Emeksiz yemek en sevdiğimHahahaha
Bugün yemek derdimi üzerimden atmaya çalışıyorumYemek için birilerinin üzerine yıkılmayı hedefliyorum Mecbur çene çalışacak.Bir arkadaşım çağırdı da sipariş menü verdim bakalım yaparsa aç karnımı doyurmaya gideceğim.mevzu büyük yani
Bende yorgunluktan ölüyorum arada uğraEvet canım 60 a cekmek istiyorum
Ben iş guc dalmısım canıms sen napıypsun
Merhaba Tuğçe hoş geldin.Cuma yarışmalarına aşina olduğundan kurallara az çok hakimsindir.İlk sayfadaki kuralları okuyup bize kendini tanıtır mısın?Merhaba hanımlar.. Ben Tuğçe grubunuzda boşluk varmış. Grup kaptanına da mesaj attım bende katılmak istiyorum gecen sene de 5. Takımda kilo vermiştim sanırım 66 yla baslayıp 56.7 yle mezun olmustum yeni tasındım mahalleye alısamayıp evde oturmaktan tekrardan kilo aldım burası bana iyi geliyor iki hafta önce bos grup bulamadım bugün burasıdenk geldi insallah kabul edilirsem yine 10 kilo vermek istiyorum
Emeksiz ve ekmeksiz yemek ayarladımEmeksiz yemek en sevdiğim
Bende yorgunluktan ölüyorum arada uğra
Cnm ben dunde hic yazamadim oglum ateşliydi bugun daha iyi cok sukur sen neler yapion
Geçmiş olsun canım, oğlunun bugün iyi olduğuna sevindim.Cnm ben dunde hic yazamadim oglum ateşliydi bugun daha iyi cok sukur sen neler yapion
Hosbuldum evet kuralları biliyorum ama yinede okudum iki hafta önce zayıflama kararı aldım eşimde sağolsun devamlı kilo ver şiştin diyerek bu kararımın kesinleşmesi e yardımcı oldu. Gecen sen burda kilo verdiğimden hem kendimi hemde grubun yüzdesini düşünerek kaçamak bile yapmıyordumMerhaba Tuğçe hoş geldin.Cuma yarışmalarına aşina olduğundan kurallara az çok hakimsindir.İlk sayfadaki kuralları okuyup bize kendini tanıtır mısın?
Merhaba hoşgeldin ,cuma tartı günü yoğunluğu olduğu için mesajını yeni gördüm.evet kaptanınız şu an yok, ben de sesimi duyan olur mu diye endişelenmiştim. Cevabın için teşekkürler.
Belki bir düzenim yok, aşırı tatlı düşkünüyüm. onu yenmeye çalışıyorum. sağlıklı ve az yiyerek zayıflamaya çalışıyorum. haftada 3 gün de 45 dk spora gidiyorum. bu da aerobic, bölgesel hareketler oluyor..
evde de sürekli koşturma halindeyim.
Öğretmenim yarım gün çalışıyorum..
Tebrik ederim canım harika bir başlangıç oldu.Merhabalar, sabah ofise gitmem gerekiyordu ancak gelebildim. Sabah tartım tam 69 kg çıktı. Bir hafta önceki başlama kilom 70 kg dı. Yani tam 1 kg vermiş bulunuyorum ilk haftamda. İstediğim sonuçlar da böyle umarım her hafta eksi bir olur. :)
Merhaba hoşgeldin aramıza.Bol paylaşım ile zamanla daha iyi tanırız birbirimizi.Merhaba canım çok teşekkür ederim yaş 22 :) senin yaşın kaç acabaaaa
Maşallah evlatlarına çok erken evlenip anne olanlardansınHosbuldum evet kuralları biliyorum ama yinede okudum iki hafta önce zayıflama kararı aldım eşimde sağolsun devamlı kilo ver şiştin diyerek bu kararımın kesinleşmesi e yardımcı oldu. Gecen sen burda kilo verdiğimden hem kendimi hemde grubun yüzdesini düşünerek kaçamak bile yapmıyordumüstelik cok ta motive ediciydi burası spor olarak leslie yapmıs tım evde 6000 adım artı bazen yürüyüş böylelikle 3 ay gibi bi sürede 9 kilo vermiştim iki evladım var biri 5 bucuk biri 2 bucuk yasında bende 26 yasındayım su anki kilom 69 hedefim 60 insallah
Atalarımız ne demişse güzel demişEmeksiz ve ekmeksiz yemek ayarladım
Beleş yemek buldum mu girişir ,beleş dayak buldum mu sıvışırım.Atalarımızın sözlerine hep uyan uslu bi insanım
Geçmiş olsun iyi olmasına sevindim. Işe başladın dimi senCnm ben dunde hic yazamadim oglum ateşliydi bugun daha iyi cok sukur sen neler yapion
Eline sağlık canımmmAy doğru ya hemen ekliyorum telefondan uzun sürebilir
Afiyet olsun iyi eğlencelerEline sağlık canımmmBen bi süre yokum.Yaşasın emeksiz yemek yemek deyip arkadaşıma doğru yollara düştük de.
Bence bu biz üyelerin değilde kaptanların insiyatifinde olan bi durum diye düşünüyorum. İzni veren kaptan sonuçta.
Ayrıca bize sorulmak istenseydi anket yapılırdı kaptanlar arasında olmazdı. Bu duumda kimse kimsenin şahsı adına karar vermemiş oluyor. Burada uymamız gereken belli kurallar var bunlarıda bizler belirlemiyoruz. Bana göre onlar yönetim kadrosu ve böyle olması gerekiyor bir düzen olabilmesi adına.
Kızlar benim izne çıkmam gerekti. Eğer bildirimler için süre varsa izne çıkmak istediğimi bildirir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?