıyoruz gri olduğunu gördüm. Şekersiz denemek istiyorum ama bakalım. Yarından itibaren başlarım günlük yene bildirimine.. yorumlarınızı beklerim

Merhaba canım çok teşekkür ederim yaş 22 :) senin yaşın kaç acabaaaa

Bende 24 yaşındayım :)

Güzel kilo vermişsin canım tebrik ederimm

Merhabalar. Kaptanla tanışmıyoruz gri olduğunu gördüm. Şekersiz denemek istiyorum ama bakalım. Yarından itibaren başlarım günlük yene bildirimine.. yorumlarınızı beklerim

Bekliyoruuuz, hayırlısı olsun tekrardan hoşgeldiniz :)

Cuma paylaşım alanında böyle bir bildirim gördüm, bildiğim kadarıyla oylamalar kaptanlar arasında yapılmaktadır.
Konu ne olursa olsun (Sonucu iyi ya da kötü) buradaki üyelere sorulması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta her şeyi burada paylaşıyoruz birer dost olduk. Şahsım adına verilmiş karara itirazım yok, ancak hiçe sayılıp karar verilmesi hiç hoş olmadığını belirtmeden geçemeyeceğim.

***6. Takım 563. Etap***

NGY (72.7///) Bildirimde bulunmadı.
Huzurvermeyolunda(66.9/65.4/1.5/%2.24)
Belcimim(63.7/63.2/0.5/%0.78)
Allonsy(77.3/76.8/0.5/%0.65)
Herderdedeva(101.8/100/1.8/%1.77)
Esperenzaa (68.7/68/0.7/%1.02)
6. Takim ortalamasi % 1.077

Deneme Süresindeki Üyeler
Melmuss (66.7/65.1/1.6/%2.40)
redwitch (70.00/69.00/1/%1,43)

İzindeki Üyeler
Rzgrece (82///) Sabit

Bence bu biz üyelerin değilde kaptanların insiyatifinde olan bi durum diye düşünüyorum. İzni veren kaptan sonuçta.

Canım kendini tanıt istersen bize. Düzenin nasıl ne iş yapıyorsun ne yiyip ne içiyorsun bunları bilirsek daha iyi olur

Ben sekreterim masabaşında çalısıyorum. İki aydın neredeyse kahvaltı düzenm hiç yok üç gündür kahvaltı yapmaya başladım tam yapasamda. Birde tatlıya çok düşkünüm insülin direncim var zaten. İlaç kullanıyorum yürüyüş ve aerobik gibi hareketlerine başlayacağım bugün. Haftada üç gün spor yapmaya karar verdim. Öğlenleri karnımı doyurmak adına paketlenmiş market ürünleri yada yemeksepetinden sipariş veriyordum yani sağlıklı seçimler değil. Tamamen beslenme düzenimi değiştirdim üç gündür. 21 gün boyunca şeker almadan yapmak istiyorum. Su an 97 kiloyum, hedef kilom 66

Ayrıca bize sorulmak istenseydi anket yapılırdı kaptanlar arasında olmazdı. Bu duumda kimse kimsenin şahsı adına karar vermemiş oluyor. Burada uymamız gereken belli kurallar var bunlarıda bizler belirlemiyoruz. Bana göre onlar yönetim kadrosu ve böyle olması gerekiyor bir düzen olabilmesi adına.

Senin bunu başaracağına gönülden inanıyorum. Işyerinde yemek çıkmıyor mu

Aa birazda parmak kası çalıştır o zaman
Hahahaha
Bugün yemek derdimi üzerimden atmaya çalışıyorumYemek için birilerinin üzerine yıkılmayı hedefliyorumMecbur çene çalışacak.Bir arkadaşım çağırdı da sipariş menü verdim bakalım yaparsa aç karnımı doyurmaya gideceğim.mevzu büyük yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…