Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba hanımlar.. Ben Tuğçe grubunuzda boşluk varmış. Grup kaptanına da mesaj attım bende katılmak istiyorum gecen sene de 5. Takımda kilo vermiştim sanırım 66 yla baslayıp 56.7 yle mezun olmustum yeni tasındım mahalleye alısamayıp evde oturmaktan tekrardan kilo aldım burası bana iyi geliyor iki hafta önce bos grup bulamadım bugün burasıdenk geldi insallah kabul edilirsem yine 10 kilo vermek istiyorum

Emeksiz yemek en sevdiğim
Evet canım 60 a cekmek istiyorum

Ben iş guc dalmısım canıms sen napıypsun
Bende yorgunluktan ölüyorum arada uğra

Merhaba Tuğçe hoş geldin.Cuma yarışmalarına aşina olduğundan kurallara az çok hakimsindir.İlk sayfadaki kuralları okuyup bize kendini tanıtır mısın?

Merhaba Tuğçe hoş geldin.Cuma yarışmalarına aşina olduğundan kurallara az çok hakimsindir.İlk sayfadaki kuralları okuyup bize kendini tanıtır mısın?
Hosbuldum evet kuralları biliyorum ama yinede okudum iki hafta önce zayıflama kararı aldım eşimde sağolsun devamlı kilo ver şiştin diyerek bu kararımın kesinleşmesi e yardımcı oldu. Gecen sen burda kilo verdiğimden hem kendimi hemde grubun yüzdesini düşünerek kaçamak bile yapmıyordum üstelik cok ta motive ediciydi burası spor olarak leslie yapmıs tım evde 6000 adım artı bazen yürüyüş böylelikle 3 ay gibi bi sürede 9 kilo vermiştim iki evladım var biri 5 bucuk biri 2 bucuk yasında bende 26 yasındayım su anki kilom 69 hedefim 60 insallah

Merhaba hoşgeldin ,cuma tartı günü yoğunluğu olduğu için mesajını yeni gördüm.
Düzenli katılım ile motivasyonunun artacağı inancındayım.zamanla birbirimizi daha
Tebrik ederim canım harika bir başlangıç oldu.
Kilo kayıpların daim
Merhaba canım çok teşekkür ederim yaş 22 :) senin yaşın kaç acabaaaa
Merhaba hoşgeldin aramıza.Bol paylaşım ile zamanla daha iyi tanırız birbirimizi.

Maşallah evlatlarına çok erken evlenip anne olanlardansın
Ben 38 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var.Buranın ve kaynaşma sağlandıktan sonra takım arkadaşlarının kilo vermeye katkısı çok büyük.
Ben de Leslie ve yürüyüş yapıyorum genelde,bir iki gündür squat yapmaya başladım popoyu sıkılaştırmanın azıcık da kaldırmanın peşindeyim
Eşin acaba bir brat pit mi, yoksa biscolata erkeği mi Kızdım valla eşine.Kilo vermek evet sağlık için ,estetik için,özgüven için şart ama eşinin ifade ediş tarzı çok çirkin.

Bence bu biz üyelerin değilde kaptanların insiyatifinde olan bi durum diye düşünüyorum. İzni veren kaptan sonuçta.

Tabiki de izni veren kaptan ama üyeler olmadığında kaptanlık neye yarar ki? Ben sadece fikir alınması gerektiğini düşündüğümü söyledim.

Kaptan ve bizler iki ayrı seçenek olmamalı. Kaptanla beraber bir bütün olunmalı, kararlar alınırken oylama yapılabilir en azından haberdar edilebilirdi. Ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım, amacım kalp kırmak ya da polemik yaratmak değil. Sadece bir öneri, tavsiye ya da ne derseniz adına artık :)

Kızlar benim izne çıkmam gerekti. Eğer bildirimler için süre varsa izne çıkmak istediğimi bildirir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…