- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Çok mantıklıHe tamam tanıdık çıkmayız ben merkezdeyim
Çünkü kalori kotanı dolduramadığın için normalde normalde yediğinden fazla yersin
Yine cins cins şeyler bulmuş gümbür gümbür geliyor@Rzgrece yarın mapıstan çıkar ve uzun süren sessizlikten sonra başımıza yeni yeni icat çıkarır. Demedi demeyin
Elifin suskunluğu şimdiye kadar hep bombastik yeniliklere gebe oldu.
fattylamb94 bi sorsana kız Elif’e, kulağına fısıldayan ilham perisi neler yumurtluyormuş yine?
Canım kendini tanıt istersen bize. Düzenin nasıl ne iş yapıyorsun ne yiyip ne içiyorsun bunları bilirsek daha iyi olurTeşekkür ederim canımmYavaş yavaş okuyorum dünden beri, motivasyonumuzu yüksek tutacağız hep beraberrr
Teşekkür ederim canımm Geldim geldim
Merhabalar. Kaptanla tanışmıyoruz gri olduğunu gördüm. Şekersiz denemek istiyorum ama bakalım. Yarından itibaren başlarım günlük yene bildirimine.. yorumlarınızı beklerimMerhabalar hoşgeldiniz, bir tatlı düşkünü olarak şekersizliğe tam tamına 21 günde alışıyorsunuz.
Ben şu anda şeker aramıyorum çok şükür.
Oooo süpersiniz ilk haftadan inşallah hep böyle devam eder
Kaptanla tanışıyorsunuz sanırım önceden, spor süresi makul ancak beslenme alışkanlıklarınızı değiştirerek kilo verebilirsiniz. Mesela bir günlük bir menü paylaşırsanız, kendimce yorumlayabilirim
Merhaba canım çok teşekkür ederim yaş 22 :) senin yaşın kaç acabaaaa
Pazartesi diyete başladım
66.7 düm
65.1 geldi
Benim tartımı test ettim şimdi 5 lt. Su şişesi 5.6 geldi birda ki tartmada 5.1 geldi eğer 600 he. Çıkarmazsam da 65.7 geldim ama yüzdeyi nasıl hesaplıyoruz bilmiyorum Ben geme de 65.700 ü baz alıyorum ona göre
Fark 1 kg
Merhabalar. Kaptanla tanışmıyoruz gri olduğunu gördüm. Şekersiz denemek istiyorum ama bakalım. Yarından itibaren başlarım günlük yene bildirimine.. yorumlarınızı beklerim
OYLAMA
Yeni üyenin izin haklarına ilişkin karar metninde yer alan cümle şu şekilde:
"Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarına yeni katılan üyeler, takım listesine girdikleri tarihten itibaren 2 ay süre ile izin kullanamaz."
ÖNERİ
Yeni üyenin izne çıkabilmesi için gereken 2 ay süre kotasını kaldırmayı öneriyorum.
Üyeler senede üç kez izin kullanabilirler. Bu sınır dahilinde kalmak koşulu ile izne çıkma hakkını dilediği zaman kullanabilirler.
Senede üç kez olan izin kotasına, hamillik ve sağlık sorunlarından oluşan ekstrem durumlar dahil değildir.
1. TAKIM : EVET
2. TAKIM : EVET / HAYIR
3. TAKIM : EVET
4. TAKIM : EVET / HAYIR
5. TAKIM : EVET
6. TAKIM : EVET
7. TAKIM : HAYIR
8. TAKIM : EVET / HAYIR
10. TAKIM : EVET
12. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : EVET
14. TAKIM : EVET
OYLAMA KOŞULLARI
- Oylama için son gün 5 Nisan Perşembe günüdür.
- Oy çokluğu esastır. EVET veya HAYIR oylarından biri lehine 7 oy çıkması oylamayı sonuçlandıracaktır.
- İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Bence bu biz üyelerin değilde kaptanların insiyatifinde olan bi durum diye düşünüyorum. İzni veren kaptan sonuçta.Cuma paylaşım alanında böyle bir bildirim gördüm, bildiğim kadarıyla oylamalar kaptanlar arasında yapılmaktadır.
Konu ne olursa olsun (Sonucu iyi ya da kötü) buradaki üyelere sorulması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta her şeyi burada paylaşıyoruz birer dost olduk. Şahsım adına verilmiş karara itirazım yok, ancak hiçe sayılıp karar verilmesi hiç hoş olmadığını belirtmeden geçemeyeceğim.
Canım kendini tanıt istersen bize. Düzenin nasıl ne iş yapıyorsun ne yiyip ne içiyorsun bunları bilirsek daha iyi olur
Ayrıca bize sorulmak istenseydi anket yapılırdı kaptanlar arasında olmazdı. Bu duumda kimse kimsenin şahsı adına karar vermemiş oluyor. Burada uymamız gereken belli kurallar var bunlarıda bizler belirlemiyoruz. Bana göre onlar yönetim kadrosu ve böyle olması gerekiyor bir düzen olabilmesi adına.Cuma paylaşım alanında böyle bir bildirim gördüm, bildiğim kadarıyla oylamalar kaptanlar arasında yapılmaktadır.
Konu ne olursa olsun (Sonucu iyi ya da kötü) buradaki üyelere sorulması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta her şeyi burada paylaşıyoruz birer dost olduk. Şahsım adına verilmiş karara itirazım yok, ancak hiçe sayılıp karar verilmesi hiç hoş olmadığını belirtmeden geçemeyeceğim.
Senin bunu başaracağına gönülden inanıyorum. Işyerinde yemek çıkmıyor muBen sekreterim masabaşında çalısıyorum. İki aydın neredeyse kahvaltı düzenm hiç yok üç gündür kahvaltı yapmaya başladım tam yapasamda. Birde tatlıya çok düşkünüm insülin direncim var zaten. İlaç kullanıyorum yürüyüş ve aerobik gibi hareketlerine başlayacağım bugün. Haftada üç gün spor yapmaya karar verdim. Öğlenleri karnımı doyurmak adına paketlenmiş market ürünleri yada yemeksepetinden sipariş veriyordum yani sağlıklı seçimler değil. Tamamen beslenme düzenimi değiştirdim üç gündür. 21 gün boyunca şeker almadan yapmak istiyorum. Su an 97 kiloyum, hedef kilom 66
Canım ben arada bakıp çıkıyorum,bir de telefonda laklak yapıyorum saatlerdir
Aa birazda parmak kası çalıştır o zamanCanım ben arada bakıp çıkıyorum,bir de telefonda laklak yapıyorum saatlerdir
Çene kaslarımı çalıştırıyordum.
HahahahaAa birazda parmak kası çalıştır o zaman
Evet canım 60 a cekmek istiyorumHuzurvermeyolunda kuzum hedefini çekecek misin
Ben iş guc dalmısım canıms sen napıypsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?